RPG GWA - Wrestle Kingdom I

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
272
John Cena
-
Yalnız hikaye inanilmaz yazılmış sondaki. Janela'yı da tebrik ederim savaş gibi maçın sonunda kemeri kazanmış. Gelecek sezon görüşmek üzere artık. Ekibe bu sezon için teşekkürler.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Elinize sağlık. Takımlar kemerinin el değiştirmesini bekliyordum, bir de WHC'nin el değiştirmeyeceğini. Bunlar dışında diğer sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi oldu. Özellikle ana olaydaki maç çok sağlam. Zaten WK döneminde en beğendiğim feud da Wyatt Janela Barrett olmuştu, maçları da bir o kadar güzel geçmiş.

Bunun haricinde menajer olduğum maçla ilgili söylemem gereken bir şey var. Hadi Dustin Rhodes inaktif diye menajerliğe çekilmek istendi, anlıyorum da benim sürpriz return yaptıktan sonra burda bir maça çıkmak için karakter almak istediğim az çok anlaşılmıştır. Benim o maçtan neden çekildiğimi gerçekten anlamadım. İnaktif değilim, geçen ayki PPV haricindeki yılın tüm PPV şovlarına çıktım. O PPV'ye çıkmama nedenimi de ekip biliyordur. Maçta bulunmak isterdim ama menajerlikle yetindim. Acayip bir durum hakikaten.

Sana iki taktik verem maça çıkmaktan daha çok zevk alırsın menajerlikte.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Janela'yı tebrik ederim. Hak edilmiş bir başarı. Martinez'in intikam hikayesi de hoşuma gitti, elinize sağlık.

Prince of Queens

Kayıtlı Üye
Konular
113
The Miz
-
Kemeri kazandığım için ne kadar mutluysam Janela için de o kadar mutluyum. Yollarımız Greencard Hüseyinlerden sonra en tepede kesişti. Ve ikisini de geçtim böyle sağlam düşünülmüş bir senaryoda bulunduğum için aşırı mutluyum. Hunico&Camacho'nun geçmişte torbacı olduğu biliniyordu bu evrende ve promolarımda da Hunico'nun birkaç kişiyi sattığı uyuşturucular ile öldürdüğünden bahsetmiştim, bu da harika kullanılmış. Gerçekten yılın storyline'ı olabilecek kapasitede bir şey bu. Son olarak Janela & Hunico forever.

Duluth

👑
Konular
84
Mark Haskins
-
Öncelikle bu şovu kalan tek tük internetimle, sadece kendi maçım boyunca canlı bir şekilde takip edebildim. Ancak interneti bitirmemek adına herhangi bir yorum veya girişte bulunamadım. Taşınma işleriyle uğraşıyorum 2 gündür bu yüzden cidden kusura bakmayın.

Kendi maçım hakkında konuşmam gerekirse cidden çok mutluyum. Geçen sene Royal Rumble’ı kazanıp Wrestlemania’da kazanamayarak GTW’nun kapanmasına neden olmuştum. Biraz hüzünlüydü doğruyu söylemek gerekirse. GWA’in kurulduğu ilk günden beri Janela ile oynuyorum. Karakterle aşırı derecede özleştim. Hunico ile o dönemler bir prestiji olmayan Hardcore kemeri için kafamızı klozetlere sokuyorduk, Greencard Hüseyin ile takılıyorduk... Böyle öğüt vermenin sırası değil kesinlikle ama eğer elinizden geleni yapıp bu oyunu oynamaya devam ederseniz elbet karşılığını alırsınız. Bu anı hak ettiğimi düşünüyorum. Aynı şekilde Bray Wyatt’ın da daha uzun bir reign yapmasını isterdim, ona da bulunduğumuz bu güzel feud adına teşekkür edeyim. Ve ayrıca bu uzun yolculuk son evrelerde tek başıma değildi. Bu yüzden değerli menajerim Truth’um canım Onur’uma teşekkür ediyorum. Bu an bizim. Saldırdım, kemerleri sizler için kaldırdım.

VE SON OLARAK HUNICO VE JANELA ŞİRKETİN ANA KEMER ŞAMPİYONLARI, İŞTE BUNA BROMANCE DERİM

Duluth

👑
Konular
84
Mark Haskins
-
Öncelikle bu şovu kalan tek tük internetimle, sadece kendi maçım boyunca canlı bir şekilde takip edebildim. Ancak interneti bitirmemek adına herhangi bir yorum veya girişte bulunamadım. Taşınma işleriyle uğraşıyorum 2 gündür bu yüzden cidden kusura bakmayın.

Kendi maçım hakkında konuşmam gerekirse cidden çok mutluyum. Geçen sene Royal Rumble’ı kazanıp Wrestlemania’da kazanamayarak GTW’nun kapanmasına neden olmuştum. Biraz hüzünlüydü doğruyu söylemek gerekirse. GWA’in kurulduğu ilk günden beri Janela ile oynuyorum. Karakterle aşırı derecede özleştim. Hunico ile o dönemler bir prestiji olmayan Hardcore kemeri için kafamızı klozetlere sokuyorduk, Greencard Hüseyin ile takılıyorduk... Böyle öğüt vermenin sırası değil kesinlikle ama eğer elinizden geleni yapıp bu oyunu oynamaya devam ederseniz elbet karşılığını alırsınız. Bu anı hak ettiğimi düşünüyorum. Aynı şekilde Bray Wyatt’ın da daha uzun bir reign yapmasını isterdim, ona da bulunduğumuz bu güzel feud adına teşekkür edeyim. Ve ayrıca bu uzun yolculuk son evrelerde tek başıma değildi. Bu yüzden değerli menajerim Truth’um canım Onur’uma teşekkür ediyorum. Bu an bizim. Saldırdım, kemerleri sizler için kaldırdım.

VE SON OLARAK HUNICO VE JANELA ŞİRKETİN ANA KEMER ŞAMPİYONLARI, İŞTE BUNA BROMANCE DERİM

Bu arada hazırladığım girişi ricam üzerine paylaşan, bana bu güzel WK anını yazan RPG ekibine de çok teşekkürler.

Code Blue

Punk City
Konular
876
John Cena
John Cena
Maçı kazananlara tebrikler. Güzel bir şovdu.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Bu arada hazırladığım girişi ricam üzerine paylaşan, bana bu güzel WK anını yazan RPG ekibine de çok teşekkürler.

Ben de diyorum bu girişte bir şey var. Özel istek tarzı bir şeydi. Senmişin demek. Çok güzel yapmışın girişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...