RPG GWA - Winds of Winter 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Dün dışarıda olduğumdan takip edememiştim ama bol sürprizli güzel bir şov olmuş. Öncelikle Cena'nın sahibini çok tebrik ederim. Nexus döneminin başından sonuna kadar aktifti. Hep ekipte arka planda kaldı, tuş olan eleman çok oldu. Bir kere bile şikayet etmedi. Cole zaten güzel bir reign geçirmişti ve Barret'in de kemerden çok Nexus'tan bağımsız tekli feuda ihtiyacı vardı. Yani en doğru kişi de Cena, bir kez daha tebrikler Cena.
Kana dönmüş be. Bi de doğrudan Ember ile feuda girecek. Ohhh çok güzel oldu bu. Ikilinin eski feudunu çok seviyordum şimdi de tekrar göreceğiz hayırlısı.
Adaylık maçını ben, kemer maçını da Duluth kazanmış. İkisini de tahmin etmiyordum. Onun 2 kere WHC olması da benim ana kemer potasını bırakmaması da süpriz oldu da olsun. Sen 2 times isen biz de hem WHC hem de GWAC kazanmış ilk kişi olmayı biliriz koçum.
Buradan Vileanger'a da tebrikler. Çok güzel bir RPG kariyeri yaptı bırakması üzdü de yakın zamanda döner gibi düşünüyorum.
ME epey sürprizli olmuş. Bullet Club ile zaten Allen'dan dolayı torpilli olan Cody gücüne güç kattı. Daha garibi de eski evrende Mr. Ekmek Bullet Club üyesi idi. Burada napar ne tepki verir bilemiyorum.

Ekibin eline sağlık soğuk kış aylarını ısıtan bir PPV olmuş.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Dün takibi saldığım yerden itibaren okudum. Cena'yı tebrik ederim, şok edici bir galibiyet oldu. Barrett'ın ise maçı terk ediş sebebini çözebilmiş değilim. Yani IC alıp kendi yoluna gidemez miydi, ki alıyordu kemeri zaten. İsmini şirketin tepesine yazdırmak derken peki? Hali hazırda WHC potasının challanger'ı var zaten, GWAC potasında da BC kuruldu, tek başına varlık gösteremez. Şovun önceki kısmında ITA da aynısını yaptı ama o mesaj verme amaçlıydı, Barrett'ınki çok anlamsız geldi.

Janela, Martini sayesinde kazanmış tekrar kemeri. Joe ise bırakmış, sahibi iyi bir oyuncuydu ama karakter tıpkı gerçek hayattaki gibi bana heyecan vermekten çok uzaktı. Başka karakterle oyuna devam eder umarım. Janela'ya tebrikler.

Main event beklediğim gibi geçmiş, sonu hariç ama. Balor tam galibiyete uzanacakken BC olarak gelmişiz. Bunun hakkında düşündüklerimi, karakterim açısından, sohbet konusuna yazdım. Endişelerimde haklı çıkmam umarım. Cody'ye tebrikler, Scurll'ü de AA almış sanırım, hayırlısı olsun. Ekibin eline sağlık.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Dün takibi saldığım yerden itibaren okudum. Cena'yı tebrik ederim, şok edici bir galibiyet oldu. Barrett'ın ise maçı terk ediş sebebini çözebilmiş değilim. Yani IC alıp kendi yoluna gidemez miydi, ki alıyordu kemeri zaten. İsmini şirketin tepesine yazdırmak derken peki? Hali hazırda WHC potasının challanger'ı var zaten, GWAC potasında da BC kuruldu, tek başına varlık gösteremez. Şovun önceki kısmında ITA da aynısını yaptı ama o mesaj verme amaçlıydı, Barrett'ınki çok anlamsız geldi.

Janela, Martini sayesinde kazanmış tekrar kemeri. Joe ise bırakmış, sahibi iyi bir oyuncuydu ama karakter tıpkı gerçek hayattaki gibi bana heyecan vermekten çok uzaktı. Başka karakterle oyuna devam eder umarım. Janela'ya tebrikler.

Main event beklediğim gibi geçmiş, sonu hariç ama. Balor tam galibiyete uzanacakken BC olarak gelmişiz. Bunun hakkında düşündüklerimi, karakterim açısından, sohbet konusuna yazdım. Endişelerimde haklı çıkmam umarım. Cody'ye tebrikler, Scurll'ü de AA almış sanırım, hayırlısı olsun. Ekibin eline sağlık.
Knk neden senin bu evrendeki tüm kemer galibiyetlerin saçma sapan şekiller ile olup duruyor:D

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Knk neden senin bu evrendeki tüm kemer galibiyetlerin saçma sapan şekiller ile olup duruyor:D

Aslında üçü de tek başına değerlendirildiğinde gayet mantıklı. Ama 10 ayda ikisi aşağılayıcı biri de 5 dakika süren üç şampiyonluk kazanınca insan bir garip hissediyor. Hem loser hem winner'ım sanırım bu evrende.

BLACKHEART

The Charismatic Enigma
Konular
22
Şehir dışında olduğum için takip edemedim fakat güzel bir PPV olmuş.

Joe istifa etti, Wade maçtan çekildi... bu şov baya şaşırdık.

Bullet Club için anca hayırlı olsun denilir.

Yeni şampiyonları ve maçlarını kazanan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.

Best Friends, salın artık şu kemerleri.

Takip edemediğim için maçım olduğunu bilmiyordum, promo kesemedim. Neyse, PPV sonrası promo için malzeme çıktı.

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Yalnız kariyerimdeki ilk Double Coup De Grace'i yapmak istiyordum.

Konular
507
Marty Scurll almayı bir süredir düşünüyordum. Tekli bir kariyere başlayıp, güzel şeyler yaparım diye düşünüyordum ancak ekip beni Bullet Club'ın içine dahil etmiş. Umarım artık Marty Scurll ile bir şeyler kazanabilirim zira Christian ile gayet güzel gitmeme rağmen pek bir başarı sağlayamamıştık, Mark Briscoe kariyerini saymak istemiyorum, çünkü içine edilmişti.

Şov için herkesin eline sağlık, bakalım Bullet Club olarak neler yapacağız, beklemedeyiz.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Kemerleri bizim için kaldırdı Janela. 2 times baybay. Bu arada Bullet Club görünce bundan baya zaman önce Scurll aldığım zamanlar kafamdaki planlar geldi ah ah. Hatta Scurll'ü bizi Amir almış üst yorumu okurken gördüm. :D Aynı zamanda PPV esnasındaki fantastik maçlara bayılıyorum. Mesela Page ile ITA'nın maçı gibi. Damien Priest'ın Postmortem'e katılışı gibi. Evil Kana'nın dönmesine de sevindim. Bizim ekibe de böyle güzel kadınlar lazımdı. Ero, gel seni ünlü yapayım. Son olarak işlerimden ötürü takip edemiyorum; sadece şovu okuyup genel bir yorum yapıyorum. Elinizden geleni ekipçe yapıyorsunuz ve çok güzel şovlar ortaya çıkıyor. Elinize sağlık.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Aslında üçü de tek başına değerlendirildiğinde gayet mantıklı. Ama 10 ayda ikisi aşağılayıcı biri de 5 dakika süren üç şampiyonluk kazanınca insan bir garip hissediyor. Hem loser hem winner'ım sanırım bu evrende.
Hepsinin de sana denk gelmesi epey sinir. Neyse ki Haskins ile reignin iyiydi, hayılısı Page'e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...