RPG GWA - Victory Road 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
95
Randy Orton
-
Mükemmel şovdu ekibin ellerine sağlık.

Konular
15
Wyatt vs Cody çok iyiydi. :D Onun dışındada çok güzeldi ben biraz geç geldim ama çok eğlendim yazanın eline sağlık.

Konular
33
Randy Orton
-
Yaklaşık 5 saat süren bir şovdu. Sonradan eklenen Jeff ve Edge maçı, arada gerçekleşen Hardcore Championship olayları ve inanılmaz uzun süren Wyatt vs Cody olayları derken 5 saati bulan bir PPV oldu. Heel turn üstüne heel turn vardı başlarda. Olay üstüne olay izledik. Wyatt ve Cody'nin olayları ilk başta çok sarmasa da inanılmaz iyi işlenmiş bir feuddu. Thatcher ile benim feudumu beğeniyordum ve devam edecek gibi görünüyor. Page'in Ev'e katılması ve yeni şampiyon olması falan... Harika bir şovdu zaten sanırım yoğunluktan dolayı birkaç kez forumu çökerttik :D. Hazırlayanların eline sağlık ve vazgeçmeden baştan sona takip eden herkese de tebrikler, teşekkürler. 10 üzerinden 10luk bir şovdu.

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Valla baştan sonra çok iyi bir şov oldu topyekün evde olduğumuz bu zamanlarda vakit geçirmek için çok iyi bir fırsat oldu maçlar çok iyiydi özellikle Cody vs Liv&Wyatt maçı şovu çaldı desem yeridir ME bile gölgesinde kaldı bizim maçtan ise açıkçası pek umudum yoktu Page'nin de kazanmasına sevindim hak edilmiş bir başarı oldu tekrardan tebrik eder emeği geçen herkesi kutlarım çok iyi iş çıkardınız gerçekten. :alkış

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Konular
4,746
Kazuchika Okada
-
Güle güle Barret uzun olmanın bir işe yaramadığını anlamışsındır umarım. Tebrikler Page. Ppv inanılmaz harika geçti büyük bir emek var forum bile kastı yani. Takımlar şampiyonu olduğum için sevindim ellerine sağlık emekleri geçen arkadaşların.

Konular
281
-
Liv Morgan
Ekibin emeğine sağlık. Şovdan fazlasıyla memnun kaldım.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Şuraya maç tahmini yazdım spoiler yemek istemeyen okumasın
Ben ekibi de Martini de tanıyorum. Mümkün değil Hangman'a bu kadar bariz kemer vermeleri. Hem Martini için de bu olay fazla temiz. %99 Martini Page'i satacak. Büyük ihtimal Christian'ı WHC yapabilir.
Şu tahminim olmadığı için çok mutluyum şu an. Evet Barret'ı çok severim ve Christian zaten eski evrenin yıldızı idi ve %99 bu evrende de öyle olacak. Ama gerçekten Page en underated isimdi bu evrende taa Haskins'den beri. O zamanki WHC reigni epey kötü başlamıştı. Page ile de kötü booklandı OC reigni. HC'yi Kana'ya vermesi de oldukça kötü bir şeklideydi(ayrıntıya girmicem ramazandayız merak eden ONS'ye baksın). Diyorum ki ana kemere en çok ihtiyacı olan adamdı. Tebrikler Page. Ekibin eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...