Şovun geneline bakarsam çeşitli - ve +'lar var.
Eksiler:
-Aşırı fazla Heel Turn oldu. Bu kadar heel turn olunca da bir yerden sonra etki etmemeye başladı. Örneğin Io'nun turnünde neredeyse kimse tepki vermedi. Çünkü artık aynı şaka 100 kere olunca etki etmedi.
Artılar:
-(BONUS) Sonunda HC oldum ve tekrardan heel oldum. Faceken zevk almıyordum turn iyi oldu. Miz'im le az Hey Hey Ho Ho yapmayacağız...
- Şov içinde çok güzel maçlar ve hikayeler vardı. (Hayır Cody vs Liv & Wyatt'ı demiyorum o ayrı bir yazıyı hak ediyor). Ama bunun dışında HC için 4'lü maç ve Page'in WHC galibiyeti de çok güzeldi. HC maçında ciddi bir vahşet yaşandı. Lumis vs Balor 2 delinin hikayesi idi. ME'deki WHC maçı da ayrı bir hikaye idi. Bir tarafta her şeye rağmen dominant giden Barret, bir taraftan tekrar eski günlere ulaşmak isteyen CC bir taraftan da underdog kalan Page. Bu 3 maç da aslında ciddi underated kaldı Wyatt & Liv vs Cody'nin yanında ama oysa bu 3 maç da ciddi saygıyı hak eden maçlar.
- Liv & Wyatt vs Cody maçı ise iki evrendeki en güzel maç denebilir, ama rahatlıkla en değişik maç olduğu kesin. Buradaki hikayeler cidden güzel. Bu evrende ilk kez Wyatt'ı çaresiz gördük (eski evrende de Jimmy Havoc biraz onu sarsmıştı aslında ama bu kadar değil). Ve ilginç bir şekilde de Cody'i Wyatt'çılık oynarken gördük. Cody'i bu kadar iyi çizen kimse eline sağlık. Ve sonda 0'dan yeni bir Liv Morgan yaratıldı. Şu an şirketteki en güçlü ve dominant isim Liv Morgan. Ve evet bu gerçek. Ve bu kadar değişik bir şeyi gerçek yaratabilecek kadar güzel hikaye anlatımı ciddi saygıyı hak ediyor, uzun lafın kısası:
Ekibin eline koluna sağlık.