RPG GWA - Winds of Winter 2019 Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Maç kartı sağlam duruyor. Sanırım bir de F4W aday maçı eklenince gerçekten iyi olacak. Takip de iyi olur umarım. Ayrıca Allen'ın eklediği cümle benim adıma mantıksızdı. Kaybeden bir daha kemere oynayamayacak. Halbuki Hardcore Unvanı'nda daha özgür davranılmalıydı ama senaryoda feuddaki nefrete odaklanıldığı için anlayabiliyorum da. Öte yandan Postmertem Şener'e eklenecek isme dair bir fikrim var ama söyleyip keyfinizi kaçırmak istemiyorum. Bildiğimi düşünüyorum o ismi çünkü.

Fena yalnız. Reigns vs Moxley işin özünde Janela vs Hunico olma yolunda ilerliyor.

Siz birbirinizi içten içe seviyordunuz. Bense Roman'a artık b*kuma bakar gibi bakıyorum.

Archer of Infamy

ruby da cherry
Konular
14
Rob Van Dam
Postmortem mevzusunu bayağı merak ediyorum. Reigns vs Moxley de şovu çalacak gibi.

Duluth

👑
Konular
84
Mark Haskins
-
Maç kartı sağlam duruyor. Sanırım bir de F4W aday maçı eklenince gerçekten iyi olacak. Takip de iyi olur umarım. Ayrıca Allen'ın eklediği cümle benim adıma mantıksızdı. Kaybeden bir daha kemere oynayamayacak. Halbuki Hardcore Unvanı'nda daha özgür davranılmalıydı ama senaryoda feuddaki nefrete odaklanıldığı için anlayabiliyorum da. Öte yandan Postmertem Şener'e eklenecek isme dair bir fikrim var ama söyleyip keyfinizi kaçırmak istemiyorum. Bildiğimi düşünüyorum o ismi çünkü.

Siz birbirinizi içten içe seviyordunuz. Bense Roman'a artık b*kuma bakar gibi bakıyorum.

Belki bir gün.

D7oeD-3X4AA5fqb.jpg

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Anons iyi hoş da keşke maç yapsaydık formdan düşmemek adına.

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Bu şov ile birlikte RPG'nin yeni yıla efsane bir başlangıç yapacağını düşünüyorum çok kaliteli maçlar var.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Bizim maç kartı eklenmemiş, aslında maç da duyurulmadı resmi olarak. Enteresan şeyler görebiliriz Winds of Winter'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...