RPG GWA - The New Beginning 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Dün gece uyuya kaldığım için şovun kalan kısmını takip edemedim maalesef. Elias ve Castle'ı galibiyetlerinden ötürü kutlarım. Şov için emeğinize sağlık.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
REGL çok çakal bir takım olmuş, GOD'nin tuşunu yemişler. Neyse gerillalar maçtan sonra gerekeni yapmışlar en azından. Chess Wrestling müthiş olay. :D Artık Punk'ın galibiyeti şans mı strateji mi bilemem ama bana strateji gibi geldi ve bu da Punk'ın daha iyi bir satranç oyuncusu olduğunu gösterir. Aries'i tebrik ederim hak ettiği bir galibiyet aldı. WHC maçında da Briscoe iyi mücadele etmiş, tuş bile bukmuş ama tahmin ettiğim gibi Elias kazanmış. Gelelim bizim maça. Öncelikle yazan kişinin eline sağlık. Muhteşem ötesi bir maç, her şey olması gerektiği gibi. Maçın geneline bakınca Castle herkesten biraz daha mücadele etmiş ve sonucunda da kazanmayı başarmışım. Yıllardır RPG oynuyorum ilk kez ana kemer kazandım ve bunu da en sevdiğim güreşçiyle yaptım. Benim için çok özel bir an ve beni bu başarıya layık gören ekip üyelerine çok teşekkür ederim. Şovun canlı takibini dışarıda olduğumdan ve döndüğümde de çok uykum olduğu için yapamadım. Kendi açımdan bu özel anı canlı takip etmek isterdim. Tüm ekip üyelerinin eline sağlık, yeni evrenin ilk ppvsine yakışır bir şov oldu.

déadlyonévicé

Hollywood, we never going down.
Konular
196
-
-
Son kısımlarını tebrik edemesemde çok alevli geçmiş mükemmel şov için elinize sağlık.

Duluth

👑
Konular
84
Mark Haskins
-
Rüya gibi bir şov, denilecek hiçbir şey yok. İnanılmaz bir başlangıç oldu. Tüm kazananları kutluyorum, Joey Janela efendiniz maça çıkmadı ancak Pasifik'te teselli olacağız.

Last Chance

Misak-ı Milli
Konular
276
AJ Styles
-
"Christian" diye arattırıp bulamadım. Ancak kendim için okuyabilecek vaktim var maalesef. Emeğinize sağlık.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Dün aile ziyaretindeydim şovu yeni tam okudum. Rock'ın pes etmesi epey garip geldi, yeni yazar ekibi pes ettirmeyi seviyo da başta Cena sonra Rock epey ağır yenildi. Aries'in kazanmasına -özellikle sonda Roddy'e bağırması-epey güzeldi. Roddy de yakında başarı alır büyük ihtimal. Atlas maçı epey iyiydi ya Marty'i (evet soyadını yanlış dememek için Marty diyorum) tutuyordum çok az farkla kaybetmiş de feudları devam edecek gibi kötü adam da iyi intikam alacaktır. İki ana kemer maçı da çok iyi olmuş Elias ve Dalton Castle en sevdiğim isimlerden de ekibin hemen onlara kemer vermesini gram beklemiyordum. Daha çok bir süre entertainer olarak kullanıp sonra kemere pushlarlar demiştim yanılmışım, iyi ki de yanılmışım çünkü bu ikiliyi zirvede görmek çok güzel.
Ekibin eline sağlık evrene çok güzel bi PPV ile başlamışız.

Mike Mizanin

where is my mind?
Konular
310
Son maçı yeni okudum, bomba bir maç olmuş. Keza şovda öyleydi, ekibin emeğine sağlık.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Şovun sonlarına bakamamıştım. Şimdi göz atma fırsatı buldum. Kemerleri kazanan isimleri tebrik ediyorum. Ekibin emeğine sağlık. Baya iyi bir şovdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...