Bray Wyatt vs. Lio Rush maçı... Muazzam olmuş muazzam. Tam da feuda yakışır bir son oldu. Tebrik ederim ekibi. Slammy'de yılın feudları arasında görmek şart oldu bu feudu. Sıfırdan başlayıp zirveye kadar çıktı. Gerçekten çok kaliteli bir iş. Elinize emeğinize sağlık.
ROMANNNN BABAAAAAA! ÇIKAR DA GÖLGESİNDE SERİNLEYELİM BABAAAAAA! "X1'İ YAZDIK GERİSİ DE GELECEK İNŞALLAH.
BU ARADA ÖZER'E DE ÇOK SEVİNDİM. KEMERİ ŞÖYLE BİR ELİNE ALMAK HAKKIYDI. HAYIRLI OLSUN ÖZERİM.
Samoa Joe, Drew McIntyre'ın içinden geçmiş. Beklenmedik bir şey değildi. Tebrikler.
Adam Cole kemeri babadan almış. Babaya üzüldüm ama yapacak vir şey yok. Geçmiş olsun babam. Matt Riddle bekliyordum ama ters köşe olmuşuz. Adam Cole'a tebrikler. Harika bir maçın sonunda kemere uzanmış. Pop-up Styles Clash'e düştüm.
BEST FRIENDS ADAMIN HASIDIR. Payback Company de aşırı umut vaat eden bir takım, çok iyiler ama Best Friends kutsalımızdır. Nexus'un zaten kenara çekilip purosunu tüttürme zamanı geldi.
GWAC maçı harika geçmiş. Son aşırı sürprizdi. Ben Hunico ve Martinez arası biter diyordum kesin de bu baya ilginç oldu. Tebrikler.
Patrick Allen kafayı çekip gelip bizim maçta DQ olmayacağını söylemiş. Kardeşim işte güreşten anlamayan bir yatırımcıyı başa getirirseniz bu olur. Neyse, bizim maç da gerçekten dehşet geçmiş. Hayran kaldım diyebilirim. Kemeri kaybetmeyi bekliyordum ve doğrusu hiç üzülmedim. Çünkü Ozan bebeğim kazandı. Canımın içi kazandı. Nice kemerli günlere canım. Oceans'ların bol olsun.
Bu arada maç içindeki CM Punk ve Chris Brookes çekilmesine hayran kaldım. Bana Evil Kana vs Ember Moon'u hatırlattı.
Christian ne büyük kazık yedi be. Neyse, muzlu pastam Joey Janela'ya sonsuz tebrikler. Kemeri koruyarak büyük iş yaptı. Canım benim, sonuna kadar arkasındayım.

Truth Martini, sen de seviliyorsun.