RPG GWA - Winds of Winter 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Şovun bir kısmını takip ettiğim için yorum bırakıyorum. Slammy günü canlı olacağım.

Açılış her zamanki gibi çok güzel olmuş. Sami Zayn'in "Sovereign" gimmicki çok güzel gidiyor. Gerçekten çok keyifli okuması. Fakat düşmanlığın kazananı Curtis Axel olmuş, güzel, sevindim. Kendisi yaptığı başlangıç ile birlikte mükemmel bir ivme yakaladı. Yolu bahtı açık olsun. Postmortem'in yeni üyesi beni şok içerisinde baktı. Punishment Martinez'i beklemiyordum, hele de Damian Priest olarak. Merak ediyorum eski yaşananlarla ilgili bir bağlantı kurulacak mı diye. Süper geçen adaylık maçını Johnny Mundo kazanmış, tebrik ederim. Kendisi ana kemer potasının sağlam üyelerinden oldu. Oturdu masaya kalkmıyor, ama olsun, severiz Mr Pacman'i. Roman Reigns vs. Jon Moxley düşmanlığını da sanırım burada noktaladık. Gerçekten çok güzel geçti, böylesine müthiş bir maçla noktalamak da iyi bir final oldu. Eğer Slammy'de yılın feudu ödülü olsaydı adaylığa girer miydi bilmem ama kesinlikle zorlardı. Orası kesin. Her neyse, Roman babama geçmiş olsun, Özer'ime de tebrikler olsun. Finish gibi finishti. Bizim olayı sona saklıyorum. Hangman Page beni şaşırttı açıkçası. Kemeri kazanmasını ve bu kadar hızlı giriş yapmasını beklemiyordum, tebrik ederim tekrardan. Chris de artık daha üst basamaklara ayak basacak gibi. Öyle görünüyor. Nexus War'un da finishi güzel olmuş, alkışlıyorum. Wade Barrett'ın yaptığı hareket gerçekten şaşkınlık vericiydi, ama anlaşılabilir bir hareketti. Kemeri kazansa yine şimdi John Cena ve Adam Cole ile aylarca uğraşacaktı. Ama bunu istemedi, ondan da böyle yaptı. Zekice hareket, seni de alkışlıyorum Wade aşkım. Her neyse, geçelim. Samoa Joe'nun kaybı büyük şok etmiştir sanırım herkesi. Gerçekten beklemiyordum. Ha Janela'ya sevindim ama Joe'ya da bir o kadar üzüldüm. Maç enfes geçmiş. Martini yine günün kazananı olmuş, her neyse. Boğaç artık yeni karakteriyle de güzel işlere imza atacaktır.
Main event... olağanüstüydü. Sonuç beklediğim gibiydi ama burada da şaşırtan tabi ki de Bullet Club'dı. Ne diyebilirim ki, ters köşeli bir şov oldu. Ekibi tebrik ederim. Normalde bu tür olaylar böyle sırf ters köşe olsun diye yapılır. Ama kendileri bunu bir mantık çerçevesine oturtmuş. Güzel hareket. Şova 9.5'u verdim. Umarım devirli puanlarıma ayar olan biri yoktur ekipte. :D

Aslında şovu dün okudum da yorum yapacak zaman bulamadım maalesef. Kusura bakmayın.

Last Chance

Misak-ı Milli
Konular
276
AJ Styles
-
Kazananları tebrik ediyorum. Moxley'in Hardcore kemerini almış olması sevindirici.

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
ME bana göre gelmiş geçmiş en iyi maçlardan biri oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...