Öncelikle bu şovu kalan tek tük internetimle, sadece kendi maçım boyunca canlı bir şekilde takip edebildim. Ancak interneti bitirmemek adına herhangi bir yorum veya girişte bulunamadım. Taşınma işleriyle uğraşıyorum 2 gündür bu yüzden cidden kusura bakmayın.
Kendi maçım hakkında konuşmam gerekirse cidden çok mutluyum. Geçen sene Royal Rumbleı kazanıp Wrestlemaniada kazanamayarak GTWnun kapanmasına neden olmuştum. Biraz hüzünlüydü doğruyu söylemek gerekirse. GWAin kurulduğu ilk günden beri Janela ile oynuyorum. Karakterle aşırı derecede özleştim. Hunico ile o dönemler bir prestiji olmayan Hardcore kemeri için kafamızı klozetlere sokuyorduk, Greencard Hüseyin ile takılıyorduk... Böyle öğüt vermenin sırası değil kesinlikle ama eğer elinizden geleni yapıp bu oyunu oynamaya devam ederseniz elbet karşılığını alırsınız. Bu anı hak ettiğimi düşünüyorum. Aynı şekilde Bray Wyattın da daha uzun bir reign yapmasını isterdim, ona da bulunduğumuz bu güzel feud adına teşekkür edeyim. Ve ayrıca bu uzun yolculuk son evrelerde tek başıma değildi. Bu yüzden değerli menajerim Truthum canım Onuruma teşekkür ediyorum. Bu an bizim. Saldırdım, kemerleri sizler için kaldırdım.
VE SON OLARAK HUNICO VE JANELA ŞİRKETİN ANA KEMER ŞAMPİYONLARI, İŞTE BUNA BROMANCE DERİM