RPG GWA - Vengeance 2022

The Death Rider

Mella is Money!
Konular
2,656
Carmella
Carmella
Şaşırtıcı olaylar silsilesi. Xd.

Konular
1,397
AJ Styles
Baron Corbin
RPG aradan sonra muazzam döndü. Baştan sona tutkulu bir şov. Ellerinize sağlık. Katılan herkesin emeğine sağlık.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Sıkıntılı bir akşam olduğu için ve kafamda pek yerinde olmadığı için takip yapmadım. Debut yapacağımı bile bilmiyordim zaten, son anda bildirimle görünce iki yorum atabildim. Bu şovla yeni bir dönem açılır umarım. Şu an bir sürü stable olması hatta kimin kimden olduğunun ayırt edilememesi ve aktif olmayan oyuncuların karmaşık hikayeleri yoruyor. Hikayelerde gelişmeler olacağına inanıyorum ve herkese iyi oyunlar diliyorum. Ana olaya karışacağım bariz olsa da daha ilk açılışta ortaya çıkmam güzel ters köşe olmuş. Yazan kişiyi kutluyorum.

Porridge Boss

TO WHOM IT MAY CONCERN
Konular
471
Rey Mysterio
Sheamus
Heyman veda çok üzücü olmuş. Hala çok konuşma diyen arkadaşlara buradan çok içten kötü dileklerimi yolluyorum. Şaka yapmıyorum o olay sırasında şovda olsam küfretmemem imkansız. İnanılmaz tilt etti beni. Her neyse Ekibin ellerine sağlık. Yapılabilecek en güze vedayı yazmışlar bana. Şovla ilgili bir yorum daha atacağım genel değerlendirme olarak.

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Konular
4,732
Kazuchika Okada
-
Çok eğlenceli ve güzel bir şov olmuş, kaçırdığıma üzüldüm. Mella'yı eleyip o maçtan kısa bi süreliğine bile olsa şampiyon olarak ayrılmak müthiş bi his. Çantası gitti o kemeri yine alabilirim sorun değil bence. Lady Kath tebrik ederim seni, taktiklerim işe yaradı. Herkesin eline emeğine sağlık. Diğer şovlarda buradayım. 🔥🤘