RPG GWA - The New Beginning 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
507
Bu güzel mücadelemin sonucu keşke win olsaydı. Ama Elias bana göre en çok hak eden isimdi.

Rage Of Breed

Mellotrean
Konular
1,540
Austin Theory
-
Kemeri kazanamasam da maçtaki performansımı iyi buldum. Onun haricinde hak edenlerin kazandığını düşünüyorum. Özellikle Elias'a sevindim.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Şovu biraz da olsa takip etmiştim ama genel yorum yapmamıştım. Şimdi yapıyorum.

Şovun Jericho ve English maçı ile açılması hoş olmuş. Güzel bir başlangıç. Aiden'ın kazanmasını isterdim ama Jericho kazanmış. Olsun, ona da tebrikler. Mr. Dinler'in kemer duyurusu iyi ve mantıklı olmuş, güzel. Becky vs. Mickie maçında tarafım tabi ki de Becky idi. Kazanmış da zaten. Çok çok çok tebrikler <3. Röportaj sırasında Cathy'e dedikleri ahahhahahah, süper ya :D. Takımlar maçı güzel geçmiş, beğendim. Dahlia ve Cooper ikilisini destekliyordum ama kaybetmişler. Sağlık olsun. GoD kemeri ucu ucuna kaybetmiş. REGL'a tebrikler, onlar da gayet iyi seçim. Maçtan sonra GoD ne yapmış öyle hele ya? İyice vahşileştiler valla, durdurabilene aşk olsun. REGL'ın röportajı da komik ve eğlenceli olmuş, beğendim. Miz vs. Rock hayali maçı hiç beklemediğim gibi bitti ya. Rock'ın pes edeceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Miz büyük iş başarmış, tebrikler. Dinler'in chess wrestling duyurusu garip ve ilginç olmuş, ne diyim değişik valla. Oceans maçı muhteşem olmuş, kim yazdıysa eline sağlık. Okurken aşırı keyif aldım. Styles'ın korumasını istiyordum, korumuş da zaten. Böyle devam, ama kneeling reverse piledriver'larda içim acımadı değil, yalan yok. Janela da ne çekmiş öyle be. Üzüldüm kendisine. Matt vs. Punk maçı dediğim gibi bir hayli ilginç geçmiş, vezirleri takasladıklarında Punk'ın maçı kaybedeceğini düşünmüştüm ama iyi devam etmiş, helal. Matt kötü oynamış gibi gözükse de iyi toparlamış. Maçta kesin bir tarafım yoktu, Punk kazanmış. Çok çok tebrikler ona da <3. Bu arada AJ Lee kesin onu görmemiştir, inandım. Strong'un hep hakkı yeniyor, adam eni sonu birilerine patlayacak valla. ICC maçında tarafım Rollins'ti ama kaybetmiş, sağlık olsun. Ben de bir hayli üzgünüm Rock adına. Çok çekti. Triple H'in kazanmasını istiyordum, kazanmış da zaten. Tebrikler krala. Asuka gene delirmiş. Merdiven maçında da kesin bir tarafım yoktu ama Elias'a hiraz daha yatkındım. Kazanmış olması mutluluk verici. Maç çok iyi geçmiş bu arada, Omega'nın performansı hoşuma gitti. Main Event'te neredeyse herkesin favorisi Bray Wyatt'dı, ekip ters köşe yapıp Castle'a vermiş ama. Tebrik ediyorum. Maç da harikaydı. Haskins'in performansını çok beğendim. Umarım yakın zamanda bir başarı elde eder.

Ekibin eline sağlık, müthiş şov olmuş. 8.1/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...