8 MAYIS!
Tampa, Florida
20:20 - Kick-off
21:00 PPV Başlangıç Saati
Maç Kartı ve Tanıtım:
Şov Tarihi: 30 Nisan 2022!
Şov Tema Müzikleri:
Olaylar:
Maç Kartı:
CM Punk vs. Alex Shelley Career Match
Turkish Power vs. FTR #1 Contender Match for the TTC
Hells Angels (c) vs. #1 Contender Team for the Tag Team Championship Vengeance Match
Lady Katherine w/Toni Storm vs. Ronda Rousey w/Paul Heyman Vengaence Match
Bray Wyatt vs. Jaden Kennedy Vengeance Match
Jake Hager (c) vs. MVP - Vengeance Match for the GWA's USA Champiosnship
Jey Uso (c) vs. Keith Lee - Vengeance Match for the GWA's GoG Champiosnship
Carmella vs. AJ Lee vs. Toni Storm vs. Lady Katherine McNamara vs. Ronda Rousey w/Paul Heyman vs. Britt Baker vs. Naomi
Batter Royal Match for the Divas Championship
Seth Rollins vs. Jon Moxley Vengeance Match
The Rock (c) vs. Sting - Vengeance Match for the Undisputed GWA Championship
KICK-OFF
Tazz: Hazır mısın Gür?
Gür: Evet. Bugün büyü-
SOMETHING IN THE WAY!
Gür: Ne oluyor lan?!
SOMETHING IN THE WAY.
Gür: Harbi ne oluyor Tazz? Neden birden sözümüz kesilip bu şarkı girdi?
Tazz, rejiye bakıp kontroller yapıyor ve ardından Gür'e cevap veriyor.
Tazz: Bunu yapan reji değil Gür, birisi bunu yapıyor. Sanırım Something in the way.
SOMETHING IN THE WAY..
Tazz: Baksana. Birisi var. Birisi geliyor Gür. Something in the way..
SOMETHING IN THE WAY...
Gür: Geliyor ama kim olduğu belli değil ki.
Tazz: Bir dakika Gür, kapüşonunu çıkarıyor!
Tazz: nEEE??!!
Gür: NASIL A**** KOYAYIM?!
Roman Reigns, hodiesi ile kendi evi Florida, Tampa sokakları arasında yürüyor. Yolunun düştüğü yer nereye çıkacak bilinmiyor. Ama bir süre sonra kemaralar onun arkasına geçince onun nereye gittiğini anlıyoruz! GELİYOR!!! STADYUMA GELİYOR! EVİNE DÖNÜYOR! SEYİRCİLERDEN BÜYÜK CHEER!!!
Tazz: VENGEANCE İÇİN HER ŞEY HAZIR! PYROLAR PATLIYOR! DEVASA STADYUMUN İÇERİSİNDE 65.800 KİŞİ VAR!
Girişte bir şey için hazırlıklar yapılıyor. Bir süre sonra bir grup geliyor. Billie Eilish ile başlamayacağız. Bu çok belli. Tazz yine reji ile konuşuyor.
Gür: Bu ne Tazz? Billie Eilish ile başlamaycak mıydık?
IMAGINE DRAGONS!!!
Dan Reynolds (Imagine Dragons Solist): GWA! SİZİN İÇİN! INTRO MÜZİĞİNİZ! ENEMY!!!!!!
Tazz: Intro müziğimizi yapan band, Gür! Imagine Dragons!! Ve Enemy geliyor!
I wake up to the sounds of the silence that allows
For my mind to run around with my ear up to the ground
I'm searching to behold the stories that are told
When my back is to the world that was smiling when I turned
Tell you you're the greatest
But once you turn they hate us
Oh, the misery
Everybody wants to be my enemy
Spare the sympathy
Everybody wants to be my enemy
My enemy (look, look, look, look)
(Look out for yourself)
My enemy (look, look, look, look)
(Look out for yourself)
Tazz: Yok oldular Gür, yok oldular!!
Gür: Vay A***na Koyayım.....!
Gür: Sanırım Billie Eilish'e bir şeyler olmuş.
Tazz: Hayır, sadece b-
Gür: Curt Hawkins mi? Neden ki?
Bu sorunun ardından Tazz ile bayağı tartışan Gür durumu kavrayamasa da Curt Hawkins seyirciler desteğiniz azlı çoklu karışık bir şekilde alarak yanlarına kadar geliyor. Gür'e şöyle bir bakar Hawkins, onun yanına İspanyolların masasının boş bir sandalyesini çekip oturuyor. Ve selam vermek için kulaklığı takıp konuşuyor.
Curt Hawkins: Underground sıktı. Daha çok kamera önüne geçelim dedim. Belki bir rakip çıkar eh?
Tazz: Aslına bakarsan bir konuk davet edecektik ama..
Curt Hawkins: İşte konuğunuz.
Dedi kendini göstererek ve ardından da Tazz'ın masasındaki kartlara bakarak devam da etti.
Curt Hawkins: Hmm.. Bugün büyük gün desene. Tanıdıkların çok az maçı varmış. Pete Dunne nerede? Gerçi benim çantam var maç vermezler diyordu.
Tazz'e kartları geri uzatan Curt Hawkins uslu duracağını belli eden birkaç hareket yapıyor. Ardından da Gür'ün sert bakışlarını görüyoruz. Tazz devam etmek için hevesli görünüyor. Kulağına rejiden birkaç söz geliyor. Ardından da sözleri dinledikten sonra kafasını döndürüp Curt Hawkins'e bakıyor.
Tazz: Madem geldin, söyle bakalım; Roman Reigns sence neden geri döndü?
Curt Hawkins: Kim? O kim? (Tazz fotoğrafı ekrana versinler diye işaret ediyor ve Hawkins görünce konuşuyor.) Haaa şu eleman. Bu eleman sağlam eleman Tazz. Benim bildiğim bu eleman şu keltoşla güreşmişti ve neydi saçları inek saçlarına benzeyen bir herif vardı bir de.
Gür: Punk.
Curt Hawkins: Evet, Punk. Şaka yapıyorum bu arada. Elbette ki herkesi tanıyorum. Sadece buralarda gözükmeyeli uzun zaman oldu. Roman kardeşimi severim. Neden geldiği de çok bariz. Vince ve tayfası artık tarih olduğu için geri kalan kimler var hepimiz biliyoruz, öyle değil mi?
Gür kafa sallıyor ve Tazz'in farklı bir soru için boğazını temizledikten sonra konuşmasını izliyor.
CM Punk vs. Alex Shelley Career Match
Tazz: Punk demişken.. Onun kariyer maçına çıkacağını duymuşsundur. Shelley'in isteğini kabul eden Punk eğer kaybederse bir daha asla geri dönemeyecek.
Curt Hawkins: Evet, biliyorum. CM Punk'ın bu maçta hiçbir şansı yok. Alex Shelley'i tanıyorum. Bu maçı ondan başkası kazanamaz. Ne olursa olsun bu maçı asla CM Punk kazanmaz. Ha şimdi diyeceksin Chris Sabin sence gerçekten Shelley'in yanında duracak bir adam mı? Bilemem. Kimse bilemez. Onların arasında yaşananları burada açmak benim haddime değil. Shelley ile onun arasında yaşananlar, onların arasında kalan bir şeydir. İlk kanı akıtan da Shelley olur bu arada
Gür: Hawkins'e katılmıyorum. Punk bu maçı kaybetmez. Her anlamda üstün Punk. Jeri zamanında da öyleydi. İlk kanı Punk akıtacak.
Tazz: Pekala beyler. Bu arada ilk maçın %100 CM Punk vs. Shelley maçı olacağını duyduk ama diğerleri ne zaman gerçekleşebilir, Main Event maçı hariç gerçekten hiçbir fikrimiz yok. Hazırsanız.. Sıradaki maça geçiyoruz madem öyle.
Turkish Power vs. FTR #1 Contender Match for the TTC
Gür: Benim ne diyeceğim çok belli değil mi? TPW hayatta alamaz. FTR daha güçlü.
Curt Hawkins: Ya bırak Tanrı Aşkına Gür. Herifler sana ihanet etti diye kendi adamların alamaz mı diyeceksin? FTR tamam ezik bir takım değil, iyiler gerçekten ama Turkish Power'ın da onlardan aşağı kesinlikle değiller.
Gür sinirli bakışlarını Curt Hawkins'in üzerine çeviriyor. Ardından da arkasına bakıyor ve Brody King'i görüyor. Ona bakış konuşuyor.
Gür: Hey! Brody! Şu herifi benim için maça çıkıp pataklayabilir misin? Gıcık almaya başladım. Kendine rakip arıyormuş deli.
Brody King'e mikrofon uzattılar ama Bordy King pek cevap verecekmiş gibi durmuyordu. Ağır bir cevap verdi.
Brody King: Belki.
Gür: Al sana rakip, Hawkins. Şimdi s**tir git.
Curt Hawkins: Ya Gür, çok çabuk alınıyorsun sen de ha.
Tazz: Kavganız bittiyse sıradaki maça geçiyorum.
Hells Angels (c) vs. #1 Contender Team for the Tag Team Championship Match
Tazz: Gür, Hells Angels'ın karşısında FTR olacak dedi ama Hawkins bir şey söylememişti. Şimdi tam yorumlarınızı alalım beyler.
Gür: FTR çıkacak demiştim ve kemeri de bence FTR rahat alacak.
Curt Hawkins: Gür, sen harbi pek de akıllı değilmişsin. Kusura bakma ama FTR da çıksa TP'da çıksa kemeri alacak kişi olmayacak çünkü kemer korunacak dostum. Gür gerçekten iddia oynayacak olsaydım tavsiye alacağım son merci olurdun.
Gür iyice sinirlendi ama sakin durmaya çalışıyor.
Tazz: Pekala beyler. Sakin olun. Sıradaki maça geçiyorum.
Tazz: Sıradaki maçımız tam bir intikam maçı. Adı üstünde. Lady Katherine'i destekliyorum bu arada.
Gür: Hayırdır Tazz? Sen pek birilerini desteklediğini söylemezdin? Ben taraf tutmuyorum bu arada.
Tazz: İnanmak istiyorum Gür. Lady'nin içerisinde yatan gizli bir şey varmış gibi geliyor.
Curt Hawkins: Bu maçın sonucunu söylemek çok zor, yalan olmasın ama gerçekten bir tahmin yapmam istenirse Ronda Rousey derdim. Ama siz benim Underground'ta gördüklerimi görmediniz. Toni Storm, bu kadına neler neler öğretti. Öyle bir saygım var ki. Kazanamasa bile tebrik eden ilk kişi olacağım.
Tazz: Sıradaki maç...
Bray Wyatt vs. Jaden Kennedy Vengeance Match
Tazz: Bir özür dilenmeksizin büyüyen kavga ve feud. Bu maç ne olacak baylar?
Gür: Wyatt rahat alır ya bu maçı. Bu Jaden mıdır nedir? Adamın Japonya'da olayları olmuş galiba. Ben s*** desteklemem bu herifi.
Curt Hawkins, çok sinirli bakışlarla Gür'e bakıyor birkaç saniye ve ardından da konuşuyor.
Curt Hawkins: Gür.. Sen gerçekten az değilsin. Ne alakası var onunla bunun? Wyatt bu maçı alırsa sana 1.000$ vereceğim. Asla kaybetmeyecek Jaden. O maç bitene kadar burada kalacağım. Bu da sözüm olsun. Ve.. Brody!
Gür: Kulağımı s**** be adam.
Brody, Hawkins'e bakıyor.
Curt Hawkins: Gerçekten istiyorsan bilek güreşi yapalım. Ardından kazanan bir sonraki maç için kuralları ve maç türünü belirleme hakkı elde etsin.
Brody King kafa salayarak Hawkins'e baktı. Curt Hawkins, spiker masasından Brody King'i çağırıyor. Yandaki görevlilere bakıp konuşuyor.
Curt Hawkins: Bu kadar maç kartı konuşmak yeter. Sıktı birader. Gel buraya Brody King. Bir kol güreşi patlar.
Brody King, bariyerlerden bir ayağını atarak Curt Hawkins'in yanına geldi. Curt Hawkins, görevlilerin yardımıyla Brody King'in oturacağı yeri ayarlıyor. Brody King sandalyeye oturuyor. Ondan sonra da Tazz'ın dibinde olduğu için hakem o oluyor.
Curt Hawkins vs. Brody King Arm Wrestling Match
İkili dirseklerini yere koydu ve ardından da maç başladı. İkili de birbirlerinin bileklerini sıkıp yere yatırmak için girişimlere başlıyor. Bordy King'in kolu daha kalın ve sert olduğundan Curt Hawkins kolay kaybedecekmiş gibi görünüyor olsa da pek öyle olmuyor. Curt Hawkins bir adım öne geçiyor ve Brody King buna şaşkın gözlerle bakıyor. Curt Hawkins biraz daha ittiriyor ve neredeyse düşecekmiş gibi oluyor Brody King'in kolu ve Brody King bu duruma çok sinirleniyor. Curt Hawkins düşürmek üzere. Bileğini ufak yamultmaya başlıyor ve bu fırsatı bulan Brody King, Curt Hawkins'in kolunu aniden düşürmek üzere şans yakalıyor!
Ama tam düşecekken Curt Hawkins son anda kurtarıyor. Çok zor bir durumda olduğunu görebiliyoruz. Dişlerini sıkıyor ve küfürler ediyor içinden. Brody King gülümsüyor ve kafasını kaldırıp seyircilere bakıyor. Seyirciler ona bakarken korkuyorlar. Curt Hawkins, Brody King'in kendini böyle yaparak zayıf duruma düşündüğünü düşünen Curt Hawkins de bunu fırsatına kullanmak için harekete geçiyor ama nafile. Brody King başarmak üzere. Tekrardan eli aşağı indiriyor. İyice sert bir şekilde Brody King zorluyooooorr.. Curt Hawkins'in solu tamamen aşağı iniyor?!
Kazanan: Brody King
Curt Hawkins'in yüzü düşüyor ama gülüyor. Gür ise çaktırmadan bakan bakışlarını saklayarak gülüyor. Brody King hiçbir şey söylemeden geri geldiği yere gidiyor. Curt Hawkins de bir şey söylemeden geri spikerlik masasına geçiyor ve susuyor. Tabiiki konuşan Gür oluyor.
Gür: Maç koşulları zor olacak desene Hawkins?
Curt Hawkins: Güreşte onu yenebilirdim ama bilek güreşinde olmadı Gür. Neyse, Kick-off bitmedi mi?
Tazz: Hawkins haklı. Birazdan sizinleyiz. Şimdilik reklamlara gidiyoruz.
PYROLAR TEKRARDAN PATLIYOR! ANA ŞOVA HAZIRIZ, ÖYLE DEĞİL Mİ GWA??!!
Girişte birisi gözüküyor. Ardından da bu kadın yürüyerek bir arabaya doğru gidiyor. Bu kadın Oliva Rodrigo. Sanırım gerçekten de Billie Eilish yok. Arabaya binen Oliva Rodrigo, radyoyla oynuyor. Sanırım FTR'a söz verdiği şarkı için hazırlanıyor! Drivers License geliyor!
I got my driver's license last week
Just like we always talked about
'Cause you were so excited for me
To finally drive up to your house
But today, I drove through the suburbs
Crying 'cause you weren't around
And you're probably with that blonde girl
Who always made me doubt
She's so much older than me
She's everything I'm insecure about
Yeah, today, I drove through the suburbs
'Cause how could I ever love someone else?
PYROLAR TEKRARDAN PATLIYOR! ANA ŞOVA HAZIRIZ, ÖYLE DEĞİL Mİ GWA??!!
Girişte birisi gözüküyor. Ardından da bu kadın yürüyerek bir arabaya doğru gidiyor. Bu kadın Oliva Rodrigo. Sanırım gerçekten de Billie Eilish yok. Arabaya binen Oliva Rodrigo, radyoyla oynuyor. Sanırım FTR'a söz verdiği şarkı için hazırlanıyor! Drivers License geliyor!
I got my driver's license last week
Just like we always talked about
'Cause you were so excited for me
To finally drive up to your house
But today, I drove through the suburbs
Crying 'cause you weren't around
Who always made me doubt
And I know we weren't perfect
But I've never felt this way for no one
And I just can't imagine
How you could be so okay now that I'm gone
Guess you didn't mean what you wrote in that song about me
'Cause you said forever, now I drive alone past your street
Who always made me doubt
I know we weren't perfect
And I just can't imagine
I know we weren't perfect
And I just can't imagine
Yeah, you said forever, now I drive alone past your street
Bray Wyatt tek başına konuşmak için ekranda gözüküyor.
Bray Wyatt: Irkçılara Amerika'da ne yaparlar bilir misin Jaddy? Senin derini kazırlar. Derini kazıyıp Irkçılık yaptığın her kimse onun önüne atarlar. Kanunla işi olmaz bazılarının. Vahşilerden birinin ben olduğum kesin ama yeterince vahşi olmaktan daha uzağa gitmeyeceğim de kesin. Görüyorsun ya.. Aile diye yanıma aldığım herkes beni terk etti. AJ Styles, Sabre, Heyman.. Hepsi.. Sıra sende. Senin ailende seni terk edecek. Terk etmeden önce.. Vahşetime hazır ol...
Bray Wyatt lambaya üflüyor ve her taraf karanlık oluyor. Spiker masasına geri dönüyoruz.
Tazz: Irkçılık mı? Jaden'ın böyle şeyler yaptığından haberimiz.. bir dakika Underground'u hatırlıyor musun Gür?
Gür: Evet, hatırlıyorum. Pete Dunne'a Lady Katherine'in dediklerini diyeceksin, öyle değil mi? Bu arada Curt Hawkins neden burada? Özel bir olayın mı var?
Curt Hawkins: Evet, var. Ne oldu sıkıntın mı var Gür? Var diyorsan çözerim.
Tazz: Adamı rahat bırak, Gür. Bu arada Jaden ve Bray arasındaki maça artık geçiş yapıyoruz.
Bray Wyatt hala aynı Bray Wyatt'tı ama kıyafetleri farklıydı. Yapayalnız kalmıştı. Ne Heyman vardı ne de diğerleri vardı. Kapkaranlık ortamı aydınlatırken bambaşka bir boyuttan gelmiş gibi bir hali vardı. Sanki yeniden doğuyor gibiydi.. Başarısız bir proje yok olup yerine eski günlerini hatırlatan bir şey geliyormuş gibi. İşte böyle. Hayatın bizimle dalga geçtiği günlerde üzüntüsüyle ve kederiyle yola aydınlık olacak bir fener niteliğiyle.. Öyle geliyordu işte. Dumanların arasında bazı gölgeler onunla birlikte yürüyormuş gibi bir hava veriyor. Bray Wyatt tek başına kalmanın ne demek olduğunu biliyor.
Dumanların aşağı kısımda geldiğinde çok fazla ve o yürüdükçe giderek azalması neye işaretti peki? Kaybetmeye devam edeceğine mi? Yoksa bir şeyleri kazanabileceğine mi? Neyi peki? McMahon'ları al aşağı ederek zaten kazanmamış mıydı? Ne için dönmüştü ki Wyatt harbi? Neden? Yarım kalan bir şeyler mi vardı? Aileni kaybetmek seni düşürür. Peki neden düşeriz? Tekrar geri ayağa kalkabilmek için. Merdivenlerden çıkarken bunu düşünüyor olmalı...
Karanlığın içerisinde ortaya çıkan mavi dumanların beyazla şekillenerek içerisinde çığlık atan ruhlar ortaya çıkarmasıyla bazılarının da dua eder pozisyonda olup seyircilerin yanlarında yürüyen dumandan ruhlar görünüyor. Pek korkutucu olan ruhların perspektifi özellikle dikkat çekiyor çünkü eşit mesafede pozisyon olan bazıları birbirine paralel bir halde sanki rampadan aşağı düşüyormuş gibi gözüküyorlar. Dumanlardan bazıları gök yüzüne doğru çekilmeye başlıyor.
Yukarıya yükselen duvarlar Vengaence yazısının sağ üst köşesinde özel hazırlanmış balkona doğru gidiyor. O dumanlar yükseldikçe orada olan kişinin görüntüsü belirmeye başlıyor. Lord Kennedy gözüküyor. Onun bu halinin ruhlarla özel bir bağlantısı olduğuna inanıyor. Tıpkı Lady Katherine gibi o da kendisi hariç özel bir kişiliğe sahip. Merdivenlerden inip rampaya gelince yerdeki ruhlar onun kıyafetlerindeki parçaları teker teker çekip rampanın aşağısına götürüyor ve kıyafetler yok oluyor. Pelerinin üzerindeki gölge de en son 3 ruhun onu almasıyla yok oluyor. Lord az biraz zırhlı bir gladyatör kadar kalıyor ve ringe giriyor.
Curt Hawkins: Bu çok özel bir maç. Ben bunu şöyle yorumlayacağım; Kennedy özellikle bu maça tek çıkmak istedi çünkü tek başına daha güçlü olacağını düşünüyor. Wyatt'ın da ailesini kaybetmiş olması ona zarar vermedi çünkü zaten onların varlığını hissetmiyordu. Ruh halleri onları girişlerinde yansıtıyor.
Tazz: Bu arada Brody King karışmayacağını söylüyor ama tam arkamızda oturuyor. Gür, Curt Hawkins gibi yorum yapmayı ne zaman öğreneceksin?
Gür Tazz'e sert bakışlar atıyorken hakem de her şeyin hazır olduğundan emin oluyor.
Gür: Hala bu adamın neden hala yanımızda olduğunu anlamıyorum? Maçı var ve bizden saklıyor bence.
Bray Wyatt vs. Jaden 'Lord' Kennedy - Vengeance Match
İkili de birbirlerinin suratına bakıyor ve birbirlerine yaklaşıyor. Maç için zil çalınıyor! Hakem mücadeleyi başlattıktan sonra da ringin etrafında çok ağır da olsa duman görebiliyoruz. İlk hamleyi yapan Bray Wyatt oluyor. Lord Kennedy'nin başına vuruyor. Kennedy gülümseyip ona bakıyor. Bray Wyatt ise bekliyor. Bu sefer Lord Kennedy vuruyor! Bu sefer de Bray Wyatt gülümseyerek ona bakıyor. Seyirciler buna eş zamanlı tepki veriyor. Bu defalarca devam ediyor. En sonunda Lord Kennedy, farklı bir şey yapıp onun kafasından tutup bir anda diz darbesi geçiriyor ve ilk kan akıyor!! Daha 1. dakikadan ilk kanı akıtıyoruz! Wyatt'ın kanı!
Wyatt bu kanı görünce daha mutlu gözüküyor ve ardından da Lord Kennedy'nin üzerine atlıyor. Hazırlıksız olan Lord Kennedy bunu beklemediği için kolaylıkla Lariat'ı yiyor. Ardından Bray Wyatt da Lord Kenedy de ayağa kalkıyor ama Bray Wyatt iplerden sekiyor ve duraksayıp Throat Thrust vuruyor. Lord Kennedy tekrardan yere düşüyor. Bray Wyatt, Lord Kennedy'yi kaldırıyor ve bir de Swinging Gutbuster yapıyor. Bu sefer de Lord Kennedy'nin burnu kanıyor ve Kennedy kafa sallayarak onu alkışlıyor. Bu durumu izleyen Bray Wyatt taviz gösteriyor ve kafasına ağır bir tekmeye marus kalıyor. İkisi de yerde birbirlerine bakıyor.
2 kan döküldü! Yerde iki eşit adam, birbirlerine deli bakışlar atıyor ve kahkaha atıyorlar. Seyirciler bu olaya olumlu tepki veriyor ve ikisini de destekliyorlar. Wyatt'ın destekçisi daha fazla oluyor. Lord aşağıya bakıyor ve sonra Wyatt'a dönüyor. Yuvarlanarak aşağıya inen Lord Kennedy, aşağıda dumanların arasına elini uzatıyor, bu sırada diğer eliyle de Bray Wyatt'ı aşağıya çağırıyor. Bray Wyatt ayağa kalkıyor. Bunu reddetmeyeceğini belli eden bir bakışın ardından iplerden sekiyor ve Suicide Dive için geliyor! Ve yapıyor da! AMA YÜZÜNE LORD KENNEDY'NİN DUMANLARDAN ÇIKARDIĞI SOPAYI YİYOR!!
Gür: Kaçıncı dakikadayız Tazz?
Tazz: 5 dakikayı aştık Gür. En az bir 5 dakika daha maç devam edecek.
Lord Kennedy, Bray Wyatt yerde hareketsiz duruyorken dumanların arasında kayboluyor. Bir şeyler aradığı kesin ama ne arıyor yoksa gerçekten kayboldu ve Bray Wyatt için bir şeyler mi arayacak? Bunu bilmiyoruz. Bray Wyatt bir süre sonra ayağa kalkıyor ve yerde bulduğu bir bezle kanını temizliyor. Önünü göremeyecek kadar büyük bir kandan bahsediyoruz! Üstündeki ceketi çıkartan Wyatt, kendi gömleğini tekrardan giymek için hareketleniyor. Yüzü şimdi, öncekine kıyasla daha da temiz görünüyor. Lord Kennedy'nin nerede olduğuna yönelik Bray Wyatt'ın bakışları sonuç vermiyor. Böyle olunca Bray Wyatt kendisine vurulan kanlı sopayı ringin içerisine sokuyor. Bir süre sonra kendi de içeriye giriyor ve birden her yer kararıyor! Çok ilgin! Her yer kararıyor! Bray Wyatt, Lord Kennedy.. Kimse gözükmüyor. Tekrardan açıldığında ortada çok ilginç bir görüntü var!
Bray Wyatt, bu görüntüyü görünce kahkaha atıyor ve sandalyenin üzerinde yanan alevlere doğru bakıyor. Ardından kafasını döndürüp seyircilere bakıyor. Ringin dışarısındaki dumanlara bakıyor! Kimse yok! Sadece içerideki sandalye ve sandalye yanıyor! Bray Wyatt düşünülenin aksine bu durumdan memnun görünüyor!
Bray Wyatt: Ne oldu Lordum?! Bana sinyal mi yolluyorsun?! Yer yüzündeki sahte azrailin beni mi arıyor?! Çıksın ortaya o halde!
Bray Wyatt'ın tam karşısında Lord Kennedy gözüküyor. Ona yanan sandalyenin üzerinden bakıyor Wyatt. Bu görüntü çok ürkünç! Korkutucu bir yüz ifadesiyle onu inceliyor. Ardından kollarını açıyor. Sessizce bekliyor. İkisinin de ruh hali seyircilerin tepkileriyle birlikte daha da canlı görünüyor. Lord Kennedy zırhını tutup kendisinden aşağı diz çökmüş olan Wyatt'a sandalyesinin üzerinden bakıyor. Sanki bir meleğin kanatlarını açıp Tanrısına haykırışı gibi gözüküyor uzaktan bu durum. Bu ikilinin maçından beklenen durum gerçekleşiyor belki de! Ne yapacak diye onun suratına bakıyor ve Lord Kennedy bu olayın üstüne konuşuyor.
Lord Kennedy: Cevap arama Wyatt! Tek bulabildiğin yanıt karşında duruyor! Diz çökmüşsün ya işte! Verdim cevabını!
Sandalyeyi eli ile tutan Lord Kennedy onu sallıyor ve o sallanırken Bray Wyatt'a bakıyor. Bray Wyatt ayağa kalkıyor. Lord Kennedy ani bir hareketle sandalyeyi Bray Wyatt'ın kafasına fırlatıyor ama Bray Eğilince sandalye aşağı düşüyor. Bray sadece eğilmekle kalmıyor ve aynı zamanda elinde ona vurulan sopayı da tuttuğu gibi Lord Kennedy'ye fırlatıyor. Sopa isabet ediyor ve Lord Kennedy yere düşüyor. Ardından sopayı tekrar kapan Bray Wyatt yürüyerek Lord Kennedy'nin yanına gidiyor. Sopayı kaldırıyor ve Lord Kennedy'nin ayağına vuruyor. Kaldırıyor ve diğer ayağına vuruyor. Sonra da onu ringten aşağı atıyor. Hakem bu sırada artık içeri giriyor, 10 dk doldu! Bray Wyatt, Lord Kennedy'yi tutuyor ve ardından onu öpüp Sister Abigail vuruyor! Lord kanlar içerisinde duruyor! Yerde yatarken, 10 dakika geçtiğini anlayan Bray Wyatt hemen tuşa gidiyor. Hakem de hemen yanına geliyor ve sayıyor; 1.....2.....
2,99!! 3 OLMUYOR!!! BRAY WYATT ŞOKTA!
Lord Kennedy aniden kalkıyor ve dönüp Bray Wyatt'a bakıyor. Bray Wyatt hala şaşkın. Bray Wyattı'ı tutuyor. Boğazından tutuyor. Eliyle ringe yapıştırıyor. Ve bir daha yapıştırıyor! Ardından da yerden Bray Wyatt ile beraber kalkıyor. Ardından onu Turnbackle'a doğru fırlatıyor. Ona doğru koşuyor ve Body Avalanche! Bir de onu köşeye kaldırıyor. Onu tamamen köşeye kaldırıyor. Bray Wyatt'ın karşılık verecek mecali kalmadı! NE YAPACAK Kİ DAHA?! Kendi de köşeye çıkmak için çabalıyor. Ve çıkıyor da. Şimdi bir de iplere doğru çıkıyor. Ne yapacak şimdi? Bir dakika yoksa? Spanish Fly!!! BRAY WYATT ÖYLE BİR YERE DÜŞÜYOR Kİ! ŞİMDİ SIRA SON BİR HAREKETTE! LORD KENNEDY TEKRARDAN KÖŞEYE ÇIKIYOR! 630 SENTON İÇİN!! VE GELİYOOORRRR!! 630 SENTOON! HEMEN TUŞA GİDİYOR;
1.......2.........
2,99!! 3 OLMUYOR!!! LORD KENNEDY NE ŞAŞKIN NE ÜZGÜN NE DE KIZGIN??!!
Bu sefer Kennedy ayağa kalkıyor ve aşağı iniyor. Dumanların arasına iniyor. Ringin aşağı kısmına emekleyerek giriyor. Bray Wyatt ise bir süre sonra kalkıyor. Bray Wyatt, 'Nerede bu?' dermişçesine etrafa bakıyor yürüyor ve bir süre sonra BİR EL RİNGİN TAM ORTASINDAN ÇIKIYOR! BRAY WYATT'I YAKALIYOR! ONU AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR! BRAY WYATT, DİRSEKLERİYLE O ELE VURUYOR. O elin sahibinin Lord Kennedy olduğu anlaşılıyor. Bray Wyatt, vurmaya devam da ediyor. Ama diğer eliyle Bray Wyatt'ın KAFASINDAN TUTUP ONU AŞAĞI ÇEKİYOR BU EL! Ringin aşağısına çekilen Bray Wyatt'tan hiç ses gelmiyor. Uzun bir süre ne ring üstünde ne de ringin aşağısından hiçbir şekilde ses gelmiyor. Bir süre Sonra her yer kararıyor... Karartı 6-7 saniye boyunca da devam ediyor!
Karanlık açılınca ringin üstünde yatan ikiliyi görüyoruz. Ne oldu aşağıda bilinmez ama ikisi de kanlı bir halde yatıyorlar. Lord Kennedy zar zor elini Bray Wyatt'ın üstüne koyabiliyor.. Hakem hemen saymak için yanlarına giderken ayakları ve dizleri onların kanıyla bürünüyor; 1...............2.................
3!
Kazanan: Jaden 'Lord' Kennedy
Lord Kennedy kazanıp intikamını almayı başarıyor. Ardından seke seke onu bekleyen motoruna doğru gidiyor. Brody King onun yanına gitmek istiyor ama o iyi olduğunu işaret edip gelmesine gerek olmadığını söylüyor. Brody King, seyircilerin arasına gitmek için hareketleniyor. Motorun aynasında kendi yüzünün karanlığa bakan yarı temiz yüzünü gören Lord Kennedy'nin bakışlarıyla birlikte biz de reklamlara doğru gidiyoruz..
Sahnede beliren isim CM Punk, onu en son gördüğümüzdeki gibi mutluluktan uzak bir şekilde ringe geliyor. Aradaki boşlukta biraz dinlenmiş olsa gerek onu birazdan gerçekleşecek maç için hazır bir şekilde görüyoruz. Yine de son zamanlardaki depresifliğini üzerinden pek atamamış gibi, fakat bütün bu psikolojik durumları bir kenara bırakıp işin fiziksel boyutuna varabilmek için Punk ringe yaklaştıkça bakışlarını daha da keskinleştiriyor. Ringin dibine kadar giren Punk içeri girmektense etraftan dolanıyor ve spiker masasının tam önünde girişe doğru bakmaya başlıyor. Cult of Personality'nin sesi yavaşça kısılırken başka bir şarkıyı duyuyoruz şimdi de:
Seyircilerin reaksiyonları aniden yükselmeye başlıyor, arenanın her yerinde Tear Away yankılanırken girişte gözüken isim Alex Shelley. ASTRA'nın şarkısı ile girmek yerine kendi bireysel müziğini çaldırması dikkatlerden kaçmıyor.
Buğra Gür: Hey sence neden Shelley takımının şarkısını kullanmak istemiyor Tazz?
Tazz: Bu onun şahsi meselesi Gür, Shelley sorunlarını bireysel çözmek istiyor bence.
Alex Shelley gelen reaksiyonları, ya da herhangi bir şeyi pek düşünmeden hızlıca ringe gelmek istiyor gibi. CM Punk, Shelley ringe yaklaşırken son hazırlıklarını tamamlıyor ve iki isimde aynı anda ringin karşılıklı yerlerinden giriş yapıyorlar. Aynı anda kalktıkları gibi birbirlerinin gözlerine kitlenmiş vaziyetteler, ringin içine o esnada giren diğer kişi olan hakem onları köşelerine yönlendirmek istiyor ancak iki isimde şu an onu pek umursuyor gibi değiller. Hakem onlarla daha fazla uğraşmak istemezmişçesine çekiliyor yanlarından ve kenara dönerek zili çaldırıyor. İŞTE ŞİMDİ, VENGEANCE BAŞLIYOR! Ringin içerisinde iki isim sayın seyirciler, sadece biri ayakta kalacak. Öbürüyse... Kariyerini kaybedecek. ŞOV ZAMANI!
Kariyer Maçı
CM Punk vs. Alex Shelley
İkili zilin çalmasının ardından, öncesinde yaptıklarından başka bir şeye yeltenmiyorlar ilk başta ve birbirlerine bakmaya devam ediyorlar. Aralarında herhangi bir öncelikle hamle yokken bir anda birkaç adım geri çekiliyorlar ve sonrasında aniden ileri doğru yüklenip birbirleriyle mücadeleye giriyorlar. İkili kilit yapmaya, ya da darbe vurmaya yönelmiyor ama. Sadece birbirlerini yıpratma peşindeler, sıkabildikleri kadar sıkıp birbirlerine olan nefretlerini kusuyorlar adeta. İkilinin ayakları kayıyor bir yerden sonra ve yere düşüp yuvarlanmaya başlasalar da birbirlerinin boğazını sıkmaya devam ediyorlar. En sonunda ringin içindeki yuvarlanma serüveni ikilinin iplere yaklaşmasıyla son buluyor. Burada Alex Shelley rakibinden sıyrılıyor ve biraz nefeslenmek için dışarı çıkıyor, CM Punk ise onu içeride beklemeye başlıyor. Alex Shelley ringin içerisine tekrar girmeyi en başta düşünmüyor, onun yerine ringin altını açıyor ve oradan bir SANDALYE ÇIKARIYOR! Çıkardıktan sonra sanki karşı tarafın dikkatini çekmek istercesine sandalyeyi yere sert bir şekilde çarpmaya başlıyor. Bunu birkaç defa daha yaptıktan sonra ayaklanıyor ringe girmek için ama ROUNDHOUSE KICK! CM Punk rakibini arkadan gafil avlıyor. Alex Shelley beklemediği bu hamle karşısında sersemlerken CM Punk onun elindeki sandalyeyi kapıyor ve ALEX SHELLEY'E VAR GÜCÜYLE VURMAYA BAŞLIYOR! Shelley içine doğru kapanmaktan daha fazlasını veremiyor ilk başta. CM Punk durmaya niyetsiz bir şekilde hamlelerine devam ederken bir yerden sonra yavaşlıyor ve sandalyeyi ringin içerisine fırlatıyor, ardından Alex Shelley'i kaldırıyor ve onu da ringin içerisine fırlatıyor.
CM Punk en başta direkt ringe girmeye yelteniyor ancak son anda vazgeçiyor ve o da ringin altını açıp içeri doğru bakıyor, biraz bakındıktan sonra içeriden telli bir sopa çıkartıyor! Elindeki sopayla ringin içerisine giriyor sonra, o sırada henüz ayaklanmakta olan Alex Shelley dizlerinin üzerinde karşılıyor onu. CM Punk önce elindeki sopaya sonra karşısındaki Shelley'e bakıyor, Alex Shelley sadece gülümsüyor ve ona doğru bağırıyor:
Alex Shelley: En iyi atışını yap Punk!
CM Punk, Alex Shelley'in amacını pek anlamıyor ve kararıyla ilgili bir değişiklik yapmadan SOPAYI ONA DOĞRU SAVURUYOR! Alex Shelley son anda yuvarlanarak kurtuluyor. Yuvarlandıktan sonra hemen ayaklanıyor ve CM Punk'a doğru koşmaya başlıyor, Punk üzerine doğru gelen rakibine ikinci kez telli sopayla vurmak istiyor ancak Shelley bu sefer de eğilerek kurtuluyor ve iplere koştuktan sonra dönüşte Sling Blade! CM Punk bu hamleden sonra yerin üzerinde kalmak istemezcesine hızlıca ayaklanmak istiyor ancak ellerine baktığında ikisini de boş buluyor, o ne olduğunu anlamak için kafasını kaldırdığında TELLİ SOPA CM PUNK'IN YÜZÜYLE BULUŞUYOR! Alex Shelley bir manevra ile aldığı sopayı CM Punk'ın bedenine yapıştırmak için ant içmiş gibi bir hırsla vuruyor ona doğru. CM Punk acıyla çığlık atarken Alex Shelley yarın yokmuşçasına değerlendiriyor elindeki fırsatı. En sonunda sinirle bırakıyor elindeki sopayı, ardından ringin içerisinde bulunan sandalyeye gözü takılıyor. Sandalyeye yönelen Shelley onu eline alıp ringin ortasında ayaklarının üzerine kuruyor. Ardından yerde yatan Punk'a gidiyor ve onu kaldırmak istiyor ama CM Punk aniden ona doğru yumruk atmaya başlıyor. Alex Shelley buna karşılık vermek istercesine yumruk atmaya başlıyor rakibine, iki isim birbirlerine ölümüne saldırmaya başlıyor tekrardan. Yumruklar, tekmeler havada uçuşuyor ve ikisi de aldıkları darbeleri, gördükleri zararı en ufak umursamıyorlar. Bir yerden sonra aynı anda birbirlerini bırakıyorlar ve iplere koştuktan sonra dönüşte KURULU SANDALYENİN ÜZERİNE DOĞRU DOUBLE NECKBREAKER! İKİ İSİMDE AYNI HAMLEYİ YAPIYOR AMA İKİSİ DE ZARARLI ÇIKIYOR BURADAN! İKİSİ DE ACIYLA KIVRANIYOR YERDE!
Tazz: Bu maçı kaybeden kişi kadar kazanan kişi de kariyerini kaybedebilecek bir durumda şu an!
CM Punk ve Alex Shelley, ikisi de yaşadıkları acının yanında yaşattıklarını düşünüyor belki de. Kıvrandıkları acı henüz onları bırakmasa da ikili yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyorlar. Ayaklanıyorlar ama ringin içine doğru değil, iki isimde ayrı yerlerden dışarı çıkıyor ve ringin altından kendilerine silah arıyorlar. Bir süre aşağı bakınıyorlar, sonrasında kafalarını kaldırıyorlar ve birbirlerini süzüyorlar. İkisi de bir anda ringe ellerinde bir alet olmadan yuvarlanıyor ve birbirlerine doğru koşuyorlar, Alex Shelley yarı yolda bir manevrayla Spinning Heel Kick deniyor ancak CM Punk onun yerdeki ayağına çelme takarak yere düşmesini sağlıyor. Rakibini düşürdüğü gibi de iplere koşuyor ve dönüşte Soccer Kick deniyor ancak Alex Shelley kafasını eğdikten sonra bir Kip-Up ile ayaklanmayı başarıyor. CM Punk onu arkasından kavramak istiyor ancak Alex Shelley sıyrılıyor ve rakibinin, kendisinin üzerinden yuvarlanmasını sağlıyor. O yuvarlandıktan sonra da arkasından yakalıyor ve Chicken Wing Kneebuster! CM Punk yerde kalabilecekken Alex Shelley bunu istemiyormuşçasına onu tekrardan ayağa kaldırıyor ve iplere yolluyor, ancak CM Punk iplerde kalınca Alex Shelley ona doğru koşuyor fakat CM Punk iki ayağını da kaldırarak Alex Shelley'i geri püskürtmeyi başarıyor. Püskürttükten sonra da Apron tarafına geçiyor. Alex Shelley birkaç adım gerideyken CM Punk iplerin üzerinden sıçrıyor ve SPRINGBOARD CLOTHESLEINE! ANCAK ALEX SHELLEY KAÇIYOR VE CM PUNK BOŞA DÜŞÜYOR! CM Punk ringin üzerine düştükten sonra adeta geri sıçrarken Alex Shelley bu fırsatı kaçırmıyor ve CM Punk'ı kavradığı gibi köşeye doğru koştuktan sonra SLICED BREAD #2!!! SHELLEY DİREKT TUŞA GİDİYOR! MAÇTAKİ İLK TUŞ DENEMESİ BELKİ DE SONUNCU OLACAK, CM PUNK'IN KARİYERİ BİTİYOR MU?!?! 1.....2.....
HERKES BİR ANDA NE OLDUĞUNU ŞAŞIRIYOR! HAKEM SAYMAYI BIRAKIYOR VE SHELLEY ADETA DELİYE DÖNÜYOR! Chris Sabin son hızla koşarak ringin içine doğru giriyor ve Alex Shelley'e doğru yöneliyor. Alex Shelley ayağa kalkarak oldukça sinirli bir şekilde Sabin'e bağırıyor!
Alex Shelley: SEN NE YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN?
Chris Sabin: Alex yeter! Bütün bu kariyer maçı saçmalıkları, sadece bireysel düşünüyorsun.
Alex Shelley: Benim işime karışmayı bırak Chris! Ben bu gece (CM Punk'ı göstererek.) bu adamın ölüsünü görmeden bu arenayı terk etmiyorum.
Chris Sabin: Alex anlamıyors-
Alex Shelley: ANLAMAYAN SENSİN CHRIS! Yarım kalmış bir işim var ve şimdi onu tamamlayacağım.
Alex Shelley bunu söyledikten sonra CM Punk için arkasını dönüyor ama Punk'tan bir Spinning Sole Kick ve CHRIS SABIN ANİDEN ALEX SHELLEY'E SUPERKICK VURUYOR! SONRA CM PUNK VE CHRIS SABIN AYNI ANDA SHELLEY'E ENZUIGIRI YAPIŞTIRIYORLAR! CHRIS SABIN, MOTOR CITY MACHINES GUNS'IN HAREKETİNİ ALEX SHELLEY'E KARŞI UYGULUYOR! Alex Shelley ne olduğunu anlayamadan kendini aniden yerde buluyor ve üzerine çullanan Chris Sabin ile CM Punk'a engel olamıyor. Chris Sabin bir önceki şovda yaşananların hepsini sanki bu an için hazırlarmışçasına bir sinirle Alex Shelley'e saldırıyor. CM Punk ise yaşanacakları tahmin etmişçesine rahat karşılıyor olanları. Seyircilerin reaksiyonu giderek olumsuz bir hale gelirken CM Punk ve Chris Sabin şimdi yerdeki Alex Shelley'i kaldırıyor. Chris Sabin kaldırırken Shelley'in suratına bakıyor, gözleri doluyor biraz ama bunu saklamayı başarıyor. CM Punk bu esnada kahkaha atmaya başlarken Chris Sabin, Alex Shelley'i Punk'ın omzuna doğru iteliyor. CM Punk bir eliyle uyku işareti yapıyor bu esnada, seyircilerden bazıları iki elini başının arkasına almış olanları izlerken CM PUNK ALEX SHELLEY'İ HAVAYA KALDIRIYOR VE GO TO SLEEP! GO TO SLEEP! GO TO SLEEP! CHRIS SABIN OLANLARI SEYREDERKEN KAŞLA GÖZ ARASINDA CM PUNK HIZLICA TUŞA GİDİYOR, SEYİRCİLERİN ARASINDA GÖZLERİNİ KAPATANLARI SEÇMEK MÜMKÜN! HAKEM SAYIYOR, 1.....2.....
GAK!
Buğra Gür: Kardeşim yine kim unuttu faturayı ödemeyi?
Tazz: Tanrı-
Işıklar tekrardan açılıyor! Herkes ringin girişine doğru bakıyor ancak gelen giden hiç kimseye rastlayamıyoruz, bir süre sonra bakışlar ringe döndüğünde az önceki dört ismi görüyoruz yine? BİR SANİYE! DÖRT MÜ? BİRAZ ÖNCE ÜÇ KİŞİ YOK MUYDU?
DARBY ALLIN RİNGİN İÇİNDE! DARBY ALLIN RİNGİN İÇİNDE! Chris Sabin ne olduğunu anlayamadan bir anda Darby Allin onun üzerine çullanıyor ve yumruklamaya başlıyor. CM Punk bu esnada Darby Allin'i ayırmaya çalışırken aniden Alex Shelley ayaklanıyor ve CM Punk'a arkasından koşup INVERTED FRANKESTEINER! CM Punk yerde kalırken Alex Shelley, Darby Allin'in yanına gidiyor ve onunla beraber Chris Sabin'e saldırmaya başlıyorlar. Shelley, Sabin'e vururken yüzüne bakıyor ve bakınca vurmayı bırakıyor. Darby Allin'in kulağına bir şeyler söylüyor ve Allin duyduklarından sonra Sabin'i bırakıp ringin dışına çıkıyor. Bu esnada Alex Shelley tekrardan Punk'a dönüyor ve onun kalkmadığından emin olduktan sonra birkaç diz darbesiyle işi sağlama alıyor. Darby Allin bu esnada elinde bir masayla geri içeri giriyor. Alex Shelley, Allin'i gördükten sonra CM Punk'ı kaldırıyor ve Darby Allin bu esnada masayı kuruyor. Alex Shelley kurulu masanın yanına CM Punk'ı yaklaştırırken bir anda kaldırıyor ve SHELLSHOCK- HAYIR CHRIS SABIN SON ANDA CM PUNK'I ONDAN KURTARIYOR VE İKİLİ YUVARLANARAK RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR!
Sabin ve Punk dışarıda, Allin ve Shelley ise içeride. Alex Shelley şimdi Darby Allin'e yöneliyor ve ona bir şeyler söylüyor. Darby Allin onaylarcasına sakince yuvarlanarak ringin Sabin ve Punk'a uzak köşesinden çıkıyor. Alex Shelley ise giderek Chris Sabin ve CM Punk'a yaklaşıyor yürüyerek, ama aşağı inmiyor. Onun yerine onların karşılarındaki iplere doğru koşmaya başlıyor şimdi ve dönüşte JUMPING CROSSBODY! AMA SHELLEY İÇERİDE! SABIN VE PUNK'IN ÜZERİNE ATLAYAN KİŞİ DARBY ALLIN! Chris Sabin ve CM Punk beklemedikleri yerden gelen bu hamle karşısında çaresiz, Chris Sabin şimdi hızlıca CM Punk'a yöneliyor ve onu kaldırarak ringin içine fırlatıyor. Devamında Chris Sabin'i kaldırıyor ve onu yumruklayarak bariyerlere götürmek istiyor, Chris Sabin bu esnada boş durmuyor ve Darby Allin'e karşılıklar vermeyi başarıyor ancak ikili bariyerlere gidiyor bir şey fark etmeden. Onlar giderek ringin içinden uzaklaşırken bu esnada kameralar ringin içine odaklanıyor. Ayakta bir Alex Shelley, ve dizlerinin üstünde CM Punk. İkili birbirlerine doğru sakince bakmaya başlıyorlar. Ne CM Punk ayağa kalkıyor, ne de Alex Shelley bir saldırıda bulunuyor. Bu sakin bakışmalar yerini giderek gülümsemeye bırakıyor, ikili birbirlerine karşı kahkaha atmaya başlıyorlar. Bu maç birden fazla kişinin siniri bozulduğu anlaşılıyor kısacası. Alex Shelley sadece seyretmeye devam ederken CM Punk ona bağırıyor bu sefer:
CM Punk: En iyi atışını yap Alex!
Alex Shelley: Sen yerdeyken olmaz.
CM Punk bunun üzerine ayağa kalkıyor, Alex Shelley ile ikili tekrar yüz yüze geliyor. Baştaki nefret durumu biraz ortadan kaybolmuş gibi, ama ikili işin ciddiyetinin hala farkında. Keyifli anlar geçtikten sonra ikili tekrardan bir Chain Wrestling'e giriyor. Bu sefer ki ilkinden daha da uzun sürüyor ama ikili ayakta kalmayı bir şekilde başarıyor. Belki de bir dakika bu şekilde devam ediyor ancak kimse kimseye üstünlük kuramıyor. En sonunda ikisi de birbirlerini bırakıyorlar. Shelley birkaç adım geri, Punk birkaç adım geri atıyor. Shelley'in ayağına sandalye, Punk'ın ayağınaysa dikenli telli sopa çarpıyor. İkili önce birbirlerine sonra yere baktıktan sonra ellerine silahları alıyorlar. İyice kavradıktan sonra birbirlerine doğru koşuyorlar ve HAVADA ÇARPIŞIYORLAR! Sandalye ile dikenli sopa iç içe giriyor ama güreşçilere temas etmiyor, ikili tek bir silah haline gelmiş eşyayı kendilerine doğru çekerek almaya çalışıyorlar ancak nafile iyice parçalanıyor eşyalar. Shelley bu esnada ani bir hamle ile bacağıyla CM Punk'ın bacağına doğru bir hamle yapıyor ve onun düşmesini sağlıyor, düşmesini sağladığı gibi de iplere koşuyor ve dönüşte Enzuigiri! CM Punk yerden hemen kalkamazken Shelley onun başına bir karga gibi üşüşüyor ve yumruklayarak zayıflatmaya çalışıyor kısa bir süreliğine. Ardından hızlıca ayaklanıyor ve CM Punk'ı da kaldırıp onu köşeye fırlatıyor. Fırlattığı köşeye doğru koşarak bir de Corner Big Boot yapıyor Alex Shelley! Devamındaysa CM Punk'ı en üst iplere çıkartıyor, kendisi de çıkmak isterken CM Punk onu tekmelemeye başlıyor ve Alex Shelley karnına doğru eğilmişken CM PUNK BİR ANDA AYAKLANIYOR VE ALEX SHELLEY'İ İPLERİN TEPESİNDE PEPSI PLUNGE POZISYONUNA ALIYOR! ALEX SHELLEY ÇIRPINIYOR AMA NAFİLE! CM PUNK HAMLEYİ YAPMAK İÇİN SIÇRIYOR- HAYIR ALEX SHELLEY İPLERE TUTUNUYOR VE CM PUNK HAREKET EDEMİYOR DERKEN BİR ANDA ALEX SHELLEY RAKİBİNİ OMUZLUYOR VE RİNGİN DIŞINA DOĞRU TOP ROPE AUTOMATIC MIDNIGHT! OH MY FUCKING GOD!
TOP ROPE AUTOMATIC FUCKING MIDNIGHT! Az önce neler gördük biz öyle aman tanrım! Alex Shelley belki de kıpırdayabilecek durumda bile değil ama kanının son damlasına kadar bunu yapabilecekmiş gibi duruyor. Artık sürünerek de olsa, ayaklanmaya çalışıyor. CM Punk'ı gücü yettiğince kaldırıp ringin içine fırlatıyor. Kendisi de sürünerek giriyor. Tuşa gitmek yerine yine de CM Punk'a yöneliyor Alex Shelley, rakibini ayağa kaldırmak isterken CM PUNK BİR ANDA ONU OMUZLUYOR VE BİR SALİSE BİLE DÜŞÜNMEDEN HAVAYA FIRLATTIKTAN SONRA GO TO SLEEP! GO TO SLEEP! GO TO SLEEP! ALEX SHELLEY'İN İŞİ BİTEBİLİR!
HAYIR! HAYIR HAYIR! ALEX SHELLEY CM PUNK'IN DİZİNİ HAVADAYKEN TUTMAYI BAŞARIYOR! SADECE DİZİNİ TUTMAKLA DA BIRAKMIYOR VE VÜCUDUNU TAMAMEN SARDIKTAN SONRA DARBY ALLIN'IN DAHA ÖNCE KURDUĞU MASAYA DOĞRU YAKLAŞIYOR VE CM PUNK'I KALDIRDIKTAN SONRA MASANIN ÜZERİNE DOĞRU SHELLSHOCK! HAMLE BAŞARILI! MASA KIRILIYOR! CM PUNK YERDE HAREKETSİZ ŞEKİLDE YATIYOR, ALEX SHELLEY İSE SIRT ÜSTÜ KENDİNİ YERE BIRAKIRKEN ELİNİ CM PUNK'IN GÖĞSÜNE DOĞRU GÖTÜRÜYOR! BU BİR TUŞ DENEMESİ VE HAKEM BUNU SAYIYOR! 1.....2.....
3!
Kazanan: Alex Shelley
Maç... bitiyor. Alex Shelley yerde hareketsiz, ve CM Punk... O da yerde hareketsiz. Seyirciler cidden nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlarmış gibi bakıyorlar ringe doğru. Derin bir sessizlik hakim hale geliyor arenada, ve dakikalarca bu şekilde herkes sadece ringe bakıyor. Ondan birkaç dakika sonrasında Alex Shelley ve CM Punk aynı anda artık yorgunluktan bitmiş halde olsalar bile önce dizlerinin üstüne, sonra da ayaklarının üstüne olacak şekilde ayaklanıyorlar. Birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar, aralarında nelerin konuşulduğunu onlardan başkası anlayamayacak şekilde bir iletişim gerçekleşiyor. CM Punk bir elini Alex'in omzuna, Alex Shelley ise bir elini CM Punk'ın diğer omzuna koyuyor. Birbirlerine son bir kez baktıktan sonra Alex Shelley yavaşça ringden ayrılmaya yelteniyor, çıkmadan önce CM Punk'ın kulağına eğiliyor ve bir şeyler söylüyor:
Alex Shelley: Ben değil, ama seni bu insanlar iyi hatırlayacak Punk.
CM Punk, Shelley'in gözlerine bakıyor ve teşekkür etme manasında bir işarette bulunuyor. Alex Shelley ringden çıktıktan sonra zorlukla yürümeye çalışırken Darby Allin arkadan ona yetişiyor ve Shelley'e yardımcı oluyor. Bu esnada kameralar tekrardan ringin içine dönüyor, CM Punk'ın iyice ayaklandığını görüyoruz bu esnada. Punk yorgun adımlarla ringin ortasına geliyor ve başını öne eğiyor, bu esnada seyircilerden yoğun alkış sesleri yükselmeye başlıyor.
THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK! THANK YOU PUNK!
CM Punk iki elinde bulunan kanlı eldivenleri söküyor ve onları ringin ortasına bırakıyor, ardından bir kez daha seyircileri selamlıyor. Seyircilerin alkışlaması devam ederken CM Punk sakince ringden çıkıyor ve girişe doğru yürümeye başlıyor. Tam arka alana dönecekken, son bir kez girişte bağdaş kurarak oturuyor ve buruk bir şekilde gülümsedikten sonra ayaklanarak arka alanın yolunu tutuyor. Kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor...
Kameralarımız arka alanda açılıyor, Darby Allin hala Alex Shelley'in yürümesi için destek olmaya çalışır durumda. İkili bu esnada bir yandan konuşuyor:
Alex Shelley: O nerede?
Darby Allin: Sabin arka alanda bir yerdedir, dediğini yaptım onu oyalamaya çalıştım sadece. Diğerini soruyorsan... Onu bilmiyorum.
Bu esnada onlara doğru koşa koşa birisi geliyor, bu Britt Baker! Britt Baker direkt Alex Shelley'in boynuna sarılıyor, Shelley ona karşılık verecek güçte bile değil. Britt konuşuyor bir yandan:
Britt Baker: Alex.. Alex iyisin değil mi?
Alex Shelley: Ben hiçbir zaman iyi olmadım hayatım biliyorsun.. Benim şu an sadece, sadece biraz dinlenmeye ihtiyacım var hepsi o.
Üç isim boş gördükleri bir yeri seçip oraya doğru sakince ilerlerken arkadan birisi sesleniyor:
ALEX!
Bu Jay White! Britt Baker buna tepkisiz kalırken Shelley'in öfkesi yüzünden okunabilir durumda. Jay White hiç beklemeden direkt lafa giriyor:
Jay White: Alex yemin ederim benim böyle bir şeyden haberim yoktu, Sabin'in cidden seninle arasını düzeltmeye geldiğini zannediyordum.
Alex Shelley bunu duyduktan sonra Darby Allin'e dönüyor, Allin bir şeyi anladığını işaret edercesine kafasını sallıyor ve aniden bir Superkick! Jay White yerde kalırken Darby Allin, Britt Baker ve Alex Shelley yürümeye devam ediyorlar. Kameralarımız bu görüntüler ile birlikte kapanıyor...
Conor McGregor, Lady Katherine ile konuşmak için gelmiş ve yanına oturmuş görünüyordu. Veda edeceğini söylemeye korkuyordu çünkü kısa süre için de olsa kızı da burayı gelme sebebi olan Jason'ı da sevmişti. Underground oluşumunu da çok takdir etmişti. Şimdiyse.. Konuşma zamanı geliyor.
Conor McGregor: Merak etme Kathie.. Toni Storm seni eğitmişse başarısız olmazsın.
Lady Katherine: Evet, kuşkum yok. A-aslında sana bir şey sorabilir miyim Con?
Conor, meraklı bir şekilde Katherine ne diyecek diye bekliyordu. Katherine ise nefes alıp verdikten sonra konuşuyor.
Lady Katherine: Eğer UFC maçı olsaydı.. bana ona karşı ne yapmamı önerirdin?
Conor McGregor: Zayıflık.. Kathie. Asla zayıflık belirtisi gösterme. Çünkü buradaki dövüşlerin çoğunda güreşçilerin zayıflık belirtisi gösterdiğini gördüm ve herkesi yenebileceğimi düşünüyorum, biliyor musun? Bu hissiyat bir yandan da beni korkutuyor. Dalalete de düşme.
Lady Katherine: Hmm.. Zayıflık gösterme.. Dalalete düşme.. Bunu yapabilirim.
Bir süre sonra içeriye Toni Storm geliyor ve Lady Katherine hazır mı değil mi burada olduğunu belli ediyor. Hemen Lady katherine'in tam karşısına da o oturuyor ve ikiliye şöyle bir bakıyor. Ardından da gülümsedikten hemen sonra konuşmaya başlıyor.
Toni Storm: O kadar çaba boşa gitmeyecek, değil mi çaylak?
Lady Katherine gülümseyerek arkasına yaslanıyor ve konuşmaya başlıyor.
Lady Katherine: Hayır efendim.
İkili kahkaha atarken Conor McGregor ayağa kalkıyor.
Conor McGregor: Seni kırmak istemem Kathie ama sizle takılmayacağım artık. Yani GWA'yı terk etmiyorum ama kendime rakip aramaya geldim bu şirkete. Dişime diş bir rakip bulmaya geldim. UFC'deki rakiplerin hepsini alt ettim. GWA'dakileri de teker teker eze eze alt etmek istiyorum ama bir yerden başlamam gerek. Senin de şuan bir yerden başladığın gibi mesela.
Lady Katherine bunu hiç beklemiyor. Ayağa kalkıyor ve Conor McGregor'a elini uzatıyor. Conor elini sıkıyor.
Conor McGregor: Sizinle tanışmak bir zevkti Leydim.
Diyor ve elini öpüyor. Bu sırada da stage'e dönüyoruz. Stage'te hazırlıklar var. Bir şarkı için.. Bu Lady Katherine'in şarkısı.
Olivia Rodrigo, Lady Katherine'in müziğini söylemek için geldiğini söylüyor ve piyanonun hazırlıklarının tam olduğunu görünce çalmaya başlıyor.
Karanlık ama kapkaranlık bir görüntünün içerisinden bembemyaz dumanların kendiliğinden çıkıp yere inişinin ardından içerisinden sarı bir hologram geliyor ve git gide kırmızıya dönüşüyor. Kırmızı tonu giderek turuncu ve kan rengi kızıla dönüyor. Lady Katherine girişte kırmızıya geçen renkle birlikte görünüyor. Sapsarı ve nurumsu saç renkleri yerini kırmızıya bırakmış görünüyor. Onun bu hali yeni hali veya sakladığı hali olmalıydı belki de. Yürümeye devam ediyor.
Conor McGregor'ın vedasından sonra Lady Katherine, ondan ve hemen arkasından Toni Storm'un da onunla beraber gelmesine engel olamamıştı ama kimsenin maça karışmasını istemiyordu. Tek başına yapabileceği her şeyi planladığını düşünse de öyle olacak mıydı? Toni Storm, Lady Katherine ile konuşuyor. Katherine kafa sallayarak ring kenarını kontrol ediyor. Toni Storm bariyerlerden bahsedip spikerlerin yanına geçiyor. Katherine rakibini bekliyor.
Girişte hemen pianonun yanında olan Oliva Rodrigo Ronda Rousey'in gelmesini beklemeden arka alana doğru gidiyor. Girişte beklenen Ronda gelmeden birkaç tane dansçı dans figürlerini sergiliyorlar. Dans hareketleri müzikle uygun bir şekilde sürüyor ve şarkı hala devam ediyor.
Rakibi Ronda! Yanında Paul Heyman! İkisi birden girişte gözüküyor ve ringe doğru ağır adımlarla ilerlerken Paul Heyman, Olivia Rodrigo'ya geldiği için teşekkür ediyor. Olivia'nın çok seveni var. Bu gözlerden kaçmıyor elbette. Yavaş yavaş yürüyen Ronda Rousey, Lady Katherine'i pek ciddiye alıyor gibi değil. Hatta kahkaha atarak yanından geçiyor. Ringe girip taunt atarken sessizliğini koruyan Toni Storm onu süzüyor. Sonuçta bu maçın ardından rakip olacaklar.
Ring içerisinde Lady Katherine duruyordu ve kılıcını eline alıp havaya kaldırıyor. Hakem ikisini de tanıyorken Lady Katherine, boynundaki dövmelere yaklaştırıp motivasyon haline getiriyor. Ronda Rousey buna anlamsızca bakıp sadece kahkaha atıyor. Hakem maçı başlatıyor ve Lady Katherine maç başlar başlamaz kılıcını ringin tam ortasına saplıyor ve koşarak kılıcın üstünden sekip Ronda Rousey'e Spear vuruyor! Ronda Rousey bunu hiç beklemiyor! Yere çok ağır düşüyor. Lady Katherine yerdeki Ronda Rousey'i ayağı ile ringden aşağı itiyor. Ardından da ringin ortasına sağladığı kılıca bir ayağı geride parmaklarının ucuna botların basmış hali ve bir diğer ayağı da yarım yerde diz bükmüş bir halde sağ eli kılıca eğilirken sol eli de geriye sanki poz verilmiş gibi atılmış duruyor.
Kılıç beyaz ve siyah yanıyor. Aşağıda Ronda Rousey ağır ağır ayağa kalkarken Paul Heyman onu kontrol ediyor. Toni Storm bu gördükleri hakkında aşırı şaşırmış bir halde Lady Katherine'i izliyor. Toni Storm, Lady Katherine hala dua eder gibi kılıca bakarken Ronda, bir hinlik yapmasın diye onu kontrol ediyor. Ronda Rousey ringe geri dönüyor. İçeriye girip Lady Katherine'ye yaklaştığında bir anda Lady Katherine geri dönüyor ve ona bakıyor. Ronda korkmadan karşısında dikiliyor. Lady Katherine bir tane yumruk sallıyor ama Ronda Rousey onun yumruğunu tutuyor ve yüzüne çok sert bir yumruk geçiriyor. Ringin ortasındaki kılıcın beyaz ışığı bir anlığına kırmıza dönüyor. Lady Katherine bir kez daha atlıyor ama Ronda çekiliyor! Ringin aşağısına düşüyor Lady Katherine!
Ronda Rousey kahkaha atıyor ve seyircilere bakıp elini kaldırıyor. Seyircilerden olumsuz tepki almasına rağmen umursamıyor. Aşağı doğru inmek için hareketlenen Ronda Rousey, daha demin aşağı düşen Lady Katherine'in yok olduğunu görünce şaşırıyor. Ardından aşağı inmekten vazgeçip ringin ortasına sapladığı kılıcı çekip çıkartmaya çalışıyor. Kılıcı çıkaramıyor. Ardından kılıcı bir de tekmeliyor. Aşağı inmek için hareketlenince bir anda elleri apronda gözüken Lady Katherine onu baş üstün düşürüyor ve ringin aşağısına doğru geçiyor! İlk kan düşüyor! Ronda Rousey'in ağzından kan geliyor! Onu aşağı alır almaz dışarıdaki işlemeli sopası ile onun sırtına vuruyor. Bir de tekme vuruyor. Ringin ortasındaki kılıç tamamen kırmızı yanıyor. Lady Katherine ise gülümsüyor.
Lady Katherine, Paul Heyman'ın anlamsız bakışları ile karşılaşınca bir süre sonra ona bakmaktan vazgeçiyor. Yerdeki Ronda'ya geri döndüğünde onu göremiyor ve Ronda Rousey, bir anda onu al aşağı ediyor ve ARM BAR BAĞLIYOR! Lady Katherine bunu hiç beklemiyordu ama tuş etmek tek seçenekti, bunu geçelim eğer seçenek olmasaydı bile 10 dakika daha dolmamıştı. Yine de Lady Katherine bir süre acı çekse de ne pes edermiş gibi duruyor ne de kurtulmak istermiş gibi duruyor. Ringin içerisindeki kıpkırmızı kan rengi kılıç biraz daha açık bir renge gelirken Ronda Rousey bu duruma anlam veremeyip kalkıyor. Lady Katherine'e yumruklar geçirdikten hemen sonra da ringin dışındaki merdivenlere doğru onu fırlatıyor ve Katherine oraya çarpıyor. Hareketsiz halde yatıyor!
Tazz: Ve 10 dakikayı artık geçiyoruz.
Ronda Rousey koşarak Lady Katherine'e doğru hamle yapmaya hazırlanıyor ama Lady Katherine son anda çelme takarak onu Ronda'nın onu çarptığı merdivenlere çarptırıyor! İki isim de yerde. İkisi de kalkamıyor. Paul Heyman yaklaşmaya çalışıyor ama Toni Storm onun karşısında duruyor. İkisinin de karışmaması için hakem de uyarı yapıyor. Yasak olmamasına rağmen özellikle hakem bu maça müdahale dahi olmasını istemiyor. İntikam maçı kurallarında her şey serbestti. Paul Heyman öyle bir niyetinin olmadığını söylüyor. Bu sırada ayağa ikisi birden kalkmaya çalışıyor. Ayağa ilk kalkan Lady Katherine oluyor. Yumruk atmaya çalışıyor ama Ronda son anda eğiliyor. Katherine sinirleniyor ve Ronda'ya diğer yumruğu ile vurup tekme atıyor ardından bir de DDT ile düşürüyor!
Düşürdükten hemen sonra ringe dönüp kılıca bakıyor. Kılıç aşırı parlak bir halde görünüyor. Yerdeki Ronda'yı ringe tuttuğu gibi zorla da olsa kaldırıp sürüklüyor ve hemen tepeye, Turnbackle'a, çıkıyor 630 Senton! Çok fena bir gülle gibi! Hemen tuşa gidiyor! Hakem yanlarında ve sayıyor; 1.....2....
3 OLMUYOR! Ronda Rousey atıyor! Lady Katherine sinirleniyor. Kılıcı ringin ortasından çıkarıyor. Hemen ardından kılıç ile Ronda Rosey'e yaklaşıyor. Paul Heyman yapma, etme eğleme der gibi bakıyor ve bağırıyor ama Lady Katherine duracak gibi değil! Paul Heyman aşırı korkuyor! Yerinde duramıyor resmen! Ronda Rousey'in kafasını tutuyor ve ardından da saçlarının birazını koparıyor.! Ardından da ringe bırakıyor. Saçlarının birazını daha koparıyor! Ronda Rousey devam etmesine izin vermeyip dirseğini geçiriyor. Hemen ardından bir de yumruk vuruyor! Lady Katherine kılıcı yere düşürüyor. Ronda bu sefer bir de tekme atıyor ve Lady Katherine'in üzerinde örümcek atlayışı yapıp onun kolunu tuttuğu gibi kırmak için hamle yapıyor ama kilide dönüşüyor bu hamle!
Pes etmek yok! Ronda Rousey, bunu bile bile kaçağa oynuyor! Seyirciler ağır derecede olumsuz tepki veriyor. Lady Katherine ise hiçbir şey hissetmiyormuş gibi görünse de artık bir şeyler hissediyor. Bunu kılıcın durumuna mı başlamak gerek ki? Bir süre sonra Lady Katherine'i bırakan Ronda Rousey, onun bıçağını fark ediyor ve ona doğru uzanıyor. Lady Katherine fena halde kıvranıyor. Kolunu oynatamaz derecede çok kıvrandığını görebiliyoruz. Ronda Rousey ise kılıcı kapıyor. Toni Storm aşağıda bağırıyor. Lady Katherine kafa sallaya sallaya sakatlanan kolunu tutarak kalkmaya çalışıyor. Ronda bu sefer de onun saçını tutuyor ama Lady Katherine Headbutt ile kafasına vuruyor. Dönüyor bir Headbutt daha! ARDINDAN BİR HEADBUTT DAHA! RONDA FENA HALDE KANIYOR!
Toni Storm: Bitir işini Kathie!!!
Lady Katherine bağırıyor ve bir tane daha Headbutt yapıyor! Ronda fena halde kan içerisinde! Aynı şekilde kanının bir kısmı Lady Katherine'e bulaşmım durumda gözüküyor! Ronda Rousey fena halde yere düşüyor! Kılıcını geri alan Lady Katherine bu sefer bir Turnbackle'ın tam önüne kılcını saplıyor! Ardından da ringin tam ortasındaki rakibine bakıyor. Kafasını yukarı kaldırıyor. Sinsi bakışlarla eğilip etrafında dönüyor. Sonrasında da kılıcına doğru parmağını götürüyor elini dönderiyor ve Ronda Rousey'i gösteriyor! Lady Katherine o kalksın diye doğru anı beklerken seyirciler de onunla birlikte heyecanı giderek arttırıyor! Ronda Rousey zar zor adımlarla ayağa kalkıyor! Lady Katherine buna hazır! Ronda kalkıyor, dönüyooorr.... VEEE SPEAAAAAAAAARRRR!!! TUŞA GİDİYOR; 1...2....
3!
Kazanan: Lady Katherine McNamara
Kılıcın kan kırmızı rengi Lady Katherine kazandıktan bir süre sonra normal haline dönüyor ve üzerinde bunun olumsuz durum olumluya dönüyor. Paul Heyman çok şaşırmış bir şekilde nasıl kaybettiğini anlamayan bakışlarla Heyman'a bakan Ronda Rousey ekranlarda uzun süre boy gösteriyor. Lady Katherine aşağı indiğinde onun mentoru Toni Storm'un tebriği ile karşılaşıyor. Toni Storm, onu gösteriyor. Lady Katherine mutlu gibi görünüyor ama bir yandan da mutsuz ve tatmin olmayan tarafı ise daha fazlasını istiyor gibi bakıyor. Arka alana Stom ile giderken sağ eliyle kılıcı seyircilere bakarken kaldırıyor. Reklamlara gidiyoruz.
SAHNEDE TÜRKLER! EKRANA KİTLER!
TPW geliyor! Bilgehan Demir önde, Vandal Ortagun ve Murat Bosphorus arkasında ringe doğru ilerliyor. Vandal ve Murat ringin iki farklı köşesinden girerken Bilgehan yorumcu masasına gidiyor. Buğra Gür’le atışıyor biraz. Tansiyon da yükseliyor ama Tazz araya giriyor.
FTR! FTR’ın theme songu çalıyor ama kendileri yok. Bir süre beklesek de FTR gelmiyor. O sırada theme song kesiliyor ve kameralarımız Cash Wheeler ve Dax Hardwood’u yerde kafalarında kanla görüyoruz! Olay yerine koşarak sağlık görevlileri geliyor! O anda ekrana kamera görüntüleri geliyor. 2 maskeli adamın Wheeler ve Hardwood’a arkadan sandalye ile saldırdığı görülüyor! Kafalarına çok fazla vurduktan sonra onları duvara fırlatmışlar! Kamera görüntülerinden sonra ambulansın arenadan ayrıldığını görüyoruz. TPW şaşkın şaşkın izliyor. O sırada Tony Khan gözüküyor girişte. Elinde bir mikrofonla hızlıca konuşmaya başlıyor.
Tony Khan : Sevgili GWA seyircileri, Cash Wheeler ve Dax Harwood’a arka alanda bir saldırı yapılmıştır. TPW galip sayılacak ve bu gece Hell’s Angles ile kapışacaklar. Bu saldırıyı kimin yaptığını bulacağımıza söz veriyoruz.
Tüm arena birden egzoz kokusu ve motor sesinde boğulmaya başlıyor! Cehennem Melekleri burada!
Karl Anderson ve Baron Corbin önde, Buddy Murphy, Erick Rowan ve Eddie Kingston arkada beş motorlu GWA ringini işgale geliyorlar! Girişte motorlarını durdurduktan sonra Buğra Gür, büyük bir Hells Angels bayrağı elindeyken girişte motorcuların yanına geliyor ve altı isim açtıkları bayrağı taşıyarak ringe doğru geliyorlar. Karl Anderson ve Baron Corbin, diğerleriyle tokalaştıktan sonra ringe giriyor.
Hakem kemerleri, Hells Angels'tan teslim alarak havaya kaldırıyor ve unvan maçını ilan ediyor. Turkish Power ikilisinin ellerini açıp dua ettiklerini görüyoruz. Ortagun, ellerini yüzünde buluşturduktan sonra zil çalıyor ve maç başlıyor!
Tag Team Championship
Hells Angels (c)/w Buğra Gür vs Turkish Power /w Bilgehan Demir
Karl Anderson ve Vandal Ortagun başlıyorlar maça. İki isim lock-up'a girmek için atılıyor fakat Karl Anderson çevik davranıp rakibini roll-up'a deviriyor. 1... Ortagun atıyor. Ortagun attığı gibi takla atarak Anderson'ı headlock'a alıyor ama Anderson kalkmayı başarıyor ve rakibini iplere kadar itiyor. İplere vardıklarında Anderson rakibini belinden iterek iplere göndermeyi başarıyor. İplerden seken Ortagun'u Clothesline ile yere yıkmayı deniyor ama nafile! Ortagun eğilerek sıyrılıyor rakibinden. Anderson ikinci kez deniyor ama Ortagun bu sefer alttan kayarak sıyrılıyor. Şimdi üçüncü kez afallamış Anderson'ın üzerine iplerden koşarak geliyor ve Hurricanrana! Anderson, iplere asılı kalıyor. Ortagun, Bilgehan Demir'e bakarak gülümsüyor ve iplere gidiyor 619! Ortagun bir nesil Türk gencini 13 sene önce Fox'ta güreş izlediği güzel günlere götürüyor! Yere düşen rakibinin üstüne uçuyor Ortagun: Springboard Body Drop! Tuşa gidiyor 1...2...
Anderson kurtulmayı başarıyor! Ortagun tekrar atlamak için apron'a dönüyor ama onu orada beklemediği bir sürpriz karşılıyor: Baron Corbin'den Shoulder Block! Ortagun oyuncak bebek gibi aşağıya uçuyor. Ancak ayaklanan Anderson burnunu tutarak Corbin'e tag veriyor. Ortagun artık ringin dışında Corbin'in insafına kalmış halde! Corbin, Ortagun'u tutuyor ve acımasızca bariyerlere gönderiyor! Kemik sesi tüm arenada yankılandı! Corbin, hakem sayarken Ortagun'u yavaş yavaş kaldırıyor ve kafası apron'da kalacak şekilde ringe yerleştiriyor. Ardından kendisi de apron'a tırmanıyor ve Leg Drop! Çok sert vurdu Corbin! Acı içinde boğazını tutan Ortagun kendisini ringin içine atıyor. Corbin ringe girerken Anderson'a tag veriyor. Frog Splash! Anderson uçarak giriyor ringe! Düştüğü gibi tuş için saydırıyor: 1...2...
Ortagun bu kadar çabuk değil diyor! Anderson, Ortagun'u kaldırarak köşeye götürüyor ve rakibini hırpalamaya başlıyor. Seri yumruk ve tekme darbelerinden sonra ise geri tag veriyor Corbin'e. Tag'i alan Corbin de hırpalama görevine Anderson'ın kaldığı yerden devam ediyor. Corbin rakibini son bir yumruk darbesiyle yere yıkmak istiyor ama Corbin'in yumruğunu havada yakalıyor Ortagun'un! Rakibinin omzunun altından kolunu geçirdiği gibi ise Roll-up deniyor! 1...2... Corbin attı! Çok yakındı! Corbin anlık şaşkınlık ve öfkeyle Ortagun'un üstüne koşuyor Running Big Boot! Ortagun ölü gibi yatıyor yerde! Corbin bir süre yerde yatan rakibini izliyor ve onu aşağılıyor. Ortagun yaşam belirtileri göstermeye başladığında ise Ortagun'u kaldırıyor ve iplere gönderiyor... DEEP SIX! Murat daha ringe giremeden Cehennem Melekleri noktayı koyuyor! Corbin tuşa giden isim! 1...2...3!
Ortagun'un ayağı iplerde! Ortagun son anda tutunuyor maça! Murat Bosphorus'un yüzündeki korku ve sevinç yüzünden okunuyor! Corbin öfke içinde Ortagun'u bacağından sürükleyerek köşeye gidiyor ve Anderson'a tag veriyor. Anderson rakibini köşeye yasladıktan sonra Elbow Smash darbeleri vuruyor. Ortagun iyice sersem gözlerle baktığında ise onu karşı köşeye gönderiyor ve üstüne uçuyor: Rope Assisted Rocket Kick! Hayır! Eğiliyor Ortagun! Karl Anderson köşede ayağı iplerde asılıp kalmış halde! Ortagun son bir kuvvet atlıyor ve Reverse-Codebreaker! Anderson havaya uçtuktan sonra yere düşüyor. İki isim de yerde sereserpe! İkisi de tag vermek için köşelerine sürünüyorlar. Hakem yerdeki isimler için sayıyor: 1...2...3...4...5...6...7...8...9...
Son saniyede ikisi birden tag vermeyi başarıyorlar! Corbin ve Murat aynı anda maça dahil oluyorlar. Murat direkt belinden kavrıyor Corbin'i: Belly to Belly! Corbin direkt ayaklanıp tekrar koşuyor: İkinci Belly to Belly! Corbin üçüncü sefer rakibinin üstüne koşuyor, Murat tekrar belinden kavrıyor Corbin'i ama Corbin bu sefer teslim olmuyor. Headbutt! Corbin ardı ardına Headbutt darbeleri indiriyor Murat'ın piton gibi saran kollarından kurtulmak için! En sonunda Murat'ın kolları çözülüyor. Corbin, kendisini geriye atıyor ve iplerden sekerek Big Boot! Murat yediği darbeye rağmen yıkılmayı reddediyor! Corbin bu sefer Murat'ı yıkmak için iplerden geliyor ve... Üçüncü Belly to Belly! Murat Bosphorus gerçek bir güç gösterisi sunuyor bugün! Hemen tuşa gidiyor: 1...2...
Corbin atıyor! Murat hiç bozuntuya vermeden ringin içinde gaza gelmiş halde birkaç tur volta atıyor ve Corbin'in kalkması için taunt atıyor. Corbin kalktığı anda ise... Rocket Kick! Karl Anderson takım arkadaşını kurtarmaya geldi! Ama hayır! Murat, Anderson'ın geldiğini görüyor ve side step atarak iplerden aşağı yolluyor onu! Ortagun şov fırsatını gördü! Direkt ringe atlıyor. İplerden koşuyor ve dışarı düşen Anderson'ın üstüne SUICIDE DIVE! Anderson yere devriliyor! Murat ise köşede kendine gelmeye çalışan Corbin'in üstüne koşuyor ama yüzüne yediği tekme durduruyor onu! Murat, yüzünü tutarken Corbin iplerden sekerek geliyor ama havada yakalanıyor! Murat güçlü kolları ile fırlatıyor Corbin'i! POP-UP POWERBOMB! Murat, Türk'ün gücünü tüm takım divizyonuna gösteriyor! Corbin'in tek bacağını tutup diğer eliyle de Bozkurt işareti yaparak tuşa gidiyor 1...2...
Son anda kurtuldu Corbin! Adeta 2,99! Murat şok içinde! Tüm arena ayakta! Murat, bu işe son vermek için taunt atmaya başlıyor. Sersemlemiş şekilde ayağa kalkan Corbin'i yakalıyor ama Corbin vücut ağırlığı ve boy uzunluğu sayesinde rakibinin arkasına düşmeyi başarıyor! Murat'ı ittirerek iplere gönderiyor döndüğünde ise DEEP SIX! Corbin kolunu rakibinin üstüne atarak tuş deniyor 1...2... Son saniyede omzunu kaldırıyor Murat! Murat'ın kafası Corbin'i kollarının arasındayken ağır ağır kalkıyor iki dev. Corbin, var gücüyle Murat'ı köşeye yaslıyor ve üstüne koşuyor: HELUVA KICK! Corbin, baygın şekilde yalpalayarak kendisine gelen rakibini yakalıyor ve END OF DAYS! Cehennem Melekleri unvanlarını korumak için saydırıyor 1...2...
3!
Ama zil çalmıyor! Peki neden? Replay görüntüsü ekranlarımıza geliyor. Corbin'in tam köşede tekmeyi vurduğu anda Ortagun'un Murat'tan tag aldığını görüyoruz. Maç devam ediyor hem de olabilecek en hızlı şekilde! Çünkü Ortagun daha ne olduğunu anlayamayan Corbin'in üstüne uçuyor Diving Crossbody! CORBIN ÜSTÜNE DÜŞEN ORTAGUN İLE BERABER AYAĞA KALKIYOR VE ORAGUN'U FIREMAN'S CARRY POZİSYONUNUNDA SIRTINA ALIYOR! NE GÜÇ GÖSTERİSİ AMA! ANDERSON DA GİRİYOR BİRDEN RİNGE! CORBIN, ORTAGUN'UN BACAKLARINI ANDERSON'IN SIRTINA ATIYOR VE MAGIC KILLER! HELLS ANGELS REPERTUARINA YENİ ŞEYLER EKLEMİŞ! CORBIN TUŞA GİDERKEN ANDERSON SAYMASI İÇİN HAKEMİN KAFASINA BASIYOR! 1...2...
Bilgehan Demir! Ortagun'u bacağından çekerek ringden dışarı çıkarıyor! Son anda kurtarıyor maçı! Bunun üstüne Cehennem Melekleri'nin tüm odağı Bilgehan Demir'de toplanıyor. Bu durumu fark eden tecrübeli teknik adam ise soluğu topuklarken alıyor. Eddie Kingston, Buddy Murphy ve Erick Rowan'ın omzuna çıkmış Buğra Gür'den kaçarken biz de ringe dönüyoruz. Corbin, ringin dışında bilinçsizce yatan Ortagun'u ringe sokuyor. Anderson ve Corbin, yerde bilinçsiz yatan Ortagun'un etrafında köpek balığı gibi dönerlerken... Double Clothesline! Murat Bosphorus'un öfkesi ile karşılaşıyorlar! Murat, Ortagun'u köşeye kadar taşıyarak tag alıyor ve ringe tekrar girerek yeni kalkan Corbin'in üstüne yürüyor AMA O DA NE?! SHATTER MACHINE! DAHA YENİ AYAKLANAN CORBIN VE ANDERSON'DAN MÜTHİŞ TAKIM OYUNU! CORBIN RAKİBİNİN ÜSTÜNE YIĞILARAK TUŞA GİDİYOR 1...2...
3!
Kazanan ve Hala Takım Şampiyonları: Hells Angels
Maç defalarca direkten dönse de Cehennem Melekleri bir şekilde kazanmayı biliyorlar.
Micheal Cole: Hells Angels'ın repertuarı hakkında dilim tutulmuş halde Tazz... Bu adamlarda her numara var!
Tazz: Sen bir de onları geceleri gör...
Micheal Cole: Derken?..
Tazz: Boşver... Güzel hareketti!
Anderson ve Corbin, kemerlerini havaya kaldırıp racon keserken biz de kısa bir reklam arası için şovu kesiyoruz. İyi seyirler GWA Evreni! Bizden ayrılmayın!
Kameralar açıldığında karşımızda Kenny Omega var. Ve hemen yanında da Renee Young. Röportaj olduğu için çok belli. Bulundukları yer arenanın dışında kurulan bir Stand. GWA'nın PPV için dışarıda kurduğu standlardan birisi ve arkada insanlar görünüyor. Hatta bağırıyorlar. Renee hemen başlıyor.
Renee Young: Geçen şovda debutunu gerçekleştirdin Kenny, söyle bakalım. Neden geldin? Buranın havası sence nasıl ve PPV hakkında ne düşünüyorsun?
Kenny Omega: Aslında buraya gelmemin çok amacı var. Ana kemer ilgimi çekiyor. Bazı hikayeleri de sevdim ve Khan'ın adı geçtiği an, dedim ki; işte bu! Fırsat bu fırsat. Vince gibi iğrenç bir herif yerine Fulham'ın sahibi ve Amerika'nın zengin iş adamı Tony Khan geldi. O potansiyeli, yani beni , tanır ve görür. PPV maç kartına baktım da bu kadar çok maç olacağını beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse dolu dolu ve Vengeance maçları ilgimi çekse de içlerinden birinde olamadığım için aşırı üzgün olduğumu da belirtmek istiyorum. Ama ne yaparsın, biraz daha erken gelmeliydim.
Renee Young: Hmm. Bu cevaplar oldukça tatmin ediciydi. İlk defa birinden bu kadar tatmin edici cevap alabildiğimi düşündüm. Hakkını verelim. Peki madem öyle. Sıradaki sorumuz. Stable'lar hakkında ne düşünüyorsun?
Kenny Omega: Bu çok güzel bir soru ve aşırı dürüst konuşacağım. Kimse kusura bakmasın ama ben aslında çok sevsem de burada.. GWA'da Stable'lar çok kötü. Tony Khan bana özgürce konuşabileceğimi söylemişti. Konuşuyorum işte. Aşırı derecede kötü toplanan oluşumlar var. ASTRA'nın hadi gideri var ama şu zengin çocukların ve Wyatt Family'nin durumunu görünce 'Hepsi bir şaka olmalı ya' diye düşünüyorsun. Bak Bloodline'a. Öyleler mi? Onlar gerçek işte.
Renee Young: Bu çok sert ve keskin oldu doğrusu. Gerçekten bu kadar katı mı düşünüyorsun?
Kenny Omega: Ya aslında ben kursaydım, uyumlu isimler seçerdim. Doğru isimlere giderdim. Ama bu yapılan seçimlerden görüyorum ki bu Stable'lar durumu yanlış yapıldığında güreşi öldürüyor. Karmaşaya ve kaosa sebep oluyor. Alex Shelley söyleyip duruyor ya hani her şey kemer değil diye. Ona soruyorum o halde. Her şey Stable'larla mı ilgili? Olayı böyle mi anlamamız gerekiyor?
Renee Young'ın yüz ifadesini gören Kenny Omega o konuşmadan konuşmaya devam ediyor.
Kenny Omega: İşte bu ifade. Görüyor musun? İşte aynen bu ifade.. Kendileri bile bilmiyorlar ne yaptıklarını. Bir düzen yok. Belki de ben bu yüzden buradayımdır. Tek başıma olmayı seviyorum. Düzene koyulsun diye yapmayacağım şey yok. İnsan sevdiği şeyin bozulduğunu görünce ne yapar?
Renee Young: Onu tamir eder.
Kenny Omega kendini göstererek konuşmaya devam ediyor.
Kenny Omega: Aynen öyle. Hiçbir şey olmayacağını düşünenler bir kez daha düşünsünler. Bu akşam benim burada oluşumun verdiği ilahi güç bile kanıtlayacak ki GWA değişecek. Belki parçası olmayacağım ama görünmez el devrede olacak. Evet, ben bir şeyleri değiştirmek için buradayım belki de.
Kenny Omega, başka hiçbir şey söylemeden stadyuma doğru aşırı ağır adımlarla giderken Renee Young bir şey söyleyemeden donakalıyor ve ekrana bakıyor. Bu bakışların ardından da ekran kararıyor, biz de reklama gidiyoruz. Birazdan döneceğiz.
Jey Uso yeni müziği ile beraber duyuluyor. Seyircilerin çoğunluğundan olumlu reaksiyon gelirken GOG şampiyonumuz belinde kemeriyle girişte gözüküyor. Tauntunu yaptıktan sonra yavaş adımlarla ringe doğru yürümeye başlıyor. Ringe giriyor kemerini çıkartıp hakeme teslim ediyor ve köşesine çekilip rakibi Keith Lee'yi beklemeye başlıyor.
Keith Lee'nin müziği duyuluyor. Seyircilerin bir kısmı olumsuz reaksiyonlar verirken çoğunluk sessiz kalmayı tercih ediyor. Lee hızlı adımlarla ringe giriyor ve köşesine çekilip hakemin maçı başlatmasını bekliyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor ardından ring dışındaki görevlilere teslim ediyor.
Tazz: Unutmamalıyız ki 10 dakika boyunca kimseden kan akmazsa bu maç sonuçsuz olarak tamamlanacak. Eğer Keith Lee kemeri gerçekten istiyorsa kaybedecek bir dakikası bile yok.
Jey Uso (c) vs. Keith Lee - Vengeance Match for the GWA's GoG Champiosnship
Derken zil çalıyor ve hakem maçı başlatıyor, Jey yavaş yavaş ringin ortasına doğru yürürken Keith Lee bir anda köşesinden ona doğru koşmaya başlıyor. Keith Lee koşarak geliyor ve Jey'e clothesline vurmayı deniyor, ama Jey eğilerek bundan kurtuluyor. İki isim toparlanıyor ve Chain Wrestling'e başlıyorlar. Aradan saniyeler geçiyor ve bu mücadeleden üstün çıkan isim Jey oluyor ve hemen headlock'a alıyor Keith Lee'yi. Birkaç saniye headlock'ta tutuyor ama Keith Lee tüm gücüyle onu karnından iplere doğru ittiriyor ve oraya kadara götürüp iplerden sektiriyor. Jey iplerden koşarak geliyor Keith Lee onu hazırda bekliyor.
Ama Jey hızını kontrol etmeyi başarıyor ve Keith Lee'ye koşarak bir back elbow vuruyor, Lee bu darbeyle yere düşmese de sarsılıyor, Jey temposunu kaybetmeden Keith Lee'nin arkasına geçiyor ve onun boynuna, ensesine yumruklar atıyor. 5-6 yumruk darbesinin ardından Lee toparlanıyor ve arkasındaki Jey'e bir back elbow vuruyor, Jey bu darbeyle sarsılıp geri geri adımlarla köşeye kadar gidiyor köşeden tutunarak durmayı başarıyor. Jey köşede soluklanırken Keith Lee onun dinlenmesine izin vermiyor ve köşeye doğru koşuyor ama Jey bir anda çekiliyor koşarak gelen Lee'nin kafasını tutup turnbuckle'a çarptırıyor. Bu darbe Lee'den kan akıtmasa da onu sersemletmeye yeterli oluyor. Jey hemen kolundan tutuyor Lee'yi çekip diğer köşeye atmak istiyor ama Lee bir anda toparlanıp kolunu kurtarıyor ve Jey'in kolunu kapıyor onu çekip diğer köşeye atıyor peşinden koşmaya başlıyor.
Jey iplerden destek alarak köşede duruyor Lee ona doğru koşuyor ve Corner Body Splash! Jey iplerden tutunuyor ve bu darbeyle yere düşmemeyi başarıyor. Keith Lee hemen onu tutuyor ve kafasını turnbuckle'a çarptırıyor, ardından bir kere daha! Üçüncü kez kafasını çarptıracakken Uso toparlanıyor ve back elbow vuruyor., ardından bir back elbow daha! Ve bir back elbow daha! Bu darbelerle Jey, Lee'yi sersemletip ringin ortasına kadar götürmeyi başarıyor. Hemen ardından ona doğru dönüp birer tanede shoot kick vuruyor, ardından birde chop! Keith Lee tüm bu darbelere rağmen yıkılmıyor ve dimdik ayakta durmaya devam ediyor, Uso şaşkın bakışlarla ona bakarken Lee onu tutuyor ve bir headbutt!
Jey yere düşecek gibi oluyor ama direnerek ayakta kalıyor ve Keith Lee'ye bir chop ile karşılık veriyor, Lee tutuyor Jey'i ve bir headbutt daha! Jey bu sefer yere düştü, Keith Lee eğiliyor ve yerdeki Jey'in suratına yumruklar atmaya başlıyor 1-2-3 ve 4 diyecekken Lee 4. yumruğu atamadan Jey onu tüm gücüyle ittirerek üzerinden atıyor ve emekleyerek iplere doğru gidiyor bu sırada Keith Lee'de ayağa kalkıyor. Jey iplere kadar gidip iplerden destek alarak ayağa kalkıyor, kalktığı gibi ona doğru koşmaya başlıyor Jey back body drop yapmak için eğiliyor ama Keith Lee hızını kesiyor ve Jey'in suratına bir tekme atıyor. Bu tekme Jey'i sersemletmeye yetmişken Lee kafasını döndürüyor ve Titantron'a bakıyor, 10 dakikanın dolmasına sadece 40 saniye kaldı ve Jey'i kanatmak için bir şeyler yapması gerekiyor. Lee sinirden patlamış bir şekilde hemen tutuyor Jey'i ve köşeye götürüp kafasını sertçe Turnbuckle'a vurmaya başlıyor, 1!-2!-3!-4!-5! 5. darbeyle beraber Jey'in kafası hala kanamıyor, Lee'nin sadece 20 saniyesi kaldı!
Lee hemen Jey'in kafasını iplere sürtüyor ve ardından kafasını kaldırıyor sert bir şekilde son kez turnbuckle'a çarptırıyor ve Jey'in alnından kanlar akmaya başlıyor! 15 saniye kala Lee maçın bitmemesini sağlıyor ve rahatlamış bir şekilde Jey'i yere bırakıp iplerden tutunarak dinleniyor. Bu sırada Jey'de yerdeyken dinleniyor, doğrulup Keith Lee'ye gülümseyen bir bakış atıyor ve maçın daha yeni başladığını ifade ediyor. Lee ringin dışına çıkıyor ve eğilip ringin altını arıyor, 5-10 saniye sonra bir sandalye çıkartıyor. Bu sırada Jey'de ayağa kalkıyor, Lee o kalkmadan ringe giriyor. Lee sandalyeyi tutarak hazır bir pozisyonda Jey'in kalkmasını bekliyor. Jey ayağa kalkıyor Lee koşarak ona sandalyeyi savuruyor ama Jey eğilerek bundan kurtuluyor ve Lee'nin arkasına geçip onu belinden kavrıyor.
Jey Lee'yi iplere kadar ittiriyor iplere çarptırıyor Lee sandalyeyi elinden düşürürken Jey O'Connor Roll ile pin deniyor hakem hemen saymaya başlıyor 1!-2! ama 3 diyemeden Lee pini atıyor. Jey yerdeki sandalyeye doğru sürünmeye başlıyor, oraya ulaştığında bir eliyle sandalyeyi alıyor diğer eliyle ise iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Ayağa kalktığı gibi yerde yüzüstü yatan Lee'nin yanına gidiyor ve sandalyeyle acımasızca Lee'nin sırtına ve beline sert sandalye darbeleri indirmeye başlıyor, 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! Bu darbelerin ardından Lee'nin arka kısmı tamamen kızarıyor. Hemen ardından Keith Lee'nin kafasını kaldırıyor Jey ve yüzünün altına bir sandalye yerleştiriyor ardından ring dışına çıkıyor. Eğiliyor ve ringin altından bir sandalye daha çıkartıyor, ringe girecekken Keith Lee'nin yavaş yavaş ayağa kalkmakta olduğu görüyor. Jey ringe giriyor, girdiği gibi Lee doğruluyor ve ayağa kalkıyor. Jey elindeki sandalyeyle Lee'ye karşı bir hamle yapmak istiyor ama Keith Lee'den sandalyeye dropkick!
Bu darbeyle Jey hem sandalyeyi elinden düşürüyor hem de dengesini kaybedip yere düşüyor. Jey emekleyerek apar topar köşeye kaçıyor oradan aldığı destekle köşede ayağa kalkıyor Lee hemen ona doğru koşmaya başlıyor ama Jey çekiliyor ve Lee'yi köşeye fırlatıyor Lee son sürat kafasını ring direğine çarpıyor! Canı çok yanmış olmalı. Lee arkasını döndüğünde kafasından kanlar aktığını görüyoruz, ama bütün bunlara rağmen ayakta ve kaşının hemen üzerine kadar akan kanı silip Jey'e karşı tauntunu yapıyor, Jey ise alnından akan kanı siliyor ve Lee'ye karşı tauntunu yapıyor, iki isim ölesiye mücadeleye devam ediyor! Keith Lee Jey'in üzerine yürüyor Jey ona sert bir chop vuruyor, Lee ise onu tutup köşeye fırlatıyor, Jey neye uğradığını şaşırmışken Lee bir anda köşedeki Jey'e doğru koşuyor ama Jey sert bir big boot vurarak onu durduruyor, bu darbeyle beraber Jey'in ayakkabısının tabanı kan oluyor ve attığı her adım ring zemininde kanlı birer ayak izi bırakmaya başlıyor.
Jey hemen aprona çıkıyor, oradan da köşeye. Sersemlemiş durumdaki Keith Lee toparlanıyor, arkasını döndüğünde Jey atlıyor ve diving crossbody! Jey hemen pin deniyor hakem saymaya başlıyor 1!-2! 3- diyecekken 2.99 ve atıyor Keith Lee! İki isim yorgunluktan bitmiş şekilde yerde yatıyor. Aradan 1 dakikaya yakın süre geçiyor Jey iplere doğru sürünerek giderken Lee'de onun karşısındaki iplere sürünmeye başlıyor. İki isim iplerden aldıkları destekle ayağa kalkıyor ve yavaş yavaş birbirlerine doğru yürüyorlar. Derken Jey hemen yerdeki sandalyeyi alıyor ve Lee'nin üzerine koşuyor sandalyeyi ona savuruyor ama Keith Lee sandalye ona temas etmeden tutmayı başarıyor. İki isim ısrarla sandalyenin uçlarından çekiştiriyor, kısa bir süre sonra bu mücadeleyi kazanan Lee oluyor ve sandalyeyi direkt Jey'in kafasına geçiriyor. Jey'in kaşından ve burnundan da kanlar akmaya başlıyor, yüzü iyice kan içinde kalıyor.
Lee sandalyeyi yere bırakıyor ve senton yapmak için yerdeki Jey'e doğru koşuyor ama Jey yuvarlanarak ringden kaçıyor. Keith Lee hemen peşinden ring dışına çıkıyor Jey'i kaldırıyor ve steel steps'e fırlatıyor. Hemen ardından yayına gidip kaldırıyor ve aprona bodyslamliyor. Jey oradan yuvarlanarak ringe giriyor peşinden Keith Lee'de giriyor. Jey iplere doğru kaçıyor Keith Lee peşinden geliyor onu tutuyor Jey inatla ipleri bırakmıyor ama en sonunda Lee onu çekip alıyor ardından kaldırıyor ve Ground Zerooo!!!
Keith Lee pine gidiyor hakem sayıyor. 1! 2! ve 3! Ama o da ne? Jey'in ayağı iplerde ve hakem bunu görüyor ROPE BREAK!! Keith Lee şok içindeyken Jey yerde yatarak dinleniyor. Keith Lee son enerjisiyle ayağa kalkıyor ve topallaya topallaya köşeye kadar gidiyor. Tauntunu yapıyor seyircilerin reaksiyonları giderek artıyor. Aradan 30 saniye geçiyor Jey Uso yavaş yavaş ayağa kalkmaya başlıyor. Ayağa kalktığında ise Keith Lee ona doğru koşmaya başlıyor ama superkick! Jey Lee'yi superkick ile durduruyor!
Uso gözünün önünü kapatan kanı eliyle siliyor ve köşeye gidiyor. Köşeye çıkıp tauntunu yapıyor, atlıyor ve USO SPLASSH!
Jey Uso bir elini Keith Lee'nin üzerine koyuyor hakem saymaya başlıyor!
1
2
3!
Kazanan ve hala GoG Şampiyonu: Jey Uso
Jey Uso kazanıyor! İki isimde yorgunluktan bitmiş şekilde ve kanlar içinde yerde yatıyor, hakem Jey Uso'yu kolundan tutup kaldırıyor ve kemerini ona teslim ediyor. Jey Uso kemeriyle beraber topallayarak yavaş yavaş arka alanın yolunu tutarken reklamlara gidiyoruz.
Arka alanda Brody King var. Brody, sargılarını çıkarırken karşıdan Jaden Kennedy'i görüyor. Kennedy ve King birbirlerine bakıyor bir an.
Jaden Kennedy: Güzel bir akşam, öyle değil mi?
Brody King: Kesinlikle öyle. Ama ikimiz de bir şeyin farkındayız sanırım.
Kennedy başını sallıyor. King ellerine bakıyor.
Brody King: Bu kadar genç, potansiyelli ve kaliteli superstar'ların, birbirinin önünü kesmemesi için...
Jaden Kennedy: Birbirlerine yol vermeleri gerekir. Evet, çok iyi anlıyorum Brody. Bu konuda seninle aynı noktadayız.
?: BEYLER!
Conor McGregor ikilinin yanına geliyor. Hem Jaden ile, hem de Brody ile bakışıyor bir anlığına.
Conor McGregor: Sizlerle geçirdiğim kısa sürede, bir ekip olmaktan, birlikte hareket etmekten keyif aldığımı itiraf etmem lazım. Ama son zamanlarda düşündüm, çok düşündüm ve sizlerin vermekte olduğunuz karar benim de zihnimden geçti. Bir şehre üç kral fazla!
Conor sırıtıyor.
Conor McGregor: Buna ek olarak, profesyonel güreşe farklı bir soluk gelmesi gerektiğini düşündüm. Sahne, güreşçiler, bu ring... her şey fazla yumuşak. Buraya bir MMA ayarı çekmenin zamanı geldi geçti bile. Ve bu, benim tek başıma çıkmam gereken bir yolculuk.
Jaden Kennedy: O halde, yollarımız burada ayrılıyor dostlarım.
Üçlü, birbirleriyle kısa bir şekilde tokalaşıyor. Kısa bir sessizlik oluyor, ardından Kennedy başıyla kısa bir selam verip oradan ayrılıyor. Conor da yoluna giderken Brody King sargılarıyla uğraşmayı bir anlığına bırakıp arkaya kulak kabartıyor.
Bloodline, koridorda tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir şekilde ilerlenir ve eğlenirken, Brody dikkatle onları süzüyor. Bloodline, koparttıkları tantanayla arka alanı birbirine katarken Brody'nin sessizce sargılarını çıkarıp yere fırlattığını ve kadrajı terk ettiğini görüyoruz.
Kameralar ringe dönüyor.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç Birleşik Devletler Şampiyonluğu için!
Montel Vontavious Porter, MVP girişte! Seyircilerin karışık tepkileri arasında pyroları patlatıyor ve kendinden emin, heybetli adımlarla ringe ilerliyor. MVP ringe girdikten sonra köşeye koşup klasik pozunu veriyor ve hemen ardından kemer işareti yaparak gülümsüyor. Ringde pozisyon aldıktan sonra girişe dönüp beklemeye koyuluyor.
I Got'em Hurt! Birleşik Devletler Şampiyonu Jake Hager girişte görünüyor. Omzunda kemeriyle bir anlığına durup seyircinin de katılmasıyla "We the People" çekiyor. Ringe ilerlerken kemerini köşeye bırakıyor ve aprona çıkıp kükrüyor adeta!
"Black Lives Matter" sloganları! Hager kaşını kaldırıp seyirciye bakıyor, hakem bu arada unvanı havaya kaldırıyor. MVP ve Hager birbirini süzerken zili çaldırıyor.
United States Championship Match
Jake Hager (c) vs. Montel Vontavious Porter
Taraflar birbirlerine ihtiyatla yaklaşıyor, Hager ani bir takedown deniyor, bacaktan yakalıyor ama MVP çevik bir şekilde dönerek sıyrılıyor kıskaçtan. Bir kez daha yaklaştıklarında MVP sol koluna hamle ettiği Hager'ı yakalayacak gibi oluyor ama Hager kolunu ondan kurtarıp arkasına geçerek German Supl- MVP'den dirsek! MVP dönerek yumrukları saydırmaya başlıyor. Ancak üçüncü yumruğu yakalıyor Hager ve MVP'yi kendine çekip Shoulder Tackle! MVP yerde! Hager elini kalbine götürüyor: We The- ROLL-UP! 1......2....... Hager son anda kurtuluyor ve dönüp MVP'nin karnına bir tekme sallıyor. Üst üste yumruklarla köşeye sürdüğü rakibini Irish Whip'le karşı köşeye yollamak istiyor- MVP hareketi çevirip onu fırlatıyor karşı turnbuckle'a! Hager sırtını köşeye vurup acı içinde kalırken MVP, Prayer's Boot için sinyal verip fırlıyor yerinden Hager bir adım öne çıkıp Big Boot'u patlatıyor. Hager rakibini kaldırıp Gutwrench pozisyonuna almaya çalışıyor ama MVP aniden sırtlıyor onu ve gelişine Samoan Drop! İkisi de yerde şimdi. "Black Lives Matter" tezahüratları yer yer patlak vermeye devam ediyor şaşırtıcı şekilde.
Tazz: Bu maçı sahiden de Cumhuriyetçi-Demokrat çekişmesi olarak görüyor olma ihtimalleri var mı?
MVP ilk ayağa kalkan isim oluyor ve tezahüratları dinliyor. Başını salladıktan sonra Hager'a yürüyüp karnına bir Knee Lift sallıyor- Hager yakalıyor dizini ve MVP'yi kendine çekip Belly-to-Belly Suplex! MVP sırtını tutarak yerde kalırken Hager ona doğru gidip ellerini üzerine koyarak şınav çekmeye başlıyor! Tepki görüyor Hager! Hager ayağa kalkıp bu kez ayak bileğine doğru Patriot Lock için hareketlenmek isterken MVP bir anda sırt üstü dönüp suratına tekmeyi patlatıyor! Hager gözünü tutarak dizlerinin üzerine çöküyor. MVP bir anda iplerden sekiyor ve Impact Clothesline'ı vuruyor Hager'a. Hager yerdeyken tuş deniyor, 1......2....Hager'dan kick-out geliyor. MVP şimdi rakibini Chinlock'a alıyor. MVP kilidi sıkarken Hager "Black Lives Matter" tezahüratları arasında ayaklanmak istiyor. Deplasmanı yaşıyor Jake Hager. Ağır aksak ayağa kalkıp karnından kilitliyor MVP'yi... gücü yetebilecek mi? Yetiyor! Side Suplex! Kilidi Suplex'le bozduktan sonra ayağa kalkıyor ve MVP'nin peşinden gidip onu arkadan kavrıyor, German Suplex! Hager hızını alamıyor. Tekrar üzerine gidiyor MVP'nin ve kafasından tutup kaldırdıktan sonra Fisherman's Suplex için kolunu kilitliyor, MVP aşırı seri bir şekilde arkasına geçip bacağını çelmeliyor ve Russian Legsweep! Dengeleri kendi lehine değiştiriyor MVP ve ayağa kalkıp seyircilere bakıyor. İplerden sekiyor, adımlarını atıp basketi sallıyor ve "BALLLIINNN" sesi arasında Ballin' Elbow Drop! MVP kemere yakın, tuşluyor, 1.....2.......
"We the People" sesleri yükselirken MVP rakibini Playmaker için kilitlemeye çalışıyor, kafasından yakalıyor, bacağını atıyor- ama çok ani şekilde onu çekiyor Hager ve Patriot Lock! Patriot Lock'ı sıkarken MVP bileğinin acısıyla bağırıyor ama yatmıyor. Diğer ayağının üzerinden bir süre sektikten sonra Enzuigiri! Hager yüzünü tutarak yerde kalırken MVP, 305'i vurmaya hazırlanıyor. Hager kalkarken yaklaşıyor, Hager onu sert bir şekilde ittiriyor ve üzerine geldiğinde Back Body Drop ile fırlatıyor. Son anda iplere tutunuyor Hager düşmeden ve yerde sırtını tutan MVP'ye bakıyor. MVP'yi kafasından tutup kaldırıyor ve Oklahoma Stampede için pozisyona aldırıyor, kaldırıyor ve köşeye koşup Oklahoma Stampede! "We the People" çekiyor Hager tekrar ve MVP'yi köşeye yaklaştırdıktan sonra geriliyor, elini kalbine koyup koşuyor, köşeden sıçrıyor ve HAGER BOMB! Şampiyon gitti tuşa, 1.....2.......
Kick-out geldi! Hager inanamıyor. MVP'ye öfkeyle baktıktan sonra Gutwrench Powebomb için sinyal veriyor! MVP karnını tutup öksürerek köşede ayağa kalkıyor. Hager geriliyor, koşuyor ve hışımla Avalanche! MVP'yi şimdi Belly-to-Belly'e- MVP'den Reverse STO! MVP yüzünü turnbuckle'la bütünleştiriyor adeta Hager'in. Hager yüzünü tutarak öylece kalırken MVP karşı köşeye sürünüyor, spiker masasının orada duran unvana bir bakış attıktan sonra koşuyor ve CORNER BIG BOOT! Hager yüzünü tutarak yere yığılırken MVP, Ballin' hareketini tekrarlıyor ve Hager'i saçından tutup kafasını hafifçe kaldırdıktan sonra Playmaker'a tutuyor. MVP işi bitirmek üzere- Hager'dan kontra! Ani bir takedown VE PATRIOT LOCK! PATRIOT LOCK'I BAĞLADI HAGER! MVP acı içinde. Sürünüyor... iplere değmeye çalışıyor- ama Hager onu ringin ortasına çekiyor ve kilidi sıkmaya devam ediyor! MVP terler içindeyken Hager galibiyet coşkusuyla bağırıyor! MVP'nin eldivenli eli yere gidiyor ve....
Nefes nefesyken Hager'a duyamadığımız bir şey söylüyor. Hager çok öfkeleniyor ve kilidi aniden bırakıp MVP'nin üzerine çıkarak arka arkaya yumruklar geçiriyor. MVP kendini korumaya çalışırken hakem araya girme gayretinde ama Hager duracak gibi değil! Hakem sonunda güç bela Hager'i üstünden alıyor MVP'nin. Hakem "bu bir unvan maçı Jake" diye bağırırken Hager sakinleşmeye çalışarak köşede bekliyor. MVP'nin, kilidi yemiş bileğini acı içinde tutarak doğrulmasını izledikten sonra koşuyor ve bitirici hamleyi vurmaya hazırlanıyor, kilitle zayıflattığı bacağa bir Football Tackle! Ama MVP SIÇRADI! MVP sıçrayınca Tackle için öne atılan Hager omzunu ring demirine vuruyor! Hager omzunu tutarak acıyla yerde kalırken MVP bacağını atıyor, hareketi kuruyor ve PLAYMAKER! PLAYMAKER VE TUŞ, 1.....2.....3!
Kazanan ve yeni Birleşik Devletler Şampiyonu: Montel Vontavious Porter
MVP, biraz da akıl oyunlarıyla bu maçın galibi oluyor! Hager yerde halsizce yatarken MVP kemerine kavuşuyor ve hakem elini kaldırırken keyifle gülümsüyor. Hakem unvanı beline yerleştirdikten sonra MVP gülümseyerek pozunu veriyor.
Buğra Gür: Tek bir gerçek var Tazz, artık burası, MVP'nin Amerika'sı!
MVP unvanı belinden çıkarıp omzuna atıyor ve topallayarak ringi terk ediyor, müziği arenada yankılanırken arka alanın yolunu tutuyor.
Birmingham, İngiltere
Bir ardiye deposunun önündeyiz. GWA muhabirleri sabırla beklerken, kadraja Tom Philips giriyor.
Tom Philips: Bugün Mr. Money in the Bank, Bruiserweight Pete Dunne ile kariyer hedefleri, Vengeance'da yer almaması ve özellikle cash-in'in ne zaman geleceğine dair konuşmak üzere bulunuyoruz.
Nakliye kamyonlarının filo halinde geldiği görülüyor. Deponun önüne giriş yapan kamyonların içerisinden, kirli sakallı adamlar iniyor. Ekipten biri, Philips'e kamerayı başka yöne doğrultması yönünde işaret veriyor.
Tom Philips: Bize röportaj için bu saat verilmişti bayım.
Adam bunun üzerine kısa bir telefon görüşmesi yapıyor. Bir yandan kamyonların yanında duran nakliye elemanlarına, durmaları için eliyle işaret veriyor. Kapının açıldığını görüyoruz, Pete Dunne, üzerinde krem rengi bir takım elbise ve yanında iki kişiyle aşağı iniş yapıyor. Kameraya doğru yaklaşıyor. Tom Philips'in yanına kadar geliyor.
Tom Philips: Bizimle röportaj yapmayı kabul ettiğin için teşekkürler Pete. Gelecek planlarınla alakalı seninle konuşmak istiyoruz.
Pete Dunne: Son zamanlarda, profesyonel güreşin, profesyonel güreşten fazlası olduğuna ikna olmaya başladım. Profesyonel güreş, beraberinde belli bir nüfuzu ve parayı getiriyor. Birçok meslektaş, bu nüfuzu ve gücü alelade faaliyet kollarında değerlendirerek, para kaybediyor.
Tom Philips: İlginç! Sence bir superstar, kazancını neye harcamalı?
Pete Dunne: Doğru işlere ve doğru adamlara. Birmingham'da son zamanlarda çok kaliteli insanlarla tanıştım. Farklı ortamlara ve farklı fikirlere açık bir adam oldum. Önemli işlerle meşgulüm, parayı getiren işlerle.
Tom Philips: Vengeance'ta bulunmamak canını sıkıyor mu?
Pete Dunne: Hayır. GWA bana ulaştığında, herhangi bir maçım olmamasına rağmen imza işleri, promosyon meseleleri için Vengeance'ta bulunmamı istediklerini söylediler. Onlara hayır dedim. Çünkü burada-
Dunne'ın sol burun deliğinden aniden kan geliyor. Yanındaki adamın uzattığı mendille burnunu siliyor. Sertçe burnunu çekiyor.
Tom Philips: Anladım Pete. Peki, çantada ne haber? Gözüne kestirdiğin bir hedef var mı?
Pete Dunne: Çantayı, ileride güzel işler yapabileceğim bir yatırım aracı olarak görüyorum. Doğru zamanın geldiğini hissettiğimde, onu bozduracağım. Ancak bu, seyircinin heyecanlanacağı ya da tarihe kazınacağını düşündükleri bir anda olmayacak. Benim şartlarımda, benim istediğim zamanda olacak.
Tom Philips: Peki bu depoda ne yapıyorsun Pete? Bütün bu nakliye işleri neyle alakalı?
Pete Dunne: Bu bir... aile işi. Eğer sorulacak başka soru yoksa, sonra görüşmek üzere.
Pete kısa bir baş selamı verip yanındakilerle beraber depoya geri dönerken, biz de arenaya dönüyoruz.
Visionary!
Seth Rollins girişte görünüyor. Kendinden emin adımlarla ringe ilerleyip içeri girdikten sonra tek yumruğunu havaya kaldırıyor ve karışık tepkiler eşliğinde köşesine geçiyor. Ceketini çıkardıktan sonra odaklanmış bir surat ifadesiyle girişe dönüyor.
Wild Thing!
Jon Moxley kavgaya hazır bir vaziyette girişte görünüyor. Başını sağa sola salladıktan sonra gözlerini Rollins'ten ayırmadan ringe doğru yürüyor, bir an ikili bakıştıktan sonra Moxley'in ringe dalması ve Rollins'in refleksif olarak Enziugiri'yi suratında patlatmasıyla maç apar topar başlıyor!
Jon Moxley vs. Seth Rollins
Rollins tekmeyle üstünlüğü ele aldıktan sonra arka arkaya yumruklar saydırarak Mox'u köşeye sürüyor. Mox gardını almaya çalışırken tam karnına bir Knee Lift geliyor! Moxley çökmüşken Rollins üstüne çullanıp köşede tekmelemeye devam ediyor. Hakem sayıyor, 1....2....3....4......Rollins geri çekiliyor, gerildikten sonra Corner Forearm Smash için sıçrıyor ama Mox çekilince bir an boşa düşüyor ve gelişine Vertical Neckbreaker! Moxley bu kontrayla dengeyi getiriyor. İki isim ayaklanırken Rollins daha önce ayaklanan isim oluyor ve arkadan ona yaklaştığını gören Mox'a bir döner tekme sallıyor- Mox tekmeyi havada yakalıyor ve sağ bacağına Football Tackle! Rollins sağ bacağını tutarak acı içinde yuvarlanırken Mox hemen üzerine çullanıyor ve çevirip Sleeper Hold'a alıyor Seth'i. Seyircilerin karışık tezahüratları arasında Mox bir yandan Rollins'e küfürler ederken bir yandan hold'u iyice sıkıyor. Rollins güç bela ayağa kalkıyor hala sırtına çöreklenmiş vaziyetteki Mox'la beraber. Geri geri gidiyor Rollins, Mox'u köşeye vurduruyor böylece. Mox hareketi yine de bırakmıyor, Rollins yine ileri doğru bir iki adım atıp köşeye geri geri giderek Mox'u köşeye çarptırıyor, yine olmuyor! Mox, Sleeper'ı sıkmaya devam ederken Seth son bir gayretle yine ilerleyip geri geri gitmeye başlayacakken Mox aniden iniyor sırtından ve boynundan yakalayıp Vertical Neckbreaker'ı vuruyor! Mox tuşluyor, 1......2.........
Kick-out! Mox denemesi sonuç vermeyince ayağa kalkıp ağır adımlarla karşı köşeye gidiyor ve ayaklanmaya çalışan Rollins'i izliyor. Rolins köşeye tutunarak ayağa kalktığı anda koşuyor, Rollins yakalıyor ve turnbuckle'a Reverse STO! Moxley yüzünü tutarak yerde kalırken bu kez Rollins ayaklanan taraf. Mox'u kolundan tutup ayağa kaldırıyor ve kendine doğru çevirerek Clothesline'ı vuruyor. Mox yerdeyken Rollins iki bacağını ayırarak araya ayağını atıyor, seyircilerin olumlu reaksiyonu altında Sharpshooter'ı bağlamaya başlıy-Moxley'den ani bir Small Package! 1......2......... son anda kurtuluyor Rollins! Oturur pozisyondaki Mox ona doğru hamle etmeye çalışırken tam suratına bir Big Boot! Mox iki seksen yerdeyken Rollins ring dışına tükürüyor ve bacağından çekerek köşeye yaklaştırıyor Mox'u. Ardından köşeye gidiyor ve sırtı Mox'a dönük vaziyette tırmanmaya başlıyor. Phoenix Splash hazırlıkları! Rollins tam köşede doğruluyor derken Moxley! Arkadan gelip ikinci iplere basarak sert bir yumruk geçiriyor sırtına. Şimdi sırttan kitliyor, köşeden German Suplex mi deneyecek? Ancak Rollins'ten bir dirsek! Bir dirsek daha. Mox'un dengesi bozulduğu anda yılan gibi kayıyor aradan ve yüzünü terse dönüp Mox'u yükleniyor! Mox kafasına yumruklar atarak denge bozmaya çalışsa da Rollins koşuyor ve Turnbuckle Powerbomb! Rollins sürünerek tuşa gidiyor, 1........2............
Olmuyor, Moxley omzunu kaldırıyor! Rollins ayaklanıyor ağır ağır ve iplere yaslanarak bekliyor, Curb Stomp için bekliyor Rollins! Moxley sürünüyor, başını biraz kaldırınca bekleyen tehlikeyi görüyor ve yuvarlanarak kendini dışarı bırakıyor. Rollins bunu görünce Mox'un aprona tutunarak ayağa kalkmasını izliyor, bekliyor ve iplerden sekip Suicide Dive- havada LARIAT! Moxley avlıyor Rollins'i! Rollins boynunu tutarak yerde kalırken Moxley toparlanıyor ve saçlarından tutup kaldırdığı Rollins'i gerisingeri ringe gönderiyor. Aprona çıktıktan sonra köşeye gidiyor Mox ve tırmanmaya başlıyor. Boynunu tutarak ayağa kalkan Rollins'i izliyor, Rollins kalktığı anda zıplayarak Diving Elbow Drop'la çöküyor üstüne! Moxley gitti tuşa, 1.......2.........Rollins atıyor! Moxley kalkıyor ve Rollins'i saçlarından tutarken seyirciye Paradigm Shift için işareti veriyor! Rollins'i kafasından kavrayıp kolları kilitliyor, Rollins'ten ani bir Back Drop! Kaldırıp arkaya atıyor Mox'u ama Mox kafasını yere vurmayıp pozisyonu Roll-up'a çevirmeyi başarıyor! 1......2......Rollins son anda atıyor ve atik bir hareketle ayaklanmayı başarıp gelişine Front Superkick! Front Superkick'i patlatıyor Rollins! Ambrose bilinçsiz! Tuşluyor Roliins, 1.......2..........
Kick-out geldi! Rollins sürünerek iplere gidiyor, sırıtarak Mox tarafına baktıktan sonra kalkıyor ayağa. Rollins tetikte vaziyette bekliyor. Curb Stomp yolda! Moxley kafasını hafifçe kaldırdığı anda iplerden sekiyor Rollins ve sıçrayarak Curb Stom- Moxley son anda yuvarlanınca boşa iniyor Rollins'in ayağı. Rollins hiç bozuntuya vermeden bir adım ötedeki Moxley'e yeniden Curb Stomp deniyor- Mox bacağından yakalayıp yere çekiyor onu Small Package'e almak istiyor- ikili tuş pozisyonu için mücadele verirken Mox'tan Eye Poke! Rollins gözünü tutarak geri çekilirken Mox arkadan koşarak sırtına sert bir Knee Lift! Rollins acı içinde sırtını tutarak çökerken Mox kafasından yakalayıp kendine çeviriyor, PARADIGM SHIFT! Tuşa gidiyor, 1.....2..........
3!
Kazanan: Jon Moxley
Düellodan Moxley çıkıyor! Moxley kendinden memnun şekilde sırıtıyor. Hakem elini kaldırdıktan sonra yerdeki Rollins'in üzerine toprak atar gibi bir hareket yaptıktan sonra ringden iniyor ve keyifli bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor.
Paul Heyman geliyor ama!?! Bu beklediğimiz Paul Heyman değil!?? Yanında Ronda da yok! Kafasında ECW logolu şapkası, üstünde takım elbise olmadan görüyoruz Paul Heyman’ı!
Paul Heyman : GWA evreni! Sizlere biraz dertleşmek için buradayım..
Paul Heyman : Profesyonel güreş.. Sizin için ne demek? Eğlence? Zamanında WWE’de çalıştım. Kan, vahşet? ECW’nun en önemli ismiydim. İkisinin bir karışımı? GWA’de bulundum. Şu an favori isimleriniz kim? Çok farklı isim var ama şunu tahmin edebilirim ki, neredeyse hepsinin indy geçmişi var. Tahmin edin o indylerden sevdiğiniz güreşçileri kim bulup çıkardı? Ben, Paul Heyman..
Paul Heyman : Bunları övünmek için söylemiyorum. Profesyonel güreşe hayatımı adadığımı vurgulamaya çalışıyorum. Ancak her güzel şeyin bir sonu var değil mi? GWA’ye gelmeden önce, çok başarılı birisi olduğumu söylemek yanlış olmazdı, değil mi? Kimisi beni WWE’deki zamanlarımla hatırlar, kimisi ECW’daki halimle. En çok sevdiğim zamanların da o olduğunu söylemek durumundayım. Sonrasında GWA’ye geldim. Her şey çok iyi hissettiriyordu. Başarılı olacaktım, hedeflerim vardı. Şirket tarihindeki en büyük menajerlerden biri olacaktım. Geldiğimde, bugün emekli edilen değerli dostum, CM Punk’un avukatı oldum. Onunla biraz sürtüşmüş olsak bile onun bende, benim onun kariyerinde büyük etkileri vardı. Ondan ayrıldıktan sonra Carmella, Isaiah “Swerve” Scott, Kofi Kingston ve Jeff Hardy ile beraber olduk. Büyük şeyler hedefliyorduk. GWA’nin dönüşündeki ilk şovda, Paul Heyman’ı olan herkes başarılı olur demiştik..
Paul Heyman : Olamadık. Carmella, aramızdan ayrılmaya karar verdi. Kalanlar ise kafalarını güreşe vermedi. Ot içtiler ve vandallık yapmaya başladılar. Daha geçen hafta beni köşeye sıkıştırdılar. Ondan sonra ne oldu.. Wyatt Family’e katıldım, Ronda Rousey yeni müvekkilim oldu. Onla da bu hafta başarısız olduk. Buraya gelme sebebim, aslında Ronda’nın Battle Royale’ye katılamayacak olmasını ve bu battle royale’nin artık bir battle royale yerine 5 kişilik Last Women Standing maçına çevrilmesini size söylemekti. Ancak buraya gelirken çok düşündüm. Ronda ile daha yeni çalışmaya başlamıştık ama, belki de benim zamanın geçmiştir. Belki artık sadece başarısızımdır..
Paul Heyman’ın duygusallaştığı sesinden belli oluyordu. O sırada arenada seyircilerin şu chantleri yankılanıyordu.
“THANK YOU HEYMAN!! THANK YOU HEYMAN!!”
Paul Heyman : Ben size teşekkür ederim.. Hepiniz müthişsiniz. Pro Wrestling için yaptığım her şeyi sizin için yaptım.. Yine de, bazen sadece bırakmak daha iyi oluyor.. Görüşürüz GWA, görüşürüz güreş..
Paul Heyman son cümleleri gözünde göz yaşları ile zar zor söylerken, şapkasını ve mikrofonunu yere bırakıyor ve yavaşça alandan ayrılıyor.
Buğra Gür : Ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı..
Tazz : Kendini topla Gür çünkü bu maç mükemmel olacak!
“Lady” Katherine McNamara! Ronda ile olan maçındaki gibi büyük bir şovla gözükmüyor. Sadece şarkısı çalıyor. Bugünki galibiyeti, onu çok yormuş olmalı ki sabahki neşesi de pek yok. Ringe geldiği gibi kendini sağ Turnbuckle’a bırakıyor.
Carmella! Miss MITB! Çantanın sahibi Carmella, çantasını göstere göstere geliyor. Hoplaya zıplaya ringe giriyor ve McNamara’nın karşısındaki köşeye geçiyor. McNamara ona bakarken bir öpücük fırlatıyor ona.
AJ Lee geliyor! AJ Lee ilk defa GWA ringlerinde! Seri bir şekilde giriyor AJ Lee. Gözü, McNamara ve Carmella’nın üstünde. Ringe girdiğinde ısınmaya başlıyor.
Toni Storm! McNamara’nın mentörü görevini üslenen Storm ilk kez ringlerde AJ Lee gibi! Ringe girmeden önce McNamara’nın tarafına geçiyor ve ona şans diliyor. Ondan sonra kendi tarafına gidiyor ve sonraki rakibi bekliyor.
Tazz : Storm çok tehlikeli duruyor Gür!
Naomi! Bloodline üyesi Naomi geliyor ringe! 4 köşedeki rakiplerine bakış atıyor ve içeri giriyor. O sırada hakem zili çalıyor!
“Lady” Katherine McNamara vs Carmella vs AJ Lee vs Toni Storm vs Naomi for Divas Championship
Maç başlıyor ve Kimse şimdilik birbirine saldırmıyor. İlk hareketi yapan Naomi oluyor ve Toni Storm’a saldırıyor. Carmella, Katherine McNamara’ya saldırıyor. AJ Lee ise kurnazlığını konuşturup çıkıyor ringden dışarı. Naomi, Toni Storm’a üstünlük kurmuşken Carmella, geçen maçtan dolayı yorgun McNamara’yı domine ediyor.
Carmella, McNamara’yı ringin dışına fırlatıyor. Ring dışında McNamara, AJ Lee ile karşılaşıyor. Lee, ona el sallarken ayağı yeni kalkan McNamara’ya Spining Heel Kick! Toni Storm da o sırada Naomi’yi dışarıya atıyor, ardından Storm ve Carmella face to face yapıyor! Bir anda ikisi birbirine giriyor. Toni Storm, yumruklaşmadan üstün çıkıyor ve saçından tutuyor Carmella’nın. Toni Storm, kendine çeviriyor ve aniden Storm Zero ve pin!
1!
2!
3!!!
Elenen : Carmella -
Eleyen : Toni Storm
NASIL OLUR? CARMELLA ELENİYOR! CARMELLA ELENİYOR! Bunun üstüne Carmella kendini direkt ring dışına atıyor ve kameralara gülümsüyor ve çantasını aldıktan sonra alandan ayrılıyor. Bunlar yaşanırken dışarıda McNamara, AJ Lee ile kapışmayı sürdürürken McNamara Lee’yi ring posta fırlatıyor! AJ Lee yerde! McNamara da dinlenmek için kendini yere bırakıyor. Ring içerisine giren Naomi, arkadan Toni Storm’u beklemediği anda yakalıyor ve Flying Clothsline! Storm kalkıyor ve bu sefer de Dropkick’i yiyor! Storm pes etmeyip tekrar kalkıyor ve bu sefer üstüne direkt koşmuyor. Naomi’nin gelmesini bekliyor. Naomi, Storm’a koşuyor, Clothsline deniyor ama Storm altından geçiyor ve German Suplex! Pin deniyor ama 1’de kickout.
McNamara, AJ Lee’yi içeriye atıyor ve kendisi de giriyor. McNamara, Lee’yi kaldırıyor ve birkaç chop vuruyor. Sonrasında kafasından tutuyor ve Running Bulldog! Storm, Naomi kickoutladıktan sonra onu kaldırıyor ve Irish Whip. Naomi karşı iplerde tutunmayı başarıyor. Storm onun üzerine koşuyor ve Clothsline vurmaya çalışıyor ama Naomi Storm’u kaldırıyor ve arkaya fırlatıyor! Ancak Storm iplere son anda tutunuyor ve aşağı düşmüyor! Fakat McNamara, Storm’a bir dirsek darbesiyle onu aşağı indiriyor! Ringde Naomi, Katherine McNamara ve AJ Lee var. Naomi ve McNamara bakışırken arkadan gelen AJ Lee, McNamara’ya saldırıyor. Naomi de Lee’ye yardım ediyor! İkis birlikte McNamara’yı kaldırıyor ve Turnbuckle’a Powerbomb!
Powerbomb etkisiyle McNamara bağırıyor ve kendini dışarıya atıyor. Takımlaşan ikili, birkaç saniye birbirine bakıyor ve Naomi, AJ Lee’ye el uzatıyor! Lee elini sıksa bile Naomi AJ Lee’yi iplere fırlatmaya çalışıyor ancak Lee, Naomi’yı fırlatıyor. Naomi dönüşte Running Hurricinrana! Üstüne biraz dans ediyor Naomi! O sırada dışarıdan çok sinirli gözüken McNamara geliyor! Sinirle Naomi’ye kafa göz girişiyor! Hatta Naomi’yi ısırıyor ısırıyor!! Kendisine 2 kişi saldırdıkları için çok öfkeli! Naomi’yi yere serdikten sonra yatan AJ Lee’yi kaldırıyor ve Irish Whip! AMA DÖNÜŞTE AJ LEE BLACK WIDOW’U BAĞLIYOR! BLACK WIDOW!!! MCNAMARA PES EDECEK Mİ???
ETTİ! ETTİ!!!!
Elenen : “Lady” Katherine McNamara -
Eleyen : AJ Lee
MCNAMARA ELENİYOR! Elendikten sonra ringden kendini aşağı atıyor. Ringde AJ Lee, Toni Storm ve Naomi var. Naomi, McNamara’nın ona yaptıklarından sonra anca kalkıyor. 3’ü birbirlerine bakıyorlar hiçbiri cesaret gösteremiyor saldırmaya. Ama Katherine McNamara bir anda AJ Lee’yi ayağından çekip ringin dışına yolluyor! Sonrasında alandan ayrılıyor. Ringde kalan Naomi ve Storm önce lock-up’a giriyor. Storm üstün çıkıp Headlock’a alsa da Naomi onu itiyor ve iplerden seken Storm’a Split Leg Jawbreaker! Storm kalkıyor ama bu sefer de Springboard Enziguri! Naomi, Storm’u ringin dışına, AJ Lee’nin yanına fırlatıyor! Sonrasında bir seyircilere, bir ikiliye bakıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE!!
AMA TONI STORM DA AJ LEE DE KAÇMAYI BAŞARIYOR! NAOMI DİREKT OLARAK YORUMCU MASASINA UÇUYOR!! AJ Lee de Storm da aynı anda ayaklanıp Naomi’yi ringin içine atıyor! İkisi de aynı anda giriyor ve ikisi de aynı ayna Naomi’nin üstüne yatıyor! Hakem sayıyor..
1…
2…
3!
Elenen : Naomi -
Eleyen : Toni Storm & AJ Lee
SON 2 KİŞİ!! Toni Storm veya AJ Lee Divas Championship‘e sahip olacak.. İki isim de yorgun, iki isim de bitik durumda.. İkili yaklaşıyor birbirlerine. Chain wrestling’e başlıyorlar. AJ Lee, Toni Storm’u Turnbuckle’a kadar itiyor. Hakem ayrılmalarını söyleyince AJ Lee geri çıkıyor. Toni Storm aniden AJ Lee’nin üstüne koşuyor ve bir Front Dropkick! Üstüne bir de Backstabber! Storm pine gidiyor!
1…
2..
Kickout!
AJ Lee bırakmıyor! Toni Storm AJ Lee’yi saçından kaldırıyor ama o kaldırırken Lee’den bir chop. İkinci bir chop daha. Üçüncüde Storm bırakıyor artık Lee’yi. Lee iplerden sekiyor ve Lou Thezs Press! Bir, iki, üç, dört, beş… AJ Lee hakem ayırana kadar devam ediyor vurmaya. Sonra Turnbuckle’a çıkıyor ve Crossbody! Biraz bekliyor, Storm ahaklanırken Shining Wizard! Pin geliyor ama Toni Storm 2’de kickout! Ardından AJ Lee kalkıyor, Toni’yi kaldırıyor. DDT pozisyonuna getiriyor ama Storm, AJ Lee’nin karnına vuruyor birkaç kez ve bir anda STRONG ZERO!! PINE GİDİYOR TONI STORM!
1…
2…
3!!!
Kazanan : Toni Storm
TONI STORM BAŞARDI! DIVAS CHAMPION TONI STORM OLUYOR! Hakem kemeri getiriyor ve Storm zar zor ayağı kalkıyor! Sevincini yaşamayı sürdürü-
CARMELLA!! MONEY IN THE BANK SAHİBİ!! MAÇIN BAŞINDA HIZLI BİR ŞEKİLDE ELENEN CARMELLA KOŞA KOŞA GELİYOR ELİNDE BRIEFCASE İLE! TONI STORM ÜZGÜN! CARMELLA BRIEFCASE’Yİ VERİYOR VE MAÇ BAŞLIYOR!
Toni Storm (c) vs Carmella for the Divas Championship
Carmella, ringe girdiği gibi ikili daireler çizmeye başlıyor birbirlerinin etrafında. Carmella sırıtıyor. En sonunda birbirlerine yaklaşıyorlar ve lock up’a giriyorlar. Carmella çok rahat üstün çıkıyor. Storm’u turnbuckle’ya fırlatıyor. Storm kendini direkt yere fırlatıyor. Carmella ringde yürüyor ve ardından Bronco Buster! Storm’u ringin ortasına sürüklüyor Carmella. Pin denemesi!
1..
2..
2.5!
Storm atmayı başarıyor! Carmella, Storm’u kaldırıyor. Kaldırdığı gibi Storm’dan bir yumruk denemesi! Başarılı! Üst üste birkaç tane yumruk geliyor, Carmella biraz sersemliyor. Storm bu pencereyi iyi kullanıyor ve bir de dirseğiyle vuruyor. Sonrasında Carmella’a Irish Whip ama bir anda suratında CARMELLA’NIN AYAĞINI GÖRÜYOR! PRINCESS KICK! CARMELLA PINLIYOR!
1!
2!
3!
VE CARMELLA!! KEMER DAHA İLK GÜNÜNDEN 2 KEZ EL DEĞİŞTİRDİ! İNANILMAZ!! CARMELLA ŞAMPİYON!! Carmella kemeri hakemden alıyor ve onu kaldırırken kameralar kapanıyor.
ME ZAMANI!!
Müzik başladığı andan itibaren ekranda yağmur yağmasına rağmen demirlerin üzerinde duran karga gözüküyor. Girişte ise arka alanın olduğu yerin tamamen kırmızı ve beyaz karışık dumanlarla çevrelendiğini görüyoruz. Bir süre sonra o dumanların arasından sadece Sting çıkıyor. Sting'in çıkışının ardından bazı kargalar da onunla birlikte arkadan çıkıyorlar. Sting'in ağır ve ve kendinden emin adımları hissediliyor. Ringe kadar yürümeye devam ediyor.
Dumanlar yerini artık tamamen kırmızıya bırakıyor ve kargaların da bir süre sonra hologram olduğunu anlıyoruz çünkü koskocaman bir ordu geliyor ve en büyükleri Sting'in içerisinden geçiyor. Sting ringe girince bile hala gelmeye devam ediyorlar. Sting sadık ruh halime bakarmış gibi onları izliyor. Gelmeye devam eden kargalardan hologram da olsa kanlar dökülüyor. Bunu da net bir şekilde fark edebilmek mümkün. Sting hala donuk bir ruh haliyle görünüyor.
Ring içerisinde duran Sting'in üzerindeki beyaz ve grinin karmaşık tonu onu ilahi bir varlıkmış gibi gösteriyor. Bir süre sonra uçup kanlar döken kargaların bir kısmı ve hatta biri hariç hepsi yok olmaya başlıyorlar ve geriye kalan tek karga ise sanki onları özümsemiş de dönüşüp evrim geçirmiş gibi görünüyor. O karga Turnbackle'a konuyor ve Sitng'e bakıyor. Bir elini kaldırıp Sting'e bakıyor. Sting bı durumu takip ederken o kadar soğukkanlı görünüyor ki ve bekliyor.
KIRMIZI MAVİ BEYAZ! Özellikle mavinin tonları! The Rock'ın sırtındaki boğanın Amerikan bayrağı ve girişteki balerin leydilerinin onu çağırışı ile birlikte elektriklenerek girişte gözüken The Rock, kızlara şöyle bir bakıyor ve gülümsüyor. Kızlar ona el sallıyor. Kızların yanına geldiğinde bir tanesi onun ceketini çıkarıyor. The Rock gülümseyerek ringe doğru ağır ağır adım atmaya başlıyor. Bayağı geniş gir ortam içerisinde yürüyor The Rock! Tartışılmaz şampiyon!
Buğra Gür: Şu kızlar için Amerikan rüyasını yaşamaya hazırım.
Tazz: Gür yine modundasın.
Kızlar ise dans etmeye başlıyor. The Rock arada bir arkasına bakıp onları seyrediyor. Sting ise bu gösterinin anlamsızlığına lafa sallayarak cevap veriyor. Amerikan kızları o kadar güzel dans ediyor ki seyircilerin gözleri The Rock'tan daha çok tabiiki kızlara kayıyor. Kızların bir bacak kaldırıp bir bacak indirerek yaptığı o meşhur dans bir zamanlar Vince McMahon'ın yaptığı güzel şeyleri hatırlatıyor ama Tony Khan da bu konuda boş değil görünüyor.
Bir süre sonra ringe giren The Rock, Sting'e şöyle bir bakıyor ve ardından da kemeriyle her köşeye çıkıp tauntunu gerçekleştiriyor.. Kızlarsa hala dans etmeye devam ediyor. The Rock kızlara yakın olan Turnbackle'ın üzerinde kameri omzunda bir şekilde kızları izliyor. Sting ise köşede arkadaki Turnbackle'ın en aşağı kısmında oturmuş bekliyor. Kızlar dansı bitirdiğinde 60.000'i geçkin kişi alkışlıyor aralarından bazıları kızlara bağırıyor. Maç için artık hazır gibi görünüyoruz!
The Rock (c) vs. Sting - Vengeance Match for the Undisputed GWA Championship
Artık bu büyük maça hazırız! Bloodline'ın başı The Rock! Astra'nın başı Sting! GWA tarihinin en büyük maçlarından biri ile karşı karşıyayız! Anonsörler 2 ismi de tanıttıktan sonra zil çalıyor ve maç başlıyor. The Rock da Sting de birbirlerinin üzerine yürüyor. Hakem ise tam ortalarında ne yapacaklar diye seyrediyor. The Rock'ın sert bakışlarına karşı Sting'in sert bakışları eşlik ediyor! Sting ilk yumruğu atan kişi oluyor. Ardından The Rock da ona ayağını yere vurarak attığı yumruğu ile karşılık veriyor. Sting'e hiçbir şey olmadığı gibi yine yumruk sallıyor ve The Rock'a vuruyor. The Rock ve Sting bir süre bunu yapmaya devam ediyor ve bunu bozan kişi The Rock oluyor. Onu kaldırıyor ve Turnbackle'a doğru fırlatıyor. Bir de Sting'in kendi hareketi Stinger Splash ile köşeye, yani Sting'in kendisine, atlıyor. Onu yere düşürüyor. Ona tuttuğu gibi Arm Grag yapıyor ve sırt üstü çeviriyor. Üzerinde taunt edip dans ediyor.
Ardından Sting, birden kalkınca The Rock'ın şaşkın bakışları onun üzerindeydi. Sting bir de yumruk attı ve temelli kalktı. İplerden sekip bir hareket deneyecek iken The Rock onu tuttu ve Belly to Back Suplex'e hazırladı. The Rock kaldırıyor. The Rock kaldırıp hareketi yapacak. The Rock Kaldırıyor. Hayır! Sting ona vuruyor. Ardından bir de midesine vuruyor. Bir de DDT yapmayı başarıyor! Sting sağ elini havaya kaldırıyor. Ardından da ringin aşağısına bakıyor. Bir görevliden sopasını vermesini işaret ediyor ve görevli de ona sopasını getiriyor. Ama tam arkasında The Rock onu Lariat yaparak ringden aşağı düşürüyor. O kadar uzun süre The Rock'ı kontrol etmeyen Sting iyi bir plot twist yaşıyor. The Rock iplerden sekiyor ve koşarak Suicide Dive'a hareketleniyor ve yapıyor da! The Rock bağırıyor ve seyirciden heel olumsuz bir reaksiyon alınca da kahkaha atarmış gibi bakıp Sting'e geri dönüyor. Onun kalkmasını bekliyor.
Sting kalktığından hemen sonra onu kaldırıp Atomic Drop yapıyor. Sonrasında da ringin dışarıdaki köşesine koşarak Sting'i çarptırıyor. Onun sopasını görüyor. Ringe elini uzatıyor ve sopasına erişip Sting'e doğru dönüyor. Sopa ile Sting'in kafasına vuruyor! İlk kanı aldı mı yoksa? Bakıyoruz! Hayır. Daha hala kan akmadı. The Rock, Sting'i kaldırıyor. Sopayı da bunu yapmadan önce kenara bırakıyor. Bir Samoan Drop denemesi ama hayır! Sting dirsek darbesinin ardından ters DDT pozisyonu alıyor. Reverse DDT! The Rock yerde! Sting'e bu yeterli gelmiyor. The Rock'ı ters çeviriyor. Ayağını iki ayağının ortasına alıyor. Ardından da bir hareket yapacak gibi görünüyor. Scorpion Deathlock geliyor. The Rock istese de pes edemez! Sting bir süreden sonra nedense bu hareketten vazgeçiyor. Sanırım sebep 10 dakikanın dolacak olması! Sopasını kavrıyor hemen Sting, ardından da vurmak için koşuyor ve ardından da Rock'a vuruyor! KAN AKTI MI??!!
Tazz: Sorunun cevabı evet!
Gür: Az daha maç sonuçsuz olacaktı.
The Rock çok sinirli bir halde olsa da yarden kalkmaya çalışırken bir de midesine sopayı yiyor. Sting sopayı kaldırıyor ve seyirciden reaksiyon alıyor. Ardından da sopayı The Rock'ın kafasına fırlatıyor. The Rock son anda çekilip Sting'e bakıyor 'Bu da neydi?' dermişçesine. Sonrasında da Sting ona doğru koşuyor ve bu hareketinin sonucunda The Rock'ın çelmesi ile düşecekmiş gibi oluyor ama The Rock'ın tam üstüne düşüyor. İkisi birden şimdi yerde! The Rock bir süreden sonra kalkıyor. Sting'e bakıyor ve gülüyor. Ona doğru ilerliyor. Daha demin Sting'in kendisine yaptığı şeyin intikamını almak için geliyor. Sting'i ters çeviriyor. Geliyor, geliyor! Rock Shooter! Şimdi ise Sting zor durumda! Submission ile maç bitirmek diye bir şey yok. The Rock intikamını alıyor. Bu sefer The Rock bırakıyor ama onun acelesi yok. Bir mikrofon kapıyor görevlilerden ve ilk önce kahkaha atıyor. Sonra da yerdeki Sting'e bakarak bir şey söylüyor.
The Rock: Onca uğraş.. Tek damla kan için miydi?
Sting bir süreden sonra nefeslenmeyi bırakıp The Rock'a bakıyor. The Rock mikrofonu attıktan sonra Sting'e doğru ilerliyor. Sting yerde nefes almaya devam ediyor. The Rock onun dibine geldiğinde Sting, sopasıyla The Rock'a saldırmayı deniyor ama Sting'in elini tutan The Rock sopanın yere düşmesini sağlıyor. Onu kaldırıyor ve ringin dışarıdaki köşesine doğru kaldırıp Slingshot vuruyor! Sting tekrardan yerde. The Rock 'Bu mu benim rakibim?' dermiş gibi Sting'e bakıyor ve onu tuttuğu gibi ringin içerisine sokuyor. Ringin altında bir şey aramaya koyuluyor. İçeride Sting yatarken The Rock eline aldığı Kendo Stick ile Sting'e doğru bakıyor. Sonra da Kendo Stick'i seyircilere doğru çeviriyor. Seyirciler yuhalayınca içeriye giriyor. The Rock, Sting'e göre aşırı mutlu gözüküyor. İçeriye girdikten sonra bir dizi üstünde kalkmaya çalışan Sting'e Kendo Stick ile geçiriyor! Bir defa daha vuruyor! Ve yine vuruyor! Ardından da hemen tuşa gidiyor; 1....2....
2,15! Sting atıyor! Bu kadar kolay pes etmem dercesine bir atış oluyor bu. The Rock ise şaşırıyor. Alay edercesine bir yüz ifadesiyle Sting'e doğru hareketleniyor. Stick'i artık atıyor. Sting'in kafasından tutup kafasını baskılayarak kilit pozisyonuna alıyor ama Sting dirsek darbeleri ile onu affallatıyor. The Rock, afallayınca kel kafasından The Rock'ı tutup ters çevirerek aşağı yatırıyor. Sonrasında da bir diz darbesi vuruyor. Bir de kafasına geçiriyor. Ardından ayağa kalkarak bir de ona vurduğu Kendo Stick ile The Rock'ın suratına vuruyor! Seyircilerden çok büyük bir reaksiyon almayı başaran Sting, Sitck'i sonrasında bağırarak aşağı fırlattı. Hemen Turnbackle'a doğru çıkmak için hareketlendi. The Rock ise bir omzunu tutuyor. Evet! Sting hazırlanıyor! Diving Splash geliyor! The Rock fena halde acı çekiyor. Sting ise bir hışımla hemen tuşa gidiyor ama hakem biraz geride kalmasına rağmen geliyor; 1...2...
3 OLMUYOR! Hayır! Sting buna çok sinirleniyor ve ayakalrı ile The Rock'ı ringin dışına atıyor. Ringten inip bir de sopası ile ona vuruyor. Kavga artık ringin içerisinde devam etmiyor. Bu intikam maç türünün özelliğinde her yerde tuş edebilme de yer alıyor. Sayım yok! Rahatlar. Sting onu sürükleye sürükleye bir yere doğru götürüyor gibi. Arada bir The Rock ona yumruklar vursa da seyircilerin arasından en tepeye doğru gidiyorlar. Sting, bir fan ile tartışmaya giriyor. Bir Bloodline fanı Sting'i kışkırtıyor. The Rock bir süre sonra kayboluyor. Sting onu aramak için seyircilerin arasına bakıyor ama bulamıyor. Kafasını yukarı çeviriyor ve onu görüyor. Peşinden gidiyor. Gittikçe yukarıya doğru gidiyorlar. Masların, sandalyelerin ve yedek büyük bir masanın olduğu yere doğru ve seyircilerin giriş yaptığı yere doğru. The Rock umursamadan çıkıyor gibi görünüyor. Sting de onun arkasından gidiyor. Ama ne oluyor? Sting bir ses duyuyor??!!
Tazz: Köpek mi? Gerçekten mi? Şuna bak nasıl ısırıyor.
Gür: Roman Reigns'in burada ne işi var???
Sting'e 'Köpeğimsin' demenin bir yolu gibi görünüyor köpek saldırısı. Sting köpeği elinde tuttuğu şeyle bir sağa bir sola sürüyor ama nafile köpek bırakmıyor. Sting artık köpeği fırlatmaktan başka çaresi kalmadığını biliyor ve fırlatıyor. The Rock'ı aramaya devam ediyor. The Rock'ın sesi geliyor ama kendisi gözükmüyor. Sting'i manipüle etmek için saklanan The Rock onun kendisini aramasını istiyor. Bu maç sabaha kadar sürebilir ve Sting hiç bırakacak gibi gözükmüyor! Sting her tarafa bakıyor. The Rock'ı bulamayınca seyircilerin olduğu bölüme doğru gidiyor. The Rock, Tam çıktığında onu Lariat ile indiriyor! Yere düşen Sting yerde kalıyor bir süre. Bu sefer de The Rock bir seyirci ile muhabbete giriyor. Seyirci The Rock'a ''Yüz karısı!'' diye bağırıyor. Sting ise The Rock geri döndüğünde yerde görünmüyor. The Rock'ın Sting'i sağına soluna bakıp arıyor olmasının sonu Sting'in itişi ile bitiyor! AŞAĞI DÜŞÜYOR THE ROCK! 2 METRE!
Gür: Bir dakika.. Düşündüğüm şeyi yapmayacak, öyle değil mi?
Tazz: Yapacak gibi görünüyor Gür! Tanrı aşkına! Çok yüksek değil mi?
Sting atlayacak gibi görünüyor. Atlamak için hazırlanıyor. Ama bundan önce seyircilere bakıyor ve... Paltosunu The Rock'a atıyor! Seyircilerden destek de alıy-
SPEAAAAAAAAAAAAARRRR!!!
Tazz: Gerçekten mi? ROMAN REIGNS!!
Sting ile birlikte aşağı Spear ile sıçrıyor Roman Reigns! The Rock'ın düştüğü yere değil, diğer masaların ortaya düşüyor! Spear yaptıktan sonra bağırıyor.
UUUUUUUUUUAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHH
Roman Reigns, bunu da yaptıktan sonra arka alana doğru yolunu tutuyor. Seyirci şaşkın halde 'HOLY SH*T' momentı unutamıyor! Bazı seyirciler bu anı asla unutamayacaklarını çok iyi biliyor! Arka alana giden Roman Reigns'ten sonra hakem hem Sting'e hem The Rock'a bakıyor. Böyle bir durumda bile maçın devam etme yükümlülüğü olduğu için maçı bitiremiyorlar! The Rock da Sting de bir süre ayaktan kalkamıyor. Bu acımasız görüntü akıllardan uzun süre boyunca çıkmayacak! İlk kalkan The Rock oluyor ve elini Sting'e doğru götürüp üstüne zar zor koyuyor. YOKSA BİTİYOR MU? HAKEM SAYIYOR! 1.....2......
2,99!! STING ATIYOR! AMAN TANRIM BU NASIL OLUYOR?! STING ATIYOR! BUNCA ZAMANDIR RAHAT OLAN THE ROCK BU DURUM KARŞISINDA DONA KALIYOR! BU AN KESİNLİKLE UNUTMAYACAK UNUTMAYACAK ANLAR ARASINA GİRİYOR! ŞAMPİYON HALA KEMERİNİ KORUYAMIYOR!
THE ROCK TEMELLİ KAFAYI SIYIRIYOR! STING'I KALDIRIYOR VE SEYİRCİLERİN OLDUĞU BÖLÜMDEN RİNGE GİDEN MERDİVENLERE DOĞRU GEÇİYORLAR! THE ROCK MERDİVENLERDEN STING'İ AŞAĞI FIRLATIYOR! STING DÜŞE DÜŞE YUVARLANIYOR! BURADAN SONRA THE ROCK RAHAT DEĞİL! KESİNLİKLE SİNİRLİ! FENA HALDE SİNİRLİ GÖRÜYORUZ ONU! AŞAĞI DÜŞEN STING'İN YANINA GELİYOR. ONA YAKLAŞTIKTAN SONRA TUTUYOR, BARİYERLERE DOĞRU FIRLATACAKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR! ONU KALDIRACAKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR VE KALDIRIYOR DA! STING ÖLECEK ARTIK! ROCK BOTTOM MI GELİYOR??!
HAYIR!
Gelmiyor! Sting bu hareketi yapamayan The Rock'ın sakatlanan eline vuruyor ve ikisi de yere düşüyor. The Rock'ın sağ omzu hem ağrıyor hem de kanıyor. Sting'in ise sadece yüzünde kanlar var. Boyaları bozulmuş durumda. İkisi de yerde ve hareketsiz bir şekilde yatıyorlar! Sting güç bela yerden kalkıyor ve The Rock'ın kanına bakıyor. Sonra da The Rock'a bakıyor. The Rock'a tekme atıyor. Kalkıyor ve ardından da sopasını arıyor. Bulduktan sonra The Rock'ın yanına gidiyor. The Rock'a kendi sopası ile vuruyor! Tam karnına. Ardından da bir kez daha vurup sopayı yere atıyor. The Rock'ın kanayan omzuna doğru gidiyor. Kanına bakıyor tekrardan. YERDEKİ KANI YÜZÜNE SÜRÜYOR? STING DE KAFAYI YEMİŞ OLMALI! ARTIK STING'IN YÜZÜNDE KANDAN BİR BOYA VAR! BU ADAM KESİNLİKLE KAFAYI SIYIRDI! THE ROCK HALA YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYOR! STING SEYİRCİLERDEN BÜYÜK REAKSİYON ALIYOR!!!
Sting tekrardan The Rock'a doğru yöneliyor. Onu tuş etmek gibi bir niyeti var gibi gözüküyor ama bundan vazgeçiyor. The Rock'ı kaldırdığı gibi ringin içerisine geri sokuyor. Sonrasında da ringin altına bakıyor. Altında bir şeyler arıyor. The Rock zor bela nefes alıyorken Sting aradığı şeyi buluyor! Çivili torba! Onu ringin içerisine atıyor! Hala The Rock yerde! Sting deliler gibi ring içerisine girdikten hemen sonra çiviyi ringin ortasına döküyor ve ardından da bağırıyor! Seyirci Sting'in yanında. The Rock ise yerde ve baygın gibi görünse de nefes aldığı çok belli oluyor. Sting şöyle bir etrafı inceliyor. Ardından da The Rock'a kafayı çeviriyor. Artık her şey hazır! Kesinlikle hazır ve nazır bir şekilde ortam Sting'i bu işi yapması için çağırıyor! Arıyor! Yap bunu diyor, yap Sting!!! Ve Stin-
Sting karşısında Jey Uso ve Solo Sikoa'yu görüyor. Saldıracaklar mı diye bekleyen Sting, saldırmadıklarını görünce onlara doğru ilerliyor. Geri çekiliyorlar. Sting kafa sallayarak onlara gelmelerini işaret ediyor ama Solo Sikoa, Jey Uso'nun göğsüne vurup geriye gidiyorlar. Karışmayacaklarını söylüyor ve çekiliyorlar.
Ardından da Sting bir anlığına arkasına bakıyor. The Rock hala yerde. Sting geriye dönüyor ve İKİLİDEN SUPERKICK! DOUBLE SUPERKICK! FENA HALDE YUHALANIYOR BLOODLINE! THE ROCK BUNU BEKLİYORMUŞ GİBİ AYAĞA KALKIYOR! KAFA SALLAYARAK STING'I YERDEN KALDIRIYOR VE BİR DE ÜSTÜNE ROCK BOTTON YAPIYOR!!!! ROCK BOTTTOMM!! BİTİYOR MU YOKSA BİTİYOR MUUUU????!!
THE ROCK, HEMEN TUŞA GİDİYORUZ; 1.....2.......
3!
Kazanan ve hala GWA's Undisputed Champion: The Rock
Bloodline bir arada! Büyük zaferi de Vengeance'ı da kazanan Bloodline oluyor! Gecenin kapanışı için bir arada duran Bloodline'ın ortasında The Rock ve sağında solunda Jey Uso, Solo Sikoa duruyor. Birlikte poz veriyorlar. The Rock kemeri havaya kaldırırken pyrolar patlıyor. Sting'e ayağını koyuyor.
PPV'UN SONU!