Dün takibi saldığım yerden itibaren okudum. Cena'yı tebrik ederim, şok edici bir galibiyet oldu. Barrett'ın ise maçı terk ediş sebebini çözebilmiş değilim. Yani IC alıp kendi yoluna gidemez miydi, ki alıyordu kemeri zaten. İsmini şirketin tepesine yazdırmak derken peki? Hali hazırda WHC potasının challanger'ı var zaten, GWAC potasında da BC kuruldu, tek başına varlık gösteremez. Şovun önceki kısmında ITA da aynısını yaptı ama o mesaj verme amaçlıydı, Barrett'ınki çok anlamsız geldi.
Janela, Martini sayesinde kazanmış tekrar kemeri. Joe ise bırakmış, sahibi iyi bir oyuncuydu ama karakter tıpkı gerçek hayattaki gibi bana heyecan vermekten çok uzaktı. Başka karakterle oyuna devam eder umarım. Janela'ya tebrikler.
Main event beklediğim gibi geçmiş, sonu hariç ama. Balor tam galibiyete uzanacakken BC olarak gelmişiz. Bunun hakkında düşündüklerimi, karakterim açısından, sohbet konusuna yazdım. Endişelerimde haklı çıkmam umarım. Cody'ye tebrikler, Scurll'ü de AA almış sanırım, hayırlısı olsun. Ekibin eline sağlık.