Poster
Şov Bilgileri:
GWA The New Beginning
14 Kasım 2020 - 19.00
Verizon Center
Washington, D.C.
Kameralar açılıyor. Spiker masasındayız. Buğra Gür ve Tazz bizleri karşılıyor.
Buğra Gür: Bayanlar ve baylar, hepiniz hoş geldiniz. The New Beginning gecesinde birlikteyiz. Bugün yarım kalmış hesaplar son bulacak ve yeni başlangıçlara imza atacağız. Arena adeta alev almış durumda. Seyircilerin sesinden sana odaklanamıyorum Tazz.
Tazz: Bu muhteşem bir atmosfer Gür. Daha önce böyle anları yaşamıştım fakat bu daha farklı. İnsanların böylesine büyük şovların heyecanıyla yanıp tutuşuyorlardı. Bu gece seyircilerin yerinde olmak istemezdim. Sadece kendileri için güreşmeyecekler. Aynı zamanda seyircilerin harcadıkları bilet paralarının karşılığını vermek için güreşecekler.
Buğra Gür: Notlarıma bakıyorum Tazz. Bugün gerçekten çok sert bir başlangıç yapacağız. Fakat öncesinde konser var.
Tazz: Konserlerden hoşlanmam kan istiyorum.
Buğra Gür: Biraz beklemek zorunda kalacaksın.
Kameralar girişte dönüyor. Throwing Gravity ekibi hazırlanıyor. Aynı zamanda Titantron açılıyor. Ekranlara güreşçilerle alakalı kısa tanıtımlar geliyor. Throwing Gravity şarkıyı söylerken bir yandan ufak tanıtımları izliyoruz.
Girl you should see your face
The way you look at me
The way you struggle to breathe
When youre next to me
I'm not listening anymore
You can't hear me anymore
Don't try to stop it now
Cause you can't bring me down
Oh here we go again
Its time to tell your friends
That I'm through wasting
Stop complaining
I'm through wasting all my time on you
This time you crossed the line
There won't be another night
Cause I'm through wasting
Stop complaining
Don't try to tell me why
You've been spinning your
You've been ignoring the signs
To help you sleep at night
I've tried to tell you before
You keep coming back for more
Someday you'll figure out
That I can't live without you
Oh here we go again
That I'm through wasting
Stop complaining
Stop complaining
Have you nowhere
No where to go
You say its not fair
That you live your life alone
Oh here we go again
That I'm through wasting
Stop complaining
Youre still wasting
All my time with you!
Şimdi Pyrolar patlamaya başlıyor. Bir süre pyro gösterisini izliyoruz. Seyirciler chantler atmaya başlıyorlar.
GWA! GWA! GWA! GWA! GWA!
We Want Blood! We Want Blood! We Want Blood!
Abigail Slayer! Abigail Slayer! Abigail Slayer!
Undertaker! Undertaker! Undertaker!
Seyircilerin chantlerini bir müzik bölüyor.
IM BETTER THAN YOU AND YOU KNOW IT!
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4FbpeUVayjg[/ame]
MJF'i girişte görünüyor. Klasik pozlarıyla ringe giriyor. Ringe girer girmez köşeye çıkıyor ve seyircilere bakarak sırıtmaya başlıyor. Ardından görüntüde hafif bozulmalar oluyor ama kısa sürede düzeliyor ve bir müzik duyuluyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=mc_hdHHSniU[/ame]
Sami Callihan girişte görünüyor. Klasik pozlarıyla soğukkanlı bir şekilde ringe giriyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=l9e4FToaASc[/ame]
Kane alevlerin arasından çıkıyor ve ringe doğru ağır bir şekilde yol alıyor. Ringe girdikten sonra Kane ellerini kaldırıp yere vurduktan sonra köşelerden alevler yükseliyor. Işıklar kısa bir süreliğine kendine geldikten sonra bu kez biraz kararıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=324DxmaDSvE[/ame]
Aleister yerden yükselerek girişte görünüyor. Soğukkanlı pozlarıyla ringe doğru geliyor. MJF'in üzerine yürüyor ama hakem onları ayırıyor ve işareti veriyor.
#1 Contendership Match for Oceans Championship
Sami Callihan vs MJF vs Kane vs Aleister Black
Zil çalıyor ve maç başlıyor. Black koşarak köşeye yeni geçmiş olan MJF'in üzerine atlıyor. Sert yumruklar geçiriyor ona hızlıca. Bu sırada Kane ve Sami de yumruklaşmaya başlıyor. Black yumruklarda biraz yavaşlarken Kane'den Sami'ye bir Uppercut ve Sami ringin dışına yuvarlanıyor. Kane ringin dışına çıkacakken MJF, Black'in karnına doğru bir tekme atıyor ve Black, Kane'e çarpıyor. Kane onu bir anda boğazlıyor ama Black bir anda zıplayıp Kane'in kolunu yakalıyor ve Armbar. Bu esnada MJF koşarak Kane'in kafasına bir tekme atıyor ve Black'i çekip dışarı yolluyor. MJF, Kane üzerinden tuşa gitmeye çalışıyor ama Sami anında dışarı çekiyor onu. Sami bir yumruk savuruyor ama ıska geçiyor. MJF parmağındaki yüzüğün sivri tarafıyla Sami'nin kafasını sert bir şekilde çizip onu ringe atıyor. Ardından Black ona doğru koşuyor ve HIGH KNEE!
Sami ayağa kalkarken yüzü sert bir şekilde kanamaya başlıyor. Seyirciler bu durumdan hoşnut. Kane de ayağa kalkıyor o anda ve Sami'nin suratına temiz bir yumruk çakıyor. Sami köşeye doğru gidiyor. Kane koşarak bir Corner Splash yapıyor. Ardından Sami'nin tepesine çıkıyor ve 10 Punch vurmaya başlıyor. 1-2-3-4-5-6-7-8-9- Onuncu yumruğu ıska geçiyor ve Sami, Kane'i kaldırıp Powerbomb yapıyor. Bu esnada Black, MJF'i yakalayıp bariyere vuruyor. Ardından basamağa fırlatmak istiyor ama başarılı olamıyor. MJF son anda Black'i yakalıyor ve basamağa fırlatıyor. Ardından onu kaldırıp spiker masasına doğru götürüyor. Masanın arkasına doğru fırlatıyor Black'i bu esnada Sami iplerden sekiyor ve MJF'e bir Suicide Dive yapıyor. Sami hızlıca ayağa kalkıyor ve ringin altını karıştırmaya başlıyor. Black bu esnada ayağa kalkıp Timekeeper alanına gidiyor. Zili kapıp MJF'in ayağa kalkmasını bekliyor. Ve MJF ayağa kalkınca çakıyor zili kafasına. Sami de ringin altından bir dikenli sandalye çıkarıyor. Black'e vurmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor. MJF ayağa kalkarken sandalyeyi yiyor kafasına. Black koşarak High Knee çakıyor Sami'ye ve MJF'i ayağa kaldırıyor.
MJF'in suratından kanlar fışkırıyor. MJF eliyle suratını kapatıyor. Görüntü kısa bir süreliğine siyah beyaz oluyor. Tekrar düzeliyor. Şimdi Black'ten bir Black Mass denemesi ama başarısız. MJF ringe kaçıyor hemen. Ama ayağa kalktıktan sonra Kane bir anda MJF'i boğazlıyor. Chokeslam için kaldıracakken MJF'ten bir low blow geliyor ve hareketi yapamıyor Kane. MJF iplerden sekmek istiyor ama Sami onu düşürüp ringe giriyor. Black de ringe giriyor. Sami ile kısa bir süre bakıştıktan sonra MJF'i kaldırıyorlar ve Double Suplex! MJF acıyla bağırırken Kane'den kafasına bir Big Boot geliyor. Ardından Sami ve Black ona doğru gidiyor ve yumruklamaya başlıyorlar. Kane bir süre karşılık verse de karnına çift tekme yiyince kalakalıyor. Black ve Sami Double Suplex deniyor ama Kane'i kaldıramıyorlar. Kane onları havaya kaldırıyor ve Double Suplex! Kane ayağa kalkıyor ve herkesin yerde olduğunu görüyor. Bunun üzerine ringten çıkıyor ve ringin altını karıştırmaya başlıyor.
KANE BİR MASA ÇIKARIP KURUYOR VE ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP MASAYI ATEŞE VERİYOR! MJF bu sırada ayağa kalkıyor ve Black'i kaldırıp köşeye atıyor. Sami'yi de kaldırıyor ve onu da dışarıdaki Kane'in üzerine atıyor! Kane, Sami'yi havada yakalıyor ve onu masaya atmaya kalkıyor ama Sami kendini kurtarıp yere iniyor ve Kane'e doğru gidiyor. Kane, Sami'yi yakalıyor ve onu basamaklara doğru itiyor. Ardından kaldırıp bariyere vuruyor. MJF'de köşeye doğru koşuyor ve Black'e bir Corner Dropkick! Ardından biraz açılıp tekrar yapmak istiyor ama bu sefer Black çekiliyor ve MJF boşa atlıyor. Black, MJF'in ayağa kalkmasını bekleyip bir Black Mass deniyor ama MJF bir Low Blow çakıp Roll-Up yapıyor hızlıca. 1-2-Kickout! Black atıyor tuşu ve kendini de ringin dışına yuvarlıyor. MJF bir süre ringte kalıyor. Sami ve Kane aprona geçiyorlar. Yumruklaşmaya başlıyorlar. Bu esnada görüntüde bozulmalar başlıyor ve bir süre sonra tamamen kesiliyor görüntü. Neler Oluyor?
Görüntüler geldikten sonra KANE'İ MASAYA UÇARKEN GÖRÜYORUZ! KANE MASAYA DÜŞER DÜŞMEZ GÖREVLİLER YANGIN SÖNDÜRÜCÜSÜ İLE MASAYI SÖNDÜRMEYE BAŞLIYORLAR. Tekrar görüntülerini izliyoruz ve MJF'in ringteyken aprona doğru koşup Kane ve Sami'ye doğru bir hamle yaptığını. Sami'nin sıyrılırken Kane'in masaya uçtuğunu görüyoruz. Sami, MJF'e bir tekme geçiriyor ve onu ringe geri postalıyor. Kendisi de ringe giriyor! MJF'i yakalıyor ve Package Pildriver için hamle yapıyor ama Black ringe girip High Knee geçiriyor. Sami yere düşüyor. Black, MJF'i yakalıyor ve Dragon Suplex! MJF ringin dışına yuvarlanıyor. Ardından Sami'nin ayağa kalkmasını bekliyor Black ve o ayağa kalkınca da BLACK MASS! Black tuşa gidiyor! 1-2-
Kane ringe girip tuşu bozuyor. Sandalye ile Black'e vuruyor ve Black'in sırtında yırtıklar oluşuyor. Black acıyla ayağa kalkarken bu kez de kafasına yiyor sandalyeyi. Black ringin dışına doğru yuvarlanırken Kane sandalyeyi bırakıyor ve Sami'nin ayağa kalkmasını bekliyor. Sami ayağa kalkınca onu boğazlayıp Chokeslam deniyor ama Sami sıyrılıp hızlıca iplerden sekiyor. Kane'e doğru atlamak istiyor ama Kane onu yakalayıp Scoop Slam yapıyor. Ardından da iplerden sekip Dropkick geçiriyor. Hızlıca köşeye çıkıyor ve Sami ayağa kalkınca Diving Clothesline yapıyor. Sami ayağa kalkmaya çalışırken Kane elini havaya kaldırıyor ve Sami ayağa kalkınca onu boğazlıyor! Ardından dikenli sandalyeye doğru CHOKESLAM! BAŞARILI! KANE HEMEN TUŞA GİDİYOR! ADAYLIĞA GİDİYOR! 1-2-
MJF RİNGE GİRİYOR VE BİR ANDA KANE'İ DIŞARIYA ATIYOR! ANINDA SAMI'NİN ÜZERİNDEN TUŞA GİDİYOR! 1-2-3!
Kazanan: MJF
MJF hakemi beklemiyor ve ringin dışına atıyor kendini hemen. Girişe doğru koşmaya başlarken hakem peşinden gidiyor. MJF girişe yakın bir yerde çökerken hakem onun yanına geliyor ve elini kaldırıyor. Maçın son anlarını tekrar izledikten sonra kameralarımız kapanıyor.
Kameralar Nexus'un odasında açılıyor.
John Cena: Slater lütfen saçmalamayı kes.
Heath Slater: Saçmalamıyorum. Bugün burada olacaktı. Eğer onu görmezsem maça çıkamam.
John Cena: Bak onunla tanıştığına inanıyoruz. Sana kesinlikle inanıyorum. Aynen öyle kardeşim benim tamam mı? Ama artık bu saçmalığı bir kenara atıp maçına odaklasan diyorum. Daha iyi olmaz mı?
Heath Slater: Başbuğumuz gelmeden asla maça çıkmayacağım.
John Cena: Sen kendi söylediğin yalanlara kendin inanmaya başladın.
Heath Slater: Ben yalancı değilim Cena. Donald Trump bugün buraya gelecek ve beni destekleyecek.
John Cena: Sana diyeceğim tek bir şey var...
John Cena üzgün üzgün duran Heath Slater'a bakıyor. Diyeceği şeyi söylemekten vazgeçiyor.
John Cena: Boşver.
Heath Slater: Söyle, söyle. Çekinme. Aptal olduğumu mu düşünüyorsun? Yalancı, alçak ve şerefsiz herifin tekiyim öyle mi?
John Cena: Ben öyle bir şey demedim. Fazla alıngan olmaya başladın ve bu kötü bir şey. Kendine gel. Bugün en birlik olamamız gereken gün. House Of Truth kaşarlarının yaptığını ne çabuk unuttun?
Heath Slater: Unutmadım! Kin tuttum ve kan kusturacağım!
John Cena: İşte benim aradığım adam bu! Başaracağız Cena.
Birden kapı çalıyor. Heath Slater heyecanla bağırıyor.
Heath Slater: İşte bu o. Sonunda geldi! Benim için geldi Cena! Donald Trump geldi.
Birden kapı açılıyor. İçeriye Adam Cole ve Chris Hero giriyor.
John Cena: Görünüşe göre Donald Duck ve Porky Pig geldi.
John Cena gülmeye başlıyor.
Adam Cole: Bu neşeni niye borçluyuz Cena.
John Cena: Hiç. Donald Trump ve Heath Slater bugün büyük bir buluşma gerçekleştirecekmiş. Bana onları anlatıyordu.
Chris Hero: Ya s**tir git Slater. Nerede boş iş varsa oradasın.
Heath Slater: Sen yine neden bu kadar agresifsin? Ben doğru söylüyorum.
Chris Hero: Aynen öyle kardeşim benim. Beni Dua Lipa bekliyordu. Düşünebiliyor musun?
Adam Cole: Dua Lipa mı be? Öhöm. Ne diyorduk?
Heath Slater: Banan inanmalısınız.
Adam Cole: Bunları boşverin. Bizim maçımız yaklaşıyor. Hadi hepiniz hazırlanın.
Nexus üyeleri bir süre son hazırlıklarını yapıyorlar. John Cena, Adam Cole ve Chris Hero odadan çıkıyor. Heath Slater bir süre daha durup kafa dinlemek istediğini söylüyor. Adam Cole kafasını sallayarak onu onaylıyor. Heath Slater odada tek başına kalıyor.
Heath Slater: Neden beni millete rezil ettin be Trump...
Birden kapı çalıyor. Heath Slater aniden bağırıyor.
Heath Slater: Rahat bırakın beni!
Kapı aniden açılıyor. Heath Slater'ın gözleri büyüyor. Aniden ayağa kalkıyor.
Donald Trump: Aman tanrım! Heath Slater, arkadaşım...
Heath Slater kekelemeye başlıyor.
Heath Slater: Do-Donald s-siz..
Donald Trump: Bugün büyük bir maçının olduğunu duydum. Tüm işlerimi erteledim ve senin için buradayım. Seni son zamanlar Golf sahalarında göremiyorum. Bu meşguliyetinin sebebi ne?
Heath Slater: Güreş... Ben, siz. Şey... Fazla heyecanlandım.
Heath Slater öksürmeye başlıyor. Donald Trump gülüp Heath Slater'a sarılıyor.
Donald Trump: Başaracağına eminim. Çık ve evi dağıt. Benim Biden'ı dağıttığım gibi!
Heath Slater: Başkanım siz kay-
Donald Trump: Bazılarının gözünde Silivri hasreti görüyorum.
Heath Slater: Anlamadım?
Donald Trump: Pardon, karıştırmış olabilirim. Bu kadar yeterli Slater. Çık ve maçını kazan. Seni izleyeceğim.
Kameralar kapanıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NSkhzqjCJ8s[/ame]
Khali ve Page, Martini eşliğinde girişte gözüküyorlar. mete312 yanlarında değil. Seyirciler Truth Martini'ye karşı GWA chantleri atıyorlar. Page hızlıca ringe girerken Khali biraz ağır davranıyor. Bir süre sonra bir müzik duyuluyor.
[ame]https://youtu.be/O6wF999NaOg[/ame]
Slater, Cena, Cole ve Hero'dan oluşan Nexus ekibi seyircilerin arasından ringe geliyorlar. Her biri ringin bir tarafını alıyor ve aynı ringe çıkıyorlar, Khali ve Page Martini'yi aralarına alıyorlar ve Nexus ekibini süzmeye başlıyorlar derken dörtlü aynı anda HoT ekibine saldırıyor. Khali Cole'a bir brain chop indiriyor, Cena'ya da bir headbutt vuruyor bu arada Martini olaylar başlar başlamaz ringten sıvışıyor. Hero, Page'i iplere gönderiyor ama Page iplerden sekip clothesline vuruyor. Hero da ringin dışına atıyor kendini. Slater Khali'nin tam bacağına dropkick atıyor. Hakem zili çalıyor hemen. Page iplerin arkasına geçiyor, Cena da toparlanıp aynısını yapıyor.
GWA Tag Team Championship Match
House of Truth vs Nexus(©)
Khali dizlerinin üstündeyken Slater iplerden sekip bir dropkick daha vuruyor. Khali yüzüstü yere düşüyor, Slater Khali'nin ayaklarına tekme atmaya devam ediyor. Khali iplere doğru sürünüp iplerin yardımıyla ayağa kalkmaya çalışıyor. Slater şimdi ayağa kalkmaya çalışan Khali'ye yumruk atmaya başlıyor fakat Khali Slater tam boğazından yakalıyor ve ayağa kalkıyor ve headbutt! Slater kendini acıyla yere atıyor, Khali yavaş adımlarla yaklaşıp Slater'ı yerden kaldırıyor ve bir body slam yapıyor. Khali iki elini yana açıyor ve seyirciler dönüp gülmeye başlıyor. Seyirciler Mia Khalifa chantleri atıyor. Khali kulaklarını kapatıyor. Şimdi iplerden sekiyor ve bir atomic leg drop! Tuşa gidiyor. 1...2....
Slater atıyor. Khali sinirleniyor ve Slater'ı yerden kaldırıp köşeye götürüyor. İşaret parmağını dudağına götürüp "Şşşş!" yapıyor ve Slater'ın tam göğsüne bir chop atıyor. Slater acıyla kıvranırken Khali tutuyor ve bir chop daha! Khali art arda choplamaya başlıyor, Slater'ın göğsü kıpkırmızı oluyor. Şimdi Khali geriye çekiliyor hafif ve koşabildiği en hızlı şekilde Slater'ın üstüne koşuyor fakat Slater Khali'yi tekmeyle durduruyor. Khali afallayıp elleriyle yüzünü kontrol ederken Slater hemen köşede ikinci iplere çıkıyor ve double axe hand ile Khali'ye atlıyor. Slater Khali'nin göğsüne bir de dropkick atıyor fakat Khali hala ayakta. Şimdi geri geliyor ve tekrar köşeye çıkıp double axe hand ile atlıyor ama Khali chop vuruyor. Khali Slater'ı tutuyor ve Page'in yanına gidiyor. Page'e elini uzatıyor.
Page tag alıp ringe giriyor. Khali Slater'ı kollarından tutarken Page Slater'ın karnına birkaç yumruk atıyor. Hakem uyarınca Khali Slater'ı Page'e doğru itip ringten çıkıyor. Şimdi Page Slater'ı tutuyor ve bir Fallaway Slam yapıyor. Slater yerde yatarken hafifçe kaldırıyor ve powerbomb pozisyonuna getiriyor. Fakat bir anda Cole elinde sandalyeyle ringe çıkmaya çalışıyor, hakem ona doğru koşup engellemeye çalışırken aynı anda Chris Hero da eline sardığı bir zincirle ringe giriyor ve Page'in tam kafasına zincirle vuruyor! Page yerle bir oluyor Slater da Cena'ya doğru sürünmeye başlıyor bu . Khali de Hero girer girmez ringe dalıyor ve tam kafasına bir big boot atıyor. Şimdi Cena'ya doğru sürünen Slater'a doğru yürüyor.
Hakem nihayet arkasını dönüyor ve Khali'ye bağırmaya başlıyor. Khali zincirden bahsetmeye kalkıyor fakat hakem dinlemiyor bile ısrarla ringten çıkmasını söylüyor Khali'ye Khali sinirlenip tokat atmak için elini havaya kaldırıyor ama Martini hemen ringin köşesine koşup dışardan Khali'yi sakinleştirmeye çalışıyor. Khali biraz düşündükten sonra elini indirip yerine geri dönüyor. Bu sırada Slater Cena'ya tag vermiş oluyor Cena hızla yerde yatan Page'e koşuyor ve tuşa gidiyor. 1...2...
Page atıyor. Bu arada kafasında hafif bir kanama var. Cena inanamayıp bir daha tuşa gidiyor ama Page bu sefer de birde atıyor. Cena ayaklanıp Page'in kalkmasını bekliyor ve Page kalkar kalkmaz AA için sırtına alıyor fakat Page kendini Cena'nın arkasına atıp bir neckbreaker yapıyor. İkisi de yerde şu an. Page iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor Cena ayağa kalkana kadar güç toplamaya çalışıyor ve ayağa kalkan Cena'ya bir superkick! Şimdi powerbomb pozisyonuna getiriyor ve bir de powerbomb çakıyor pozisyonunu koruyup tuşa gidiyor. 1...2... Ama Page vazgeçip birden Boston Crab'a çeviriyor. Cena zor durumda iplere ulaşmaya çalışıyor ama çok uzakta. Hakem Cena'ya doğru eğiliyor...
Cole yine ringe giriyor, hakem onun yanına gidince az önce olduğu gibi Hero ringe çıkmaya çalışıyor fakat Martini Hero'nun kafasına kitabıyla sertçe vuruyor. Hero geri ringin dışına düşüyor. Khali de sinirli bir şekilde hakem ile Cole'un yanlarına gidiyor. Cole'a bir chop atıyor! Fakat Cole eğilince tokadı yiyen hakem oluyor. Cole Khali'nin tam çenesine bir super kick vuruyor. Ama arkasını döner dönmez BUCKSHOT LARİAT! Page önce Khali'yi sonra da hakemi kontrol ediyor. Sonra Cena'nın toparlanmaya çalıştığını görüp yanına dönüyor ama Cena'dan bir low blow!
Cena da hala gücünü toplayabilmiş değil. Ayakta olan tek kişi Martini! Martini köşede Khali'yi toparlamaya çalışıyor. Bu sırada yeni bir hakem koşarak ringe geliyor. Cena Page'e bir shoulder block yapıyor, şimdi iplerden sekiyor ve bir tane daha. Page ayağa kalkıp Cena'ya yumruk atmaya çalışıyor ama Cena eğilip backdrop yapıyor Page'e şimdi "You Can't See Me!" tauntunu yapıyor ve five knuckle shuffle.
Page ayağa kalkınca da AA pozisyonuna alıyor ve AA! Hemen tuşa gidiyor. 1...2....
Page yine atıyor. Cena sinirden yerleri yumrukluyor. Cena Page'i tutup köşeye çıkarıyor ve kendisi de çıkıyor superplex için Page'i kaldırıyor fakat bir şekilde kendini ayaklarının üstünde yere bırakıyor ve hızla koşup köşedeki Cena'yı Superbackdrop ile yere çakıyor! İki isim de yerde öylece yatıyorlar bir süre sonra ikisi de takım arkadaşlarına doğru sürünüyorlar ve aynı anda tag veriyorlar. Khali girer girmez Slater'a bir big boot çakıyor. Kaldırıyor ve ringten dışarı fırlatıyor Slater'ı. Şimdi kendisi de yavaşça dışarı çıkıyor. Kendisine doğru koşan Cole'u tutuyor ve ringin kenarına yaslayıp tam göğsüne bir chop atıyor. Chopu atar atmaz boynundan yakalayıp bir de tam kenara bir Ending Credits yapıyor. Slater'ı tutuyor ve ringin kenarına yaslayıp tam göğsüne bir chop atıyor. Bu sırada hakem 5'i sayıyor.
Hero söktüğü ring merdiveni ile Khali'ye doğru koşuyor ama Khali tam merdivene tekme atıp Hero'yu deviriyor. Ve yerdeki Hero'ya Director's Cut bağlıyor.
7
Khali bunun farkına varıp hemen kilidi bırakıyor ama döner dönmez Slater'dan bir knee drop geliyor. Khali'yi kafasından tutuyor ve bir smash hit vuruyor.
9
Slater kendini hızla ringe atıyor.
10!
Kazanan ve hala Tag Team Şampiyonları: Nexus!
Slater hemen ringten çıkıp kemerleri alıyor. Bu arada Cena da yanına geliyor. Diğer arkadaşlarının yanına gidip toparlamaya çalışıyorlar. Birbirlerine destek olarak ayakta duruyor dördü ve sarılıyorlar. Martini kitabı bir kenara fırlatıyor sinirle ve Khali'nin durumuna bakmaya gidiyor. Nexus seviniyor ve seyircilere doğru taunt yapıyorlar ama bir anda SUİCİDE DİVE! Page tüm Nexus üyelerini yere yıkıyor. Kalkıyor ve ayağa kalmaya çalışan Slater ve Cena'yı clothesline ile yere yıkıyor.
Adam Cole aniden geliyor ve Hangman Page'e Superkick patlatıyor. Adam Cole hızla arkadaşlarının durumuna bakıyor. Şimdi Chris Hero geliyor ve Cole'a yardımcı oluyor. Nexus üyeleri alandan tüyüyorlar. Khali sinirle spiker masasını dağıtmaya başlıyor ve Martini'ye bağırıyor. Truth Martini düşünceli bir şekilde bakarken kameralar kapanıyor.
[ame]https://youtu.be/sbJ02Va53Io[/ame]
Million Dollar şampiyonu No Way Jose girişte beliriyor. Million Dollar Champ. kemeri yanında yok. Taunt attıktan sonra yürüyerek ringin önüne geliyor. Dışarda sağa ve sola ritimle dans tauntu attıktan sonra ringe giriyor, seyircilere küçümseyen gözlerle bakıyor derken başka bir müzik duyuluyor.
[ame]https://youtu.be/TsSMUNZhyLY[/ame]
Lacey Evans girişte görünüyor ve taunt atıyor. Ardından rampadan ringe doğru yürüyor. Lacey Evans ringin etrafını kendine has yürüyüşüyle turlamaya başlıyor. Sonra aprona çıkıyor ve seyirciye dönüp bir kez daha taunt attıktan sonra iplerin arasından ringe giriyor ve kendi köşesine geçiyor.
[ame]https://youtu.be/hJSebsrJJ7g[/ame]
Down in Flames! GWA Oceans Champion Wolfgang, kemeri belinde girişte gözüküyor. Durup ringdeki rakiplerine bakış attıktan sonra yürüyor ve merdivenlerden çıkıp apronda bir kaç saniye daha durup rakiplerini süzdükten sonra ringe giriyor. Kemerini çıkarıyor ve havaya kaldırıyor. Ardından hakem kemeri alıyor ve havaya kaldırıp şampiyonluk maçını bir kez daha ilan ediyor. Hakem kemeri dışardaki görevlilere teslim ediyor, ve zili çaldırıyor.
Triple Threat Match for GWA Oceans Championship
No Way Jose vs. Lacey Evans. vs. Wolfgang (c)
Maç başlıyor. Herkes kendi köşesindeyken Wolfgang taunt atıyor ve kendini gösterip Kemerin sahibi benim, şampiyon benim. mesajı veriyor adeta. Ardından No Way Jose ve Lacey Evans birbirlerine bakıyorlar ve sonra ani bir hareketle Wolfgangin üzerine çullanıyorlar. Tekmelerle Wolfgange vuruyorlar ardından Irish Whip ile gönderiyorlar iplere, ardından dönünce de Back Elbow vuruyorlar. Wolfgang yerde, Kalkmak için doğruluyor ama Lacey Evans ve No Way Jose ikilisi ona tekmeler gönderiyor. Ardından kaldırıp ikili Wolfgange birlikte DDT vuruyor. Wolfgang yerde kalıyor. No Way Jose Lacey Evansın omzuna elini koyup, iyi iş başardık edasıyla ona bakarken Evans onun elini çekiyor ve Back Elbow vuruyor. No Way Jose yerde. Ardından kalkıyor ve Lacey Evansdan bir Clothesline. Sonra bir tane daha. Ve bir tane daha Clothesline. Ardından No Way Josei başından tutup kaldırıyor ve Bodyslam vuruyor. No Way Jose biraz sersemleyerek kalkıyor ve arkasını döndüğünde Bicycle Kick vuruyor No Way Josea. No Way Jose yuvarlanarak ringi terk ediyor. Lacey Evans ona bakarken Wolfgang aniden ringe giriyor ve Lacey Evans arkasını dönünce Forearm Smash vuruyor. Evans bunun etkisiyle iplere bırakıyor ve sekip üzerine gidiyor Wolfgangin ama Wolfgangden Calf Kick. Tuşa gidiyor Wolfgang. 1
Atıyor Evans. Wolfgang kalkıyor ve Lacey Evans da kalkacak gibi olurken Wolfgang iplerden sekiyor ve Sliding Senton vuruyor. Kalkıyor ve yavaşça ayaklanan Lacey Evansı izliyor. No Way Jose ayaklanmış durumda ve aprona çıkıyor. Ringe giremeden Wolfgangden bir yumruk geliyor. No Way Jose ipleri tuttuğu için düşmüyor ama geri savruluyor. Wolfgang iplerin arasından çıkıyor ve aprona No Way Joseun yanına geliyor. Ardından kaldırıp Pop- Up Powerslam on the Apron vuruyor. No Way Jose tekrar ring dışında. Wolfgang ona dört beş saniyeliğine baktıktan sonra arkasını dönüyor ama Lacey Evans çoktan kalkmış ve ellerini dizine koymuş Wolfgangi bekliyor ve Wolfgang dönünce Spinning Heel Kick vuruyor! Wolfgang de aprondan düşüp ring dışında kalıyor. Lacey Evans ringe tek başına kalıyor ve biraz nefeslenip ardından taunt atıyor ve seyircilerin genelinden destek var. Lacey Evans henüz yeni ayağa kalkmış No Way Joseun üzerine Suicide Dive ile uçuyor. Ardından kalkıp No Way Joseu başından tutup ringe atıyor. Wolfgangi kaldırıyor ve Necbreaker Rolling Splash kombosunu vuruyor. Ardından aprona çıkıp ringe giriyor ve ayağa kalkmış No Way Joseun karnına bir tekme ardından arkasındaki iplerden sekip DDT vuruyor ve tuşa gidiyor. 1
2..
No Way Jose atıyor. Evans biraz üzülüyor bu duruma ama kalkıyor ve No Way Joseun kalkmasını izliyor. No Way Jose kalkıyor ve Lacey Evans onu kolundan kendine çeviriyor ve Lariat vuruyor. Ardından bacaklarından tutup No Way Joseu iplerin önüne çekiyor. Aprona çıkıyor Lacey Evans ardından Slingshot Elbow Drop için sekmek istiyor ama ring dışındaki Wolfgang onu bacaklarından yakalıyor ve yere düşmesini sağlıyor. Lacey Evans yerde. Wolfgang Lacey Evansı kaldırıyor ama o sırada iplerden sekmiş olan No Way Jose, ikilinin üstüne Flying Snapmare için uçuyor ama Wolfgang tam o iplerin arasından sıçrarken Lacey Evansı kenara fırlatıyor ardından No Way Joseu yakalıyor ve sırtını aprona vuruyor. No Way Jose sırtını tutarak yerde kalıyor. Wolfgang, Lacey Evansı kaldırıp ringe yolluyor. Ardından kendisi de giriyor. Lacey Evans köşeye doğru emekleyip kaçma derdinde. Wolfgang onu takip ediyor. Ardından kaldırıp köşeye yaslıyor ve Multiple Corner Thrusts vuruyor. 6 adet vurduktan sonra karşı köşeye gönderiyor ve ardından koşup Corner Clothesline. Lacey Evans öne doğru üç dört adım sendeledikten sonra Wolfgangden Sidewalk Slam, ve tuş denemesi. 1..2..
No Way Jose bir anda ringe giriyor ve tuşu bozuyor. Wolfgangi kaldırıyor ve suratına üst üste yumruklar vurduktan sonra Irish Whip deniyor ama Wolfgang çevirip kendisini gönderiyor, fakat No Way Jose döndüğünde Double Handed Chop vuruyor. Wolfgang yerde. No Way Josedan yerdeki Wolfgange tekmeler. Ardından Wolfgang yuvarlanarak ring dışına bırakıyor kendini. Lacey Evansın kalktığını gören No Way Josedan Lungblower izliyoruz. Lacey Evans yerde. No Way Jose onu kaldırıyor ve Inverted Suplex vuruyor. Lacey Evans belini tutuyor ama yavaş bir şekilde ayağa kalkıyor. Arkasını dönüyor ve No Way Josedan Flying Snapmare geliyor. No Way Jose ayağa kalkıyor ve taunt atıyor. Ardından köşeye çıkıyor ve Lacey Evansın kalkmasını bekliyor. Wolfgang hızlı bir şekilde aprona çıkıp No Way Josea bir yumruk vuruyor. No Way Jose sendeliyor. Ardından Wolfgang sert bir şekilde onun bacağına vuruyor ve No Way Jose köşeye çok kötü bir şekilde düşüyor, bacak arasını tutuyor. Lacey Evans kalkmış durumda ve bunu görüp Thrust Kick vuruyor No Way Joseun karnına doğru. Ardından Armdrag ile Wolfgangi ringe atıyor. Seyirciler kısa süreli coşuyor. Lacey Evans ise bicepslerini gösterip taunt atıyor seyirciye. Ardından köşeye çıkıyor arkası ringe dönük şekilde ve yerdeki Wolfgange Diving Moonsaultu vuruyor. Tuşa gidiyor Lacey Evans. 1
2..
Wolfgang atıyor. Lacey Evans tekrar başarısız oluyor. Wolfgangi bacağından tutup ringin ortasına doğru çekiyor ama Wolfgang diğer ayağıyla onu tekmeliyor. Lacey Evans birkaç adım geriliyor fakat daha sonra iplerden sekip Leg Drop vuruyor ama Wolfgang çekiliyor. Wolfgang kalkıyor ve Lacey Evansa odaklanmışken No Way Jose hızlıca ona koşup Lungblower vuruyor. Ardından yerdeki Wolfganga sinirle bağırıyor. Evans ringin köşesine atmış kendini ve dinleniyor. No Way Jose ona gidip onu kaldırıyor ve Irish Whipe gönderiyor ardından Big Boot. Kaldırıyor Lacey Evansı ve Hip Toss! Lacey Evans kalkıyor ardından Scoop Slam. Ardından iplere tutunup yeni ayaklanmış olan Wolfgange dönüyor ve yumruklar gönderiyor sırtına. Ardından suratına iki kez yumruk yolluyor ve arkasındaki iplerden sekip üzerine koşup Clothesline ile Wolfgangi ring dışına yollamak istiyor ama Wolfgang eğiliyor ve sırtından atıp No Way Joseu ring dışına uçuruyor adeta. Lacey Evans kalkıyor ve Wolfgange doğru yöneliyor yavaş adımlarla. Wolfgange bir yumruk sallıyor ama kaçırıyor ardından Wolfgang o kendine dönünce European Uppercut vuruyor. Ardından iplerden sekiyor ve Uranage Spearı vuruyor Lacey Evansa. Kafasını çevirip ring dışındaki No Way Joseu kontrol ettikten sonra tuşa gidiyor. 1
2
Lacey Evans biraz geç kalsa da Wolfgangi atıyor üzerinden. Wolfgangin sabrı azalmış olacak ki sinirleniyor ve hakeme sinirli bir bakış atıyor ama itiraz etmeden kalkıyor. Lacey Evans yerde yatarken Wolfgang turnbucklea çıkıyor ve ardından taunt atıyor. Ardından Howling için atlıyor Lacey Evansın üzerine ama Lacey Evans yana kayıyor. Wolfgang de boşa atlamış oluyor. Lacey Evans yavaşça doğrulmaya çalışırken No Way Jose aprona çıkıyor ve ipleri gerip içeri giriyor ardından Lacey Evansı yakalayıp onun kafasını başının arasına alıp Crucufix Powerbomb pozisyonuna getiriyor ama Lacey Evans adeta dirilip onu atıyor. No Way Jose takla atıp yerde kalıyor. Lacey Evans onu kaldırıyor ve turnbucklea götürüyor. Ardından Springboard Cutter vuruyor. Lacey Evans geliriyor ve elini yumruk yapıyor. Seyirciler, Womans Rightın yaklaştığını görüp ayaklanıyor. No Way Jose ayağa kalkıp sersemlemiş bir şekilde bir sağa bir sola yalpalıyor ardından arkasını döndükten sonra LACEY EVANSDAN WOMANS RIGHT! Lacey Evans bu işin bittiğine inanaraktan seviniyor ve yere çöküp tuşa gidecekken Wolfgang arkadan onu kafasından tutuyor. Headlock beklerken Wolfgang pozisyonu düzeltip Snap Suplex vurmak istiyor ama Lacey Evans counterlıyor ve onun kafasını yakalayıp DDTi vuruyor Wolfgange!!! Tuşa gidiyor Lacey Evans. 1..2..
Wolfgang elini kaldırdığı an emekleyip oraya zorla yetişen No Way Joseda tuşu bozuyor Lacey Evansa müdahale ederek. Lacey Evans kendini köşeye atıyor. No Way Jose onu saçından tutuyor ve ring dışına fırlatıyor. Wolfgang No Way Jose tarafından tekmeler yiyor yerdeyken. Ardından köşeye doğru kaçıyor ve No Way Jose koşup Corner Clotheslineı vuruyor. Ardından kafasıyla belinden tutup ring dışına fırlatmak istiyor Wolfgangi ama Wolfgang counterlayıp aynı şekilde No Way Joseu turnbuckledaki ring direklerine yolluyor. No Way Jose kafasını ve omzunu çarpıyor ve öylece kalıyor. Wolfgang onu çekiyor ve kendini çeviriyor. Ardından taunt atıyor ve DAMAGE POINT!!! Lacey Evansın ring dışında, henüz kalkamadığını ve uğraştığını gören Wolfgang hızla turnbucklea çıkıyor ve taunt atıyor. Ardından emekler pozisyonda ayağa kalkma çabasında olan No Way Josea The Howling to the Back vuruyor. Tam tuşa gidecekken Lacey Evans hızlıca aprona çıkıyor ve kendisine dönmüş Wolfgange Crossbody ile atlıyor. No Way Joseu kaldırıyor ve iplerden sekip Clotheslineı buluyor. Ardından No Way Joseun kalkmasını bekliyor. No Way Jose kalkıyor ve Lacey Evansdan Shoot Kick denemesi ama No Way Jose daha hızlı davranıp Double Handed Chop vuruyor Evansa. Ardından dans tauntu yapıyor ve iplere tutunup kalkmaya çalışan Lacey Evansa laf atıyor. Arkasını dönüyor ve Wolfgangden URANAGE SPEAR! WOLFGANG KEMERİNİ KORUMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR: 1...2...
Lacey Evans onu saçlarından tutuyor ve kaldırıyor. Ardından yumruğunu sıkıp gösteriyor ve WOMANS RIGHT!!! Lacey Evans direkt tuşa gidiyor. 1
2
3!
Kazanan ve Yeni Oceans Şampiyonu: Lacey Evans
Lacey Evans başta inanamıyor kazandığına fakat bu hissi çabuk atıyor üzerinden. Hakem elini kaldırmak için yanına geliyor ve elini kaldırıyor Lacey Evansın. Ardından iplere gidip dışardakilerden kemeri istiyor Lacey Evansa vermek için. Bu arada Wolfgang ayağa kalkmış durumda. Lacey!! diye bağırıyor ve Evans arkasını dönüp hemen iplerin arasından ringi terk ediyor. Wolfgang ringin içerisinde sinirden oraya buraya dönüyor.
Evans da kemerini alıyor ve giriş rampasına doğru koşuyor. Wolfgang başta onu izliyor ama Lacey Evans geri geri adımlar atıp giriş rampasının başına doğru gidiyor ve bir yandan da Wolfgange bakıp kemerini havaya kaldırıyor. Wolfgang, toparlanıp kalkmaya çalışan No Way Joseu tutuyor ve Powerbomb vuruyor. Ardından tekmeleyerek ring dışına atıyor ardından yerdeki No Way Joseu tekmeledikten sonra kaldırıyor ve merdivenlere gönderiyor. No Way Jose sağ kolunu çarpıyor ve yerde kıvranıyor. Wolfgang ardından yorumcu masasının üstünü temizliyor ve No Way Joseu kaldırıyor ve masaya RUNNING POWERSLAM!
Wolfgang durmuyor ve merdivenleri alıyor. No Way Joseun karnına bir kez vuruyor. Ardından hakem ve güvenlik ordusu geliyor girişten. Lacey Evans olanları izliyor. Wolfgang ani bir şekilde merdiveni kaldırıyor ve ucu denk gelecek şekilde No Way Joseun sırtına defalarca vuruyor. Hakemler ve güvenlik Wolfgangi uzaklaştırıyor ve bir kısmı da sakinleşmesi için telkin ediyor. Wolfgang sinirden burnundan solurken kameralarımız kapanıyor.
MJF'i arka alanda görüyoruz. Hızlıca soyunma odasına giriyor. Kısa bir süre sonra da Alicia Atout odaya giriyor ve bir mikrofon veriyor MJF'e.
Alicia Atout: Evet Maxwell. Adaylık maçını kazanmayı başardın ve yeni Oceans şampiyonu Lacey Evans'ın karşısına çıkacaksın. Ne düşünüyorsun? Kemeri almayı başarabilecek misin sence?
MJF: Maçı kimin kazanıp kazanmadığı ya da kemerin kimde olduğu beni ilgilendirmiyor. Kemeri kazanan kişi kutlama yapmaya başlayabilir. Ona bir tehlike yaklaşıyor ve farkında bile değil. En iyisini göstereceğim. Bu gece yaşanan her şeyden daha iyisini yapacağım. Suratımdan akan kanları gördünüz mü? Çok daha fazlasını Lacey Evans'ın başka yerlerinden çıkartacağım. Lacey Evans hayatının en zorlu günlerine hazır olsa iyi olur. Yaşananlar onun küçük kızının bile psikolojisini bozacak.
MJF mikrofonu Atout'a geri veriyor ve Atout odadan çıkıyor. MJF ise masanın başına geçip bir şampanya patlatıyor.
MJF: Bir sonraki sefere bunu senin göğüslerine döküp içeceğim Lacey Evans.
Şampanyayı bardağa doldururken ışıklar gidiyor bir anda.
MJF: Hey! Ne oluyor? Işıkları kim söndürdü?
Kısa bir süre sonra da bir bardak kırılma sesi duyuluyor.
KANE! Hafif bir ışık geliyor ve Kane'i MJF'i boğazlarken görüyoruz.
Kane: Sessiz ol. Sessiz...
Bu sözden sonra ışık tekrar gidiyor ve büyük bir gümbürtü kopuyor. Ardından kamera hızlıca kapanıyor.
[ame]https://youtu.be/NSkhzqjCJ8s[/ame]
House Of Truth ekibi de tam kadro girişte. Ekip, birlikte taunt attıktan sonra ringe hareketleniyor. Ardından herkes bir köşeden aprona çıkıyor ve ringe giriyor. Müzik eşliğinde bir kez daha taunt attıktan sonra, herkes mete312'e başarılar diledikten sonra yorumcu masasının olduğu köşede dizilip bekliyorlar.
[ame]https://youtu.be/suWGDlJ5sWA[/ame]
Müzik çalmaya devam ediyor. Kısa bir sürenin ardından GWA Şampiyonu Liv Morgan ve GWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Cody Rhodes ikilisi girişte görünüyorlar. Cody ve Liv ikilisi birbirlerine bakarak gülümsüyorlar ve kemerlerini havaya kaldırıp taunt attıktan sonra ringe doğru ilerliyorlar. Kenara geldiklerinde Liv Morgan, Cody'i öptükten sonra Cody aprona zıplıyor. Liv Morgan ise aprona çıkmayıp kenarda kalıyor. Cody ringe geçiyor ve rakibine bakış attıktan sonra kemerini havaya kaldırıp taunt atıyor. Ardından Cody kemeri hakeme veriyor. Köşesine geçip maçın başlamasını bekliyor. Hakem kemeri havaya kaldırıp maçın kemer maçı olduğunu hatırlatan uyarıyı geçtikten sonra zili çaldırıyor.
GWA World Heavyweight Championship
mete312 w/ House of Truth vs. Cody (c) w/ Liv Morgan
Maç başlıyor. İkili ringin farklı köşelerinde. Cody, gülümsüyor ve Middle Finger tauntunu yapıyor ve mete312 bir anda hışımla Codynin üzerine koşuyor ve bir yumruk savuruyor. Cody kaçıyor ve mete312i arkasına döndürüyor ve bir yumruk patlatıyor suratına. Ardından karnına bir tekme ve yere düşüp Dropping Down Punch vuruyor. Ardından kalkıyor ve Bionic Elbow vuruyor. mete312 yere düşmüyor ama arkaya doğru savruluyor, tekrar önünü dönüyor mete312 ve Codyden Rainmaker. Cody kalkıyor ve yüzünde kendinden emin bir gülümseme var. Taunt yapıp işaret parmağıyla kendini işaret ediyor. Ardından dönüyor ve mete312e vurmak istiyor ama mete eliyle çekip Codyi yumruklamaya başlıyor. Her yumruktan sonra Cody birer adıma geriye çekiliyor ve mete312 arkasındaki iplerden sekip Lariat vurmak istiyor ama Cody eğilip Neckbreakerı buluyor. mete312 kalkıyor ve Codynin üzerine sendeliyor ve Codyden Alabama Slam. Cody deliriyor, göğsüne yumruklar vurup taunt atıyor. Ardından sinirle kaldırıyor mete312i ve Thrown Suplex vuruyor. Ardından iplerden zıplayıp yeni kalkmış rakibine Cody Cutter vuruyor. mete312 düşecek gibi olup ayakları üstünde kalmayı başarıyor. Cody aninden kalkıp iplerden yine zıplayıp Beautiful Disaster vurmak istiyor ama mete312 Missile Dropkick vuruyor Cody yere düşüyor. mete312 kalkıyor ve Springboard Moonsaultu vuruyor ve Cody üzerinde tuşa gidiyor. 1
2...
Khali: Biter.
Hangman Page: Aynen öyle.
Tuş gelmiyor. Cody atıyor erkenden. mete312 kalkıyor ve köşeye çıkıyor. Cody de maçın başında olmasına rağmen oldukça yavaş ayağa kalkıyor. Ardından arkasını dönüyor ve Diving Crossbody vurmak istiyor ama Cody yakalayıp bekletmeden Scoop Powerslami vuruyor. Cody, mete312i başından tutup kaldırıyor ve Inverted Suplex vuruyor. Ardından kafasına bırakmadan kaldırıyor ve bir tane daha. Yine bozmuyor pozisyonu ve 3. Suplexi vuruyor. Ardından kaldırıyor mete312i ve bağırsaklarının bulunduğu bölgeye iki kez diz darbesi vurduktan sonra Reverse STO vuruyor. Yine mete312i kafasından tutuyor ve yere yatmadan biraz eğilerek (Grounded) Headlock bağlıyor. mete312 yerde kıvranıyor ve fakat ilk denemesinde kilidi kıramıyor. Cody daha da sıkılaştırıyor tutuşunu. mete312 daha fazla çırpınıyor fakat Cody bırakmıyor. Ardından ayaklanıyor mete312 ve arkasındaki Codynin karnına üst üste üç tane dirsek darbesi vurduktan sonra sağ ayağıyla bacak arasına vurmaya çalışıyor fakat isabet etmiyor. Ama Cody hareketi salıp kafasından itip iplere gönderiyor mete312i, döndüğünde de Short Arm Lariat. Tuşa gidiyor Cody. 1..2..
Khali: Bu mu yani?
Hangman Page: Vasat o***pu evladı.
mete312 atıyor. Cody kızıyor tuşun gelmemesine fakat fazla uzatmadan kalkıyor ve turnbucklea çıkıyor. mete312 kalkıyor ve Codyden bir Diving Moonsault ama mete312 yakalayıp Bodyslam vuruyor. Ardından tek dizini yere koyuyor ve dinleniyor. Saçını düzelttikten sonra yerdeki rakibine tekmeler atıyor. Ardından köşeye göndermek istiyor ama Cody reverseleyip mete312i köşeye gönderiyor. Ardından koşuyor üzerine ama mete312 çekiliyor. Cody kendini köşede buluyor. mete312 koşuyor ve Corner Clotheslineı vuruyor. Ardından Codynin yüzüne ve karnına yumruklar atıyor. Choplar vuruyor göğsüne Codynin. Ardından karşı çapraz köşeye gönderiyor ve ardından hızlıca koşup Cody köşeye yapıştığı gibi Corner Clothesline. Ardından Codyi Irish Whipe gönderiyor ve geri döndüğünde Leg Lariat! Başından tutup kaldırıyor Codyi ve köşeye götürüyor. Ardından bir bacağını iplere koyup Codynin kafasını köşe yastıklarına vurduruyor dört kez. Hakem araya girip engel olmak istiyor ama mete312 arkasını dönüp hakeme sinirli bir bakış atıyor. Codyi kendisine döndürüp yüzüne yumruklar gönderiyor ve ardından üst üste dört tane Corner Back Elbow. Codyi sersemlettiğine emin olduktan sonra iplere yolluyor ve dönüşünde Enzuigiri. mete312 tuş deniyor. 1..2..
Cody atıyor. mete312 fazla acele etmeden ayağa kalkıyor .Codynin tıpkı mete312 gibi bir tık yorulmaya başladığını görüyoruz. mete312, Cody kalkmaya çalışırken elinin onun sağ omzuna koyuyor ve Nerve Hold bağlıyor. Cody tepiniyor biraz ama mete312 onun beline iki kez dirseğiyle vurunca Cody kalkamıyor ve duruyor. mete312 kilidi yaklaşık otuz beş kırk saniye tutarken Cody yavaşça ayaklanıyor ve kalktıktan sonra geri geri gidip mete312i iplere yapıştırıyor. Hakem araya giriyor ve mete312e Codyi bırakması gerektiğini söylüyor. mete312 Codyi arkasından itiyor. Cody dört beş adım öne gidiyor ama yavaş ve sinirli bir ruh haliyle kafasını mete312e çeviriyor. mete312den bir yumruk geliyor. Cody adeta etkilenmiyor. mete312den bir yumruk daha Codynin suratına. Cody yine bir adım geri gidip dimdik ayakta duruyor. mete312den bir yumruk daha mı geliyor, hayır. Cody sol eliyle onu tutup kendisi makineli tüfek gibi yumruklar gönderiyor mete312nin yüzüne. Ardından taunt atıp Bionic Elbowu vuruyor. mete312 yerde. Toplanıp fazla sürmeden kalkıyor ama solundaki köşedeki iplerden zıplayan Codyden Enzuigiriyi yiyor mete312. Cody, yere çöküp mete312nin suratına yumruklar atıyor. Birden mete312 yerde dönüyor ve Codyi altına alıp bu sefer o yumrukları peş peşe gönderiyor. Ardından kalkıyor, Codyde hızla ayağa kalkıyor. mete312den Clothesline. Cody yerde ama anında kalkıyor ama kalktığı gibi bir tane daha Clothesline yiyor. Cody tekrar kalkıyor ve mete312 onu yakalıyor ve Back Suplex vuruyor. Ardından Standing Moonsault vurup direk tuşa gidiyor. 1
2
Hangman Page: Bize gelince mutant oluyor. Mete'ye gelince Stardust.
Khali: Haklısın cidden.
Yine olmuyor. mete312 defalarca tuş denedi fakat şimdiye kadar başarılı olamadı. mete312 yerdeki Codye Headlock bağlıyor. Cody kurtulmaya çalışıyor ama başaramıyor. Biraz bekliyor ve ardından son kuvvetiyle ayağa kalkıyor ve dönmeye çalışıyor ama mete312 onu salıyor. Cody döndüğünde karnına bir tekme vurmak istiyor ama ayağını Cody yakalıyor. Cody onu ayağından tutup çeviriyor, mete312 etrafında tur attıktan sonra Codye döner hizada bulununca Codyden sert bir Rainmaker izliyoruz. mete312 yerde biraz kalıp ardından kalkıyor ve kalktığı gibi Back Elbow. Bu sefer daha hızlı kalkıyor ve bir Back Elbow daha Codyden. mete312 bu seferki kalktığında iplere doğru geriliyor ve Cody Rhodes iplerden sekip yerde takla attıktan sonra Dropkicki vuruyor ve mete312 iplerden takla atıp ring dışında buluyor kendini. Cody seyircilere dönüp taunt atıyor. Ardından mete312 toparlanmaya başlayıp ayağa kalkmaya başlayınca arkasındaki iplerden tekrar sekip dışarıdaki rakibin üzerine uçup Suicide Diveı vuruyor. Cody yerde dört beş saniye oyalandıktan sonra kalkıyor. mete312 de kalkınca tutuyor onu ve Back Suplex ile vuruyor yere. Yerde karnına birkaç tekme atıyor mete312nin. Ardından kafasından tutup kaldırıyor ve ringe sokuyor. Kendisi de ringe giriyor. mete312 yavaşça kalkıyor ve arkasını dönüyor. Codyden onun karnına bir tekme ve ardından tutuyor, Spin-Out Powerbombı vuruyor mete312e. Cody tuşa gidiyor. 1
2..
mete312 atıyor rakibini. Cody kızıyor hakeme. Bir şeyler söylüyor ve hakemle tartışmaya başlıyor. mete312i salıp yerden kalkıyor ve hakemle tartışmaya devam ediyor. Tartışma hararetleniyor ve Cody hakemin üzerine yürüyor. Cody sinirden kendini kaptırmışken mete312 onu kolundan tutup döndürüyor ve Codynin suratına sert b,ir yumruk atıyor. Cody yanağını tutuyor ve siniri ikiye katlanıyor. Yüzünü mete312ye dönmeden, onu sert bir şekilde itiyor. mete312 üç-dört adım geriye gidiyor ve o sırada Cody de yavaş adımlarla ona yaklaşıyor. İkili ringin ortasında. mete312 Codye aynı şekilde karşılık veriyor. Ama Cody az daha arkasındaki hakeme çarpacaktı. Hakem Dikkat etsene. tarzında Codye çıkışırken mete312 iki adım gerilip Superkicki vuruyor Codye. Cody yüzünü tutup kalkıyor ve arkasını dönemeden mete312 onun beline sarılıp Belly to Back Suplexi vuruyor. Cody iplerin biraz önünde yerde, bunu fırsat bilen mete312den Springboard Moonsault denemesi ama Cody eliyle mete312nin zıpladığı ipi aşağıya geriyor. Bu yüzden mete312 takla atarak aprona ve ardından yere düşüyor. Cody dışarı çıkıyor ve onu kaldırıp Powerslam pozisyonuna getirip göğsü denk gelecek şekilde bariyerlere atıyor. mete312 acıyla gerilirken Cody de birkaç adım mesafe koyup rakibinin üzerine koşup Big Bootu vuruyor. Birkaç saniye bekledikten ve yerdeki rakibini izledikten sonra başından kaldırıp ringe yolluyor. Cody, Page'e bakıyor ve Stardust tauntu atıyor. Birden duruyor ve kahkaha atıyor. Page'e orta parmağını gösteriyor. Ardından ringe giriyor ve hemen tuşa yatıyor. 1..2..
mete312 atıyor Codyi Cody kızıyor. HoT üyeleri kenarda sevinirken Liv başını öne eğiyor. Cody kalkıyor ve yerdeki rakibini tekmeliyor. Ardından iplere tutunup köşeye doğru giden mete312i takip ediyor. mete312 kalkıyor ve köşeye yaslanıyor. Cody gidiyor ve suratına yumruklar vuruyor birkaç tane mete312nin. Ardından göğsüne Chop. Corner Back Elbow Codyden. Bir tane daha. Ardından tutup karşı çapraz köşeye gönderiyor. Ve koşup Corner Clotheslineı vuruyor. mete312 yere düşüyor. Cody iplere tutunup Multiple Kicks vuruyor ama hakemin uyarısıyla geri çekilmek zorunda kalıyor. Hakeme sinirli bir bakış atıyor sekiz-on saniye kadar. Ardından mete312i başından tutup kaldırıyorken mete312 birden atağa geçiyor ve yumruklarla saldırıyor Cody. Sonrasında bir Irish Whip mete312den, Cody bozup onu onu gönderiyor. Dönüşte bir yumruk denemesi ama kaçıyor. mete312 tekrar iplerden sekiyor ve dönüşte Flying Shoulder Block. Cody hemen kalkıyor ve mete312den Clothesline. Cody aynı hızla kalkıyor ama bir Clothesline daha yiyor. Ardından mete312 iplerden sekiyor ve Codye Poisonrana vuruyor! Ardından Cody biraz bekliyor, arkasındaki mete312 onu izliyor, mete312 geriliyor ve Cody kalkıp arkasını dönünce Running Blockbuster! Tuşa gidiyor mete312! 1..2
Cody atıyor. O sırada aprona çıkmış ve ringe girme hazırlığı yapan Liv Morgan geri iniyor ring dışına. House of Truth çok üzgün tuşun gelmemesine. Aralarında Nasıl olur bu? tarzından konuşurlarken mete312 kalkıyor ve saçlarını düzeltiyor. Sonrasında Codyi kaldırıyor kollarından tutup. Ve sonrasında Inverted DDT! mete312 yerdeki Codyi gözleriyle süzüyor ardından yavaşça ayağa kalkıyor. Liv Morgana dönüp sağ işaret parmağıyla Gel işareti yapıyor ardından Codyi kaldırıyor ve sırtlanıp köşeye götürüyor, sonrasında oturtuyor. Ardından kendisi de çıkıyor. Sol elini kaldırıp taunt atıyor ve Spanish Fly için harekete geçiyor ama Cody son anda itiyor tüm kuvvetini kullanarak. mete312 düşüyor ama aniden kalkıyor ve koşup Codye vuruyor. Cody sendeliyor, ama düşmüyor. Bir kez daha vuruyor Codyye mete312. Cody yine arkaya sendeliyor ama toparlıyor. mete312 tırmanıyor ve Codynin suratına durmaksızın yedi sekiz defa yumruk yolluyor. Sonrasında tekrar pozisyonu ayarlıyor ve sonunda!! mete312den SPANISH FLY! Seyirciler çoşuyorlar. Tuşa gidiyor mete312. 1..2..
Cody son anlara doğru atıyor. Liv Morgan tekrar apronda. mete312 ona doğru gidiyor ve onu uyarıyor. Liv Morgan cevap vermeden iniyor aşağıya. Cody ise toparlanmaya çalışıyor. Kalkmak üzere ama arkasında finisherı için taunt atan bir mete312 var. House of Truth üyeleri heyecanlı ve kıpır kıpırlar. mete312 taunt atıyor ve sinirli bir şekilde Kalk diye el kol işareti yapıyor Codye. Liv Morgan ellerini başı arasına almış olan biteni izliyor. Cody iplerden de destek alıp kalkıyor ayağa. Yalpalıyor sağa sola doğru. House of Truth üyelerinin beklediği köşeden kalktığı için, üyeler ona bağırıyor moralini düşürmek için. Ardından arkada sabırsızca bekleyen mete312, yerinde duramadan bekliyor. Cody arkasını yavaşça dönüyor ve mete312den HOTBreaker!!! HAYIR! CODY SIYRILIYOR VE METE312 ARKASINI DÖNER DÖNMEZ KARNINA BİR TEKME VE CROSS RHODES!! CODY BİR DAHA KALDIRIYOR VE İKİNCİ CROSS RHODES! HOUSE OF TRUTH ÜYELERİ ZAFER İÇİN KENETLENMİŞKEN BİRDEN NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRIYORLAR. CODY YERE YATIP TUŞA GİDİYOR. 1
2
Hangman Page: Lan ben bu filmi daha önce izledim.
Khali: Olamaz...
Kick Out! mete312 son anlara gerçekten çok yakın bir zamanda atıyor Codyi. Dakikalardır dayak atan ve tuş deneyen mete312, bu sefer tuştan kurtuluyor. House of Truth üyeleri dışarıda derin bir nefes alıyor. Liv ise dilini yutmuşçasına izliyor maçı. Cody ve Liv şaşkın ve bitkin. mete312nin Cross Rhodesu atmasının şaşkınlığı yüzlerinden okunuyor Cody kalkıyor ve yerdeki mete312e yavaşça, ama sert tekmeler yolluyor. Ardından onu kaldırıyor ve köşeye gönderiyor. Koşuyor ve pozisyonu bulup rakibine Reverse STO vuruyor. Dışardaki HoT üyelerine bakış atıp gülümsedikten sonra Hangman Page aprona çıkıyor ama hakem anında oraya gidip Hangman Pagei uyarıyor. Hangman Page, hakemin ve Truth Martininin uyarılarıyla aşağıya tekrar iniyor. Bu sırada dışardaki Liv Morgan da kafasını ring yastığına yaslamış mete312i ring dışından yakalayıp boğazını sıkıyor. Hakemin geri dönmesine yakın sürede bırakıyor. Hakem dönüyor, Cody de gözlerini ve ilgisini dışardakilerden çekiyor. mete312 kalkmış durumda Codyden bir yumruk denemesi ama mete312 onun kolunun altından kaçıyor ve iplerden sekip Codye koşuyor ama Cody ani bir Bodyslam! Tuşa gidiyor Cody. 1..2..
Tuş yine gelmiyor. Cody bıktım usandım edasında. Yüzünü ekşitiyor. Kalkıyor ve köşeye gidip köşe yastıklarını sökmek için ipi kavrıyor fakat hakem hemen orada bitip uyarıyor Codyi. Hakem Codyi ipleri bırakması için uyarıyor ama Cody buna oldukça sinirleniyor ve hakemin üzerine yürüyüp sert bir ses tonuyla hakeme Benim işime karışma, ben olmazsam sen de burada olamazdın seni kıymet bilmez pislik. Diye bağırıyor. Hakem ise beklenmedik bir şekilde Codynin üzerine iki üç adım attıktan sonra hararetli şekilde karşılık veriyor. Codynin yüzü mete312e dönük değil. Liv Morgan ısrarla Codye sesleniyor fakat Cody bir dur işim var tarzında geri çeviriyor. Hakemle tartışması bitiyor Codynin ve arkasını dönüyor ve mete312den SUPERKICK!
mete312 tuşa gitmiyor ama köşeye çıkıyor. House of Truthun büyük desteği var ring kenarında. Ağır hareketlerle mete312 turnbuckle'a tırmanıyor. Ardından yüzünü ringe dönüyor ve ayağa kalkıp dimdik duruyor. Nefes alıp veriyor ve Codynin kalkmayacağından emin olmak istiyor. Codyden tık yok. Ardından taunt atıyor mete312 ve Shooting Star Press! AMA HAYIR! CODY MÜTHİŞ HIZLI BİR REAKSİYONLA HAFİF KALKIP KENDİSİNE DOĞRU ATLAMIŞ METE312İ YAKALAYIP SCOOP POWERSLAMİ VURUYOR!
House of Truth dışarda çıldırmış durumda. Liv Morgan sevinçten gülümsüyor ve birden yerinde zıplıyor. Cody ise kalkıyor hafiften sekerek ve karnını tutarak. Hangman Page aprona çıkıyor ama Cody ona doğru koşunca direk iniyor ve hakem dışardaki HoT üyelerini şiddetle uyarıyor. mete312 yalpalayarak kalkıyor ve dizlerinin üstüne düşüyor. Ardından tekrar deniyor ve kalkıyor ama bir sağa bir sola yalpaladıktan sonra dönüyor Codye ve 2 adım atıp ringin ortasına doğru geliyor. Cody onun karnına bir tekme vuruyor ve ardından taunt atıp CROSS RHODES! Cody kalkıp dışarıdaki yüzü düşmüş House of Truth üyelerine baktıktan sonra mete312yi kafasından tutup tekrar kaldırıyor ve bir tane daha CROSS RHODES!
Tazz: Bu kaç oldu Gür?
Buğra Gür: Sayamadım bile.
BAŞARILI! CODY RHODES TUŞA GİDİYOR: 1...2...
3!
Kazanan ve hala World Heavyweight Champion: Cody
Liv Morgan içeri giriyor ve Codyi kaldırıyor ve sarılıyor. House of Truth üyeleri de seyirci masasının olduğu bölümden sağ taraftaki köşeye hareketleniyorlar ve mete312i ayaklarından tutup kendilerine çekiyorlar ve iki kolunun altına Khali ve Hangman Page giriyor. Hakem kemeri istiyor dışarıdan. O sırada Liv Morgan elleriyle Codynin yanağını tutuyor ve kendine çekip öpüyor. İkili bu sırada ringin dışındaki Truth Martini'yi görüyorlar...
Cody Rhodes: Sen nereye gidiyorsun?
Liv Morgan sırıtarak bakıyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=R6Kkn0RuQns[/ame]
Jeff Jarrett kahkahalar atarak girişte görünüyor. Elinde 2 tane Kendo Stick var. Hızlı adımlarla ringe geliyor. Çökmüş bir surat ifadesiyle duran Truth Martini'ye bakıyor. Jeff Jarrett'ın kahkahaları birden yerini sinirli bir surat ifadesine bırakıyor. Jeff Jarrett şimdi ringe giriyor ve Cody Rhodes ile tokalaşıyorlar. Jeff Jarrett Kendo Sticklerden birini Liv Morgan'a veriyor ve diğerini Cody Rhodes'a uzatıyor. Şimdi ise bağırarak ringin HoT'u gösteriyor.
Jeff Jarrett: Onların ölülerini istiyorum!
Cody Rhodes ve Liv Morgan birden Jeff Jarrett'a vurmaya başlıyorlar. HoT üyeleri dışarıdaki şaşkınlıkla tepki ediyor ama birden kendi aralarında gülmeye başlıyorlar. Jeff Jarrett yerde kıvranırken Cody Rhodes ve Liv Morgan vurmaya devam ediyorlar.
Cody Rhodes: Patrick Allen gelsin seni elimden alsın.
Cody Rhodes şimdi Jeff Jarrett'ın boğazına bastırmaya başlıyor diziyle. Bu sırada Truth Martini ringe girmek istiyor.
Truth Martini: İşte benim adamım! Bundan bahsediyordum!
Truth Martini ringe giriyor. Cody Rhodes şimdi Jeff Jarrett'ı bırakıyor. Truth Martini sinirli bir şekilde Jeff Jarrett'ın kafasına Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Şimdi Khali ringe giriyor ve Jeff Jarrett'ı kaldırıp köşeye alıyor. Seri Chop darbeleri vurmaya başlıyor. Cody Rhodes ve Liv Morgan kenarda izliyorlar. En son Page girmek istiyor fakat mete312'yi bırakamıyor. Khali Jeff Jarrett'ı kaldırıp bir kenara atıyor. Truth Martini elindeki kitabını havaya kaldırıyor ve Cody Rhodes'a doğru uzatıyor.
Truth Martini: Zamanı geldi!
Liv Morgan birden elindeki Kendo Stick ile Truth Martini'nin eline vuruyor. Kitap ringin dışına uçuyor. Cody Rhodes gülümseyerek Truth Martini'ye yaklaşıyor.
Cody Rhodes: İstediğini aldın. Senin oyunun bitti. Şimdi ringimden s**tir git ve bir daha karşıma çıkma.
Khali: Martini'yi bırakın!
Khali koşmaya çalışıyor fakat Liv Morgan birden Kendo Stick'i Khali'nin testislerine yapıştırıyor. Khali düşüyor ve ringin dışına yuvarlanıyor. Truth Martini şaşkın bir surat ifadesiyle geri adım atıyor.
Truth Martini: Öyle olsun. Pekala, öyle olsun. Fakat günün birinde bu eli öpeceksiniz.
Cody Rhodes: Daha yüce planlarımız var.
Truth Martini çıkıyor ringin dışına. Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi Jarrett'a dalmaya devam ediyorlar.
Cody Rhodes şimdi Jeff Jarrett'ın saçlarından tutarak kaldırıyor ve ringin köşesine getiriyor. Liv Morgan arkasından yaklaşıyor. Liv Morgan birden Kendo Stick'i Jeff Jarrett'ın gözüne bastırmaya başlıyor. Seyircilerden yuhalamalar var. Liv Morgan kahkahalar atıyor.
Cody Rhodes: Sıra kimde biliyor musun? En baştaki adamda. Fakat şimdilik seninle idare edeceğiz. Belki sonrasında Ring Of Honor'u ziyaret ederiz. Ne dersin?
Cody, Jeff Jarrett'ın suratına yumruklar vurmaya başlıyor. Hakemler ringe dalmak istiyor ama Liv Morgan karşılıyor onları elindeki Kendo Stick ile. Cody, Jeff Jarrett'ı itiyor ringin ortasına doğru. Jeff Jarrett'ın suratından kanlar akıyor. Birden elini havaya kaldırıyor.
Cody Rhodes: Yalvaracak mısın?
Jeff Jarrett eliyle bir işaret veriyor ve ardından aniden indiriyor kolunu. Cody ve Liv Morgan birbirlerine bakıyorlar.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nGh5D-wUicE[/ame]
Cody Rhodes telaşla etrafına bakıyor. Liv Morgan'a ringin dışına çıkmasını söylüyor. Liv Morgan sinirle Cody'e bakıyor. Cody şimdi Liv'i iterek ringin dışına çıkartıyor. Yerden Kendo Stick'i alıyor ve sıkıca tutuyor.
Birden arenaya karanlık çöküyor.
Işıklar tekrar açılıyor...
Cody Rhodes aniden Undertaker'ın üzerine koşuyor. Undertaker'dan bir Big Boot! Cody toparlanıp ayağa kalkmaya çalışıyor. Undertaker şimdi Cody Rhodes'u yumruklayarak köşeye kadar getiriyor. Seyircilerden yoğun bir şekilde Undertaker chantleri yükseliyor.
Undertaker şimdi Cody'i ringin ortasına çekiyor. Boğazından tutuyor ve Chokeslam! HAYIR! Cody Rhodes birden Undertaker'ın arkasına geçiyor ve Cross Rhodes pozisyonuna alıyor. Liv Morgan dışarıda gülmeye başlıyor.
Bu kez Undertaker izin vermiyor. Sert bir Uppercut yapıştırıyor. Cody iplere tutunuyor. Undertaker birden çekiyor Cody Rhodes'u ve Tombstone pozisyonuna alıyor.
TOMBSTONE!
Liv Morgan ellerini başına koyuyor. Undertaker, Cody Rhodes'a Tombstone'u vurduğu an görüntüler gidiyor!
Seth Rollins arka alanda birden yanına birisi yaklaşıyor. Yaklaşan kişinin suratını göremiyoruz. Kafasında ise bir şapka var.
Seth Rollins: Bunu yapmak zorunda değilsin.
???: Bunu seni için yapmıyorum.
Seth Rollins gülüyor.
Seth Rollins: Elbette benim için yapmıyorsun.
???: Ben gayet ciddiyim. Daha fazla gülersen kolunu kırmak zorunda kalacağım.
Seth Rollins: Az önce yaşananları gördün mü?
???: Gördüm. Birilerinin canı geri dönmek istemiş. Az önce yaşananlar tamamen senin işine geldi.
Seth Rollins: Onlar yaşadıklarına rağmen durmayacaktır. Cody denilen şerefsizi tanıyorum. Yine bir yerlerden fırlayacak.
???: Orada olacağım. Bu geceyi kârlı kapatabiliriz.
Seth Rollins: Daha önceden neden yanıma gelmedin?
???: Çok şey değişebiliyor. Kafamı toplamam gerekiyordu ve biraz sıkıldım.
Seth Rollins: Peki şimdi?
???: İnsanların canını sıkacağım. Gerçek bir adam gibi.
Seth Rollins: Bu sertliğini herkese gösterme vakti. Sadece bana engel olma.
???: Ne konuda?
Seth Rollins: Liv Morgan'ı tek başıma ortadan kaldıracağım. Gerisi senin elinde.
???: Kıçını kollayacağım.
Seth Rollins: Dikkatli ol. Onlar bizden daha sinsi.
???: Benden cesur değiller.
İkili yumruk tokuşturuyorlar ve kameralar kapanıyor.
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=WNHnGV8NiTo"]https://www.youtube.com/watch?v=WNHnGV8NiTo[/ame]
Carmella ve Corey Graves girişte gözüküyorlar. Carmella rahat gözüküyor ve önden yürüyor. Corey Graves ise arkadan usulca ilerliyor. Graves birden hızlanıyor ve önden giderek Carmella'nın ringe girmesine kibarca yardım ediyor. Carmella ringe girip iplere çıkıyor ve kemerini kaldırıyor, seyirciler boo'larla karşılık veriyorlar. Kemeri hakeme verip rakibini beklemeye başlıyor ve Graves ring köşesinde yerini alıyor.
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=E7oMBq1vkCM"]https://www.youtube.com/watch?v=E7oMBq1vkCM[/ame]
Bobby Roode girişte beliriyor. Ağır adımlarla ilerleyip ringe giriyor ve Carmella'yı süzmeye başlıyor. O sırada hakem maçın başlaması için işareti veriyor.
Intercontinental Championship Match
Carmella vs Bobby Roode
Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili ringin ortasında karşı karşıya geliyor. Aralarında atışmaya başlıyorlar, Roode Carmella'yı ittiriyor. Carmella bir iki adım gerilese de yere düşmüyor ve tekmeyle karşılık veriyor. Roode karnını tutup eğilirken Carmella Roode'un yüzüne sert bir tokat atıyor. Roode darbenin etkisiyle arkasını dönünce Carmella roll up deniyor ama Roode birde atıyor. İki isim aynı anda ayağa kalkıyorlar, Roode Clothesline için atılıyor fakat Carmella eğilip sıyrılıyor, iplere gidiyor ve Running Dropkick vuruyor. Roode ayağa kalktığında Carmella onun üstüne gidiyor ve Wheelbarrow Snapmare izliyoruz. Carmella iplere gidiyor, Roode ayaklanmışken üzerine gelen Carmella'yı bir anlığına yakalasa da Carmella Tilt A Whirl Headcsissors'u vuruyor! Carmella kalktığı gibi Moonwalk tauntunu yapıyor ve Superkick için beklemeye başlıyor. Roode ayaklanıyor ve Princess Superkick! Carmella pine gidiyor 1...2...
3!
Kazanan ve Hala Intercontinental Champion: Carmella.
Graves kemerle ringe giriyor Carmella ile sarılıyorlar! Kemeri ona verip elini kaldırıyor. Ardından görevlilerden mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Corey Graves: GWA alemi, dikkatinizi verin. Çünkü size GWA'deki en iyi bayan güreşçiyi tebrik etme fırsatı veriyorum! (Yuhlamalar çoğunlukta olsa da karışık tepkiler geliyor)En iyi bayan güreşçi mi dedim? Böyle pis, ataerkil bir üslup kullandığım için özür diliyorum ve düzeltiyorum; sizlere EN İYİ GÜREŞÇİYİ tebrik etme fırsatı veriyorum! (Graves'ın boş yapması üzerine yuhalamalar artıyor ama Graves devam ediyor) Bir yıldızın sahip olması gereken şeyler nedir? Mesela yetenek, biraz önceki maç dakika sürdü bileniniz var mı? Ben kronometreyi açmak için telefonu elime aldığımda maç çoktan bitmişti! Carmella haftalardır karşısına kim çıksa ezip geçiyor, şirketin en iyi şampiyonu olduğunu çoktan kanıtladı. Biz buna PRESTİJ diyoruz. Peki bir yıldıza başka ne lazım olabilir? Görünüş mü? (Eliyle Carmella'yı gösteriyor)Bu güzelliği reddetmeniz imkansız, ben ondan gözlerimi alamıyorum.
Yuhalamalar var. Carmella gülümseyerek Graves'ın yanına gidiyor, kulağına bir şeyler söyledikten sonra onu yanağından öpüyor! Corey Graves'ın yüzü kıpkırmızı oluyor. Ve tekrar konuşmaya başlıyor.
Corey Graves: Şey, tamam. GWA alemi, bugün şanslı bir gününüzdesiniz. Sizlere bir fırsat daha veriyorum, GWA'in en büyük şampiyonunu bir kez daha ringde yeteneklerini sergileyecek! (Titantrona dönüyor) Carmella karşısında kendine güvenme gafletini gösterebilecek başka bir aptal daha varsa tabi...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=j9V78UbdzWI[/ame]
Grado girişte gözüküyor! Grado'yu götüren adamlar bu sefer getirip girişe bırakıyorlar. Carmella ile Corey Graves bu sefer sinirden gülmeye kahkaha atmaya başlıyorlar. Grado buna pek aldırış etmeden ilerliyor ve ringe geliyor.
Carmella (c) vs Grado
Maça lock up ile başlıyorlar. Grado Carmella'yı köşeye ittiriyor ve hakem araya giriyor. Grado bırakıyor ve ayrılıyorlar, tekrar ring ortasına geliyorlar. Birbirlerini tartıyorlar, Carmella geri çekilen taraf oluyor. Köşeye doğru geri çekiliyor, Grado tam lock up ile onu kavramak için hamle yapacakken Carmella iplerin arasına geçiyor, hakem tekrar araya giriyor ve Grado'nun hamle yapmasını engelliyor. Grado ringin ortasına geri dönüyor. Carmella da kısa süre bekledikten sonra ringin ortasına gelirken Grado bu sefer onu yakalıyor, lock up tan üstün çıkarak Carmella'yı iplere yaslıyor ve ardından karşı iplere yolluyor. Döndüğünde Clothesline vuruyor, Carmella hemen ayaklanıyor ama Grado'dan bir Clothesline daha geliyor, ardından bir tane daha! Carmella bu sefer daha yavaş ayağa kalkıyor, Grado Carmella'nın karnına bir dirsek darbesi vuruyor, onu tekrar iplere yolluyor ve döndüğünde Hip Toss! Grado gaza gelip ring kıyafetinin omuz şeritlerini indiriyor! Wee Boot bekliyor ve Carmella ayağa kalktığında Wee Boot!
Vuruyor! Ardından pine gidiyor 1...2... Carmella atıyor. Grado Carmella'yı ayağa kaldırıyor ve ona seri yumruklar atmaya başlıyor, devamında Bionic Elbow vuruyor. Carmella yere düşüyor. Grado yine Carmella'yı ayağa kaldırmak için yelteniyor derken Carmella Grado'nun gözüne parmak atıyor! Hakem hemen Carmella'yı uyarmaya başlıyor ama Carmella oralı değil. Arkası dönük olan Grado'yu saçından yakalıyor ve Sit-out Rear Mat Slam vuruyor. Grado'yu tutup kaldırıyor, köşeye doğru götürüyor ve Tossed Facebuster To Leg yapıyor. Grado darbenin etkisiyle gerilerken Carmella köşeye çıkıyor, Grado ona doğru döndüğünde üstüne atlayıp Second Rope Hurricanrana yapıyor. Grado iplere tutunup kalkmaya çalışırken Carmella onu arkasında yakalıyor ve Reverse DDT vuruyor. Pine gidiyor ama Grado ikide atıyor. Grado çabuk ayaklanıyor ama Carmella önce davranan isim, onu hızla tutup Reverse STO yapıyor. Ardından hemen Code of Silence bağlıyor! Çok sıkı bağlıyor kilidi! Grado iplere yakın değil, hakem ona pes edip etmeyeceğini soruyor...
Grado pes etmiyor, güçlükle emekliyor ve iplere tutunmayı başarıyor. Hakem sayıyor 1,2,3,4 Carmella bırakıyor. Ardından köşeye gidiyor ve Princess Superkick için bekliyor. Grado ayağa kalkıyor ve Carmella'dan Princess Superkick! Grado kaçıyor! İplere gidiyor ve Clothesline vuruyor. Carmella ayağa kalktığında Shoulder Block vuruyor, sonrasında Carmella'yı kaldırıyor ve köşeye yaslıyor ve orada omuz darbeleri vurmaya başlıyor. Hakem onu uyardıktan sonra geri çekiliyor ama bu sefer de Carmella'ya tekmeler atıyor. Carmella düşüyor ve köşeye yaslanmış oturur pozisyona geliyor. Grado Roll 'N Slice için geri çekiliyor tam koşup vuracakken Graves aprona çıkınca ona yöneliyor. Atışmaya başlıyorlar, hakem ikilinin arasına giriyor ve Graves'ı inmesi için ikna etmeye çalışıyor. Kısa bir süre sonra Graves aprondan iniyor ve Grado tekrar çekilip Roll 'N Slice için koşuyor ama Carmella çekiliyor! İki isimde hızlıca ayağa kalkmaya çalışıyorken Carmella hızlı davranıyor ve Roll-up! 1...2...
Kazanan ve Hala Intercontinental Champion: Carmella.
Grado sonuca itiraz ediyor ve hakemle tartışmaya başlıyor, o arada Graves kemeri alıp ringe giriyor. Önce Carmella'ya kemeri verecekken bir an duraksıyor. Carmella'ya eliyle bir dakika dercesinde bir hareket yapıyor ve hakemle tartışan Grado'ya yöneliyor.
Corey Graves: Grado'cum, bakar mısın canım benim?
Grado arkasını döndüğünde Graves onun kafasına kemeri geçiriyor! Seyircilerden boo sesleri yükseliyor. Carmella ve Graves ise kahkaha atıyorlar. Grado yuvarlanıp ringden düşüyor. Graves kemeri Carmella'ya veriyor ve mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.
Corey Graves: Bu çocuk hiç akıllanmıyor. Zaman kaybından başka bir şey değilsin Grado, umarım artık bunu anlamışsındır. Ayrıca senin geçen helvanı yemiştik biz, Undertaker mısın sen? Ne yapmaya çalışıyorsun? Artık pes et Grado. Bu şirket sana göre bir yer değil. (Seyircilere dönüyor) Nerede kaldıysak devam edelim. Carmella'nın daha neler yapabileceğini görmek ister misiniz beyler ve bayanlar? (Carmella o sırada Graves'a bir şeyler söyleyip susturmaya çalışıyor) Carmella sakin ol lütfen. Evet! Başka meydan okumak isteyen biri var mı? Hadi gelin!
Birden bütün ışıklar gidiyor ve etraf kapkaranlık oluyor!
Kimse ne olduğunu anlamıyor derken...
Titantronda bazı renkler belirmeye başlıyor...
MAVİ
BEYAZ
KIRMIZI
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=79fzeNUqQbQ[/ame]
Bu Rene Dupree! Girişte gözüküyor! Arenada büyük bir tezahürat kopuyor! Rene Dupree yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor. Grado ile karşı karşıya geliyorlar, aralarında kısa bir bakışmadan sonra sarılıyor ve büyük bir tezahürat daha kopuyor. Ardından Rene Dupree ilerleyip ringe giriyor ve Carmella'nın karşısına dikiliyor, daha sonra Graves'a yöneliyor ve elinden mikrofonu alıyor.
Rene Dupree: Ben meydan okuyorum.
Seyircilerden yine destek geliyor. Hakem kemeri alıp görevlilere veriyor ve işareti veriyor.
Carmella (c) vs. Rene Dupree
Zil çalıyor ve maç başlıyor. Maç başladığı gibi Carmella Dupree'ye doğru koşuyor ve Threz Press ile üstüne atlayıp Dupree'nin kafasına yumruklar atmaya başlıyor. Bir süre sonra Dupree onu üzerinden ittirip atıyor. Aynı anda ayağa kalkıyorlar, Dupree üzerine gelen Carmella'yı bu sefer belinden yakalıyor ve Northern Lights Suplex! Pine gidiyor ama Carmella birde pini bozuyor. Carmella yuvarlanıp ring köşesinde ayağa kalkmaya çalışırken Rene Dupree'den sert bir chop darbesi geliyor. Seyircilerden uluma sesleri yükseliyor. Ardından bir chop darbesi daha vuruyor, ardından bir tane daha ve bir tane daha. Dupree hız kesmeden Carmella'yı köşeye çıkartıyor ve kendisi de çıkıyor. Seyircilere bakıyor, Dupree'ye büyük bir destek var. Ardından Carmella'yı Suplex pozisyonuna getiriyor ve Superplex! Dupree pine gidiyor 1...2...
Carmella pini atıyor. Dupree bozuntuya vermeden ayağa kalkıyor ve klasik tauntunu yaparak Carmella'nın ayağa kalkmasını bekliyor. Seyircilerden yine cheer geliyor. Carmella ayağa kalktığında Dupree onu arkasından yakalıyor ve Cobra Clutch bağlamak için hamle yapıyor, fakat Carmella çırpınıp kilitten kurtuluyor. Dupree'nin kolunu çevirip reverse yapıyor ve Dupree'nin karnına tekme atıyor. Ardından iplere gidiyor, Running Dropkick vuracakken Dupree elleriyle tekmeyi engelliyor ve Carmella yere düşüyor. Rene Dupree Carmella'yı ayağa kaldırıp iplere yolluyor, dönüşte Hip Toss geliyor Dupree'den. Carmella sırtının acısıyla doğruluyor, Rene Dupree onun ayağa kalkmasına müsaade etmeden Headlock bağlıyor. Bir süre kilidi tuttuktan sonra Carmella ayaklanıyor, Dupree'nin karnına dirsek darbeleri atıyor, kendisini ondan kurtarıyor ve ani bir Mella Buster! Carmella tuşa gidiyor 1...2...
Rene Dupree pini bozuyor. Carmella yorgun görünüyor bu dakikalarda. Rene Dupree ondan önce ayağa kalkıyor ama Carmella da geç kalmıyor, karşı karşıya geldikleri anda Rene Dupree'nin saçından tutuyor ve Mat Slam yapıyor. Carmella sonunda maçta varlık göstermeye başlıyor. Rene Dupree iplere tutunup ayağa kalkarken Carmella onun kafasına yumruklar atıyor. Ardından onu iplere göndermeye çalışıyor ve Rene Dupree reverse yaparak Carmella'yı iplere gönderiyor. Rene Dupree kaldırıp fırlatmak için eğilip Carmella'yı bekliyorken Carmella onun kafasına tekme atıyor. Tekrar iplere gidiyor ve dönüşte Wheelbarrow Snapmare yapıyor Rene Dupree'ye. Rene Dupree çabucak ayağa kalkıyor, Carmella da hemen onun üstüne gidiyor ama bu sefer Rene Dupree'den Snapmare geliyor ve Carmella'yı bırakmadan Necklock bağlıyor.
Bir süre sonra Carmella ayaklanıyorken Rene Dupree kilidi Necklock'tan Headlock'a çeviriyor. Ardından hızlıca Carmella'nın kafasını bırakıp kolunu kavrıyor, çeviriyor ve Armlock bağlayıp arkasına geçiyor. Kilidi çok tutmadan Carmella'yı Back Suplex pozisyonuna alıyor, kaldırıyor ve başarıyla Back Suplex'i gerçekleştiriyor. Pine gidiyor ama Carmella pini ikide bozuyor. Carmella iplere doğru yuvarlanıyor ve iplere tutunup ayağa kalkıyor, Rene Dupree ayağa kalkmak için acele etmiyor ve Carmella'nın ayağa kalkmasına izin veriyor, ardından bir Drop kick vuruyor. Maçın üstünlüğü yeniden Rene Dupree'de. İplere tutunup yerdeki Carmella'ya stomp darbeleri vuruyor. Ardından yine klasik dansıyla tauntunu yapıyor, seyircilerin desteği aynen devam ediyor, Rene Dupree daha da havaya giriyor. Carmella'yı kaldırıyor ve Dupree Plex! Tuşa gidiyor! 1...2...
O sırada Graves hakemi ayağından tutup çekiyor! Hakem pini sayamıyor! Pini bırakan Dupree hakeme yönelirken Grado bu duruma öfkeleniyor, hakemle Graves tartışırken Graves'in üstüne koşuyor ve Clothesline'ı vuruyor. Ardından onun üstüne çullanıp yumruklar atmaya başlıyor, ikili yerde yuvarlanmaya başlıyor ve Graves üste çıkıp Grado'yu yumruklamaya başlıyor. Ardından tekrar boğuşmaya başlıyorlar. Dupree hakemi tekrar ringe bakması için uyarıyor ve tekrar pine gidiyor 1...2... ama Carmella bu sefer pini bozuyor. Ring dışında kavga eden ikili arasında ise üstün çıkan taraf Graves Grado'yu kaldırıyor ve ringin merdivenlerine fırlatıyor. Ardından tekrar onu kaldırıyor ve ring köşesine doğru yollayacakken Grado reverse yapıp Graves'ı ring köşesine çarptırıyor. Bunun üzerine Rene Dupree kavgayı izlemeyi bırakıyor, ayaklanan Carmella'ya yöneliyorken Carmella'dan bir yumruk geliyor. Dupree de aynı şekilde karşılık veriyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyorlar. Bu yumruklaşmadan üstün çıkan taraf...
Carmella oluyor. Bir iki seri yumruk darbesinden sonra Drop Kick vuruyor. Ardından zorlansa da Dupree'den önce ayağa kalkıyor, tam Reverse STO için rakibini yakalamışken Dupree düşmüyor. Carmella'yı ittiriyor, Carmella iplerden sekip gelirken Rene Dupree onun karnına diz darbesini vuruyor ve Carmella takla atıp yere düşüyor! Ardından Cobra Clutch için beklemeye başlıyor. O sırada Grado Graves'ı arkasından tutup kaldırıyor ve sert bir şekilde bariyerlere oturtuyor! Graves'ın tesisat gitti! Graves acı içinde tutuyor. Ardından Grado bir anda aprona fırlıyor ve Dupree'ye aslansın yaparsın tarzında bir şeyler bağırmaya başlıyor. Dupree bunların tek kelimesini bile anlamıyor ve ona aprondan inmesini söylüyor. Grado heyecanla bağırmaya devam ederken Princess Superkick! Princess Superkick! Carmella pine gidiyor 1...2...
3!
Kazanan ve Hala Intercontinental Champion: Carmella
Carmella hemen hakemden kemeri alıp ringden ayrılıyor. Grado ise apronda öylece şaşkın bakışlarla kalıyor. Corey Graves de zar zor bariyerlerden iniyor ve Carmella'nın yanına gidiyor. Grado ringe giriyor ve Dupree'nin yanına gidiyor. Dupree iplere tutunup kalkıyor o sırada. Karşı karşıya geliyorlar. Grado'nun pişmanlığı yüzünden okunuyor.
Grado: Dostum... Ben çok üzgünüm. Sana yardım etmek istemiştim.
Rene Dupree gülümsüyor ve konuşmaya başlıyor.
Rene Dupree: Senin bir suçun hatan yok Grado. Bütün suç bende. (Yüzü birden sertleşiyor) Graves haklı. Sen vakit kaybından başka bir şey değilsin. Seni adam etmeye çalışmak benim hatamdı!
Grado: Dostum lütfen...
Derken Dupree bir anda Grado'ya kafaya atıyor! Grado'nun burnu kanamaya başlıyor. Ardından Rene Dupree onun üstüne çıkıp kafasına deli gibi yumruklar atmaya başlıyor! Ara vermeden yumruk atmaya devam ediyor ve o sırada hakemler gelip Rene Dupree'yi ayırmaya çalışıyorlar. Rene en sonunda bırakıyor ve ringden inip spiker masasının yanından bir demir sandalye alıyor, önüne çıkan hakemlere sandalyeyi savuruyor ve onlar da çekilmek zorunda kalıyorlar. Ardından Grado'unun her yerine vurmaya başlıyor! Defalarca vurduktan sonra sandalyeyi Grado'nun boğazına bastırıyor! Grado'nun nefessizlikten yüzü kızarıyor!
Dupree bir süre sonra bırakıyor. Tam ringden inmeye yeltenmişken bir kez daha Grado'ya bakıyor.
Ve tekrar Grado'ya yöneliyor, onu ayağa kaldırıp köşeye fırlatıyor! Grado omuzunu köşeye çarpıyor! Ardından Rene Dupree onu çekip alıyor ve ring dışına fırlatıyor. Hakemler tekrar alana gelse de yanaşmaktan korkuyorlar. Dupree Grado'ya yönelmeden önce spiker masasına gidiyor ve masanın üstünde ne var ne yoksa fırlatıp atıyor. Sonra yerdeki Grado'yu kaldırıyor, Suplex pozisyonuna alıyor ve Dupree Plex! Spiker masasının üstüne! Masa kırılıyor. Grado yerde perişan bir şekilde yatıyor. Rene Dupree öfkeyle ayağa kalkıyor ve Grado'nun yanına gidip eğiliyor.
Rene Dupree: Bittin.
Rene Dupree ayağa kalkıyor ve öfkeli adımlarla ilerliyor. Seyirciler şokta. Girişe geldiğinde tekrar dönüp arkasına bir bakıyor. Sanki yüzünde bir anlığına pişman olmuş bir ifade görüyoruz, ardından tekrar bakışlarını sertleştiriyor ve arka alana yöneliyor.
Girişte aniden pyrolar patlamaya başlıyor. Uzun süren bir pyro gösterisinin ardından ekrana Liv Morgan'ın saltanatından görüntüler geliyor. Girişte dumanlar yükselmeye başlıyor. Dumanların arasından birkaç kişi çıkmaya başlıyor. Aniden adamlar yere yığılıyorlar. Dumanlar iyice yükselmeye başlıyor. Ekrana sonsuzluk listesi geliyor. Listenin en sonunda Seth Rollins'in ismi yazılı. Bir süre sonra bir müzik duyuluyor...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=suWGDlJ5sWA[/ame]
Liv Morgan tek başına girişte görünüyor. Biraz tedirgin bir surat ifadesi var. Girişte bir süre duruyor ve şimdi parmağına sonsuzluk yüzüğünü takıyor. Yüzüğüne bir öpücük konduruyor. Şimdi belinden kemerini çıkartıyor ve havaya kaldırıyor. Liv Morgan kemerini seyircilerin gözüne sokarak ringe doğru ilerliyor. Yuhalamalar daha fazla artıyor. Liv Morgan ringe giriyor ve köşeye yaslanıyor. Rakibinin gelmesini bekliyor.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=h9Uhl1MYFb8[/ame]
İlk olarak Titantron açılıyor ve Liv Morgan yazısını görüyoruz. Liv Morgan ismine birden kılıç saplanıyor. Kanlar damlamaya başlıyor. Ardından büyük bir Abigail Slayer yazısını ekranlara geliyor. Kısa bir sürenin ardından Seth Rollins girişte görünüyor. Elinde bir kılıç var. Kenarda bir taht duruyor. Seth Rollins yavaş yavaş kraliçe yazan tahta doğru yaklaşıyor. Şimdi elindeki kılıcı tahta saplıyor. Seth Rollins girişte dönüyor ve ellerini iki yana açıp taunt atıyor. Şimdi hızlı adımlarla girişini gerçekleştiriyor ve Liv Morgan'ın karşısına dikiliyor.
Justin Roberts: Bayanlar ve baylar main event karşılaşmasına hoş geldiniz! GWA Şampiyonluğu karşılaşması için bir köşede Buffalo, Iowa'dan 1,85 metre boyunda ve 98 kilo ağırlığında The Architect, The (Undisputed) Future of GWA, The Man, Abigail Slayer... Seth Rollins! (Cheer) Diğer köşede Paramus, New Jersey'den 163 boyunda ve 57 kilo ağırlığında (Seyirciler kahkaha atıyorlar) GWA tarihinin en uzun süreli GWA Şampiyonu olma unvanına sahip ''Sister Abigail'' Liv Morgan! (Boo)
Justin Roberts ringin dışına çıkıyor. Şimdi hakem iki tarafa kemerleri gösteriyor. Son kontroller yapılıyor. Hakem kemerleri havaya kaldırıyor. Zil çalıyor ve maç başlıyor.
GWA Championship&Hardcore Championship Match
Seth Rollins vs. Liv Morgan (c)
İkili birbirlerine bakıyorlar. Seth Rollins geri adım atıyor ve köşeye doğru yaslanıyor. Liv Morgan'a üzerine gelmesi için işaret veriyor. Liv Morgan ağır adımlarla yaklaşıyor. Ardından o da geri adım atıyor ve köşeye yaslanıyor. Hakem ikiliye bakıyor. Maç hala başlayabilmiş durumda değil. Seyircilerden yuhalamalar yükseliyor. Seth Rollins gülümsüyor ve seyircilere dönüyor. Seyircilere karşı taunt atıyor. Destek alıyor derken Liv Morgan birden arkasından koşuyor. Seth Rollins'i kavrıyor ve German Suplex! Seth Rollins hızla kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan, Seth Rollins'i tekrar kavrıyor fakat bu sefer kaldıramıyor. Seth seri dirsek darbeleri ile engel oluyor Liv Morgan'a. Liv geri geri gidiyor. Tekrar dönüyor ve Seth Rollins'e bakıyor. Seth koşup bir Clothesline deniyor. Liv eğiliyor ve iplere koşuyor. İplerden sekip Seth'e hamle yapmak istiyor ama Seth yere yatıyor. Liv Morgan, Seth Rollins'in üzerinden atlayıp tekrar iplere koşuyor. Seth kalkıyor ve iplerden sekip üzerine gelen Liv Morgan'a Dropkick yapıştırmak istiyor. Liv Morgan çekiliyor ve Seth Rollins boşa düşüyor. Seth Rollins şimdi kalkıyor. Liv Morgan bir Chop darbesi vurmak istiyor. Seth Rollins, Liv Morgan'ın elini çeviriyor ve arkasına geçiyor. Kafasından kavramak istiyor ama Morgan eğiliyor. Seth Rollins'in ayağından yakalıyor. Şimdi Rollins'i yere yatırıyor. Rollins sürünerek geriye gidiyor ve ayağa kalkıyor. Liv Morgan tekrar Seth Rollins'in ayağından yakalıyor. Bu sefer ayağı ile Seth Rollins'in diğer ayağına çelme takıyor. Seth yere düşüyor. Liv Morgan şimdi Seth Rollins'in ayaklarını kavrıyor ve Inverted Cloverleaf.
Seth Rollins hızlı bir şekilde kurtuluyor. Liv Morgan geri adım atıyor ve toparlanmaya çalışan Seth Rollins'e bakıyor. Liv şimdi koşuyor derken Seth Rollins'den Back Kick. Liv Morgan eğiliyor ve Seth Rollins bu sefer Morgan'ın suratına bir tekme geçiriyor. Morgan geri geri iplere gidiyor. Seth Rollins hızla Morgan'ın üzerine koşuyor ve Enzuigiri! Liv Morgan yerde kalıyor ve aprondan ringin dışına bırakıyor kendini. Seth Rollins seyircilere dönüyor ve eliyle alkış yaparak tempo tutmaya başlıyor. Şimdi ringin dışındaki Liv Morgan'ı gösteriyor. Liv Morgan ayağa kalkmaya çalışıyor. Seth Rollins koşarak atlıyor ve Suicide Dive! Liv Morgan'dan bir dirsek darbesi geliyor. Seth Rollins kenara yığılıyor. Liv Morgan şimdi Seth Rollins'i kaldırıyor ve spiker masasına doğru Belly to Belly Suplex! Seth Rollins spiker masasından Buğra Gür'ün kucağına düşüyor. Tazz keyifle Buğra Gür'e bakıyor ve sanki ilk defa yaşanıyormuş gibi kahkaha atıyor. Buğra Gür ve Seth Rollins toparlanmaya çalışıyorlar. Seth şimdi spiker masasının arasından çıkıyor.
Seth Rollins toparlanmaya çalışırken Liv Morgan aprona oturuyor ve ona bakıyor. Kısa bir süre sonra Seth Rollins ayağa kalkıyor. Apronda oturan Liv Morgan ona sadece el sallıyor ve gülüyor. Seyircilerden Liv Morgan'a karşı yuhalamalar yükseliyor. Liv Morgan bu kez seyircilere doğru el sallıyor ve kollarını iki yana açıyor. Tepkiler yükseliyor. Şimdi Liv Morgan aprondan iniyor. Seth Rollins hızla Liv Morgan'a doğru hamle yapıyor. İkili birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Bu yumruklaşma bir süre devam ediyor. En sonunda Seth Rollins üstün geliyor. Liv Morgan geri geri gidiyor. Bir tekmeyle Seth Rollins'i üzerinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Seth Rollins yakalıyor Liv Morgan'ın ayağını. Birden yana doğru çeviriyor. Morgan arkasını dönüyor. Seth Rollins, Liv Morgan'ın ensesine bir dirsek darbesi yapıştırıyor. Liv Morgan darbenin etkisiyle bariyerlere doğru gidiyor. Bariyerlere tutunarak yerde kalıyor. Seth Rollins, Liv Morgan'ı kaldırıyor ve ringe sokuyor. Kendisi apronda duruyor. Liv Morgan'ın kalkmasını bekliyor. Liv Morgan ayaklanıyor. Seth iplerden atlıyor ve Springboard High Knee!
Liv Morgan hızla çekiliyor. Seth Rollins bir takla atıp ayağa kalkıyor ve dönüyor derken Liv Morgan'dan bir Superkick denemesi. Bu sefer Seth Rollins hızla çekiliyor. Liv Morgan kafasını iki yana sallıyor ve Seth'in üzerine koşuyor. Seth'den bir Hip Toss. Liv kalkmaya çalışırken Seth koşuyor ve Liv Morgan'ın suratına bir diz darbesi patlatıyor. Liv yediği darbenin etkisiyle yerde kalıyor. Seth Rollins şimdi Liv Morgan'ın suratına Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Hakem araya girip Seth'i uyarıyor. Seth sırıtıyor ve kafasını sallayarak hakemi onaylıyor. Hakem uzaklaşınca Seth Rollins tekrar Liv Morgan'ın kafasına Stomp darbeleri vuruyor. Bir süre Stomp darbelerini vurduktan sonra eğiliyor ve Chop darbesi patlatıyor. Şimdi saçından tutup kaldırıyor ve iplere doğru getiriyor. Liv Morgan kafasını orta iplere yaslıyor. Liv Morgan'ın kulağına bir şeyler fısıldıyor. İlk olarak Morgan'ın kafasına bir dirsek darbesi vuruyor ve hemen ardından ise diziyle bastırmaya başlıyor. Hakem araya giriyor ve saymaya başlıyor. Seth bırakıyor ve Liv'in saçından çekmeye devam ediyor. Ringin ortasına getiriyor. Omuzluyor ve Fireman's Carry Slam! Tuşa gidiyor: 1...2.
Liv Morgan atıyor. Seth Rollins hızla kalkıp köşeye çıkıyor ve Liv Morgan'ın kalkmasını bekliyor. Liv Morgan kalkınca atlıyor ve Diving Double Knee Drop. Liv Morgan çekiliyor. Seth Rollins dizlerinin üzerine yere düşüyor. Ayağa kalkmaya çalışırken Liv Morgan birden kafasından kavrıyor onu ve Snap Suplex. Kaldırıyor ve bir Snap Suplex daha. Liv Morgan üçüncü kez kaldırıyor Seth Rollins'i ve Pumphandle Suplex! Liv Morgan ayaklanıp yerde kıvranan Seth Rollins'e birkaç Stomp darbesi vuruyor. Seth Rollins aldığı darbelere rağmen ayağa kalkmayı başarıyor. Seyircilerden Seth Rollins'e destek devam ediyor. Liv Morgan şimdi bileğinden yakalıyor Rollins'i ve Wristlock bağlıyor. Bir süre Wristlock bağlamaya devam ediyor. Rollins acı dolu bir ifadeyle kurtulmak için çabalıyor. Şimdi Liv Morgan bırakıyor ama bu kez de Side Headlock'a alıyor. Seth Rollins dirsekler vurmaya başlıyor. Liv Morgan bırakmıyor Rollins'i ama bir süre bırakmak zorunda kalıyor. Şimdi Seth Rollins'den Front Facelock geliyor. Seth Rollins, Liv Morgan'ı yere yatırıyor ve Figure Four Armlock. Seth Rollins rakibini pes ettirmek için çabalıyor.
Liv Morgan'ın pes etmeye niyeti yok. Seth kilidi bir süre daha bağlamaya devam ediyor. En sonunda bırakıyor ve Liv Morgan'ı kaldırıp ringin köşesine doğru gönderiyor. Liv Morgan köşeye çarpıyor sırtını. Seth Rollins şimdi koşuyor ve Body Avalanche. Seth Rollins birkaç Stomp darbesi vuruyor Liv Morgan'ın karnına. Şimdi Morgan'ı ringin köşesine çıkartıyor. Hemen ardından kendisi köşeye çıkıyor. Liv Morgan'ı kavrıyor kafasından ve Superplex! Hayır, Liv Morgan izin vermiyor. Seth Rollins'e bir Headbutt yapıştırıyor. Seth Rollins dengesi bozuluyor. Liv Morgan şimdi bir dirsek darbesi vuruyor ve Seth Rollins yere düşüyor. Liv Morgan atlıyor ve Diving Leg Drop! Hemen tuş deniyor ve hakem sayıyor: 1...2...
Seth Rollins tuşu bozuyor. Liv Morgan birkaç Stomp darbesi vuruyor. Seth Rollins'i ringin ortasına çekiyor. Şimdi zıplıyor ve Double Foot Stomp. Liv Morgan, Seth Rollins'i kaldırıyor ve ringin köşesine getiriyor. Birkaç Chop darbesi vuruyor. Şimdi seyircilere dönüp iki elini yana açıyor. Seyircilerden büyük bir yuhalama reaksiyonu kopuyor. Liv Morgan bu seslerden keyif almış bir surat ifadesiyle tekrar Seth Rollins'e dönüyor. Seth Rollins birden Liv Morgan'ın suratına tekme yapıştırıyor. Liv Morgan geri geri gidiyor. Seth Rollins şimdi Liv Morgan'ı kolundan yakalıyor ve kendisine çeviriyor. Liv Morgan'ı kolunu döndürüyor. Liv acıyla bağırıyor fakat ani bir takla atıyor. Kalkıp Seth Rollins'in arkasına geçiyor. Seth'i belinden kavrıyor ve German Suplex için kaldırmak istiyor. Seth Rollins izin vermiyor. Liv Morgan'ı geriye doğru itiyor. Seth Rollins şimdi iplere koşuyor. O koşarken Liv Morgan ise ayağa kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan ayaklanıyor. Seth Rollins koşup bir Clothesline yapıştırıyor. Liv Morgan kalkıyor. Seth Rollins'den Back Elbow. Liv Morgan tekrar kalkıyor. Bu sefer ise Shoulder Block ile karşılıyor Rollins. Liv Morgan hızla tekrar kalkıyor ve bir yumruk sallıyor. Seth Rollins eğiliyor. Liv Morgan'ın dizine bir tekme yapıştırıyor. Liv Morgan tek dizinin üzerine yere düşüyor. Seth Rollins'den Avada Kedavra geliyor. Liv Morgan yere yığılmadan Seth Rollins hızla hamle yaparak tutuyor onu. Şimdi kaldırıyor Liv Morgan'ı ve Falcon Arrow. Seth Rollins tuşa gidiyor: 1...2...
Liv Morgan atıyor. Attığı an ayağa kalkmak için çabalıyor. Şimdi ayaklanmayı başarıyor. Seth Rollins ona doğru hamle yapıyor ve yumruklayarak köşeye doğru getiriyor. Liv Morgan ani bir tekme geçiriyor. Seth Rollins'i yakalayıp çeviriyor ve Neckbreaker. Liv Morgan kaldırıyor Rollins'i ve kavrıyor. Şimdi kavrıyor ve Double Underhook DDT! Liv Morgan durmuyor ve bir kere daha ayaklanıp Seth Rollins'i kaldırıyor. Seth ayakta sallanırken Liv Morgan geri geri gidiyor. Birden dönüyor ve Roundhouse Kick! Seth Rollins yediği darbenin etkisiyle yere yıkılmıyor. Birkaç adım geri gidiyor. Yere düşecekmiş gibi oluyor fakat aniden Liv Morgan'a dönüyor ve bir zıplayarak bir diz darbesi patlatıyor. Şimdi Liv Morgan'ı kavrıyor ve Back Suplex. Seth Rollins iplerden sekiyor ve Running Knee Drop. Liv Morgan aniden çekiliyor. Tekrar ayağa kalkıyor. Seth Rollins acıyan dizine rağmen ayağa kalkıp Liv Morgan'a hamle yapmaya çalışıyor. Liv Morgan'dan bir dirsek darbesi geliyor. Seth Rollins aynı hareketle karşılık veriyor. Liv Morgan bir tekme sallıyor ama Seth çekiliyor. Şimdi Seth Rollins'den Enzuigiri denemesi. Bu kez Liv Morgan çekiliyor. Seth Rollins kalkmaya çalışırken Liv Morgan birden kavrıyor onu ve Sister Abigail!
Liv Morgan tam Sister Abigail'i vuracağı sırada Seth Rollins sıyrılmayı başarıyor. Seth Rollins derin bir nefes alıyor ve birden Liv Morgan'ın karşısında alaycı bir kahkaha atıyor. Liv Morgan sinirleniyor ve Seth Rollins'e doğru hamle yapmak istiyor ama Seth, Liv Morgan'ın karnına bir tekme geçiriyor ve iplere koşuyor. İplerden sekip Slingblade yapmak istiyor ama bu sefer Liv Morgan çekiliyor. Liv Morgan bir Back Kick yapıştırıyor. Şimdi iplere koşuyor ve dönüşünde Dropkick'i patlatıyor! Seth Rollins yediği Dropkick'in etkisiyle yerde kalıyor. Yuvarlanıp kenara gidiyor. Ayağa kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan aprona geçiyor. Seth Rollins tam kalktığı sırada Slingshot Spear. Hayır olmuyor! Seth Rollins, Liv Morgan suratına diz darbesi patlatıyor. Liv Morgan yediği darbenin etkisiyle yerde kalıyor. Seth Rollins yerde yatan Liv Morgan'a bakıyor. Şimdi kafasını iplere doğru çeviriyor. İplere tutunup zıplıyor ve Springboard Moonsault denemesi. Liv Morgan kenara çekiliyor. Fakat Seth Rollins ayaklarının üzerine düşüyor. Şimdi tekrar zıplıyor ve Standing Shooting Star Press!
Bu sefer başarılı. Liv Morgan yerde kıvranırken Seth Rollins kalkıyor ve Liv Morgan'ı kaldırıyor. Hemen omuzluyor ve Burning Hammer! Seth Rollins eliyle yerde yatan Liv Morgan'ı gösteriyor. Seyirciler Rollins chantleri atmaya başlıyorlar. Seth seyircilerden aldığı reaksiyonun ardından hızla kaldırıyor Liv Morgan'ı ve Brainbuster! Seth Rollins alev almış durumda. Eliyle tempo tutmaya başlıyor. O eliyle tempo tutarken seyirciler bu kez Burn It Down diye chant atmaya başlıyorlar. Liv Morgan kalkmaya çalışıyor. İplerden destek alarak kalkıyor ve şimdi Seth Rollins'e dönüyor. Hamle yapıyor ama Seth Rollins'den Forehead-Breaker. Liv Morgan geri geri gidiyor. Seth Rollins koşuyor ve çok sert bir Superkick patlatıyor. Liv Morgan iplerin üzerinden aprona doğru fırlıyor. Son anda orta iplere tutunuyor ve ringin dışına düşmüyor. Seth Rollins kafasını iki yana sallıyor. Hızla koşarak bir dirsek darbesi patlatıyor ve Liv Morgan ringin dışına düşüyor. Liv Morgan ringin dışında zar zor ayaklanmaya çalışıyor. Seth Rollins koşuyor ve Corkscrew Moonsault Plancha! Hareket başarılı. Seyirciler çoşuyor. Liv Morgan ve Seth Rollins yerde kalıyorlar.
Seth Rollins ayağa ilk kalkan isim oluyor. Aprona birkaç defa eliyle vuruyor ve yine seyircileri çoşturmaya çalışıyor. Seth Rollins şimdi Liv Morgan'ın kafasını bacaklarının arasına alıyor ve kaldırıp Powerbomb pozisyonuna getiriyor. Seyirciler ayaklanıyorlar. Seth Rollins koşuyor ve bariyerlere doğru Powerbomb ile gömüyor Liv Morgan'ı. Liv yerde acıyla kıvranıyor fakat kısa bir süre geçtikten sonra bariyerlere tutunup ayaklanmaya çalışıyor. Seth Rollins bariyerlerin üzerine çıkıyor. Liv Morgan tamamen ayaklanınca Seth atlıyor ve Crossbody. Liv Morgan aniden çekiliyor. Seth Rollins arkasına dönmeye çalışıyor. Liv Morgan'dan bir dirsek darbesi Seth Rollins geri geri giderek aprona doğru yapışıyor. Liv Morgan onu kendisine doğru çekiyor. Şimdi bariyerlere çarptırıyor. Liv Morgan aprona çıkıyor. Seth Rollins bariyerlerden aprona doğru yönelmek istiyor. Liv Morgan birden atlıyor ve Diving Reverse STO! Seth Rollins acı içinde yerde. Liv Morgan şimdi kaldırıyor Seth Rollins'i ve aprona çıkartıyor. Hemen ardından kendi aprona çıkıyor. Liv Morgan tutuyor kafasından Seth Rollins'i ve kendisine çekiyor. Seth Rollins yumruklar vurmaya çalışıyor. Liv Morgan birden kaldırıyor Seth Rollins'i ve apronda Death Valley Driver. Hareketin etkisiyle Seth Rollins bağırarak sırtını tutuyor ve yuvarlanarak kendini ringin dışına bırakıyor. Liv Morgan aynı şekilde dışarı düşüyor.
Liv Morgan şimdi ayağa kalkıyor ve Seth Rollins'e yöneliyor. Seth Rollins'i çelik merdivenlere doğru yaslıyor. Birkaç geri adım atıyor ve gözleri kapalı bir şekilde çelik merdivenlere yaslı duran Seth Rollins'e karşı bir kahkaha atıyor. Şimdi Seth Rollins'in üzerine doğru koşuyor ve bir diz darbesi patlatmak istiyor. Seth Rollins aniden çekiliyor. Liv Morgan dizini çelik merdivenlere çarpıyor ve acıyla yerde kalıyor. Seth Rollins kenarda derin bir nefes aldıktan sonra Liv Morgan'ı saçlarından tutuyor ve sürükleyerek spiker masasının kenarına getiriyor. Liv Morgan'ı masaya yaslıyor. Şimdi ayağı ile Liv Morgan'ın kafasına bastırmaya başlıyor. Bir süre bastırdıktan sonra çekiyor Liv Morgan'ı ve aprona çıkartıyor. Liv Morgan kendine gelip Seth Rollins'e bir Chop darbesi patlatıyor. Seth birden Liv Morgan'ı ittiriyor. Liv Morgan köşeye demire çarpıyor sırtını. Seth Rollins şimdi Liv Morgan'ı kendine çekiyor ve bir tekme yapıştırıyor. Aniden Pedigree pozisyonuna alıyor ve Pedigree! Seth Rollins, Liv Morgan ringe doğru çekiyor. Ringe ortasına getiriyor ve tuşa gidiyor. Hakem geliyor ve saymaya başlıyor: 1...2...
Kick Out! Seth Rollins hakeme sitem etmeye başlıyor. Faydası olmadığını görünce Liv Morgan'ı kaldırıyor ve Chop darbeleri vurmaya başlıyor. Liv Morgan aniden Clothesline deniyor fakat Seth Rollins eğiliyor ve şimdi Arm-Trap Neckbreaker ile yıkıyor Morgan'ı yere. Liv Morgan tekrar kalkıyor. Seth Rollins'den Snapmare geliyor ve hemen ardından Knee Drop. Seth Rollins yatıyor tuş için Liv Morgan üzerine ama Liv Morgan onu hızlı bir şekilde atıyor. Seth Rollins kolundan tutup kaldırıyor Liv Morgan'ı ve iplere gönderiyor. Eğilip Liv Morgan'ı bekliyor. Liv Morgan aniden Seth Rollins'in önünde duruyor ve kafasına bir tekme yapıştırıyor. Seth yediği bir darbenin etkisiyle doğruluyor. Liv Morgan bir dirsek darbesi geçiriyor. Arka arkaya birkaç dirsek darbesi daha vuruyor. Seth Rollins iyice sersemliyor. Liv Morgan birden Seth Rollins'i çekiyor kendisine ve aniden Sister Abigail'i vuruyor. Seth Rollins hareketsiz yerde. Liv Morgan gülümseyerek tuşa gidiyor. Hakem sayıyor: 1...2...
Seth Rollins atıyor! Liv Morgan aniden Seth Rollins'i kaldırıyor ve çeviriyor. Şimdi Cross Rhodes pozisyonuna alıyor VE CROSS RHODES! Seyircilerin yuhalamaları eşliğinde Liv Morgan tekrar tuşa gidiyor: 1...2...3
HAYIR! Hakem 3'ü vurmadan Seth Rollins son anda omzunu kaldırıyor.
ROLLINS! ROLLINS! ROLLINS!
Liv Morgan sinirli bir şekilde bağırmaya başlıyor. Hakem ürkerek geri çekiliyor. Liv Morgan'dan şimdi ayağa kalkmaya çalışan Seth Rollins'in kafasına doğru Double Foot Stomp! Liv Morgan Stomp darbeleri vuruyor. Şimdi Seth Rollins'in kolunu tutuyor. Seth Rollins kolunu çekmeye çalışıyor. Liv Morgan birden parmağını Seth Rollins'in gözlerine sokuyor. Seth gözünü acıyla tutarken Liv Morgan birden Seth Rollins'in kolunu çeviriyor ve Fujiwara Armbar bağlıyor. Seth Rollins çırpınıyor bağırarak. Liv Morgan pes etmesi için bağırıyor Rollins'e. Seth Rollins dayanıyor ve iplere uzanmak istiyor fakat hareket edemiyor. Liv Morgan kilidi bağlamaya devam ediyor. Seth Rollins elini havaya kaldırıyor ve pes etmek üzere.
Hayır. Seth Rollins havada elini sıkıyor ve dayanmaya devam ediyor. Seyirciler Rollins chantleri atmaya devam ediyorlar. Seth Rollins kafasını sallıyor. Suratındaki acı dolu ifadeye rağmen dayanmaya devam ediyor. Şimdi Liv Morgan'ı atıyor üzerinden ve hızla ayağa kalkıyor. İkili ayağa kalkıyorlar. Liv Morgan bir Roundhouse Kick deniyor ama Seth Rollins onu çeviriyor. Headlock'a almak istiyor ama Liv Morgan'dan bir Back Kick geliyor. Seth Rollins geri geri iplere doğru gidiyor. Liv Morgan aniden dönüp koşuyor ve The Flatliner! Fakat olmuyor. Seth Rollins itiyor Liv Morgan'ı. Liv Morgan geri düşüyor. Seth Rollins aniden koşuyor ve Curb Stomp! Başarılı! Seth Rollins Curb Stomp'ı vuruyor ve tuşa gidiyor: 1..
KICK OUT!
Seth Rollins şok olmuş gözlerle sadece bakıyor. Seyirciler sessiz kalıyorlar ve Seth Rollins gibi şaşkınlıklarını gizleyemiyolar. Seth Rollins ayağa kalkıyor ve yerde yatan Liv Morgan'a bakıyor. Liv Morgan kafasını kaldırıyor ve Seth Rollins'e bakıyor.
Liv Morgan: Abigail'e asla karşı koyamazsın.
Seth Rollins sinirle koşuyor ve bir diz darbesi patlatıyor. Liv Morgan kalkmaya çalışıyor derken Seth Rollins'den bu sefer Soccer Kick geliyor. Seth Rollins kaldırıyor Liv Morgan'ı ve Deadlift Buckle Bomb! Liv Morgan yere yığılmadan yakalıyor onu Rollins. Şimdi kavrıyor ve Ripcord Knee! Liv Morgan dizlerinin üzerine yere düşüyor. Seth Rollins bir Superkick patlatıyor. Liv Morgan sırtüstü yere yığılıyor. Seth Rollins'den Standing Moonsault! Seyirciler tekrar çoşuyorlar Rollins ile beraber. Büyük bir destek var. Seth Rollins şimdi köşeye işaret ediyor. Seyircilerden Yes chantleri yükseliyor. Seth Rollins hızla köşeye çıkıyor ve hazırlanıyor. Şimdi ise Phoenix Splash! BAŞARILI! SETH ROLLINS TUŞA GİDİYOR: 1...2...
Kick Out! Kick Out! Kick Out! Seth Rollins çok yaklaşmıştı fakat Liv Morgan yine atıyor. Seth Rollins saçlarını geriye atıyor. Sadece yerde yatan Liv Morgan'a bakıyor. Liv Morgan sürünüyor ve aprona doğru yanaşıyor. Şimdi iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan ayaklanıyor ve arkasına dönüyor. Seth Rollins hızla koşuyor Liv Morgan'ın üzerine. AMA LIV MORGAN ANIDEN SISTER ABIGAIL POZİSYONUNA ALIYOR. LIV MORGAN ŞİMDİ SISTER ABIGAIL'I VURUYOR!
HAYIR! Seth Rollins arkasına geçiyor ve itiyor Liv Morgan'ı. Liv Morgan hakeme çarpıyor. Hakem ise aldığı darbeden sonra köşeye çarpıyor ve yerde kalıyor. Liv Morgan yerde yatan hakeme bakarken Seth Rollins aniden kendini ringin dışına bırakıyor. Ringin altını açıyor ve bir sandalye kapıp ringe giriyor. Liv Morgan sinirli bir surat ifadesiyle Liv Morgan'a bakıyor. Seth Rollins gülmeye başlıyor ve şimdi sandalye ile Liv Morgan'a hamle yapıyor. Liv Morgan eğiliyor ve Seth Rollins sandalyeyi iplere vuruyor. Seth Rollins hızla dönüyor ve Liv Morgan'a tekrar sandalye ile vurmak için hamle yapmak istiyor.
Beautiful Disaster!
Buğra Gür: Yine mi? Öldü sanıyordum.
Tazz: Onların sonsuzluk anlayışı bu Gür. Düzen değişmeyecek gibi.
Cody Rhodes aniden ringe dalıyor ve Beautiful Disaster'ı patlatıyor Seth Rollins'in suratına. Seth'in elindeki sandalye suratına çarpıyor ve yerde kalıyor. Cody Rhodes yerde yatan Seth Rollins'e birkaç Stomp darbesi vuruyor. Şimdi ringin dışına çıkıyor ve bir masa çıkartıyor. Cody Rhodes masayı ringe sokup tam ortada açıyor. Seyircilerin yuhalamalarını umursamadan cebinden zipposunu çıkartıyor. Şimdi masayı ateşe veriyor. Liv Morgan kenarda ayağa kalkıp toparlanmaya çalışıyor. Cody Rhodes şimdi masayı ateşe veriyor! Masa cayır cayır yanıyor. Liv Morgan, Cody'e yaklaşıyor. İkili yerde yatan Seth Rollins'e bakıp kahkaha atmaya başlıyorlar. Şimdi yanan masasının önünde öpüşüyorlar. İkili birbirlerinden ayrıldıktan sonra Seth Rollins'e yöneliyorlar.
Liv Morgan kenarda bekliyor. Cody Rhodes, Seth Rollins kaldırıyor ve masaya doğru Cross Rhodes!
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=LQmwx9FZbJE[/ame]
BECKY LYNCH'IN MÜZİĞİ İLE İNLİYOR ARENA. SEYİRCİLER GİRİŞTE DOĞRU ODAKLANIYORLAR. CODY RHODES, SETH ROLLINS'I BİR KENARA BIRAKIYOR. BU SIRADA RİNGİN ARKASINDAN BECKY LYNCH GİRİYOR VE CODY RHODES'U KENDİSİNE ÇEVİRİP KAVRIYOR. YANAN MASAYA DOĞRU BEXPLODER SUPLEX! MAÇA PARÇALANIYOR CODY ACIYLA YERDE KIVRANIYOR. BECKY LYNCH AYAĞI İLE ONU RİNGİN DIŞINA İTİYOR.
Liv Morgan, Becky Lynch'in üzerine doğru koşmak istiyor. Becky Lynch aniden kendini ringin dışına bırakıyor.
Becky Lynch: Seninle bir işim yok ufaklık.
Becky Lynch ringin dışında yerde yatan Cody Rhodes'a Stomp darbeleri vurmaya başlıyor.
Liv Morgan onun peşinden gitmek istiyor ama aniden Seth Rollins ayaklanıyor ve Liv Morgan'ı kendisine doğru çeviriyor. Bir tekme yapıştırıyor ve Pedigree! Hareket başarılı. Liv Morgan acıyla yerde kıvranıyor fakat ayağa kalkmaya çalışıyor yine!
Seth Rollins koşuyor ve Curb Stomp! Liv Morgan yere gömülüyor. Seth Rollins yerden kaldırıyor Liv Morgan'ı ve bir Pedigree daha! Becky Lynch aprona vurmaya başlıyor. Kenardaki hakemi ittiriyor. Seth Rollins yatıyor Liv Morgan'ın üzerine ve tuşa gidiyor. Hakem sürünerek geliyor ve tuşu sayıyor: 1.......2.........
3!
Kazanan ve Yeni Hardcore & GWA Şampiyonu: Seth Rollins!
Becky Lynch bu galibiyetin ardından seyircilerin arasına dalıyor. Seyircileri çoşturuyor. Seth Rollins kazandığına inanamıyor ve bir süre hareket dahi etmiyor. Hakem ringin dışına çıkıyor ve Seth Rollins'e kemerleri getiriyor. Seth Rollins ağzı açık bir şekilde bir süre kemerlere bakıyor. Şimdi iki kemeri birden çekip alıyor. Seth Rollins kemerlere sarılıyor ve dizlerinin üzerinde bir süre kemerlere bakıyor. Seyircilerden chantleri yükseliyor.
ROLLINS2BELT! ROLLINS2BELT! ROLLINS2BELT!
Seth Rollins gülümsüyor ve ayağa kalkıyor. Hızla köşeye çıkıyor. İki kemeri birden öptükten sonra havaya kaldırıyor. Seth kemeri havaya kaldırınca daha büyük bir destek kopuyor. Cody ve Liv Morgan ikilisi ringin dışında dizlerinin üzerlerinde yerdeler. Rollins'in kutlamasını izliyorlar. İkili bir süre Rollins'e bakıyorlar.
Cody ve Liv şimdi arka alanın yolunu tutuyorlar. Seth Rollins kutlamalarına devam ediyor. Konfetiler patlıyor. Seth Rollins diğer köşeye gidiyor ve orada kemerlerini havaya kaldırıyor. Maçın tekrar görüntüleri ekranlara geliyor. Arenaya tekrar döndüğümüzde ise Seth Rollins ringin dışına çıkıyor. Spiker masasının üzerine çıkıyor ve bağırarak kemerini havaya kaldırıyor.
Pyrolar patlıyor. Seyirciler Seth Rollins'in ismini bağırmaya devam ediyorlar.
Şov bu görüntülerle son buluyor.
THE NEW BEGINNING 2020
GWA Entertainment
TM & © 2020
All Rights Reserved