RPG GWA - Wrestle Kingdom II

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
s12428.png

Şov Bilgileri GWA Pay Per View Wrestle Kingdom II 29.08.2020 - Cumartesi Saat 17.00 - CANLI Tokyo Dome Tokyo, Japan

Kick-Off

wk_kick_off.PNG

Şovun başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen Tokyo sokakları oldukça kalabalık durumda. İnsanlar; tanımadığı insanlarla konuşuyor, tartışıyor, şakalaşıyor. Kalabalığın arasında mikrofon ile biri görünüyor. Bu kişi Alicia Atout! İnsanlar, onun etrafını çevirmiş durumda.

Alicia Atout: Merhaba GWA Evreni! Tokyo Dome'un önünde müthiş bir kalabalık var. Yaşlısından gencine herkes burada. Gördüğüm kadarıyla güreş harici hiçbir şey konuşulmuyor. Tokyo'nun hava durumunu sadece ve sadece "güreş" oluşturmuş vaziyette. Her maç için heyecan var. Yılın en büyük güreş şovlarından birinde ilk kez stable savaşı olmadığı için insanlar daha bir mutlu. Grup isimleri değil, güreşçi isimleri anılıyor. Sizleri daha fazla tutmak istemiyorum. Masada konuşacağınız daha önemli konular vardır. Sendeyiz, Renee.

Kickoff paneline dönüyoruz.

Renee Young: Teşekkür ederiz Alicia. Evet, GWA Evreni. Bir Wrestle Kingdom şovu ile daha karşınızdayız. Şimdiye kadar yapılmış en iyi güreş şovu olacağı konusunda kimsenin bir şüphesi yok. Masadaki konuklarım ile iki buçuk saat boyunca bu şovu tartışacağız. Sizlere sırayla takdim edeyim. Patrick Allen! Jeremy Borash! Mauro Ranallo! Tazz! Ve her şeyden önemlisi, Buğra Gür! Nasılsınız baylar?

Patrick Allen: Tahmin ettiğimden daha iyiyim Renee. Bu kadar yoğun bir kalabalık ile karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum. İki senede şirketin geldiği nokta inanılmaz. NBA ile kafa kafaya gidiyoruz. Dünyanın her yerinden şirketimize talepler var. Arenalara artık teklifi biz götürmüyoruz, onlar bize teklifle geliyor. Şovlarımızı, arenalarında yapmamızı istiyorlar. Bu şovda da aynı durum geçerliydi. Japon yetkililer sürekli bizimle irtibat halindeydi. Sonunda amaçlarına ulaştılar. Bugün Tokyo'dayız!

Buğra Gür: Aman ne güzel.

Mauro Ranallo: Tokyo Dome Arena bugüne kadar büyük olaylara sahne oldu. Bugün bir tanesine daha tanıklık edecekler.

Jeremy Borash: Ne saçmalıyorsun Mauro? Cidden sadece bir tane büyük olay olacağını mı düşüyorsun? Lütfen kendine gel. Pusula şovlarımız bile o çekiklerin bugüne kadar yaptığı şovlara bin basar.

Renee Young: Biraz daha sakin olursak iyi olur Jeremy.

Tazz: Renee doğru söylüyor baylar. Objektif değerlendirmeler yapmalıyız. Amatör insanlar değiliz. Yıllardır bu camianın içindeyiz, hadi ama.

Renee Young: Jeremy ve Mauro'nun arasındaki alevlenme kısa sürede sönmüş gibi görünüyor. Sakinlik sağlandığına göre maçlar hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Elimizde eskilerin işgal etmediği bir Wrestle Kingdom şovu var. Bu büyük bir şey, zira her zaman eski toprak sıfatına sahip insanlar şovu işgal ediyordu. Bu şov ile birlikte bu duvarı kırdığımızı düşünüyorum.

Patrick Allen: Bir ekleme daha yapmak istiyorum Renee. Alicia demişti ama ben de demek istiyorum. Dediğin gibi bu şovla birlikte birçok duvarı kırdık. Kırdığımız duvarların birisi de artık mide bulandırma seviyesine gelmiş bir şeydi. Grup savaşları. Bünyemizde bulunan güreşçiler akıllandığı için bu gayrete girmedi. Kendi idealleri ile buraya geldiler.

Renee Young: Eksik bir söz göremiyorum. Dediklerinin hepsine katılıyorum. Evet beyler, maç değerlendirmelerine gelelim. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için düşünceleriniz nedir?

Jeremy Borash: Seth Rollins demek istiyorum. Dostum Bully Ray'in en iyi dostu olur. Dostuna ihanet edenin bu dünyada yeri yoktur.

Tazz: Benim de düşüncem Jeremy ile aynı. Ray'in dostundan başka birini söylemek benim haddime değil.

Mauro Ranallo: Beyler siz ciddi misiniz? Sırf dostunuzun dostu diye Seth diyorsunuz. İnanılır gibi değil.

Jeremy Borash: Hadi abicim hadi. Dostun olmadığı için gelip burada duyarlı yorumcu hallerine girme. Bal gibi Seth'de bu maç.

Mauro Ranallo: Öyle olsun ayak takımı. Benim görüşüm Adam Page yönünde. Uzun süredir kemeri tuttuğu için herkes kaybeder gözüyle bakıyor. Ancak ben böyle bakmıyorum. Kendisinde hala iş var. Wrestle Kingdom şovunu ayakta kapatacaktır.

Patrick Allen: Bana göre bu maçın favorisi Cody'dir. Kemeri alacağım diye resmen bas bas bağırıyor. Şovları altına üstüne getirdi. Tek temennim, yanılmamak.

Renee Young: Benim tahminim de Seth Rollins yönünde saygıdeğer seyirciler.

Mauro Ranallo: Masada havuzu kurmuşsunuz. Seth Rollins, dilinizden düşmüyor. Ama biliyor musunuz? Yanılacaksınız. Ev her zaman kazanır.

Renee Young: Burası meydan okuma yeri değil Mauro. Ha, diyorsan ki ben birini tokatlamak istiyorum. Ring orada. Seyirciler de hafiften gelmeye başladı. Sana destek verebilirler. Jeremy ile bir maça çıkabilirsin. Ama bunu yapacağını sanmıyorum. Tartışacağımız sıradaki maçımıza geçiyorum. GWA Şampiyonluk maçı. Sonsuzluk karavanını sürdüreceğini düşündüğüm Liv Morgan'ın alacağını düşünüyorum. Sizlerin tahmini ne yönde?

Mauro Ranallo: Seninle aynı düşüncede olmak güzel bir şeymiş Renee. Ben de Liv Morgan diyorum.

Tazz: Io'dan başka bir seçenek var mı cidden? Şovların ana adamıydı. Baron Mehmet Karahanlı gibi hareket etti.

Jeremy Borash: Katılıyorum. Satranç tahtasında önemli olan şahtır ama eninde sonunda şah ve piyon aynı kutuya konar. Io ve Liv'in durumunu buna benzetiyorum. Şah, Io; Piyon, Liv. Bir piyonun şahı alabileceğini sanmıyorum.

Mauro Ranallo: Göbeğiniz bir mi kesildi? İkinizin de görüşü sürekli aynı.

Tazz: Yılların getirdiği dostluk diyelim.

Patrick Allen: Ben de Liv Morgan demek istiyorum. Io'nun yaptığı her hareketi acemi şansıyla yaptığını düşünmek bir kenara, Liv Morgan kendi gücüyle olmasa bile bir müdahale ile maçı alacaktır. Bu çok net. Kısaca, Liv Morgan wins lol.

renee_young_2.PNG

Renee Young: Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Evet, sevgili seyirciler. Ana kemer değerlendirmelerimiz bu yöndeydi. Maçların sonucu konusunda mutabık değiliz. Ancak tüm zamanların en iyi şovu olacağı konusunda mutabık olduğumuz aşikar. Girişte bir hazırlık olduğu haberi geldi. Ringe dönüyoruz. Teşekkür ederim beyler. Teşekkür ederim Alicia. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgili seyirciler, sürpriz konuklarla beraber tekrardan karşınızda olacağız. Bir daha görüşene dek, sağlıcakla kalın.

zGGRW9.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=CbI79e5iZKs[/ame]

If the angel here in this world,
Plese give a bless to my cheak too.
To The one who shouldered painful burden that unrequited,
And standing in the shadow place,
This me.

Someday will come that I fly to the sky higher ?
Someday will come that I catch the success ?
Angel, Plese!

If the goddess here and hidding in somewhere,
Please give a smile to my forehead too.
To The one who don't know the taste of the wine of winner,
And broken heart ever,
This me.

Someday will come that I drink tasty wine ?
Someday will come that my love is come true ?
Goddess, Please!

ShavaDavaDida...

Twinkle so many stars in the sky,
So many people under the stars,
Holding and dreaming 1000 hopes.

Lululu...

If Budda sitting there on somewhere,
Please show mercy to me too.
To The one who nothing anything to useful,
Poor and lonely,
And failling always,
This me.

Someday will come that I get fulfillment ?
Someday will come that my dream come true ?
Budda, Please!

ShavaDavaDida...

Io Shirai: Başladığım yerdeyim. Evimde... Burada başladı tüm yolculuğum. Daha küçük bir kız çocuğuydum. Ablam ile dojolarda çalıştım. İlk resmi maçımı burada yaptım. İlk arkadaşlarımı burada edindim. İlk rakiplerim burada oldu. Burası beni büyüttü. Nereye gidersem gideyim, burası hep benim içimdeydi. Benim bir parçamdı. Şimdi yine buradayım. Çünkü burada olmak zorundayım. En zor testimi vermek için burada olmak zorundayım. Burada sadece kemer değil, çok daha fazlası var...

Derin bir nefes alıyor.

Io Shirai: Hikayenin başına gidelim. Burada gayet normal bir insandım. Amacım ringe girip en iyisini yapmaktı. Çabalamak ve kazanmak. Basitti. Normaldi. Ama bu bazı insanları rahatsız edebilir. Saf ve temiz duygular içerisinde birisi olmak bile bazıları için günahtır. Beni bir günah olarak gördüler. Yanması gereken bir şey. Ufak bir ayrıntı. Alevlerin içerisindeki o anda her şeyi gördüm. Korkutucu dünyayı gördüm. Çirkinliği. Onun içine battım. Benden saflığımı çaldılar. Benden doğruluğu çaldılar. İşte o zaman aklımda tek bir şey vardı: İntikam almak. Liv Morgan herşeyi bildiğini düşünüyor. Beni bildiğini düşünüyor. Onu kıskandığımı düşünüyor. O olmak istediğimi düşünüyor. Ama hayır. Ondan nefret ediyorum. Benden çaldığı şeyler için ondan nefret ediyorum. Ama bu gece, nefretimi kusacağım. Benden aldığı her şeyin bedelini ödeteceğim. Dünyasını alıp avuçlarımda yıkacağım. Bunu yapmak zorundayım. Bu, onun bana dayattığı bir yük. Bunu ona ödeteceğim.

Io Shirai: Biliyorsun Liv. Aslında her şeyi biliyorsun. Ama kabullenmiyorsun. Çünkü bu senin için yanlış olur. Sen ve ruhani seslerin bunu kabul edemez. Bu gece olacakları biliyorsun. Bu gece bedel ödeyeceksin. Aldığın her bir şey için. Sadece bana değil, başkalarına yaptığın şeyler için. Yaktığın canlar için bedel ödeyeceksin. Bu gece benim evimdesin. Daha fazla oyun yok. Daha fazla saçmalık yok. Daha fazla süslü sözler yok. Sadece sen ve ben. Bu ringe çıkacağız. Ve en iyi olan kazanacak.

Io Shirai: Eğer gerçekten şanslıysan, kazanmanın bir yolunu bulursun. Belki de beni sakatlamanın bir yolunu bulur ve kavgadan saklanırsın. Ama sonuç fark etmeyecek. Bu gece ikimizden birisi sonsuzluğun içinde silinip gidecek. Ve bu sen olacaksın. Çünkü her zaman arkanda olacağım.

zGGRW9.png

Tekrardan paneldeyiz.

Renee Young: Sevgili seyirciler Alicia'nın özel bir bağlantısı olacak. Dediğine göre kırmızı halıda büyük isimler varmış. Ona bağlanıyoruz.

Arenanın dışına geçiyoruz.

Alicia Atout: Dediğimde kesinlikle haklıyım Renee. Güreş tarihinin en büyük isimleri bir adım ötemde. Sizler için onların yanına gideceğim.

big_show_hulk_hogan.jpg

Hulk Hogan ve Big Show kırmızı halıda görünüyor. Güle oynaya ilerliyorlar. Kameralara poz veriyorlar. Daha sonra bir köşeye geçiyorlar.

Big Show: Dostum çok çabuk toparlanmışsın. Her şov dayak yiyordun.

Hulk Hogan: Sorma ya. Gençler benden hızlı çıktı. Elimi kaldırayım derken kabristana gidiyordum. Beni boş ver, senin haline ne demeli? Peruğu çıkarmışsın.

Big Show: Sıkılıyorum Hogan, bunalıyorum. Anlıyor musun?

Alicia zıplayarak ikilinin karşısına geliyor.

Alicia Atout: Merhaba baylar. Nasılsınız?

Big Show: İyiyiz Alicia, teşekkür ederiz. Telaşının sebebi nedir?

Alicia Atout: Belli değil mi? Sizin gibi efsaneler karşımda. Röportaj yapıyorum. İnanılmaz.

Hulk Hogan: Daha fazlasını ister misin, brother?

Alicia Atout: Cevap vermeme gerek bile yok sanırım.

Hulk Hogan: Bizimle gel o halde.

Üçü birlikte lüks bir lokale giriyor. Bret Hart ve Kevin Nash'i görüyor. Şaşkınca ikisini izliyor.

nwo_arka_alan.jpg

Kevin Nash: Nasılsın dostum?

Bret Hart: Aaa nereden çıktın?

Kevin Nash: Hogan davet etti. Bugünün güreş adına özel bir gün olduğunu söyledi.

Bret Hart: Öyledir. Beni de o çağırmıştı ve aynı şeyi bana da söylemişti.

Kevin Nash: Adam işini biliyor.

İkili, karşılıklı gülüyor. Alicia, Hogan ve Show geliyor.

Hulk Hogan: Kardeşim, Alicia bizlerin büyük bir hayranıymış. Sizlerle tanışmak için can atıyordu.

Kevin Nash: Merhaba küçük hanım.

Alicia Atout: Merhaba efendim. Lise hayatım boyunca size hep hayran kaldım.

Hulk Hogan: Hayran kalmamak elde değil. Çünkü o...

Alicia hariç herkes: Big Sexy!

Herkes gülüyor.

Big Show: Şuradaki Jeff değil mi?

jeff_jarrett_aj_styles.jpg

Jeff Jarrett: Şu adamların suratını görüyorsun değil mi? Ne kadar da içten pazarlıklı bakıyorlar. TNA, bu heriflerden dolayı battı.

AJ Styles: Maalesef Jeff. Senin de büyük hataların vardı. Her geleni şirketine alırsan olacağı buydu. Yavaş yavaş her şey çöktü. Şirketin has adamları olarak gücümüzü kaybettik. En büyük olabilirdik. Tek kaldığım için beni destekleyecek biri olmadı. Bana kazık atıldı. Dixie'nin bana attığı kazığı unutmayacağım.

Jeff Jarrett: Bunları unutalım AJ. Geçmişte kaldı her şey. Bizim mirasımızı yaşatan tek kişi sensin. İçimize sızmış ajanlardan biri olan Bully Ray'in kafasını uçurmanı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Yıllar sonra eline bir imkan geçti. Bizi bitiren adamlardan birini yasal yollarla yok edebilirsin. Buna odaklan. (tokalaşıyorlar) Şunların yanına gidelim. Ters ters bakıyorlar zaten, birine dalacağım olmayacak.

Jarrett ve AJ, nWo tayfanın yanına gidiyor.

khali_nash_arka_alan.jpg

Mark Henry: Merhaba beyler. Khali de bizimle. Tanış mıydınız?

The Great Khali: Selam. Bu gece maçım olmadığı için buradayım. Şirketin aktif güreşçisi olmama rağmen davet edilmedim. Nash'in daveti ile buraya geldim.

Jeff Jarrett: Üzücü bir durum.

Hulk Hogan: Eee AJ, kızımın intikamını alıyor musun?

AJ Styles: İntikam derken?

Hulk Hogan: Dinle beni kardeşim. Bully Ray, kızıma kazık atmıştı. Kızım yanımdayken aileme ağza alınmayacak hakaretler etmişti. Dünyalar tatlısı Brooke'um aylarca ağladı. Zor günler geçirdik. O zorba p*ç ise hayatını yaşamaya devam etti. Senden bunu istiyorum kardeşim. Benim adıma intikam almanı istiyorum.

AJ Styles: Çok üzücü. Ama biliyor musun Hogan? Bunu yapacağım. Hepiniz için yapacağım. O şeref yoksunu heriften herkes şikayetçi. İntikamınızı alacağım.

AJ Styles herkesle tokalaştıktan sonra gidiyor.

Hulk Hogan: Dediğimi yaptın değil mi Jeff?

Jeff Jarrett: Sence? Tabi ki. Bana hemen hak verdi. Sizlerin de sözlerini duyunca tamamen gaza geldi. Umarım temizinden bir dayak yer.

Hulk Hogan: Senin hatırın olmasa olduğu yerde kafasının ortasına yumruğu koyardım. Heyman'ın yanında takılan birinin bizim yanımızda işi yoktur. Ray'in onu sakatlamasını umuyorum.

Kevin Nash: Gıybetiniz bittiyse gidelim mi? Alicia çok sıkıldığını bana sürekli dile getiriyor. Deniz kenarında bildiğim güzel bir yer var. Geniş bir masa kurdurup şova kadar alem yaparız. Hadi bakalım. Alicia, canım... koluma gir. Gidiyoruz.

Kevin Nash, Mark Henry, Great Khali, Big Show, Hulk Hogan, Jeff Jarrett ve Alicia Atout bulundukları yerden ayrılıyor. Kameralar arka alana çevriliyor.

tommy_arka_alan.png

Bully Ray: Baba, Nightmare Family'e katılmışsın. Ne ayak?

Tommy Dreamer: Ray, durum bildiğin gibi değil.

Bully Ray: Ne değili? 30 yıllık dostumsun. Bana tarifi olmayan bir acı çektiren adam ile giriş yapacağını neden şimdi öğreniyorum?

Spike Dudley, Ray'i uzaklaştırıyor. Tommy'i kenara çekiyor.

Tommy Dreamer: Ray'e bunun sadece iş olduğunu söyle, onu hep sevdim.

Spike Dudley: Bunu anlar.

Tommy Dreamer: Beni affettirebilir misin?

Spike Dudley: Yapamam Tommy. Artık bizden değilsin, gidebilirsin.

Tommy Dreamer odadan çıkıyor. Spike Dudley, Bully Ray, Sandman, Devon, Raven, RVD, Sabu ve diğer ECW güreşçileri odaya geliyor.

Bully Ray: Aranızda bana ihanet edeceğini düşündüğüm en son kişi oydu, üzücü.

Odada bulunan herkes sigara paketini çıkarıyor.

cigara.PNG

zGGRW9.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=TzDFOxkW40A[/ame]
finn-balor-696x392.jpg

Finn Balor girişte görünüyor. Seyirciler ona tezahüratlarda bulunuyor. Klasik pozlarıyla ringe giriyor ve görevliden bir mikrofon bekliyor. Görevliden mikrofonu aldıktan sonra konuşmaya başlıyor.

Finn Balor: Japonya! Prince Devitt olarak gelip Finn Balor olarak çıktığım yer. Sizlerin genç yaşta önünüze sunulmuş bu genci yıldız yaptığınız yer. Bir çok kişinin başaramadıklarını başardığım ve olgunlaştığım yer. Sizlerin Dünya'nın diğer yerlerindeki seyircilerden daha farklı olduğu ve güreşin kalbinin attığı yer. Yine bir Wrestle Kingdom şovunda sizlerin karşısına çıkmak benim için gurur verici ve açıkça söylemek gerekirse buraya sadece konuşmaya gelmedim. Japonya'nın gördüğü en iyi yabancı güreşçi Finn Balor olarak arka alandaki güreşçilere meydan okumaya geldim. Japonya'dan bir maç daha istiyorum. Ve bunun için meydan okuyorum.

Finn Balor ceketini çıkarıyor ve gelecek rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=mkwYujWd9W4[/ame]
images_4.jpg

CARMELLA! FINN BALOR ŞOKTA! Carmella Push It To The Limit eşliğinde ve Mundo ile birlikte görünüyor. Bir anlığına dudak dudağa geliyorlar ve Carmella, Mundo'yu arka alana yolluyor! Carmella ringe doğru geliyor ve hakem ikiliyi hazır gördükten sonra zili çaldırıyor.

Singles Match
Finn Balor vs Carmella

Zil çalıyor ve mücadele başlıyor. İkili bir süre hareket etmiyor. Balor şaşkınlığını biraz da olsa üzerinden atmayı başarıyor. Carmella üzerindeki ceketi atıyor bu esnada. Balor iki adım ileri atıyor ama Carmella koşarak Balor'un üzerine atlıyor ve Lou Thesz Press! Carmella yerdeki Balor'a çok hızlı yumruklar atıyor. Balor engel olamıyor. Hakem bir süre sonra Carmella'yı ayırıyor Balor'dan. Carmella sinirle hakemi itiyor ve kalmakta olan Balor'a tekrar yumruklarla saldırıyor. Balor kendini zor bela dışarı atıyor. Carmella iplerden sekiyor ve Baseball Slide yapıyor. Balor bariyerlere çarpıyor. Carmella ringten iniyor ve Balor'a bir yumruk daha sallıyor. Balor bu sefer engel oluyor ve basamaklara atıyor Carmella'yı. Ardından onu ringe atıyor. Kendisi de giriyor ringe ama ani bir Roll-up geliyor Carmella'dan. 1-2-

Balor atıyor. İkisi de ayağa kalkıyor. Ve birbirlerine Lock-up bağlıyorlar. Balor hızlıca headlock'a alıyor Carmella'yı. Carmella var gücüyle kaldırıyor Balor'u Back Suplex için ama Balor kendini Carmella'nın arkasına atıyor ve Carmella'yı arkadan kavrıyor. Carmella çığlık atarak kurtulmaya çalışıyor ve en son bir dirsek atarak kurtuluyor. Ardından Balor'u tokatlamaya başlıyor. Çok hızlı ve sert tokatlar atıyor. Köşeye kadar tokatlayarak gidiyor Mella. Hakem ayırıyor ikiliyi. Mella hakemi geçiyor ve Balor'u yakalayıp Monkey Flip yapıyor. Balor ayağa kalkarken Mella köşeye çıkıyor ve Missile Dropkick! Mella hemen iplerden sekip Leg Drop yapıyor ama Balor çekiliyor ve Mella boşa düşüyor. Ve ayağa kalkamadan Balor'dan bir Dropkick geliyor. Balor yerdeki Carmella'nın göğsüne doğru Double Foot Stomp yapıyor. Carmella kıvranıyor yerde. Balor köşeye çıkıyor hızlıca ve COUP DE GRACE!

OLMUYOR! Carmella hızlıca ayaklanıp Balor'u ayaklarından itiyor ve Balor hayalarını köşeye vuruyor. Ardından Carmella'dan Super Hurricanrana geliyor. Balor ayağa kalkarken Carmella hızlıca köşeye zıplıyor ve Diving Hurricanrana! Balor iplerin üzerine düşüyor. Carmella aprona geçiyor ve Leg Drop Hotshot! Balor boğazını tutarak ringe geri düşüyor. Carmella ringe giriyor. Balor boğazını tutarak koşuyor ve SlingBlade! Balor şimdi köşeye geçiyor ve Mella'nın ayağa kalkmasını bekliyor. Shotgun Dropkick için koşuyor ama Carmella'dan Dropkick geliyor. Balor köşeye geri gidiyor. Carmella koşuyor ve Summersault Enziguiri! Balor dizleri üzerine yere düşüyor. Carmella iplerden sekiyor ve bir Enziguiri daha çakıyor. Balor yere düşüyor. Carmella köşeye geçiyor ve End Of The World pozu veriyor. Ve END OF THE WORLD!

OLMADI! Balor son anda çekiliyor. Ama Mella'da ayakları üzerine düşüyor ve köşede ayağa kalkmamış olan Balor'a doğru koşup sağlam bir diz vuruyor. Carmella karşı köşeye geçiyor ve Balor'un ayağa kalkmasını bekliyor. Balor ayağa kalkınca koşarak Corner Dropkick deniyor ama Balor çekiliyor ve Mella'nın ayağı köşeye takılıyor. Balor karşı iplerden sekiyor ve Mella'nın kafasına doğru Shotgun Dropkick çakıyor. Hakem Balor'u ayırıyor Mella'dan ve Mella'nın ayağını kurtarıyor köşeden. Mella iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Balor, Mella'yı yakalıyor ve 1916! Ama olmuyor. Mella son anda kurtuluyor ve kendini Balor'un arkasına atıyor. Ardından Poisonrana yapıyor! Ardından Balor hızlıca ayağa kalkıyor. Ama Mella'dan bir SUPERKICK! Balor yere düşer düşmez Carmella'dan CODE OF SILENCE! CARMELLA ÇOK SIKI BAĞLIYOR! BALOR ÇIRPINIYOR BİR SÜRE! İPLERE UZANMAYA ÇALIŞIYOR ANCAK BAŞARAMIYOR! ELİ YERE GİDİYOR AMA ELİNİ YERE VURAMIYOR VE ELİ DÜŞÜYOR! HAKEM KONTROL EDİYOR VE HEMEN ZİLİ ÇALDIRIYOR!

Kazanan: Carmella

wwe-monday-night-raw-carmella-defeats-alexa-bliss.jpg

Carmella maçı kazanmayı başarıyor. Balor yerde iplere tutunup ayağa kalkmaya çalışırken hakem Carmella'nın elini kaldırıyor. Mella, hakem onu bırakınca ringten dışarı çıkıyor ve ringin altından bir muşta alıp eline geçiriyor. Ardından ringe geri giriyor ve Balor ayağa kalkıyor bu sırada. İkili bir anlığına göz göze geliyor ve NUT PUNCH! CARMELLA BACAKLARINI AYIRIP YERE İNİYOR VE BALOR'UN HAYALARINA NUT PUNCH'I GEÇİRİYOR! BALOR ACIYLA YERE DÜŞÜP KIVRANMAYA BAŞLIYOR! Carmella ayağa kalkıyor ve yerde kıvranan Balor'un üzerine basarak geçiyor ve ringten çıkıyor. İki sağlık görevlisi ringe doğru koşarken kameralarımız panele yöneliyor.

zGGRW9.png

Paneldeyiz.

Buğra Gür: Carmella eze eze kazandı. Eski bir dünya şampiyonunu böylesine kolayca yenmek gerçekten büyük bir olay.

Renee Young: Güzel bir galibiyetti. Carmella'nın ne kadar acımasız olabileceğini, ne kadar ileriye gidebileceğini görmüş olduk. Sen ne diyorsun Okan?

Buğra Gür: Okan mı? Benim adım Buğra. Renee yaşlanıyorsun, bırak bu işleri.

Renee Young: Ciddiyim Buğra. Başını telefondan kaldırıp etrafına bak. Masada önemli konuklarımız var.

Buğra Gür: Kamera nerede? El sallamak istiyorum. Hayır... Aman Allah'ım!

mehmet_ali_erbil.jpg

madame_x.jpg

safak_sezer.png

okan_bayulgen_2.jpg

Renee Young: Mehmet Ali Erbil, Madonna, Şafak Sezer ve Okan Bayülgen bizlerle!

Buğra Gür: Nuh'un gemisi gibi ortam.

Renee Young: Biri daha geliyor.

carmella.PNG

Renee Young: Carmella da bizlerle!

Carmella: Merhaba arkadaşlar. Merhaba Renee. Bu insanları getirmeyi nasıl başardınız?

Buğra Gür: Harbiden. Mehmet Ali, Şafak ve Okan'ı anlarım da Madonna ne alaka? Elim ayağım titriyor cidden.

Madonna: Arkadaşlar, arkadaşlar... Ben de sizin gibi bir insanım. Bu kadar heyecanlanmanıza gerek yok. Rene Dupree'nin Fransa'daki dostlarının ricası üzerine buradayım. Küçük şovunuza büyük bir renk katmak istiyorum.

Mehmet Ali Erbil: Amanin... amanin... Parmaktan sonra, parmaktan sonra.

Şafak Sezer: Hay çenenin bağına sokayım.

Okan Bayülgen: Ne kadar ayıp! Derhal dışarı çıkar mısın? Bu kadar özgürlük fazla bu şirkete. Çıkar mısın Şafak? Son kez diyorum, çık.

Şafak Sezer: Özel hayat... özel hayat.

Okan Bayülgen: Başlatma özeline, çık git.

Şafak Sezer: Gidiyorum arkadaşlar, hakkınızı helal edin.... Ulan o kadar mesaimiz var. İnsan bir nereye gidiyorsun diye sorar.

Şafak Sezer alanı terk ediyor. Mete ve Truth Martini geliyor.

mete312: Az önce giden Şafak Sezer idi değil mi, yanlış görmedim.

Okan Bayülgen: Maalesef oydu Mete kardeşim. Sana doksanlardan bahsetmek istiyorum. Kendisi de buradayken lafını açmak istiyorum. Doksanlarda fevkalade bir Madonna fırtınası vardı. Madonna aşağı Madonna yukarı. Her yerde kendisi vardı. Erotica albümünden sonra hayran sayısında ciddi bir değişiklik oldu. Özgürlükçü kadınların yanında abazan erkekleri de kendine çekmeyi başardı. Tabi sonrasında bundan pişman oldu.

Madonna: Pişman olduğumu söyleyemem. O dönem gerekeni yaptım ve başarılı oldum. Hiçbir zaman vazgeçmedim. Aklıma koyduğumu sürekli devam ettirdim. Sıfırdan gelen bir kadının nasıl en tepeye ulaşabileceğini herkese gösterdim. Benim sayemde dünyada yeni bir sayfa açıldı. Kadınlar artık daha özgür oldu. Gördüğüm kadarıyla bugünkü şovda da iki kadın aynı ana kemer maçında mücadele edecekmiş. Müthiş bir şey.

Okan Bayülgen: Dünyaya mesajını vermiş oldun mu?

Buğra Gür: Okan bey, bulunduğunuz masada bir kereliğine de olsa birine çatmasanız olmuyor mu? Carmella'nın galibiyetini konuşmamız gerekirken sizin yaptığınız şey çok ayıp.

Carmella: Teşekkür ederim Buğra. Bugünkü galibiyetimin altında gerçekten önemli şeyler yatıyor. Haftalardır beni uzaktan takip edip beni rahatsız eden bir kişiye gerekli dersi verdim. Bir kadına nasıl davranması gerektiğini tam anlamıyla öğrettim. Erkek diye her şeyi yapamayacak olmasını öğrettim.

Okan Bayülgen: Susayım, susayım diyorum ama-

Madonna: Tebrikler Mellacığım. Senin gibi güçlü kadınları gördükçe kendimle gurur duyuyorum. Sana zarar vermeye çalışan birine haddini bildirmen ayrı bir mutluluk sağladı bana.

Okan Bayülgen: Yeter!

Madonna: Ne oluyor?

Renee Young: Hayır!

okan_bayulgen_3.jpg

OKAN BAYÜLGEN TESTERE İLE MASAYI KESİYOR!

Buğra Gür: Abi ne yapıyorsun?

Okan Bayülgen: Daha fazla katlanamazdım Buğra. Duyarlı görünmek için ne hallere giriyorlar, yazık.

Madonna: Duyarlı mı? Dünyanın gerçeklerini konuşuyoruz.

Carmella: Bir saniye, canım sen dur.

Carmella ayağa kalkıyor ve Okan Bayülgen'in karşısına geçiyor.

Carmella: 48 saat daha dirensen yaşardın be Okan.

Okan Bayülgen: Bunu bir yerden hatırlıyorum sanki...

Carmella, elektrikli testerenin ipini çekiyor. Testere çalışıyor. Okan Bayülgen hemen kaçıyor. Carmella testere ile onun peşinden gidiyor.

Buğra Gür: İnşallah bir sakatlık çıkmaz.

Renee Young: Sevgili seyirciler, panel kısmımız buraya kadardı. Masada bulunan herkes adına bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Söylemek istediğiniz bir şey var mı, masa halkı?

Buğra Gür: Umarım güzel bir şov olur.

Madonna: Kimsenin kimseyi kırmadığı, barışının sağlandığı, virüs belasının bir an önce çekip gittiği bir dünya istiyorum. Cinsiyetçiliğin, ırkçılığın, din ve dil ayrımının sona ermesini diliyorum. İyi günler herkese.

Renee Young: Görüşleriniz için teşekkür ederim. Saygıdeğer seyirciler, girişte hazırlıklar var. Birazdan Bon Jovi grubunun konseri ile karşınızda olacağız. Bir sonraki şova kadar görüşmek üzere, bir kez daha sağlıcakla kalmanızı diliyorum.

zGGRW9.png

JAPONYA!

Seyirciler girişe bakarıyor.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=B4KCdo4NYI4"]https://www.youtube.com/watch?v=B4KCdo4NYI4[/ame]
Bon_Jovi.jpg

OH MY GOD BON JOVI! GRUBUN ÜYELERİ SAHNEDE BELİRİRKEN SEYİRCİLERDE BÜYÜK BİR COŞKU VAR! HERKES MÜZİĞE KENDİNİ KAPTIRIRKEN BİR YANDAN ŞARKI SÖYLENİYOR:

This ain't a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud
It's my li-

Şu saçmalığı kesin!

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=sbJ02Va53Io&feature=emb_title"]https://www.youtube.com/watch?v=sbJ02Va53Io&feature=emb_title[/ame]
Tazz: Seni oros-

Manny_Garcia.jpg

No Way Jose girişte beliriyor! Belki de güreş tarihinin en büyük olumsuz seyirci reaksiyonlarından birine tanık olurken No Way Jose mikrofona vurarak onları susturmayı başarıyor. Sonrasında Bon Jovi grubuna dönüyor:

No Way Jose: Siz bu yaptığınızı sanat falan mı zannediyorsunuz aptal herifler? İnsanlarda sizin gibi saçma sapan grupları dinlenerek eğleniyor ben buna anlam veremiyorum. Neyse burada fazla vakit harcayacak kadar değersiz hayatı olan bir insan değilim dolayısıyla söyleyeceklerimi söyleyip gideceğim. Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor ki sanat dediğimiz şey bu şarlatanların yaptığından apayrı bir durum, eğer gerçekten sanatın ne olduğunu merak ediyorsanız bir gün size bunu gösterebilirim.

Bu esnada birisinin tıngırdattığı gitarı duyuyoruz:

Sana ihtiyaç yok.

eliasmafaka.jpg

OH MY FUCKING GOD! ARE YOU FUCKING SERIOUS! GİRİŞTE ELIAS GÖZÜKÜYOR, NO WAY JOSE ADETA ŞOK OLURKEN SEYİRCİLERDEN BÜYÜK BİR REAKSİYON VAR! NO WAY JOSE ADETA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRIYOR AMA BİR YANDAN DA MİKROFONU AĞZINA GÖTÜRÜYOR.

No Way Jose: N- N- N- Ne

Elias: Bıraktığımda böyle biri değildin, sana neler olmuş?

No Way Jose: Bu- Bu- Bu şaka mı?

Elias: Gerçekten bunu beklemiyordun değil mi? Jose, böyle bir insan olmadığına emindim beni gerçekten şaşırtmaya başladın.

No Way Jose: Her neyse, ne kadar gerçek olursan ol bazı şeyleri kabullenmen gerekiyor. Ben senin tanıdığın Jose değilim artık, ben gerçekten kim olduğumun ve ne yapabileceğimin farkına vardım. Senin yanımdan ayrılman bunda faydalı oldu, en başından beri sana hiç ihtiyacım yokmuş aslında.

Elias: Bu kadar güldürecek şeyler söyleyebildiğini bilmiyordum, hala eskisi gibi olabilirsin farkındasın değil mi?

No Way Jose: Hayır olamam.

No Way Jose, Elias'ın üzerine atlıyor ama ELIAS HAVADA GİTAR İLE ONUN KAFASINA VURUYOR! No Way Jose yere yığılırken Elias gitarını tekrar sırtlıyor ve Bon Jovi grubunun yanına gidiyor.

Elias: Hey Jon nasılsın adamım? Demin olanlar için kusura bakmayın, gerçekten böyle birisine dönüşebileceğini bilmiyordum onun. Neyse, eski zamanlardaki gibi yapmaya ne dersiniz?

Bon Jovi grubunun solisti Jon Bon Jovi başıyla onu onayladıktan sonra Elias gruba biraz daha yaklaşıyor ve gitar notalarının ardından tekrar söze giriyorlar.

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's my life
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
It's my life

This is for the ones who stood their ground
It's for Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder, make no mistake
Luck ain't enough
You've got to make your own breaks

It's my life
And it's now or never
It's my life
Like Frankie said
I did it my way
It's my life

You better stand tall when they're calling you out
Don't bend, don't break, baby, don't back down

It's my life
And it's now or never
It's my life
Like Frankie said
I did it my way
It's my life

Kalabalık bu konser ile eğlenirken biz Wrestle Kingdom II şovumuzun Kick-Off bölümünün sonuna geliyoruz. Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz, ancak henüz şov başlamadı bile!

zGGRW9.png

TokyoDome.jpg

Mauro Ranallo: Tokyo Dome'den bizi canlı izleyen her bir seyircimize selamlar olsun. Bu büyük güne, WRESTLE KINGDOM II'YE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ!

uSLsA4.jpg

Tazz: Neler oluyor?

Buğra Gür: HEY GİRİŞE BAKIN!

FreddieMercury.jpg

Empty spaces, what are we living for?
Abandoned places, I guess we know the score, on and on
Does anybody know what we are looking for?
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line
Does anybody want to take it anymore?

BU FREDDIE MERCURY'NİN BİR HOLOGRAMI! SEYİRCİLER ADETA COŞARKEN KONSER DEVAM EDİYOR:

The show must go on
The show must go on, yeah
Inside my heart is breaking
My makeup may be flaking
But my smile, still, stays on
Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance, on and on
Does anybody know what we are living for?
I guess I'm learning
I must be warmer now
I'll soon be turning, round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free

Jeremy Borash: İşte geliyor...

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My makeup may be flaking
But my smile, still, stays on

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, grow but never die
I can fly, my friends
The show must go on
The show must go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On with the show
I'll top the bill
I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the show
Show
Show must go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on

uSLsA4.jpg

Işıklar tekrar kapanıyor, açıldığında ise Freddie Mercury'i yerinde göremiyoruz. Seyircilerden bazılarının gözünden yaşlar gelirken kameralarımız tekrar spiker masasına çevriliyor:

Mauro Ranallo: Bu büyük günün başlangıcı için ne iyi bir tercih ama, MAMMA MIA!

Buğra Gür: Son derece etkilendiğimi söyleyebilirim, keşke biraz daha uzun sürseydi dedirtti bana. Ama en az bu gösteri kadar etkileyici maçların bizi beklediğini söylersek yanlış olmaz, mesela dikkatli incelediniz mi bilmiyorum ama şu an ringimiz normal bir güreş ringi gibi gözükmüyor. Mesela...

barbedwire.jpg

Buğra Gür: Normal ring ipleri yerine dikenli telleri görmek çok zor değil, ve ringin köşesinde dört tane buton. Bilmeyenler için, bu butonlardan herhangi birine basıldığı zaman RİNGİN ETRAFINI ALEVLER KAPLAYACAK! Yani baylar ve bayanlar, ŞİMDİ TWO SIDED DEAD SYNDROME ZAMANI!

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=FI4W9tGd_ho"]https://www.youtube.com/watch?v=FI4W9tGd_ho[/ame]

CnwlLy.jpg

Girişte beliren isim Timothy Thatcher! Wrestle Kingdom II şovunun ilk maçına ilk gelen isim Timothy Thatcher maç için oldukça odaklanmış olduğunu gösteren bakışların eşliğinde ringin kenarına kadar geliyor. Geldikten sonra bir kere ring etrafında tur atıyor ve köşelerdeki düğmelerde elini gezdiriyor, ardından ringin altından geçerek ringin içine giriyor ve ayağa kalkıyor. Bu sırada...

uSLsA4.jpg

Hayatımın her bölümü bir tiyatronun ayrılmış perdeleri gibiydi, o kadar fazla şey yaşadım ve gördüm ki bir yerden sonra bunları bölümlerine ayırmayı bıraktım ve akışına kapılmayı tercih ettim. En başta kendimle olmak üzere birçok insanla savaşlar verdim, çoğundan boynum bükük olmadan ayrıldım. Şimdi bir yenisini gerçekleştireceğim. Artık sendrom çift olmayı bıraktı ancak etkisi hala sürüyor, bunu da görmenizin vakti geldi. TWO SIDED DEAD SYNDROME!

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=-n41VWg-kn8&feature=youtu.be"]https://www.youtube.com/watch?v=-n41VWg-kn8&feature=youtu.be[/ame]
p5N6pz.jpg

Girişte beliren isim Chris Brookes! Empty Walls ile gelmemesi dikkat çekerken Chris Brookes kendinden emin bir şekilde fazla vakit kaybetmeden ringin içine girip Timothy Thatcher'ın karşısına dikiliyor. İkili uzunca bir süre bakışırken araya hakem giriyor ve iki ismi kendi köşelerine yönlendirip son kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatıyor...

Two Sided Dead Syndrome Match
Timothy Thatcher vs. Chris ''ITA'' Brookes

Maç başladığı zaman iki isim Lock-Up'a gireceklermiş gibi gözüküyor fakat aniden yumruklaşmaya başlıyorlar! İki isim olabilecek en sert darbeleri vurarak birbirlerine yumruk atarken dikenli tellerin yanına kadar yaklaşıyorlar, bu noktada bir Chris Brookes'un bir Timothy Thatcher'ın sırtı dikenlere yapışıyor fakat iki isim bu acıyı önemsemek için fazla odaklanmış durumdalar şu an. Yumruklaşma macerası devam ederken bir noktada Chris Brookes üstünlüğü alıyor ve çok daha seri yumruklar atmaya devam ederek Timothy'i zayıflatmak için çaba harcıyor, bir noktada onu aniden kavrıyor ve dikenli tellere fırlatıyor ancak Timothy adımlarını yavaşlatarak durmayı başarıyor, diyecekken Chris Brookes onun arkasından bir Dropkick vuruyor ve Thatcher tellerin üzerinden ringin dışına düşüyor. Orada en başta göğsünü tutuyor bir süre ve sonunda yavaş yavaş ayaklanıyor derken TOPE CON HILO! CHRIS BROOKES RAKİBİNİ TOPE CON HILO İLE YERE SERİYOR! Timothy Thatcher hemen toparlanmaya çalışırken Chris Brookes bu esnada hemen ringin altına eğiliyor ve oradan bir beyzbol sopası çıkarıyor. Çıkardıktan sonra kafasını kaldırıyor fakat Bicycle Kick! Timothy Thatcher yaptığı bu hamle ile Chris Brookes'un elindeki sopayı yere düşürmesine sebep oluyor, Brookes sopayı almak için yeltenirken Timothy Thatcher onun kolunu tutuyor. Fakat Chris Brookes öteki eliyle ona yumruk atıyor ve şimdi beyzbol sopasını aldıktan sonra SOPAYI TIMOTHY THATCHER'IN KAFASINA GEÇİRİYOR! TIMOTHY HAMLEYİ YİYOR AMA ETKİLENMEMİŞ GİBİ BROOKES'A BAKIYOR, CHRIS BROOKES BUNU PEK ÖNEMSEMİYOR VE İKİNCİ KEZ KAFASINA BEYZBOL SOPASIYLA VURUYOR! Bu Timothy'i biraz zayıflatırken şimdi Chris Brookes sopayı yere bıraktıktan sonra onu kavrıyor ve ringin dışında Double Underhook Piledriver!

Chris Brookes şimdi Timothy Thatcher'ı yerde tekmelemeye başlarken Thatcher kalkmak için çaba göstermiyor ve onun yerine gizli bir şekilde yerdeki sopaya elini atıyor TAM BU ESNADA ANİDEN SIRT ÜSTÜ DÖNÜYOR VE YERDEN SOPAYI BROOKES'UN KAFASINA SALLAMAYI BAŞARIYOR! CHRIS BROOKES BU HAMLEYİ YEMEMEK İÇİN KAFASINI ÇEKİYOR VE TIMOTHY THATCHER BU ESNADA AYAKLANDIKTAN SONRA SOPAYI ONUN KAFASINA ADETA SAPLIYOR! Chris Brookes yerde kalırken şimdi Timothy Thatcher sopayı yere bırakıyor ve ringin altına eğilip oradan DEMİR BİR SOPA ÇIKARTIYOR! Ardından arkasını dönüyor ama CHRIS BROOKES BEYZBOL SOPASINI ONUN KAFASINA- HAYIR TIMOTHY DEMİR SOPA İLE KARŞILIK VERİYOR VE BROOKES KENDİ ELİNDEKİ SOPAYI YERE DÜŞÜRÜYOR. BU NOKTADA TIMOTHY DEMİR SOPAYI BU SEFER CHRIS BROOKES'UN KAFASINA SAVURUYOR, CHRIS BROOKES KAFASINI EĞDİKTEN SONRA TIMOTHY'I ARKASINDAN İTTİREREK RİNGİN KENARINDA OLAN DİKENLİ TELLERE GÖĞSÜNÜ YAPIŞTIRIYOR! TIMOTHY ACI İLE BAĞIRIRKEN ANİDEN ELİNDEKİ DEMİR SOPAYI ARKASINA BAKMADAN SAVURUYOR VE CHRIS BROOKES'UN KAFASINA İSABET ETTİRMEYİ BAŞARIYOR! Timothy Thatcher şimdi Chris Brookes'u kavrıyor ve ONUN GÖĞSÜNÜ DİKENLİ TELLERE ADETA YAPIŞTIRIYOR! Fakat sadece göğsü ile de kalmıyor ve onun yüzünün de dikenlere temas ettiğinden emin oluyor! Chris Brookes karşılık veremezken Timothy Thatcher onu aniden kendine doğru çekiyor ve Tiger Suplex! Fakat Timothy bununla yetinmiyor ve Chris Brookes'u kaldırdıktan sonra German Suplex! Ancak Timothy Thatcher bu kadarı ile de sınırlı kalmıyor ve Chris Brookes'u bir kez daha kaldırdıktan sonra şimdi de Dragon Suplex!

Thatcherkan1.jpg

Timothy Thatcher yaptığı hamlelere rağmen Chris Brookes'u ringin içine sokup tuşa gitmeyi düşünmüyor, onun yerine bir kez daha ringin altına eğiliyor ve orada biraz nesneleri inceliyor. Bir süre bakındıktan sonra elinde bir merdiven ile geri ayaklanıyor. Bu esnada Chris Brookes yavaş yavaş ayaklanıyor ama merdiveni görünce birkaç adım geri çıkıyor. Timothy ona doğru yaklaşırken Brookes geri gidiyor. Fakat aniden bariyerlere doğru koşuyor ve bir sıçramayla bariyerlerin üzerine çıktıktan sonra Timothy Thatcher'ın üzerine Crossbody ile atlıyor! Chris Brookes bu şekilde Timothy'i merdivenin altında eziyor da diyebiliriz, Timothy Thatcher'ın kolları merdivenin altında kalırken Chris Brookes üst tarafta olmasını avantaja çevirip serbest kolları ile Timothy'e yumruklar atmaya başlıyor. Timothy Thatcher buna karşılık veremezken Chris Brookes olabilecek en sert yumruklarını atıyor belki de. Fakat Timothy Thatcher kolları serbest olmasa bile kafasını kullanıyor ve Headbutt! Tahmin edebileceğiniz bazı şartlardan ötürü bu Headbutt, Timothy Thatcher'ın ayakta yaptıkları kadar etkili olmasa bile yine de işe yarıyor ve Chris Brookes beklemediği anda gelen hamleye karşı boşluğa düşünce Timothy Thatcher aniden gücünü toparlıyor ve merdiveni üzerinden attıktan sonra ayaklanıp Chris Brookes'un üzerine koşuyor fakat Chris Brookes'tan Spinning Sole Kick! Hayır Timothy onun ayağını tutuyor ve Leg Sweep geliyor. Şimdi Timothy Thatcher onun ayağını bırakmıyor SINGLE LEG BOSTON CRAB! Timothy Thatcher kilidi olabildiğince sıkarken şimdi elleriyle merdivene uzanıyor ve merdiveni kendine doğru çektikten sonra MERDİVENİ CHRIS BROOKES'UN AYAĞINA SIKIŞTIRIP KİLİDİ SIKMAYA DEVAM EDİYOR! Chris Brookes karşılık veremezken aniden vücudunun üst tarafını hareket ettirerek iki eliyle Timothy Thatcher'ın yüzüne eriştikten sonra elleriyle onun suratını kapatıyor. Timothy çaresiz kilidi bırakırken Chris Brookes acı içinde ayağını tutarken bir yandan ayağa kalkıyor, fakat Thatcher erken kendine geliyor ve merdiveni hemen eline aldıktan sonra MERDİVENLE CHRIS'IN SURATINA VURUYOR! Chris Brookes bir sefer daha yere yığılıyor!

Timothy Thatcher bu noktada hafif rahatlamış bir şekilde merdiveni yere bırakıyor ve Chris Brookes'a doğru yaklaşıyor, biraz daha dibine giriyor ama CHRIS BROOKES'TAN AYAĞI İLE LOW BLOW! Timothy Thatcher zayıf anında yakalanınca Chris Brookes hemen ayağa kalkıyor ve yerdeki merdiveni eline aldıktan sonra TIMOTHY THATCHER'IN İKİ AYAĞINI DA YERDEN KESMEK İÇİN KULLANIYOR! Timothy Thatcher yerde kalırken Chris Brookes var gücü ile merdiveni ona vurmaya başlıyor. Bunu birkaç defa yapıyor ve durmaya da hiç niyetleniyormuş gibi gözükmüyor, fakat en sonunda merdiveni bırakıyor ve ringin kenarına yaklaşıp altına bakıyor. O da bir süre inceledikten sonra elinde bir masa ile ayağa kalkıyor. Masayı sıkıca tuttuktan sonra arkasını dönüyor SURATINA MERDİVEN- HAYIR BROOKES ANİ BİR REAKSİYON İLE MASAYI TIMOTHY'NIN KARNINA VURUYOR VE MERDİVEN ONA TEMAS ETMEDEN ÖNCE O MASAYI KULLANMAYI BAŞARIYOR. Timothy Thatcher bir kez daha yere yığılırken Chris Brookes elindeki masayı ringin içine fırlatıyor. Ardından Timothy Thatcher'ı ayağa kaldırıyor ve onuda ringin içine fırlattıktan sonra kendisi de giriyor. Ringe girdikten sonra masayı eline alıyor ve ayaklarını kuruyor. Ardından Timothy Thatcher'ı kaldırıp masanın üzerine yatırmak istiyor fakat Timothy bu esnada yumruklar atarak kurtulmaya çalışıyor, fakat Chris Brookes onun karnına vurduğu diz darbeleri ile üstünlüğü elinde tutmayı başarıyor. Timothy gene zayıf düşünce Chris Brookes onu hemen masanın üzerine yatırıyor. En başta direkt köşeye çıkmayı düşünüyor fakat sonra vazgeçip oldukça hızlı bir şekilde ringden çıkıp ringin altına bakıyor, kısa sürede bir torba ile geri ringe giriyor. Timothy Thatcher kendine gelmeden Chris Brookes elindeki torbayı Timothy'nin üzerine doğru tersten tutuyor RAPTİYELER TIMOTHY THATCHER'IN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! Timothy Thatcher bu esnada fazla hissetmiyor ama Chris Brookes köşeye çıkıyor ve RAPTİYELERİN, TIMOTHY THATCHER'IN VE MASANIN ÜZERİNE MOONSAULT İLE ATLIYOR! RAPTİYELER İKİ GÜREŞÇİYE DE BATARKEN MASA KIRILIYOR, Chris Brookes bir atılım ile kolunu Timothy Thatcher'ın üzerine atıyor ve maçtaki ilk tuş denemesini hakem sayıyor. 1..2..

UecJNI.jpg

KICKOUT! CHRIS BROOKES ADETA ÇILDIRIYOR! Timothy Thatcher yerde hareketsiz yatarken Chris Brookes yine tuşa gidiyor, 1..2.. Kickout! Chris Brookes kabullenemiyor, bir daha tuşa gidiyor. 1..2.. Kickout! Hayır Timothy Thatcher pes etmemek konusunda oldukça kararlı gibi gözüküyor. Chris Brookes çaresiz ayağa kalktıktan sonra köşeye yaslanıyor ve bir süre dinlenmek istiyor, bu esnada Timothy Thatcher yavaş yavaş ayağa kalkarken Chris Brookes ona doğru koşuyor ve SUPERKIC- Hayır Timothy Thatcher eğiliyor! Şimdi Chris Brookes'u arkasından yakaladıktan sonra onu ittiriyor ve dikenli tellere göğsünü çarptırıyor, fakat çarptırmak ile kalmıyor ve onu var gücü ile sürtüyor iplere. Chris Brookes acı ile bağırırken birden Timothy'e dirseği ile vuruyor ve Timothy Thatcher birkaç adım geri çıkıyor. Şimdi Chris Brookes kendine geldikten sonra rakibine doğru koşuyor ve şimdi SUPERKICK! Tuşa gitmek yerine ringin dışına çıkıyor, ve yerde olan nesnelerden demir sopayı elinde aldıktan sonra geri içeri giriyor. Timothy Thatcher bu esnada yavaş yavaş ayaklanırken Chris Brookes sopayı sıkıca kavrıyor ve DEMİRİ TIMOTHY'NIN KAFASINA SAVURUYOR- HAYIR TIMOTHY THATCHER ÇEKİLİYOR! Şimdi Chris Brookes'un elinde sopa olan kolunu kavradıktan sonra Chris Brookes'un kolunu onun boğazına doluyor ve rakibinin üzerine atladıktan sonra Sleeper Hold ile yere yatırıyor onu! Demir sopayı onun boğazına doğru iyice bastırıyor, Chris Brookes en başta karşılık veremiyor fakat sonrasında kafasının arkası ile Timothy Thatcher'ın kafasına vuruyor ve onun kilidinden bu şekilde kurtulmayı başarıyor. Chris Brookes bu noktada elinde sopa ile ayağa kalkacakken Timothy onun elindeki sopaya tutunuyor. İkili sopayı kapabilmek için çabalarken sopa birden ikisininde elinden fırlıyor ve uzağa düşüyor. Chris Brookes bu esnada sopaya bakarken Timothy Thatcher ayağa kalkıyor, ikili arasında yine bir bakışma seansı yaşanırken birden birbirlerine doğru koşuyorlar ve Double Clothlesine! İki isim de yerde kalıyor...

Chris Brookes ve Timothy Thatcher, aynı anda yere düştükleri gibi toparlanmaları da aynı anda oluyor. İkili maçın yorgunluğundan ötürü oldukça yavaş da olsa en sonunda dizlerinin üstlerinde kalkmayı başarıyorlar, ikili o şekilde birbirlerine bir süre bakarken o şekilde yumruklaşmaya başlıyorlar! İkili yumrukları savururken aynı anda yere düşüyor ve yuvarlanarak bir yandan yumruklaşıyorlar. Özellikle üstün çıkan birisinin olduğunu söyleyemezken bir noktada Timothy üstte kaldığı zaman ağırlığını veriyor ve avantajı almayı başarıyor. Chris Brookes'u kıstırmışken ona vurabileceği kadar fazla yumruk vurup zayıf düşürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor, bu bir noktada işe yarıyor ve Chris Brookes karşılık veremiyor. Timothy Thatcher bu noktada ayağa kalkıyor ve ringin dışına çıktıktan sonra bir süre önce yerde bırakılan merdiveni aldıktan sonra geri içeri giriyor. Girdikten sonra merdiveni geri yere bırakıyor ve Chris Brookes'u kaldırıyor, Chris Brookes merdiveni görüp hemen toparlanmaya ve Timothy Thatcher'a Forearm darbeleri vurmuyor başlıyor ancak Timothy Thatcher bunların tamamına dayanıyor ve Chris Brookes'u merdivenin yanına doğru getirdikten sonra onu kaldırıyor MERDİVENİN ÜZERİNE DOĞRU BELLY TO BELLY SUPLEX! Chris Brookes acı ile sırtını tutarken Timothy Thatcher bununla sınırlı kalmıyor ve rakibini bir kez daha doğru kaldırdıktan sonra MERDİVENİN ÜZERİNE BU KEZ BUTTERFLY SUPLEX! Chris Brookes bu hamleye de karşılık veremezken şimdi Timothy Thatcher ayağa kalkıyor ve merdiveni aldıktan sonra CHRIS BROOKES'UN KAFASINA GEÇİRİYOR! CHRIS BROOKES HEMEN KENDİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT TIMOTHY THATCHER HİÇ BEKLEMEDEN LEG DROP YAPIYOR VE CHRIS BROOKES BOYNUNU TUTARAK YERDE KIVRANIYOR! Timothy Thatcher onu tutuyor ve hemen tuşa gidiyor, 1..2..

Thatcherkan2.png

SON ANDA KICKOUT! TIMOTHY THATCHER ÇILDIRIYOR, YERLERİ YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! Yerleri yumruklamaya başlıyor fakat bunun ona maçı kazandırmayacağının bilincine geldiği zaman ayağa kalkıyor ve yerdeki merdiveni alıp kuruyor. Ardından arkasını dönüyor ve Chris Brookes'u kaldırmak istiyor ancak Brookes ona doğru Forearm darbeleri vurarak kendi isteğiyle ayağa kalkmayı başarıyor. Timothy Thatcher tekmeler atarak onu kendinden uzak tutmayı deniyor fakat Chris Brookes'a şu an da bu darbeler çok işliyormuş gibi gözükmüyor ve darbelerini iyice hızlandırıp rakibini köşeye fırlatıyor. Timothy köşede kalırken Chris Brookes ona doğru koşuyor ve Corner Big Boot! Timothy Thatcher yere düşecekken Chris Brookes onu tutuyor ve birde Standing Moonsault Side Slam! Şimdi Chris Brookes'un aklına gelen bir fikir onu ringin dışına çıkarıyor. Chris Brookes ringin dışındaki köşeye doğru yanaşıyor ve bir süre bekledikten sonra KÖŞEDEKİ BUTONA BASIYOR! RİNGİN HER TARAFINI ALEVLER KAPLIYOR! Chris Brookes ateşlerin arasından çok hızlı geçerek ringe geri giriyor. Timothy Thatcher bu esnada onu ayakta karşılıyor, alevlerin sıcaklığı artık ringin içine iyice kaplarken ikilinin arasında keskin bakışmaları görüyoruz. Bu noktada birbirlerine doğru koşuyorlar ve maçtaki ilk Lock-Up'a tanıklık ediyoruz. Bu Lock-Up mücadelesinden net bir kazananın çıkmadığını söylersek yalan söylemiş olmayız, ikili birbirlerini köşeye kadar sürüklüyor. Alevlerin sıcaklığı onların bedenini iyice sararken ne Chris, ne Timothy bunu çok önemsiyormuş gibi gözükmüyorlar. Bu noktada Timothy sert bir Chop darbesi vuruyor ve Chris Brookes köşeye yaslandıktan sonra Timothy hiç beklemeden onu en üst iplere çıkartıyor, kendisi de çıkıyor. İkili adeta hangi şekilde intihar edeceklerini belirliyormuş gibi gözüküyorlar, ringin dışında alevler iyice etrafı sararken iç tarafta çeşitli nesneler ve raptiyelerin yerde beklediğini görebiliyoruz. İkili orada sert bir şekilde yumruklar atıyorlar birbirlerine, aniden TIMOTHY THATCHER DENGESİNİ KAYBEDİYOR VE RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR- HAYIR DÜŞMÜYOR ÇÜNKÜ CHRIS BROOKES'A TUTUNUYOR FAKAT CHRIS BROOKES FAZLA DAYANABİLECEK GİBİ DEĞİL! TIMOTHY THATCHER KENDİNİ ONUN YANINA ÇEKMEYE ÇALIŞIRKEN CHRIS BROOKES KENDİNİ ONUN ÜZERİNE DOĞRU ATIYOR VE İKİLİ RİNGİN DIŞINDAKİ ALEVLERİN ÜZERİNE DOĞRU DÜŞÜYOR!

İKİLİ SANİYELER BOYUNCA ALEVLERİN ÜZERİNDE KALIYORLAR FAKAT KENDİLERİNİ HEMEN ONDAN UZAKLAŞTIRIYORLAR! ARTIK BİRBİRLERİNE DOĞRU SALDIRMAK YERİNE KENDİ ACILARINI DİNDİRMEK İSTİYORLAR ÖNCE! Fakat bu çok uzun sürmüyor ve ikili acılarını tekrar unutup tekrar birbirlerine saldırmaya başlıyorlar, bu noktada Timothy Thatcher rakibinin karnına bir tekme atıyor ve alevlerin üzerinden onu ringe fırlatıyor. Kendisi de alevlere basıyor, ve şunu not olarak söyleyebiliriz ki alevin acısını çok hissetmiyorlarmış gibi halleri var. Fakat vücutlarında gördüğümüz izler nedense pek aynı şeyi söylemiyor, bu esnada Timothy Thatcher'da ringe giriyor ve yerdeki Chris Brookes'u kaldırmak istiyor fakat Chris Brookes'dan Stunner! Timothy Thatcher birkaç adım geri atarken alevler onun bacağına doğru sıçrıyor ve Thatcher attığı bir çığlık ile alevlerin yarattığı etkiyi ciddi bir şekilde hissediyor. Fakat bu onun için bir noktada kayıp oluyor çünkü Chris Brookes onun arkasından yaklaşıyor ve REVERSE FRANKESTEINER! Timothy Thatcher yerde kalırken Chris Brookes bir süre önce kurulmuş merdivene yöneliyor ve yavaş yavaş onun en tepesine çıkıyor. En tepesine çıktıktan sonra arenaya bu açıdan bakmak ona biraz farklı geliyor, fakat çabuk toparlanıyor ve YERDEKİ TIMOTHY THATCHER'IN ÜZERİNE EN TEPEDEN SHOOTING STAR PRESS- HAYIR TIMOTHY THATCHER ÇEKİLİYOR! FAKAT CHRIS BROOKES AYAKTA KALMAYI BAŞARIYOR OH MY FUCKING GOD! Chris Brookes normalde ayaklarını çok zorlayacak bu manevradan neredeyse ağrı yaşamamış şekilde ayrılmış gibi gözüküyor. Timothy Thatcher hemen arkasından ona doğru koşuyor fakat Chris Brookes kafasını eğiyor. Şimdi Chris Brookes, Timothy Thatcher'ın arkasında kalırken ONA DOĞRU KOŞUYOR VE YERDEKİ RAPTİYELERİN ÜZERİNE DOĞRU RUNNING ACE CRUSHER! CHRIS BROOKES TUŞA GİDİYOR, 1..2..

5VxOKV.jpg

HAYIR TIMOTHY THATCHER YİNE KURTULUYOR! Chris Brookes artık tepki vermeyi dahi bırakıyor diyebiliriz, yerdeki raptiyelere bakıyor. Ardından kurulu merdivene, sonrasında da köşede düşmek üzere olan demir sopaya. Demir sopa tam düşecekken Brookes ona doğru atlıyor ve tutmayı başarıyor. Şimdi geri ayağa kalktıktan sonra Timothy Thatcher'a doğru yöneliyor ve DEMİR SOPAYLA ACIMASIZCA ONA DOĞRU VURMAYA BAŞLIYOR! TIMOTHY THATCHER KARŞILIK VERECEK GÜCE SAHİP Mİ BUNU BİLE BİLMİYORKEN CHRIS BROOKES ARTIK GÜCÜNÜN SON DAMLASINA KADAR BUNU YAPACAKMIŞ GİBİ DURUYOR! En sonunda bırakıyor ve sinirden yeri yumruklamaya başlıyor, Chris Brookes çığlıklar atıyor ve kendi kontrolünü kaybediyor. Kaybettiği kendi kontrolü olsa bile bunun getireceği zararları ondan çok Timothy Thatcher yaşayacakmış gibi duruyor esasında, Chris Brookes onu havaya kaldırdıktan sonra OMZUNA SENTOR STRIKE YAPABİLMEK İÇİN ALIYOR! FAKAT CHRIS BROOKES BUNU HEMEN YAPMIYOR VE TEKRAR RAPTİYELERİN YANINA GELDİKTEN SONRA ONLARIN ÜZERİNDE SENTOR STRIK- HAYIR TIMOTHY THATCHER AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARIYOR VE ŞİMDİ CHRIS BROOKES'U ARKASINDAN KAVRADIKTAN SONRA RAPTİYELERİN ÜZERİNE BACKDROP DRIVER- HAYIR CHRIS BROOKES AĞIRLIĞINI KOYUYOR! CHRIS BROOKES AĞIRLIĞINI KOYUYOR VE YERE İNMEYİ BAŞARDIKTAN SONRA HEMEN TIMOTHY'NİN KARNINA BİR TEKME ATIYOR, TIMOTHY THATCHER BİR SANİYELİK KONTROLÜ KAYBEDİNCE CHRIS BROOKES ONU HEMEN KAVRIYOR VE RAPTİYELERİN ÜZERİNE DOĞRU CHRITA EFFECT! CHRITA EFFECT! CHRITA EFFECT! Timothy Thatcher artık hareket dahi etmezken Chris Brookes en başta tuşa gitmeyi düşünüyor... ANCAK SONRA VAZGEÇİYOR VE TIMOTHY THATCHER'I KALDIRDIKTAN SONRA ONU ALEVLERİN İÇİNE ATIYOR! Timothy Thatcher belki de son gücünü alevlerden sıyrılmak için kullanıyor Chris Brookes bu işin bittiğini düşünüp dışarı çıkıyor ve onu ringe fırlatıyor, ardından alevlerin arasından geçip geri ringe girdikten sonra sakince tuşa gidiyor 1..2..

3!

Kazanan: Chris ''ITA'' Brookes

3c5da5dcd31.jpeg

ADETA BİRBİRİNİ ÖLDÜRMEK İSTEYEN İKİ VARLIĞIN MAÇ ADI ALTINDA YAPTIĞI ŞEYDEN GALİBİYET İLE AYRILAN ISIM CHRIS BROOKES OLUYOR!

xUT2PV.jpg

Chris Brookes ayağa kalkıyor ve Timothy Thatcher'a son bir kez öfke ile baktıktan sonra galibiyetinin getirdiği sevinç ile ringin içinden ayrılıyor. Ardından oldukça yavaş adımlarla arka alana doğru yürümeye başlıyor ve bir süre sonra gözden kayboluyor. Bu görüntüler ile birlikte kameralarımız kapanıyor...

zGGRW9.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ZX8Xq5NybDk[/ame]
kevin-thorn-feb2a6cf-7df8-4bdb-b5bb-155513b5530-resize-750.jpg

Intercontinental Şampiyonu Kevin Thorn elinde kemeriyle girişte görünüyor. Pyroların patlaması gereken yerden kan fışkırıyor. Thorn kemeriyle ringe geliyor ve kameralardan birine kan tükürüyor. Ardından rakiplerini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4KkL91KJPk4[/ame]
D7TCpXWW4AECGDG.jpg

Dexter Lumis girişte görünüyor. Soğuk ve tepkisiz bir şekilde ringe giriyor ve yumrukları üzerinde Thorn'a doğru sürünüyor. Ardından ayağa kalkıp dik dik bakıyor. Hakem ikiliyi ayırmaya çalışırken bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=9psDkhyh28A[/ame]
Bray_Wyatt_bio.png

Bray Wyatt ışıkların kararmasıyla elinde gaz lambasıyla girişte görünüyor. Seyirciler telefonlarının flaşlarını yakıyor. Wyatt ringe giriyor ve gaz lambasını söndürüyor. Işıklar gelir gelmez başka bir müzik duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=pM76LtznNrc[/ame]
0_randy-orton-wwe-wrestlemania-aj-styles-entrance-hissing-poo-entrance-voices-1605828.png

Randy Orton engerek figürlerinin arasında görünüyor. Taunt atarken engereklerden pyrolar patlıyor. Orton yavaş ve soğukkanlı bir şekilde ringe geliyor. Ringte herkesi süzerken hakem her şeyin hazır olduğunu görüyor. Hakem zili çalıyor ve maç başlıyor.

Fatal-4 Way Match for Intercontinental Championship
Kevin Thorn vs Dexter Lumis vs Bray Wyatt vs Randy Orton

Hakemin zili çalması ile birlikte herkes birbirini süzmeye başlıyor. Orton aniden Lumis'in üzerine koşuyor. İkili yumruklaşmaya başlıyor. Orton'dan Europian Uppercut. Lumis yere düşüyor. Orton onu hemen kavrıyor ve köşeye yolluyor. Corner Clothesline ama Big Boot. Orton yüzünü tutup geri çekiliyor. Lumis ise hemen ikinci iplere çıkıyor. Orton önünü döndüğünde Double Axe Handle ile üstüne atlıyor. Diğer tarafta ise Bray Wyatt ve Kevin Thorn kapışmaya devam ediyor. Thorn, Wyatt'ı iplere yolluyor ama Cross Body. Wyatt da Thorn'u köşeye yolluyor. Tekme ve yumrukları ile oturur pozisyona getiriyor. Cannonball Senton. Wyatt hemen Thorn'u ringin ortasına çekiyor ve tuşa gidiyor. 1... Lumis onu hemen kaldırıp ringin dışına atıyor. Ama Randy arkasında. Lumis arkasını dönüyor. RK- Hayır. Lumis bloklamayı başarıyor. Orton hemen kalkıyor ama Powerslam. Thorn ayaklanıyor ama ona da Spinebuster. Wyatt hemen ringe dönüyor. Lumis'in arkasında ve elinde Kendo Stick var. Lumis fark ediyor ama biraz geç kalıyor. Karnına doğru Kendo Stick darbesi. Ardından sırtına yapıştırıyor. Bir tane daha. Ve bir tane daha. Lumis iyice çökerken Orton ve Thorn ayaklanıyor. Wyatt onlara dönüyor. Orton'un koluna yapıştırıyor Kendo Stick'i. Sonra Thorn'a da bir tane derken Thorn koltuğunun altına alıyor sopayı. Wyatt çekmek istiyor ama olmuyor. Thorn'dan Headbutt. Wyatt Stick'i bırakıyor. Stick Thorn'da kalıyor. Thorn hızlı darbelerle Wyatt'ı haşlıyor. Hiç durmadan ard arda vuruyor. En son Wyatt'ı dizlerinin üzerinde çöktürüyor ve kafasına geçiriyor Kendo Stick'i. Tuşa gidiyor. 1... 2... Orton sandalyeyi sırtına geçiriyor. Thorn acı ile kıvranıyor. Lumis kalkıyor ama ilk önce karnına sonra ise sırtına sandalyeyi yiyor. Yerde yatarken Orton sandalyeyi kafasının üstünde kuruyor. Sandalyenin iki ayağınının arasındaki demir Lumis'in boynuna geliyor. Orton ise sadece gülerek sandalyede oturuyor. Lumis kıvranıyor ama destek alabileceği bir şey olmadığından başaramıyor. İyice kızarmaya başlıyor Lumis. O sırada Wyatt elinde Kendo Stick ile geliyor tekrardan. Orton fark etmiyor onu. Orton sandalyede otururken Wyatt'dan Sleeper Hold. Ama Orton'un boğazına Kendo Stick'i dayıyor ve Orton'un sandalyeden kalkmasına izin verniyor. Hakem Orton'u kontrol ediyor.

Orton pes etmiyor ama kurtulamıyor da. Ancak Kevin Thorn ikinci bir sandalye ile geliyor ve Wyatt'ın sırtına geçiriyor. Wyatt Orton'u bırakıyor. Orton kendini sandalyeden atıyor resmen. Bu sayede Dexter Lumis de kurtuluyor ve kendisini ringin dışına yuvarlıyor. Orton köşeye nefesini kontrol ediyor. Wyatt ise yerde. Thorn sandalyeyi kaldırıp seyircilere taunt atıyor. Ardından sandalyeyi yere atıyor. Wyatt'ı sandalyenin üzerine çekiyor. Ardından diğer sandalyeyi alıyor ve köşeye çıkıyor. Sandalye ile birlikte Wyatt'ın üzerine atlıyor. Ama Wyatt yoldan çekiliyor. Thorn kendi koyduğu sandalyeye çarpıyor. Wyatt hemen tuşa gidiyor. 1... Orton onu yakalayıp dışarı atıyor. Ardından kendisi tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout. Ama Thorn hemen kalkamıyor. Orton ise köşeye doğru gidiyor ve Punt Kick pozisyonunu alıyor. O sırada Dexter Lumis, Orton'u ayağından çekiyor. Ring direği Orton'un bacakları arasında kalıyor. Lumis, Orton'un bacaklarını ring direğine vuruyor. Orton acı içinde bacaklarını tutarken Lumis tekrardan yakalıyor ve Figure Four! Orton acı içerisinde kıvranıyor. Lumis iyice bastırıyor. O sırada Bray Wyatt yeniden geliyor. Lumis'in karnına Kendo Stick ile vurmaya başlıyor. Lumis bırakmıyor. Göğsü kıpkırmızı oluyor ama bırakmıyor. Bunun üzerine Wyatt, Lumis'in kafasına vurmaya başlıyor. Lumis'in kafasına sürtmeye başıyor Kendo Stick'in ucunu. Daha sonra gözüne doğru hamle yapacakken Lumis, Kendo Stick'i tutuyor. Kilidi bozuyor. Wyatt sopayı yine çekmeye çalışıyor ama olmuyor. Bu sefer ittiriyor ve sopa Lumis'in kafasına vuruyor. Lumis yüzünü geri çeviriyor. Ardından hışımla önünü dönüyor. İkili yumruklaşma başlıyor dışarıda. Ringde ise Thorn ise kendine gelmiş bir şekilde Orton'un başına doğru gidiyor. Orton bacaklarına aldığı hasar yüzünden kalkamıyor. Thorn ise Orton'un suratına basıyor resmen. Orton elleri ile Thorn'un ayağını çekmek istiyor suratından ama Thorn ellerini yakalıyor ve Surfboard pozisyonuna sokuyor. Elleri ile kendine çekerken ayağı ile de kafasını ringe bastırıyor. Orton zor durumda. Ama bir şekilde kurtuluyor. Ayaklarından güç alıyor ve kendini kaldıryor. Thorn'un kafası ring direğine çarpıyor. Orton kendini yavaş yavaş kaldırmaya çalışıyor. O sırada Thorn da toparlanmaya çalışıyor. Orton kalkıyor. Thorn önünü dönüyor. RKO!

Ama Thorn ittiriyor. Orton kendini toparlıyor ve ileri doğru hamle yapmak istiyor. Ama bacaklarına aldığı hasar yüzünden düşüyor. Thorn gülerek yaklaşıyor ve Orton'un kafasını yumruklamaya başlıyor. Orton karşılık vermek istiyor ama olmuyor. Thorn bir süre sonra üstünlüğü eline alıyor ve tamamen Orton'u domine ediyor. Orton hareketsiz yatıyor ama Thorn tatmin olmuş değil. Ringden çıkıyor ve ringin altını kurcalıyor. O sırada Bray Wyatt, Dexter Lumis'i seyirci bariyerlerine çarptırıyor. Lumis yere düşüyor. Ardından onu ring basamaklarına çarptırıyor. İşte o anda Thorn'u arkası dönük bir şekilde görüyor. Ona yaklaşıyor ama Thorn önünü döndüğünde suratına zinciri yiyor. Thorn ringin altından zincir çıkartmış. Wyatt suratını tutarken Thorn zinciri boynuna geçiriyor ve onu boğmaya başlıyor. Ardından onu ringe doğru çekiyor. Wyatt ringin dışında iken Thorn ringe giriyor ve öyle çekiyor zinciri. Thorn iplerden de destek alıyor. Wyatt iyice boğuluyor. Wyatt iyice bayılırken Orton arkadan geliyor. Sandalyeyi Thorn'un kafasına geçiriyor. Thorn'un kafası kanamaya başlıyor. Orton tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout. Orton sandalyeyi alıyor ve Thorn'un kafasına geçiriyor. Ardından köşeye doğru gidiyor. Knee Drop! Ama hareketin öncesinde Lumis geliyor. Kata-Gatame!!! Ama Orton dirsek vurarak hareketten kurtuluyor. Clothesline. Şimdi bir tane daha. Lumis üçüncü sefer de kalkıyor. Clothesline denemesi ama başarısız. Orton sıyrılıyor. Lumis dönüyor Scoop Powerslam. Orton tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout. Lumis kendini aprona yuvarlıyor. Orton, Hangman DDT pozisyonunu görüyor. Ondan öncesi için sandalyeyi alıp yerleştiriyor. Ardından sandalyenin üzerinde Hangman DDT! Ama Lumis kurtuluyor. Back Body Drop. Orton ringden aşağıya düşüyor. Lumis ringden iniyor. Basamakları kafasına yiyor. Wyatt ring basamaklarını kafasına atıyor. Lumis yere düşüyor. Wyatt tuşa gidiyor. 1... 2...

Kickout. Wyatt sinirle Lumis'i spiker masasına vuruyor. Ardından da seyirci bariyerlerine çarptırıypr. Randy Orton ise yavaş yavaş ayaklanıyor. Wyatt ona dönüyor. Orton bunu fark ediyor ve o Wyatt'ın üzerine atlıyor. Orton seri yumruklar ile Wyatt'ı indiriyor. Ayaklanan Lumis'i görüyor ve Wyatt'ı Lumis'in üzerine yolluyor. İkisi birbirine çarpıyor. Orton onlara gülerken arkasında Kevin Thorn beliriyor. THORN, ORTON'U BOYNUNDAN YAKALIYOR VE ISIRIYOR. ORTON'UN BOYNUNDAN KANLAR AKIYOR. THORN İSE KANLARI İÇİYOR RESMEN. Orton can havliyle Thorn'un gözüne doğru bir hamle yapıyor. Thorn gözünü tutarak Orton'u bırakıyor. Orton boynunu tuta tuta kaçmaya çalışıyor. Thorn peşini bırakmıyor. Lariat vuruyor arkasından. Orton yerde. Randy'i rampaya doğru çekiyor ve Cru- Ama Orton sıyrılıyor. RK- Ama Thorn ittiriyor. Randy'nin arkasında ise Bray Wyatt var. Hemen Orton'u yakalıyor. Sister Abi- Thorn Big Boot yapıştırıyor. Onun da üzerine Tope Rope 450 ile Dexter Lumis uçuyor. Ama Thorn çekiliyor. Yine de Lumis iki ayağının üzerinde durmayı başarıyor. Thorn bir Clothesline deniyor ama olmuyor. Kata-Gatame! Ama Thorn kaçıyor. Ayağıyla gelişine bir Low-Blow!!! Dexter Lumis dizlerinin üzerine çöküyor acıyla. Thorn onu alıyor ve The Crucfix! Başarıyor. Orton hemen sonrasında müdahale etmek istiyor ama Headbutt! Wyatt geliyor ve onu da köşeye yolluyor. Yerdeki Lumis'i kavrıyor ve RAMPAYA DOĞRU THE CRUCFİX! BAŞARDI. Thorn seyircilere dönüyor ve taunt atıyor. Sonra Lumis'e geri dönüyor...

Ama Lumis yumruklarının üzerinde duruyor. Thorn başta irkiliyor. Sonra Lumis'in üzerine yürüyor. Yumruk deniyor ama Lumis engel oluyor. Tam Thorn'un boynuna doğru bir Uppercut çıkartıyor Lumis. Wyatt koşarak geliyor ama Lumis onu da engelliyor ve Headbutt! Orton geliyor ama bu sefer de Spinebuster. Lumis, Thorn'u saçından kavrıyor. Hemen ringe sokuyor. Ardından kendi de giriyor ama Thorn ayaklanıp onu tekmelemeye başlıyor. Lumis'i yere seriyor ve ringin kenarında duran sandalyeyi alıyor. Tekrar Lumis'e yöneliyor. Tam vuracağı sırada Lumis kaçınıyor. Uranage! Tuşa gidiyor Lumis. 1... 2... Orton ve Wyatt aynı anda Lumis'in üzerine atlıyor. Göz göze geliyorlar. Ardından ayaklanan Lumis'i görüyorlar ve beraber saldırmaya başlıyorlar. İkili birden Lumis'i tekmeliyorlar. Ardından Wyatt, Lumis'i kavrıyor ve Sister Abigail pozisyonuna alıyor. O sırada Orton, RKO için tauntunu yapıyor. Wyatt bunu görüyor ve Lumis'in başını öpüyor. Ardından Orton'a yolluyor onu ve RK- Big Boot! Lumis tekmeyi yapıştırıyor Orton'a. Arkasını dönüyor ve SİSTER ABİGAİL! Wyatt tuşa gidiyor. 1... 2... Orton bölüyor. Wyatt şaşkın bir şekilde Orton'a bakıyor ama Orton'dan aynı tepki gelmiyor. Aksine bir yumruk geliyor. Wyatt da bir yumruk patlatıyor. Ardından tekrar bir yumruk. Ve bir kere daha. Bir kere daha. Orton bir anda RKO için atlıyor ama Wyatt engelliyor. Orton önünü dönüyor. Big Uppercut. Ardından Sister Abigail. Hayır. Orton blokluyor ve RKO! Orton tuşa gidiyor. 1... 2... Ama Thorn onu bölüyor. Orton'u ringden atıyor. Ardından ringe bir masa sokuyor. Masayı köşeye yakın bir şekilde koyuyor. Wyatt'ı alıp köşeye çıkıyor ve KÖŞENİN TEPESİNDEN MASAYA DOĞRU CRUCFİX! Thorn tuşa gidiyor. 1... 2...

Dexter Lumis bozuyor tuşu. Wyatt'ın kalkmaya pek hali yok zaten. Lumis hemen Thorn'u alıyor ve Kata-Gatame. AMA BİR ANDA THORN, LUMİS'E KAN TÜKÜRÜYOR. Lumis yüzünü tutuyor. Thorn onu yakalamak istiyor ama sırtına sandalyeyi yiyor. Orton sandalyeyi yapıştırıyor. Ardından Lumis'e geçiriyor. Sonra ise Wyatt'a geçiriyor. Sonra tekrar ediyor. Thorn'a dönüyor ve ama Thorn sandalyeye yumruk atıyor. Sandalye Orton'un suratına çarpıyor. Orton suratını tutuyor. Thorn ise elini tutuyor. Ama Wyatt sandalyeyi alıyor ve Thorn'un kafasına geçiriyor. Arından Thorn'u kavrıyor ve Wyatt'dan Thorn'a SİSTER ABİGAİL! AMA ORTON GELİYOR VE RKO! ARKASINI DÖNÜYOR VE KATA-GATAME!!! LUMİS İYİCE SIKIYOR. HAKEM ORTON'U KONTROL EDİYOR...

TEPKİ YOK!

Kazanan ve Yeni Intercontinental Şampiyonu: Dexter Lumis

Lumis yeni Intercontinental şampiyonu oluyor. Hakem ona kemerini getiriyor. Lumis bir süre kemere baktıktan sonra ani bir hamle ile kemeri alıyor ve yumrukları üzerinde sürünerek ringin dışına çıkıyor. Ringe doğru soğuk soğuk bakarken kameralarımız kapanıyor.

zGGRW9.png

Kameralarımız arka alanda, House of Truth'un odasında açılıyor. Adam Page ve mete312 kendi maçlarına hazırlanırken Truth Martini odanın içerisinde bir ileri bir geri gidip duruyor. Sonra birden duruyor ve söze giriyor:

TruthMartiniBackstage.jpg

Truth Martini: Mete hazır mısın evladım?

mete312.jpg

mete312: Sen rahat ol babalık o maç bende, kemeri House of Truth'a getireceğim.

Truth Martini: Bak sana rakiplerinin zayıf noktalarıyla ilgili bir tane liste çıkardım, şunu bir kontrol et de öyle git maça mutlaka lazım olacaktır. Mesela Sabian'ın-

mete312: Bir şey diyeyim mi, bence fazla plan yapmak her seferinde işe yaramayabilir. Akışına bıraksan, kendi stratejini maçın gidişatına göre şekillendirsen faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bu listeye gerek yok, sen bana güven yeter.

Truth Martini: Ben işimizi şansa bırakmak istemiyorum sadece, elimizde bir fırsat varsa bunu sonuna kadar değerlendirmeliyiz.

AdamPageBackstage.png

Adam Page: Ben kendi fırsatımı sonuna kadar değerlendireceğim, o ringe girdikten sonra minimum iki tane kelleyi kopartmadan geri dönmeyeceğim hiçbir şekilde.

Truth Martini: Çocuklar kendinize olan inancınız gözlerimi yaşartıyor ama sanki biraz fazla hafife alıyor olabilir misiniz?

Adam Page: Martini bu kemer bende ne kadar zamandır var, kaç gün oldu? 70? 80? 90? 100? Bak ben saymayı bıraktım, şu vakte kadar bu kemeri kaybetmemişsem şu an istediğim şeyi istediğim kadar hafife alabileceğimi düşünüyorum. Sen biraz fazla endişeli gözüküyorsun, sadece rahat olman gerekiyor. Daha önce ne yaptıysak şimdi yine aynısını yapacağız, hiçbir şey değişmedi.

mete312: Adam doğru söylüyor, bu şirkette şu an karşımıza gelebilecek herhangi birisinin olduğunu düşünmüyorum. Zaten o da bende kendimize son derece inanmış durumdayız, ve bu sefer inanmak başarmanın yarısı değil tamamı. Sen rahat ol babalık, bu odaya geri geldiğimiz zaman ikimizinde omzunda kemer göreceksin.

Truth Martini: Evlatlarım, kendinizi bu kadar yüksekte görüyorsanız sizi alçaltmaya çalışmayacağım. Gidin, ve yapmanız gerekeni yapın. Gücü, içinizde hissedin.

Adam Page: Senden gelecek herhangi bir şeyi içimde hissetmeyi düşünmüyorum.

Truth Martini: Adam fark ettin mi ne zaman güzel bir anı yaşamaya çalışsam sizinle, hep araya çomak sokuyorsun.

Adam Page: Kullandığım deyimlerle ilgili olabileceğini hiç düşündün mü?

mete312: Veya senin anlama şeklin ile alakalı da olabilir.

Truth Martini: HOT! Boş gerilim yaratmak için en yanlış zamanlardan birisindeyiz, Mete birazdan maçın var istersen biraz şarkı dinle faydası dokunur.

mete312: Elinde ne var?

Truth Martini: Bak sana çok güzel bir şey açacağım, Türkiye'den belki tanıdık gelir.

Truth Martini telefonu eline alıyor ve YouTube'dan bir şarkı açıyor.

Nane nane nane nan na na nane,
Nane şekeri, bu ne bahane,
Şahaneyim ben bundan sana ne...

Yıldız düştü gökten,
Yürek yandı birden,
Unutmadın sen de, unutmadı alem...
Nane nane nane nan na na nane...

Adam Page: Gerçekten mi?

Truth Martini: Sen sanattan ne anlarsın-

mete312: (Fısıldayarak)

Medya mı? Boş koy hepsi cenabet,
Ülkemdeki kıyamete alamet,
Çikitayı s*ktir et dene bu sucuğu,
Ajdar yırtık kondom çocuğu-

Truth Martini: Ne?

mete312: Hiç sadece kafamda bir şarkı canlandı o kadar. Neyse ben kemeri almaya gidiyorum, birazdan dönerim.

Truth Martini: Güç seninl-

Adam Page bu esnada Truth Martini'nin ağzını kapatıyor, mete312 buna biraz sırıtıyor ve sonra odadan çıkıp gözden kayboluyor. Kameralarımız da bu görüntüler ile birlikte kapanıyor...

zGGRW9.png

Wolfgang'in kemerini bir kancada ringin üzerine asılı bir şekilde görüyoruz. Etrafta oldukça fazla masa, merdiven ve sandalye var.

[ame]https://youtu.be/hJSebsrJJ7g[/ame]
wgang.jpg

Down The Flames! Wolfgang ringe geliyor. Seyircilerden karışık tezahürat var. Wolfgang eli ile kemeri gösteriyor ve ona bir öpücük yolluyor. Ardından kendi çapında hazırlanırken başka bir müzik yükseliyor.

[ame]https://youtu.be/NSkhzqjCJ8s[/ame]
mete.jpg

METE! METE! METE!

"Lucky Kid" mete312 rampada görünüyor. Yanında ise Truth Martini var. Martini, Mete ile gelmek istiyor ama Mete ona izin vermiyor. Ardından kulağına bir şey fısıldıyor ve Martini'nin yüzü ekşiyor ama çaresiz bir şekilde arka alana gidiyor. Mete bu işi tek başına halledebileceğini göstermek istiyor resmen. Seyircilerle tokalaşıyor gelirken. Ardından köşeye çıkıyor ve taunt yapıyor. Sonra ise o da kendi çapında hazırlıklarını yapıyor.

[ame]https://youtu.be/YZ_4kF0j-Jc[/ame]
sabian.jpg

Sabian'ın kahkaları ve müziği arenayı dolduruyor. Seyirciden "Delete! Delete! Delete!" chantleri yükseliyor. Sabian köşeye çıkıyor ve chant atıyorlar bir süre. Sonra Sabian yeniden ringe iniyor. Biz de diğer katılımcıyı bekliyoruz.

[ame]https://youtu.be/ebLU-SSnMKs[/ame]
rusev.jpg

Rusev rampada. Seyirciler Rusev için çıldırıyor. "Rusev Day" sesleri arenayı inletiyor. Rusev bunların eşliğinde tişörtünü yırtıyor ve ringe gelip taunt yapıyor.

[ame]https://youtu.be/JJnzfT44KXI[/ame]
corbin.jpg

I Bring The Darkness! Baron Corbin'in müziği çalıyor ve yüzünde kurt maskesi olan 10 kişi ring önüne geliyorlar. Ardından müzik kesiliyor ve maskeliler kurt sesi çıkarmaya başlıyor. Ardından Baron Corbin'in müziği çalıyor ve Corbin yüzünde kurt maskesi ve altında motorsiklet ile ringe geliyor. Motorunu ring önüne park edip maskesini seyircilere atıyor ve ringe giriyor.

[ame]https://youtu.be/gK1Dro5pr_0[/ame]
hassan.jpg

Muhammed Hassan ve yaveri Daivari geliyor. Arkasında ise bir cemaat var. Allah-u Ekber sesleri yükseliyor. Hatta o kadar yüksek ki, seyircilerin sesini bastırıyor. Hassan onlara bir el işareti yapıyor ve cemaat arka alana dönüyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve zi-

???: Sana emrediyorum, benim söyleyeceklerim bitmeden o zili çalamazsın!

Sesin geldiği yöne doğru bakıyoruz. Bu Patrick Allen!

Patrick Allen: Beni biliyorsunuz, ben iyi bir adamım. Herkese şans vermeyi severim. Ve kapımın önünde yeni birisini gördüğümde onu çevirmem. Ve doğrusunu söylemek gerekirse bu adam beni ikna etti. O yüzden ona bir şans daha veriyorum. Burada, şu an, tam bu maçta. Bayanlar ve baylar, karşınızda...

[ame]https://youtu.be/bRvf92GP65w[/ame]
khali.jpg

THE GREAT KHALİ! Evet bu o. Herkes şaşkınlık içerisinde ona bakıyor. Khali ise aldırmadan ringe giriyor sadece. Hakem zili çalıyor ve maç başlıyor...

7 Man TLC Match for Oceans Champioship
Wolfgang vs "Lucky Kid" mete312 vs "Broken" Sabian vs Rusev vs Baron Corbin vs Muhammed Hassan vs The Great Khali

Maç başlar başlamaz Mete, Hassan'ın tabiri caizse üstüne uçuyor. İkili yumruklaşarak ringin dışına düşüyorlar. Ama kavga etmeye devam ediyorlar. Hassan, Mete'yi köşeye atıyor. Sonra Mete, Hassan'ı seyirci bariyerlerine yolluyor. İkili birbirine her türlü dalıyor. Ringin kenarındaki sandalyeleri alıyorlar ve birbirlerinin kafalarına yapıştırıyorlar. İkisi de yere düşüyor. Ringdeki isimler onların kavgasını izliyor sadece. İkili yere düştükten sonra ringin içinde de kavga başlıyor. Wolfgang, Rusev'in üzerine High Knee. Rusev'in çenesine geliyor hareket. Rusev çenesini tutarak iplere doğru gidiyor. Wolfgang'den Clothesline. Hem Rusev'i yere düşürüyıor hem de kendisi yere düşüyor. Ringde ise Sabian, Corbin ve Khali kalıyor. Khali aniden ikisini de yakalayıp Chokeslam pozisyonuna sokuyor. Ama Corbin ve Sabian'dan tekme. Khali geri çekiliyor. Double Suplex! Khali yerde. Corbin ve Sabian yerdeki Khali'ye bakıyorlar. Sonra yine birbirlerine girmeye başlıyorlar. Ringin dışında ise Mete ile Hassan kapışması devam ediyor. Daha doğrusu ediyordu. Hassan, Mete'yi seyircilerin arasına yolluyor. Ardından ringin dışındaki merdivenlerden birisini kapıp ringe sokuyor. Merdiveni tekrar aldığı gibi hem Corbin'e hem de Sabian'a çarpıyor. İkisi de yere düşüyor. Wolfgang geliyor ama Hassan ona da vuruyor. Rusev de geliyor ama ona da vuruyor Hassan. Ringde kimse kalmıyor. Hassan merdiveni kuruyor ve tırmanmaya başlıyor.

Ama daha kemere dokunamadan Khali geliyor ve Hassan'ın merdivenini düşürüyor. Hassan'ın boğazı iplere çarpıyor ve Hassan sersemliyor. Khali onu tutuyor ve Chokeslam! Hassan yere yapışıyor. O anda arkadan Rusev geliyor. Rusev'den sandalye darbesi. Ama Khali düşmüyor. Ardından Wolfgang deniyor ama Khali yine düşmüyor. Sonra Sabian deniyor. Son olarak da Corbin. Khali sonunda yere düşüyor. Herkes Khali'ye saldırmaya başlıyor. Khali'yi ringden atıyorlar. Khali'yi masaya yatırmayı deniyorlar ama Khali direniyor. Brain Chop! Rastgele elini kaldırıp vuruyor. Darbe Rusev'e geliyor. Bir tahe daha. Bu sefer de Corbin'i vuruyor. Wolfgang ve Sabian ise diretiyorlar. O anda Mete'yi görüyorlar. Mete'den Shotgun Dropkick. Khali yere düşüyor. Khali'nin üzerine birkaç merdiven koyuyorlar. Khali merdivenlerin arasında hareketsiz yatıyor. 3 isim de önce birbirine sonra ise kemere bakıyorlar. Koşarak ring dışından merdiven alıyor üçü de. Ringe sokuyorlar. Ringe ilk Mete giriyor. Wolfgang'in merdivenini dışarı ittiriyor. Merdiven ise Wolfgang'e çarpyor ve Wolfgang yere düşüyor. Mete kendi merdivenini kuruyor. Ama Sabiab bir sandalye ile geliyor ve Mete'nin sırtına indiriyor. Ardından kendi merdivenini Mete'nin merdiveni ve ring ipleri arasında kuruyor. Basamağa kurduğu merdivene ardından ise normal merdivene çıkıyor Sabian. Kemere dokunuyor.

Ama Mete merdivene çıkıyor hızla. Sabian'a yumruklar atmaya başlıyor. Sabian'dan karşılık geliyor. Sabian yeniden kemere dorğu hareket ediyor ama Mete bir anda Sunset Flip Powerbomb yapıyor. Aradaki köprü görevii gören merdivenin üzerine düşüyorlar. Merdiven kırılıyor. Sabian ve Mete kendilerini yuvarlayarak uzaklaşmaya çalışıyorlar. Bunlar olurken Khali dışındaki diğer güreşçiler ayaklanıyor. Khali ise hala yüklerin altında. Corbin ve Hassan kavga ediyorlar. Corbin, Hassan'ı seyirci bariyerlerine vuruyor. Ardından seyirci bariyerlerine doğru Belly to Back Suplex. Hassan sırtını tutuyor. Bu sırada Corbin ise bir merdiven daha alıyor ama bunu ringe sokmuyor. Merdiveni apron ve seyirci bariyerleri arasına koyuyor. Ardından Hassan'ı kavrıyor ve merdivene vuruyor. Hassan son anda elleri ile kendini frenliyor ve Corbin'in karnına dirseği geçiriyor. Ardından Corbin'in kafasını vuruyor merdivene. Corbin suratını tutuyor. Hassan ise onu tutuyor ve merdivene doğru Suplex yapmak istiyor. Ama Corbin kaçmayı başaroyor. Corbin koşarak Wolfgang ve Rusev'in yanına varıyorlar. 4'lü arasındaki kavga şiddetlenirken Mete, Moonsault ile herkesin üstüne atlıyor.

Herkes yerde. Sadece kenarda dinlenen Sabian rahatta. Sabian yavaş yavaş merdiveni koyuyor ve çıkıyor. Ama o sırada bir şey dikkatini çekiyor. Dışarıda, yıktıkları sandalyelerin orada bir hareketlilik var. Khali elini çıkartıyor merdivenlerin arasından çıkartıyor. Ardından yavaş yavaş üstündeki yükü kaldırmaya başlıyor. Sabian ise panik bir halde hem merdiveni tırmanıyor hem de Khali'yi gözlüyor. Sabian merdivenin tepesine varıyor ama Khali de kurtuluyor ve koşarak ringe geliyor. Sabian düşeceğini anlayıp ben kendim atlarım dercesine Khali'nin üzerine atlıyor. Ama Khali onu yakalıyor. Diğer güreşçiler kalkarken resmen oyuncak gibi onların üstüne atıyor. Hepsi yeniden yerde. Khali ringin dışına iniyor. Masaları alıyor ve ikisini yan yana koyuyor. Ardından kalkmaya başlayan diğer isimlere bakıyor. Elinin altına en çabuk Baron Corbin geliyor. Corbin'e bir Brain Chop vuruyor. Ardından onu ringe sokuyor. Köşeye çıkartıyor peşinden kendisi de çıkıyor. Boğazından yakalıyor Corbin'i ve Chokeslam! Hem de dışarıdaki masalara doğru. Masalar kırılıyor! Corbin bitik bir halde!!!

Sağlık görevlileri gelip Corbin ile ilgilieniyorlar. Corbin'in devam edebilmesi pek mümkün görünmüyor. Khali ise sadece gidişini izliyor. Maç şu an 6 kişi. Herkes Khali'ye bakıyor tedirgin bir şekilde. Ama kimss onunla kavgaya girmek istemiyor. Mete ve Wolfgang kapışıyor. Diğer tarafta ise Sabian ile Rusev birbirine giriyor. Muhammed Hassan boşta kalıyor. Khali ona doğru yöneliyor. Khali bir hamle deniyor ama başarısız oluyor. Hassan sıyrılup Knee Bar bağlıyor. Ama bu maçta pes etmek yok. Hassan yine de hareketi yapıyor. Khali iplere tutunuyor ama Ropebreak yok. Öteki taraftan Rusev bir Headbutt ile Sabian'ı yere seriyor. Ardından Sabian'ı kavrıyor ve Mackha Kick! Ama Sabian sıyrılıyor ve Tornado DDT. Şimdi Rusev yerde kalıyor. Sabian hemen ringden çıkıyor. Hızlıca ringe bir masa sokuyor. Ardından bir sandalye de alıp ringe geliyor. Rusev önünde kalkmaya çalışıyor ama sandalye darbesini yiyerek oturuyor geri. Wolfgang üzerine gidiyor ama o da başarısız. İlk önce karın boşluğuna sonra ise sırtına sandalyeyi yiyerek oturuyor. Mete kalkmaya uğraşıyor ama o da koluna yiyor darbeyi. Hassan geliyor ama anlının ortasıns koyuyor. Son olarak Khali'ye defalarca vuruyor. En son dizine vurup diz çöktürüyor ve şakağına geçiyor sandalyeyi. Masayı kuruyor ve Rusev'i kaldırıp Superkick yapıyor. Rusev sersemliyor. Sabian köşeye çıkıyor. BLACK JESUS STOMP!

Sabian başarıyor. Masa kırılıyor. Rusev bitik bir halde. Diğer isimler ise zar zor yerinden kalkıyor. Sonrasında herkes aynı anda ringden inip dışarıdaki eşyalardan birini kapıyor. Mete içeri bir sandalye atıyor. Ardından kendisi de bir sandalye kapıp ringe geri giriyor. Muhammed Hassan ve Wolfgang ringe masa sokuyorlar. Sabian da aynı Mete gibi ringe sandalye sokuyor. Herkes ringde birbirine bakıyor. Ardından Khali merdiveni ile dört kişinin üzerine koşuyor. Mete ve Sabian saldırıdan kurtuluyorlar ama Hassan ve Wolfgang yere yapışıyor. Mete ve Sabian sandalyelerini Khali'ye geçiriyorlar. Khali hışımda dönüyor ve bu arada merdivenini sallıyor. Merdiven, Sabian'ın suratına çarpıyor. Sabian yere düşüyor. Mete ise çekiliyor. Merdivene bir Dropkick. Merdiven şimdi Khali'ye çarpıyor. Mete dışında herkes yerde. Mete hemen merdiveni alıp kuruyor. Bir bir çıkmaya başlıyor. Kemere dokundu. Kemeri çıkartmaya çalışıyor. Ama Muhammed Hassan yetişiyor. Merdivene çıkıyor ve German Suplex. Hassan gülerek kalkıyor. Ardından ringe soktuğu masayı alıp köşeye kuruyor. Ardından diğer masayı da karşı köşeye koyuyor. Wolfgang ayaklanmaya başlıyor ama Hassan onun sırtına sandalyeyi geçiriyor. Ardından Wolfgang'i masaya doğru fırlatıyor. Ama Wolfgang kendini frenliyor. Hassan üstüne koşuyor ama Wolfgang çekiliyor. Ama Hassan da kendini frenliyor. Wolfgang'e önünü dönüyor. Wolfgang hamle yapmak istiyor ama Hassan'ı kaldıramıyor. Hassan çeviriyor ve Belly to Belly. Ama fark etmediği detay ise bu sırada Khali ayaklanıyor. Khali hemen Hassan'ı alıyor ve apron ile bariyerler arasındaki merdivenin üzerine Powerbomb! Ama merdiven kırılmıyor. Hassan hareketsiz yatıyor. Mete pozisyonu görüyor ve köşeye çıkıyor. METE312 450 SPLASH İLE MERDİVENDE YATAN HASSAN'A ATLIYOR!!! MERDİVEN KIRILIYOR!!!

METE! METE! METE!

Mete seyirci desteği ile kalkıyor. Ringe giriyor. Merdivene doğru ilerliyor ve basamakları çıkmaya başlıyor. Ama onu da Wolfgang durduruyor. Mete'yi önce aşağıya çekiyor, ardından ise masaya yolluyor. Mete masaya çarpıyor. Masa kırılıyor. Mete acı içerisinde olduğu yerde kalıyor. Wolfgang, Sabian ve Khali ayakta kalıyor. Sabian ile Wolfgang göz göze geliyorlar. Double Clothesline. Khali daha aceleci davranıyor ve ikisini birden yere yapıştırıyor. Wolfgang kalkıyor. Onu tutuyor ve ellerini kocaman açarak Chop vuruyor. Wolfgang acı ile yere düşüyor. Ardından Sabian kalkıyor ve yine aynı olay. Mete kalkıyor ve yine Khali onu da tutarak Ch- Bir dakika. Mete kaçmayı başarıyor. İplere atlıyor ve Cross Body! Ama Khali onu yakalıyor. Boğazından tutuyor ve Brain Chop! Mete yerde yatıyor. Khali başında dikiliyor. Mete'yi oturur pozisyona sokuyor. Ellerini Mete'nin kafasında birleşitiyor. METE'NİN KAFASINI ADETA BİR CEVİZ GİBİ SIKIYOR. METE KURTULMAYA ÇALIŞIYOR AMA OLMUYOR. KHALİ SIKTIKÇA METE'NİN AĞZINDAN KAN GELMEYE BAŞLIYOR...

YOU SICK FUCK! YOU SICK FUCK! YOU SICK FUCK!

Khali, Mete'yi sıkarken gülmeye başlıyor. Mete ise resmen hareketsiz. Ardından Mete'yi kaldırıp dışarı atıyor. Görevliler, Mete'yi sedyeye koyarak götürüyor. Ringde sadece üç kişi kalıyor. Khali rakiplerine doğru dönü- Sabian'dan Dropkick. Ardından Wolfgang'den de bir Dropkick. Khali sersemliyor. İkisi birlikte Khali'yi kenarda kurulu olan masaya fırlatıyorlar. Masa kırılıyor. Ardından Khali'yi ringden atıyorlar. Sabian ve Wolfgang de ringden çıkıyor. Sabian spiker masasının üzerini boşaltırken, Wolfgang de basamaklardan birisini söküyor. Khali ayaklanmaya çalışırken kafasına basamakları geçiriyor. Sonrasında Khali'yi beraber kaldırıyorlar ve SPİKER MASASININ ÜZERİNDE DOUBLE POWERBOMB! KHALİ'NİN İŞİ BİTİYOR. Emin olmak için kırılan masa parçalarını da üzerine koyuyorlar. Sonrasında göz göze geliyor Sabian ve Wolfgang. İkisi de hemen ringe giriyor. Ama Wolfgang bir çelme takarak Sabian'ı düşürüyor. Hemen yerdeki merdiveni alıp kuruyor. Çıkmaya başlıyor. Sabian da ona yetişiyor. İkili yumruklaşmaya başlıyor. WOLFGANG'DEN HEADBUTT! SABİAN DÜŞMEK ÜZEREYKEN TUTUNUYOR. WOLFGANG BİR HEADBUTT DAHA PATLATIYOR! SABIAN DİRSEK DARBESİ İLE KARŞILIK VERİYOR. ŞİMDİ SABIAN'DAN BİR HEADBUTT VE WOLFGANG MERDİVENDEN AŞAĞI DÜŞÜYOR!

HAYIR SON ANDA TUTUNUYOR MERDİVENE. MERDİVENİN DENGESİ BOZULUYOR. İKİ İSİM TEPEDE SALLANIYORLAR FAKAT WOLFGANG TOPARLIYOR VE SABIAN'A BİR HEADBUTT DAHA PATLATIYOR! SABIAN SIRT ÜSTÜ DÜŞÜYOR RİNGE! WOLFGANG UZANIYOR KEMERE!

KEMERİ SÖKÜYOR!!!

Kazanan ve Hala Oceans Şampiyonu: Wolfgang

Wolfgang kemerini korumayı başarıyor. Oldukça yorgun durumda ve merdivenden inip kendini yere bırakıyor. Kemerine sarılıyor. Maçın tekrar görüntüleri ekrana geliyor. Wolfgang ayağa kalkıyor ve seyircilere bakıyor. Şimdi şiddetli bir şekilde bağırarak kemerini havaya kaldırıyor. Ringden iniyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

zGGRW9.png

Grado ve Rene Dupree'nin odasındayız.

Rene Dupree: Aylardır aynı istikamette gittiğimiz yolumuzun sonuna geldik dostum. Önümüzde artık iki seçenek var. Ya kazananlardan olup bu cehennemden çıkacağız. Ya da kaybeden olup zebanilerle olan ilişkimizi devam ettireceğiz. O çukura düşmeye hiç mi hiç niyetim yok.

Grado: Benim de yok. Başaracağız. Bu maçı bileğimizin hakkıyla alacağız. Ben artık o eski ben değilim. Bunu en iyi sen biliyorsun. Gargano ve Cena her ne kadar dalga geçse de değiştim. Başkası için gözyaşı döken biri değilim. Başkası için iş yapan biri değilim. Bu özellikler benden uçup gitti.

Rene Dupree: Uçup gittiğinin farkındayım ama bilirsin ki, her insanın geçmişte yaşadığı olaylar sık sık gözünün önüne gelir. Bu olaylar kimi zaman utanç verici olur kimi zaman da gurur verici. Utanç verici anlar hatırlandıkça insanlar işini kötü yapmaya başlar ve kaybetmeye mahkum olur. İkimiz de mahkum olmayı istemediğimize göre maç içinde utanç verici hiçbir olayını hatırlamanı istemiyorum. Gururlu olduğun, insanlara çektirdiğin acıları aklına getir. Bu kararlılık ile, bu öz güven ile onların karşısına çıkacağız. En büyük biz olacağız.

Grado: En büyük biz olacağız.

grado_rene.PNG

Grado ve Rene Dupree birbirlerinin elini sıkıyor. Ellerinin üzerine bir el daha konuyor.

Madonna: En büyük olacaksınız.

Üçüncü el de ortaya çıkıyor. Grado ve Rene'nin yüzüne nur iniyor. Daha da hırslanıyorlar. Üçlü, odadan çıkıyor. Girişte doğru ilerliyorlar.

zGGRW9.png

[ame]https://youtu.be/PnUtOK1uEkI[/ame]
johnny_gargano_giris.jpg

Rebel Heart! Johnny Gargano kemeri ile girişte görünüyor. Giriş sağ ve sol tarafına gidip seyircileri selamlıyor. Her tarafta da kemerini havaya kaldırıyor. Tekrardan ortaya geliyor. Bir de orada kaldırıyor. Kemerini yere koyup arka alana geçiyor. Bir tane Grado, bir tane Rene Dupree maskesi alıyor. Sırayla suratına geçiriyor. Maskeleri suratından her çıkardığında gülüyor. Bu şekilde ringin önüne geliyor. Ringin önüne geldiğinde maskesini seyircilere fırlatıyor ve aprona geçiyor.

johnny_gargano_giris_2.jpg

Johnny Wrestling! Johnny Wrestling! Johnny Wrestling!

Johnny Gargano aprona geldiğinde duraksıyor ve seyircilere bakıyor. Hepsinin kendisi adına pankart çıkardığını görüyor. Sırıtarak kafasını sallıyor ve ringe giriyor. Ringin içinde tur atıp kolunu girişe çeviriyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=WL_uWGcSBo8[/ame]
960.jpg

So, you think you're untouchable
Word life, this is Basic Thugonomics
This is be-Basic Thugonomics
Word life, I'm untouchable
But I'm forcin' you to feel me

Word Life! Basic Thuganomics çalıyor ve seyirciler ayağa kalkıyor. John Cena büyük bir destek ile girişe geliyor. Haftalardır yuhalama gelen takım arkadaşı ve kendisinin aldığı bu destek karşısında şaşkın kalıyor ancak bu şaşkınlığı gizlemeyi başarıyor. İçindeki ruh halini umursamıyor. Gerçeğe yöneliyor. Kemerinin ortasını çeviriyor. Kemerin ortası dönedursun, Cena kemerini havada tutarak ringe kadar geliyor. Ringe girdiğinde Gargano ile kemerlerini tokuşturuyor. İkisi de iki farklı köşeye çıkıp kemerlerini havaya kaldırıyor.

kilise.jpg

Dies iræ, dies illa
Solvet sæclum in favilla,
Teste David cum Sibylla.

Quantus tremor est futurus,
Quando Judex est venturus,
Cuncta stricte discussurus!

Tuba mirum spargens sonum,
Per sepulchra regionum,
Coget omnes ante thronum.

ayin.jpg

Yanan kilise görüntüsünün ardından Madonna ve korosu girişte görünüyor. Etrafları, daire biçimde alevle çevrilmiş durumda. Dies Irae ilahisini söylüyorlar. İlahinin ortalarına gelindiğinde zeminden birileri yükseliyor. Bunlar Rene Dupree ve Grado'dan başkası değil. Haç işareti yapıyorlar. Sırayla, Madonna'nın boynundaki haç kolyesini öpüyorlar. Madonna da onlara bir buse konduruyor. Grado ve Dupree, bunun gücüyle alevlerin içinden çıkıyor. Ringe ilerliyorlar. Gargano ve Cena'nın karşısına dikiliyorlar. Grado, Johnny Gargano'nun karşısında; Rene Dupree ise John Cena'nın. birbirlerine dik dik bakıyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=z0JPTgAtqzw[/ame]
araba.jpg

Regro y Azul! Gangster şeklinde giyinmiş adamlar, 50'lerden çıkma arabalar ile girişe sırayla diziliyor. Son olarak bir araba geliyor. İçinden Rey Mysterio iniyor. Adamlarının alınını tek tek öperek onları arka alana uğurluyor. Kendisi ise ringe ilerliyor. Seyirciler ile birlikte takım arkadaşının gelmesini bekliyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xr3Tl7T6fIQ[/ame]

Rashad_Cameron.jpg

GİZEMLİ PARTNER SABIAN! Twitter Sabian! Bir sepet ile girişte görünüyor. Ringe gelene kadar sepetin içindeki telefonları seyircilere fırlatıyor. Ardından ringe giriyor. Rey ile el sıkışıyor. Herkes köşesine geçiyor. Hakem tüm hazırlıkları yaptıktan sonra zili çaldırıyor ve maçı başlatıyor.

Elimination Tag Team Championship Match
Johnny Gargano & John Cena (c) vs. Rene Dupree & Grado vs. Rey Mysterio & Sabian

Maça Johnny Gargano ve Sabian başlıyor, diğer isimler köşesine geçiyor. Gargano herkes yerine geçer geçmez Sabian'ın üzerine koşuyor. Kafasına sert bir yumruk atıyor. Sabian sertçe köşeye çarpıyor. Gargano gerilip bir kez daha koşuyor. Uppercut! Bu sırada Rey tag alıyor ama Gargano fark etmiyor. Sabian'ı kafasından tutup çekiyor. Snap Suplex yapıyor. Ardından iplere doğru koşuyor. Rey'den dizine dropkick yiyor. Gargano takla açarak ringin ortasına düşüyor. Rey, rakibinin sırtına bir Soccer Kick vuruyor. Gargano yere yatıyor. Rey iplerden koşarak geliyor. Leg Drop! Bir kere daha koşuyor Body Splash! Tuşa gidiyor. 1...2.. Gargano çeviriyor. Rey'i sertçe sıkıp tuşa gidiyor. 1...2... Rey hemen atıyor. Gargano ayağa kalkmaya çalışsa da kafasına, Rey'den ani bir tekme geliyor. Gargano'nun kafasını tutuyor. Diziyle art arda vuruyor. İplere koşuyor, geliyor. Hurricanrana Driver! Rey Mysterio, Sabian'a tag veriyor. İkisi birlikte Gargano'nun üzerine gidiyor. Bir anda Gargano ayağa kalkıyor ve Rey'i Sabian'ın üzerine itiyor. Sabian yine köşeye çarpıyor. Rey ise sersemliyor. Gargano, Rey'e bir uppercut vuruyor. Ardından kafasını tutuyor. Rey ile birlikte köşeye koşuyor. Gargano zıplıyor. Ayağını Sabian'ın göğüsüne koyuyor. TORNADO DDT! Gargano durmuyor. Sabian'ın üzerine doğru koşuyor. Sabian, onu üzerinden aşırtıyor. Gargano aprona sekiyor. Sabian sert bir clothesline vurmak istiyor ama Gargano eğiliyor. Sabian bir kere daha vurmak istiyor ama Gargano yine eğiliyor. Sabian'a Enzuigiri vuruyor. Sabian dengesini kaybediyor. Gargano ise kendinden emin bir şekilde ipten destek alıyor. SLINGSHOT SPEAR! Tuşa gidiyor. 1...2...

Rey, iplerden zıplıyor. LEG DROP! Tuşu bozmayı başarıyor. Gargano daha dizleri üzerinde ayağa kalkmaya çalışırken Rey iplerden sekip Dropkick vuruyor. Tekrardan iplerden sekerek geliyor. Gargano Clothesline vurmak istiyor ama Rey eğiliyor. Wheelbarrow ile Gargano'nun üzerine zıplıyor. Wheelbarrow Bulldog! Rey Mysterio rakibinin kalkmasını bekliyor. İplere tekrardan gidiyor. Wheelbarrow! Gargano bu kez yemiyor. Rey'i tutuyor. Turnbuckle'lara yapıştırıyor! Rey'in topları 2. turnbuckle'a değiyor. Bu esnada Sabian ayağa kalkıyor. Gargano'ya birkaç yumruk atıyor. Son kez clothesline vurmak istiyor ama Gargano çekiliyor. Çekilmekle de kalmıyor Sabian'ın kolunu tutuyor. Butterfly Suplex'e alıyor! RİNGİN KÖŞESİNE, REY'İN ÜZERİNE FIRLATIYOR! Sabian'ın kafası ters bir şekilde yere çarpıyor. Gargano, Sabian'a dokunmadan Rey'i göbeğinden kavrıyor. German Suplex! Gelmiyor! Rey ayakları üzerine düşüyor. Gargano'ya Front Dropkick vuruyor. Rakibi, köşeye sırtını çarpıyor. Kıçını ise, Sabian'ın kafasına. Rey, Stinger Splash için koşarak geliyor. Gargano çekiliyor. Rey, Sabian'ın üzerine atlıyor. Bronco Buster ile! Rey bu duruma şaşırıyor. Gargano hiç beklemeden Rey'i omzundan tutuyor. Bir tane köşeye sertçe fırlatıyor. Rey, 2. ve 3. turnbuckle'ların arasına giriyor. Omzunu demir köşeye vuruyor. Gargano, Rey'in yanından ayrılıp bu gece birçok hasar alan Sabian'ın yanına gidiyor. Onu, kendi köşesine çekip Cena'ya tag veriyor. Cena, onu omzuna alıyor. ATTITUDE ADJUSTMENT!

Yapamıyor. Sabian iplere tutunuyor. Gargano, yumruk atmaya çalışırken Sabian, onun elini yakalıyor ve Cena'nın kafasına vuruyor. Cena'nın üzerinden iniyor. Gargano'nun üzerine doğru koşuyor. Corner Dropkick! Gargano'nun üzerinden sektiğinde ters takla açarak ayakları üzerine düşmek isterken Cena onu havada yakalıyor. Attitude Adjustment! Yine yapamıyor. Sabian, dirseği ile Cena'nın kafasına art arda vuruyor. HAMMERLOCK DDT! Cena'yı üzerinden çekip tuşa gidiyor. 1...2... PUNT KICK! Gargano'dan Punt Kick geliyor! Seyirciler şoka giriyor. Sabian'ı derhal Gargano Escape'ye alıyor. Sabian elini tam yere vuracakken Rey'den... FROG SPLASH! Rey, Gargano'yu kaldırıyor. Kafasından tutup demir köşeye fırlatmak istiyor ama Gargano dönüp onu fırlatıyor. Rey bu kez iplere tutunup o köşeye girmiyor. Ayağını Gargano'nun kafasına koyuyor. Gargano'nun kafasını kendine çekiyor. Kafasını, kendi kıçına sürtüyor. Tilt A Whirl Headscissors Takedown ile de yere fırlatıyor. Gargano ayağa kalkıyor. Rey ise iplere koşuyor. Zıplıyor. Springboard Crossbody! Gargano'nun ayağa kalktığı görünce bir kez daha koşuyor. Springboard DDT! Gargano hareketin etkisi ile kafasını iplere koyuyor.

SIX ONE NINE

BAŞARIYOR! 619'U YAPIYOR! Gargano ipten uçup ringin ortasına geliyor. Rey Mysterio, iplerden zıplamak için hazırlığını yapıyor. Zıplıyor. John Cena havada yakalıyor! Sabian'ın üzerine, Attitude Adjustment yaparak fırlatıyor. Rey, sırtını tutarak kendini ringden dışarı bırakıyor. John Cena ise Sabian üzerinden tuşa gidiyor. 1...2...3!

Elenen: Sabian Eleyen: John Cena

John Cena, Gargano'yu kendi bölgelerine bırakıyor. Ardından ringin dışına çıkıyor ve Rey'i ringe sokuyor. Tuşa gidiyor. 1...2... Rey atıyor. John Cena şaşırıyor. Bir kere daha deniyor. 1...2... Rey yine atıyor. John Cena, Rey'i kafasından tutup kaldırıyor. Kafasını tutmaya devam ediyor. Rey tekme atmaya çalışsa da yetiştiremiyor. John Cena gülerek onu kaldırıyor. Omzuna alıyor. Ancak Rey titriyor. John Cena'nın omzunda zıplıyor. Hurricanrana yapıyor. John Cena, yere düşüyor ama hemen kalkıyor. Tekrardan Rey'in üzerine gidiyor. Clothesline vurmak için çaba sarf etse de Rey eğiliyor ve iplerden sekiyor. Springboard Moonsault! Gelmiyor. Cena, onu omzuna alıyor. Attitude Adju- SIT OUT FACEBUSTER! Cena yere çok sert çarpıyor. Rey Mysterio tuşa gidiyor. 1...2... Cena atıyor. Rey, ipten destek alarak ayakta duruyor. Cena'nın kalkmasını bekliyor. Bu sırada Grado tag alıyor. Rey Mysterio ile yüz yüze geliyorlar.

İkisi bakışırken Cena ayağa kalkıyor. İkisinin üzerine doğru koşuyor. Grado ve Rey eğiliyor. Cena'yı iplerden aşağı atıyorlar ama Cena ringden aşağı düşmüyor, apronda kalıyor. Rey, iplerden sekiyor. Triangle Dropkick'i yapıştırıyor. Cena düşmüyor. Tek eliyle ipe tutunuyor. Bunu gören Grado iplerden sekerek geliyor. BIG BOOT! Cena ringin dışına düşüyor. Kafasını tutarak ayılmaya çalışırken Grado bir kez daha iplerden sekerek geliyor. SUICIDE DIVE! Cena yere yapışıyor. Bu sırada Rey de iplerden sekerek geliyor. En alt iplerden geçiyor. Splash ile Cena'nın üzerine atlıyor. Seyircilerden büyük bir alkış geliyor. Grado, Rey'in elini havaya kaldırıyor. Rey'in omzuna teşekkür babında dokunup ondan uzaklaşıyor. Cena'yı ringe sokuyor. İpten tutunup çıkacakken Rey koşuyor. 619 GELİYOR! GRADO'NUN BOĞAZINA YAPIYOR! Grado dengesini kaybedip ringin dışına düşüyor.

rey_mysterio_619.PNG

Rene bu duruma şaşırıyor ve Rey'in üzerine gitmek istiyor ancak hakem araya giriyor. Rene'yi engelliyor. Rey ise oradan derhal uzaklaşıyor. Rene Dupree köşesinde iniyor ve Grado'yu ringe sokuyor. Kendi köşesine çekip ondan tag alıyor. Rey'e ters ters bakarak Cena'ya karşı tuş denemesinde bulunuyor. Hakem sayıyor. 1...2... Cena atıyor. Rene Dupree, Cena'ya karşı olan odağını kaybetmiş şekilde ayağa kalkıyor ve Rey'in üzerine doğru gidiyor. Rey, Dupree'nin bacakları arasından geçip ringe giriyor. Dupree'nin dizinin arkasına bir tekme atıyor. Rene, dizinin üzerine çöküyor. Rey tekrardan apron geçiyor. Rene'nin kafasını tutuyor. Standing Shiranui yapıyor. Tekrardan aprona geçiyor. İpten destek alıp zıplıyor. Kendini yan iplere atıyor. Ayağını ipe çarptırıyor. Rene'nin üzerine atıyor. Teorik adıyla Springboard Arabian Press ile! Tuşa gitmek istiyor ancak tag'ın kendinde değil. Bunu öğrenir öğrenmez derhal ayağa kalkıyor ancak çok geç. Karşısında Cena'yı buluyor. Cena ona sertçe yumruklar atıyor. Rey her ne kadar bacağına oynasa da Cena'ya işlemiyor. Rey'i kafasından tutup yine demir köşeye fırlatıyor. Hemen akabinde Rene'yi çeviriyor. STF!

Bozuluyor. Grado'nun Elbow Drop'u ile bu durum bozuluyor. Grado, Rene'nin omzuna dokunup tag alıyor. John Cena'yı kaldırıyor ve sertçe ringin köşesine fırlatıyor. Öyle şiddetli fırlatıyor ki Gargano tekrardan aşağı düşüyor. Cena, Grado'nun üzerine doğru geliyor. Grado'dan GERMAN SUPLEX! Grado tekrardan Cena'yı bir köşeye fırlatıyor. Cena yine sertçe çarpıyor ama Rey eğildiği için aşağı düşmüyor. Cena'nın göğsüne eliyle dokunup tag alıyor ve bunu haliyle kimse görmüyor. Çaktırmadan demir köşeye tutunuyor. Grado ise Cena'yı tutuyor ve German Suplex'i yapıyor. Tuşa gidiyor. Hakem sayamam diyor. Grado, hakemin üzerine yürüyor. Israrlı tavırlarını sürdürünce hakem arkasına dönmesini söylüyor. Rey'den Front Dropkick geliyor. Grado, hakeme çarpıyor. Hakem köşede sıkışıyor. Grado sersemleyerek ringin ortasına geliyor. Rey aprondan sekip Dropkick vuruyor. Grado'nun kafası iplere geliyor. Rey Mysterio koşarak bağırıyor.

SIX ONE NINE

rene_dupree_spinebuster.PNG

RENE DUPREE'DEN SPINEBUSTER GELİYOR! GRADO'NUN ELİNİ REY'İN ÜZERİNE KOYUYOR! Hakem sayıyor. 1...2...3!

Elenen: Rey Mysterio Eleyen: Grado

Rey Mysterio eleniyor. Yere çok sert çarptığı için görevliler geliyor. Bu şekilde arka alana götürülüyor. Ringe döndüğümüzde ise Rene Dupree, Grado'yu köşeye çekip tag alıyor. Diğer tarafta ise Cena oyuna devam ediyor. Rene Dupree'nin karşısına dikiliyor. Birbirlerine geçmişten gelen hasımlık duyguları ile bakıyorlar.

Rene Dupree'den bir tokat geliyor. Cena da ona vuruyor. İkili arasında sert bir yumruklaşma serisi yaşanıyor. İki isim de yumruğu attıktan sonra seyircilerden destek alıyor. Son olarak Cena eline tükürüyor. Rene'ye vurmak istiyor ama Rene daha önce davranıp Cena'nın karnına tekme atıyor. Cena'nın tükürüklü elini, bizzat Cena'nın suratına sürüyor. Kendi eline tükürüyor ve tükürüklü eliyle Cena'ya bir tokat atıyor. Ardından Cena'yı kolundan tutuyor ve iplere yolluyor. Back Body Drop ile yere vuruyor. Tuşa gidiyor. 1... Cena atıyor. Cena'yı headlock'a alıyor. Alır almaz Gargano ringe giriyor ve tek ayağı ile Dropkick vuruyor. Rene Dupree yerde yuvarlanıyor. Gargano onu kaldırıyor. Birkaç chop vurarak köşeye postalıyor. Orada da bir kere chop vuruyor. Turnbuckle'a çıkıyor. Rene'nin kafasına yumruklar atıyor. Seyircilere her yumruk başına bir sayı saydırıyor. 6. yumruğa geldiğinde Dupree onu itiyor. Gargano yere düşmüyor, Cena'nın kucağına düşüyor. Cena'dan destek alarak Dupree'nin kafasına dropkick vuruyor. Hakemin uyarısı ile tekrardan kenarına çekiliyor. Cena, Dupree'yi ringin köşesine çıkarıyor. SUPERPLEX!

Grado tag alıyor. Cena tuşa gidiyor. Hakem bu kez de kendisi için tuşu saymıyor. Cena hemen arkasını dönüyor ancak çok geç. Grado'dan Superkick geliyor. Cena zıplayarak köşeye geçiyor. Grado chop ve punchlar vuruyor. Stinger Splash ile köşedeki işine noktayı koyuyor. Cena'nın kafasını çeviriyor. Neckbreaker! Tuşa gidiyor. 1...2... SLINGSHOT SENTON! Gargano bir kez daha Cena'yı kurtarıyor. Grado'yu kaldırıyor. Kafasından tutup turnbuckle'lar arasındaki demir köşeye fırlatıyor! Yapamıyor! Rene Dupree'den Leg Lariat geliyor. Ancak buna rağmen Grado kafasını en alttaki turnbuckle'a çarpmayı başarıyor. Rene Dupree "keşke baban dışarı boşalsaydı" bakışı atıyor. Ardından Gargano'yu kaldırıyor. Hızlıca koşuyor. Gargano'nun sırtını ringin köşesine vurmayı başarıyor. Art arda Gargano'nun karnına, omzuyla vuruyor. Gargano'yu ringin köşesine çıkarıyor. Kafasına birkaç yumruk atıyor. Superplex'e alıyor. Gargano gelmiyor. Dupree yine deniyor ancak Gargano'yu getirmeyi başaramıyor. Rakibinin karnına diziyle vuruyor. Tekrardan deniyor ancak bu kez de Cena ringe giriyor. Dupree'nin sırtına acımasızca defalarca kez vuruyor. Onu Electric Chair'e alıyor. Gargano kendine geliyor.

doomsday_device.jpg

DOOMSDAY DEVICE! Gargano son vuruşu yapıp yüzüstü yere yapışıyor. Cena da Gargano'nun, Dupree'ye yaptığı hareketin de etkisiyle rakibini yere vuruyor. Dupree'yi ayağından bırakmıyor. Zıplayarak rakibinin omzuna baskı yapıyor ve tuşa gidiyor. Hakem sayıyor. 1...2...

GRADO GELİYOR! Cena'yı itiyor. Dupree tuş yapan pozisyonuna geçiyor. Grado, Dupree'nin üzerine baskı yapıyor. Hakem sayıyor. 1...2...

3!

Elenen: John Cena Eleyen: Rene Dupree

Cena milim farkla tuşu atmayı kaçırıyor. Ringin zeminine vuruyor. Çok sinirleniyor. Saçını yoluyor. Grado ise derbeder şekilde yerde yatıyor ancak bir yandan da gülüyor. Cena onun gülmesine sinirleniyor ve ayağa kalkıyor. Hakemin tüm uyarılarına rağmen Grado'nun üzerine çıkıyor. Kafasına, dirseği ile vuruyor. Grado'nun kafasından kan akana dek vuruyor. Sonunda kan akıtıyor. Grado'yu omzuna alıyor. ATTITUDE ADJUSTMENT! Grado'nun kolunu bırakmıyor ve bir kez daha kaldırıyor. ATTITUDE ADJUSTMENT! Üst üste iki kez yapıyor. Grado'nun suratına tükürüyor. Görevliler gelip Cena'yı uzaklaştırıyor. Bu sırada Gargano sürünüyor ve Grado'nun göğsüne, elini koyuyor. Hakem de sayıyor. 1...2...3!

Elenen: Grado Eleyen: Johnny Gargano

Grado eleniyor. Sağlık çalışanları gelip onu götürüyor. Johnny Gargano tuşun ardından yine sürünüyor ve diğer elini de Rene Dupree'nin üzerine koyuyor. 1...2...

Dupree bozuyor. Johnny Gargano bu duruma çok şaşırmadan ringin köşesine geçiyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor, keza Dupree de öyle. Gargano daha dinç olduğu için Dupree'nin üzerine doğru koşuyor. Dupree ayağını koyuyor. Gargano sarsılıyor. Gargano bir kez daha koşuyor. Dupree iki ayağı ile Gargano'nun üstüne zıplıyor. Double Foot Stomp ile yere yapıştırıyor. Gargano'yu ayağından tutup ringin ortasına çekiyor. STF GELİYOR! Takım arkadaşının hareketini, kendi üzerine yiyor. Gargano için üzücü bir durum. Durumun şokunu atlatamadan nefesinin daralmasının şoku geliyor. Elini havaya kaldırıyor.

Gargano şiddetli şekilde kendini sağa atlıyor. Kurtuluyor. Dupree'nin kafasına sert bir tekme atıyor. Dupree ringin köşesine doğru yol alıyor. Gargano ise aprona geçiyor. Dupree'nin ayaklandığını görünce zıplıyor. SLINGSHOT DDT! Yapamıyor! Dupree, onu tuttuğu gibi ringin ortasına fırlatıyor ama Gargano ayakları üzerine düşüyor. Dupree, Gargano'nun üzerine doğru koşuyor. Gargano eğiliyor. GARGANO ESCAPE! Gargano Escape'e alıyor. Rene'yi iki tur döndürüyor ama Rene'yi yere koyamadan arm drag yiyor ve köşeye savruluyor. Rene Dupree, onun üzerine doğru koşuyor. GARGANO'DAN SUPERKICK! Dupree köşeye savruluyor. Gargano aprona geçiyor. Zıplıyor. ONE FINAL BEAT! Tuşa gidiyor. 1....2....

Rene Dupree ayağını iplere koyuyor. Gargano deliriyor. Dupree'yi bir kez daha kaldırıyor. Ringin köşesine yolluyor. Dupree'ye daha önce hiç olmadığı kadar sert yumruk atıyor. Daha sonra ringin köşesine çıkarıyor. Dupree tepede halsiz duruyor. Gargano'nun kendisi de aprona geçiyor. İplerden zıplıyor. SUPER ONE FINAL BEAT!

Rene Dupree, düşmüyor. Onu tutuyor. Piledriver'a alıyor. RİNGİN KÖŞESİNDEN ATLIYOR. SUPER SITOUT PILEDRIVER! Gargano'nun kafasından çat diye ses çıkıyor. Arenadaki seyirciler bir gözünü kapatarak olanları izliyor. Dupree zor bela tuşa gidiyor. Hakem sayıyor. 1...2...

3!

Elenen: Johnny Gargano Eleyen: Rene Dupree
Kazanan ve Yeni GWA Takımlar Şampiyonu: Rene Dupree ve Grado

Hakem ringe kemerleri getiriyor. İki kemeri de Dupree'ye veriyor. Diğer kemeri Grado'ya vermek için etrafına bakıyor ancak onu göremiyor. Hakemin desteği ile ayağa kalkıyor. İki kemeri de kendisi kaldırıyor ama yere düşüyor. Hakemin desteği ile bir kez daha ayağa kalkıyor. Ringin köşesine çıkıyor. Kemerleri tekrardan havaya kaldırıyor. Kemerin bir tanesini girişe doğru kaldırıyor. Madonna ve korosuna doğru kaldırıyor. Onlar da ellerindeki şarap kadehlerini Rene Dupree'ye doğru kaldırıyor. Jeneriklik görüntülerle kutlama sona eriyor.

zGGRW9.png

Liv Morgan'ı arka alanda bir odada görüyoruz. Oldukça dikkatli bir şekilde kemerine bakıyor. Birden yanına Cody Rhodes geliyor.

Liv Morgan: Cody...

Cody Rhodes: Hazır mısın?

Liv Morgan kafasını sallıyor.

Liv Morgan: Ellerimin kana bulanmasını istiyorum. Ve o kanlarla kitabımıza işaretler bırakacağım. Sadece...

Cody Rhodes: Sadece ne?

Liv Morgan: Bu atmosfer beni rahatsız ediyor.

Cody Rhodes: O aptal insanları umursamana gerek yok. Yeni evrende kaybeden olmayı seçtiler. Bugün hikayemize sadece bir sayfa ekleyeceğiz. Bu sonsuza kadar bitmeyecek. Kazanacağız çünkü bu noktaya kadar her şeyimizi verdik. Güç bizim elimizde ve öfkemizi artık ortaya çıkarma zamanı. Ben rahat hissediyorum. Çünkü Io'nun senin karşısında bir çaresi olmadığını biliyorum. Sen bunu yaparken kenarda duracağım ve bana çektirdiği eziyetlerin bedelini ödemesini zevkle izleyeceğim. Git ve onun işini bitir.

Liv Morgan: Ya işler beklediğimiz gibi gitmezse?

Cody Rhodes: Bana güvenmiyor musun?

Liv Morgan: Bunun güvenip güvenmemekle alakası yok Cody. Bitmek bilmiyorlar ve asla bilmeyecekler.

Cody Rhodes: Bu gece rakiplerimizin işini bitireceğiz. Onların karanlık bir sonsuzluğun içine atacağız. Sonrasında yeni insanlar karşımıza çıkmaya cüret edecekler. Durmayacağız onlarında işini bitireceğiz. Yeryüzünü selamlayacak geleceğin şafak vaktini birlikte izleyeceğiz.

Cody Rhodes bir kitap çıkartıyor ve Liv Morgan'a gösteriyor.

Cody Rhodes: Buraya yazdığımız her şey bize güç verecek. Bu evren bizim ve onu istediğimiz gibi şekillendirmeye devam edeceğiz. Çık ve o kadının işini bitir. Sana inanıyorum.

Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi odadan çıkıyorlar.

zGGRW9.png

117-feauture_350x200.jpg

Ekranlara Io Shirai ile alakalı görüntüler geliyor. Pyrolar patlamaya başlıyor ve seyirciler çoşuyorlar. Kısa bir süre sonra görüntüler kesiliyor. Kamera girişte doğru odaklanıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=tvrv1YZWjRY[/ame]
Io_Shirai_bio--d0c844fe63ebaa57b597f2a51f2d4cd9_350x200.jpg

Io Shirai girişte görünüyor. O girişte görünür görünmez müthiş bir çığlık kopuyor seyircilerden. Şimdi ise Io Shirai chantleri ile inliyor arena. Io Shirai hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Çelik basamaklardan çıkıp aprona geçiyor. Bir süre seyircilere bakıyor ve derin bir nefes alıyor. Şimdi ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7vCju5Mjw3w[/ame]
unnamed_350x200.jpg

Serj Tankian girişte görünüyor. Piyano bir yandan çalarken o da Empty Walls'ı söylemeye başlıyor. Şarkı devam ederken kamera girişe odaklanıyor.

Your empty walls, your empty walls
Pretentious attention, dismissive apprehension
Don't waste your time on coffins today
When we decline from the confines of our mind
Don't waste your time on coffins today

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication?
Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication?

I want you to be left behind those empty walls
Taunt you to see from behind those empty walls!

i_350x200.jpg
cody-rhodes-don-aew-2_350x200.jpg

Liv Morgan girişte görünüyor. Hemen arkasında ise Cody Rhodes var. Seyirciler yoğun bir şekilde yuhalamaya başlıyorlar. Cody Rhodes bağırarak seyircilere tepki gösteriyor. Liv Morgan sakin bir şekilde girişini gerçekleştiriyor. Aprona zıplıyor ve kemerini seyircilere doğru kaldırıyor. Cody Rhodes spiker masasına geçiyor. Liv Morgan hakeme kemerini teslim ediyor.

Buğra Gür: Cody burada ne yapıyorsun?

Cody Rhodes: Maç sonuna kadar susacaksınız ve beni dinleyeceksiniz. Zaten birazdan kemeri alıp gideceğiz. Ardından ise WHC kemeri... Beni bekliyor Gür.

Tazz: Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?

Cody Rhodes: Neden biliyor musun Tazz? Çünkü ben Cody Rhodes'um. O da Liv Morgan. Neler yapabileceğimizi görmeye hazır mısınız? İzleyin o zaman. Ve bu arada, gecenin ilerleyen saatlerinde size bir sürprizim olacak.

Tekrar ringe dönüyoruz. Son kontroller yapıldıktan sonra maç başlıyor.

GWA Championship Match
Liv Morgan (c) vs. Io Shirai

Zil çalar çalmaz seyircilerden büyük bir uğultu kopuyor. Liv Morgan kulaklarını kapatıyor ve sırıtıyor. Seyirciler şimdi Io Shirai adına chantler atmaya başlıyor. Io Shirai dikkatli gözlerle Liv Morgan'a bakıyor. Birkaç adım atıyor ve Morgan'a yaklaşıyor. Morgan geri geri gidiyor. İplere yaslanıyor ve alaycı bir bakış atıyor. İkili yaklaşıyorlar birbirlerine ve lock up ile başlıyorlar. Birbirlerine üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Liv Morgan, Io Shirai'nin arkasına geçiyor. Io birden kolundan yakalıyor Liv Morgan'ı ve çekiyor. Liv Morgan bir tekme atıp uzaklaştırmak istiyor Io'yu. Io tekmeden sıyrılıyor ve kolunu çeviriyor şimdi Morgan'ın. Morgan bir takla atarak durumu yine eski haline getiriyor. Elini çekiyor Io'dan ve şimdi bir dirsek darbesi geçirmeye çalışıyor. Io Shirai sıyrılıyor ve arkasına geçiyor Liv Morgan'ın. Birden German Suplex için kaldırmak istiyor fakat Liv Morgan izin vermiyor. Birden kafasından kavrıyor Io'yu ve Headlock'a alıyor. Io şimdi çeviriyor ve Chinlock'a alıyor. Liv Morgan atıyor bu sefer ve Side Headlock'a alıyor. Seyirciler tempo tutuyor. Io Shirai seyircilerin temposuyla birlikte üzerinden atıyor Morgan'ı ve iplere doğru gönderiyor. Liv Morgan iplerden sekiyor. Birden Io Shirai'ye Clothesline yapıştırmak istiyor. Io eğiliyor ve Morgan diğer iplerden sekiyor. Io Shirai'den Back Body Drop! Liv Morgan sırtını tutarak ayaklanıyor. Io Shirai hamle yapıyor ve Palm Strike! Morgan aniden çekiliyor. Io Shirai'yi kolundan yakalayıp yere yatırıyor. Şimdi koluna seri tekmeler vurmaya başlıyor. Io Shirai acıyla kolunu tutuyor. Liv Morgan şimdi yakalıyor Io Shirai'nin kolunu ve Armbar bağlıyor. Io Shirai acıyla bağırıyor fakat kısa sürede Liv Morgan'ı üzerinden atmayı başarıyor. Io Shirai ayağa kalkıyor derken Liv Morgan bu sefer de Crucifix Armbar bağlıyor. Io Shirai dayanmaya çalışıyor.

Io Shirai, Liv Morgan'ı köşeye doğru çarptırıyor. Birkaç geri adım atıyor. Liv Morgan köşeye yaslanmış durumdayken Io Shirai üzerine doğru koşuyor. Liv Morgan çekildi. Io Shirai köşeye çarpmadan durmayı başarıyor. Arkasına dönüyor derken Liv Morgan'dan sert bir Chop darbesi geliyor. Liv Morgan bir chop darbesi daha vuruyor. Şimdi gülümseyerek seyircilere dönüyor ve sessiz olmaları için işaret veriyor. Io Shirai'ye bir Chop darbesi daha vuruyor. Şimdi yatıyor yere ve ayağı ile kafasına bastırmaya başlıyor. Birkaç Stomp darbesi vurduktan sonra çekiliyor. Liv Morgan ringin ortasına geçiyor. Bir yandan ise taunt atıyor. Ayağının tozunu Io'nun üzerine atıyor. Io Shirai toparlanmaya çalışıyor. Aniden kalkıp koşuyor Liv Morgan'ın üzerine. Morgan eğiliyor ve Io Shirai iplere doğru gidiyor. İplerden sekip aniden Liv Morgan'a Clothesline yapıştırıyor. Morgan kalkmaya çalışırken Io Shirai bir de Dropkick patlatıyor. Io Shirai aniden kaldırıyor Morgan'ı ve Lifting Knee Strike! Morgan ringin ortasında yerde suratını tutarken Io Shirai atlıyor ve Double Foot Stomp! Morgan aniden çekiliyor. Kalkmaya çalışıyor fakat Io Shirai'den Basement Dropkick! Hemen üstüne bir Leg Drop ve tuş denemesi: 1...

Liv Morgan atıyor. İkili kalkıyorlar. Io Shirai sekiyor iplerden derken Liv Morgan Dropkick yapıştırmak istiyor. Io Shirai tutunuyor iplere ve duruyor. Liv Morgan boşa düşüyor. Şimdi Io koşarak bir tekme patlatmaya çalışıyor Liv Morgan'ın suratına. Liv Morgan geriye doğru yatarak sıyrılıyor bu tekmeden. Io sinirleniyor ve saçlarından tutup kaldırmak istiyor Morgan'ı. Morgan itiyor Io'yu. Hemen üzerine koşuyor. Io Shirai eğilince Liv Morgan iplerin üzerinden düşecek gibi oluyor fakat dengesini toparlıyor. Arkasına dönüyor. Io Shirai bir dirsek darbesi patlatıyor. Çeviriyor Morgan'ın kafasını ve bir Headbutt! Liv Morgan suratını tutuyor derken birden Io Shirai'ye sinirle hamle yapıyor ve Sister Abigail pozisyonuna almak istiyor. Hayır! Io Shirai bir tekme yapıştırıyor ve Package Piledriver için Liv Morgan'ın kafasını bacaklarının arasına alıyor. Liv Morgan çekiliyor. İkili birbirlerini iterek köşeye kadar geliyorlar. Liv Morgan köşeye yaslıyor Io Shirai'yi ve Chop darbesi vuruyor. Birkaç Chop darbesi patlattıktan sonra Io Shirai birden çığlık atıyor. Önce bir dirsek darbesi yapıştırıyor Morgan'a ve hemen ardından durumu tersine çevirip Morgan'ı köşeye doğru yaslıyor. Choplar vurmaya başlıyor. O vurdukça seyirciler çoşuyor. Io Shirai geriliyor ve Morgan'ın üzerine doğru koşuyor. Fakat o daha tam koşamadan Morgan yaslandığı köşeden kalkıyor ve Io'nun üzerine doğru koşup Spear'ı yapıştırıyor. Hızla tuşa gidiyor: 1...

Io Shirai atıyor. Morgan biraz tedirgin oluyor. Io Shirai hemen ayaklanıyor. Morgan saçlarından yakalıyor Io Shirai ve köşeye doğru getiriyor. İkili tekrar köşedeler. Liv Morgan kafasını köşeye vuruyor Io'nun. Hemen ardından ise Io'nun ayağından kavrayarak köşeye doğru çıkarmaya çalışıyor. Başta Io Shirai buna izin vermiyor ve çırpınarak Liv Morgan'ı üzerinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Liv Morgan birkaç dirsek darbesi vurduktan sonra Io sersemliyor. Köşeye çıkartıyor Io'yu ve Superplex için kavramaya çalışıyor. Io yumruklar atıyor. Liv Morgan kaldırmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Tekrar Superplex için hamle yapıyor ama Io'nun yumrukları daha ağır basıyor. Io Shirai birden aprona doğru iniyor. Zıplıyor ve Springboard Dropkick! İkisi birden ringin dışına düşüyorlar. Darbeyi yiyen Morgan olsa da düşmenin etkisiyle Io da acı çekiyor. Seyirciler bariyerlere vurarak tempo tutuyorlar. Yavaş yavaş ayaklanıyorlar. Io Shirai, Liv Morgan'ın karnına bir tekme geçiriyor. Liv Morgan chop darbesi ile karşılık veriyor. İkili birbirlerine seri dirsek darbeleri vuruyorlar. Io Shirai şimdi rakibini bariyerlere doğru göndermek istiyor fakat Liv Morgan izin vermiyor ve o Io'yu gönderiyor bariyerlere. Io sırtını çarpıyor. Bariyerlerden uzaklaşmaya çalışırken Liv Morgan hemen üstüne koşuyor ve bir Clothesline yapıştırıyor. Liv Morgan gülerek yerde yatan Io'nun kafasına tekmeler vuruyor. Şimdi çelik basamaklara doğru çıkıyor. Io Shirai ayaklanmaya çalışırken Liv Morgan basamaklardan atlıyor ve Crossbody! FAKAT IO SHIRAI ANIDEN HAVADAN SUPERKICK VURUYOR!

Buğra Gür: ANANI AVRADINI!

Cody Rhodes: Ne dedin sen?

Liv Morgan acıyla suratını tutarken Io Shirai bir süre nefesleniyor. Spiker masasında duran Cody Rhodes ile göz göze geliyorlar. Cody Rhodes oldukça sinirli bir şekilde bakıyor ona. Io Shirai, Liv Morgan'ı kaldırıyor. Birden kavrıyor ve çelik basamaklara doğru Powerslam! Liv Morgan acıyla sırtını tutuyor. Io Shirai tekrar kaldırıyor Liv Morgan'ı ve kafasını önce aprona vuruyor ardından ise ringe sokuyor. Bir tuş deniyor: 1... Liv Morgan atıyor. Io Shirai kaldırıyor Morgan'ı ve iplere gönderiyor. Liv Morgan ikinci iplerin üzerine düşüyor. Io Shirai koşuyor ve Tiger Feint! Fakat Liv Morgan çekiliyor. Io Shirai dönüyor iplerde ve arkası dönük bir şekilde apronda kalıyor. Liv Morgan birden Io Shirai'nin sırtına Dropkick yapıştırıyor. Io ringin dışına düşüyor ve kafasını spiker masasına doğru çarpıyor. Hala ayaktayken Liv Morgan ringin içinde birkaç geri adım attıktan sonra koşuyor ve Suicide Dive! Yerdeler. Liv Morgan hızla kalkıyor ve aprona doğru çıkartıyor Io'yu. Morgan bir tekme yapıştırıyor ve tam apronda DDT! İterek ringin içine sokuyor Io Shirai'yi. Tam tuş edeceği sırada Io Shirai birden ayağa kalkıyor. Liv Morgan şaşkın bir şekilde kafasını Io Shirai'ye çeviriyor. Seyirciler tekrar Io chantleri atmaya başlıyor. Io Shirai yediği darbeyi umursamadan oldukça öfkeli bir şekilde ayakta. Hızla Liv Morgan'a doğru koşuyor ve Rider Kick! Io Shirai tuşa gidiyor: 1...2... Kick Out! Io Shirai hemen Chinlock bağlıyor. Liv Morgan acıyla bağırıyor ve iplere uzanmaya çalışıyor derken Io Shirai Accolade bağlıyor. Liv Morgan iplere uzanmaya başarıyor. İkili ayaklanıyorlar. Birbirlerine dirsek darbeleri vurmaya başlıyorlar. Io Shirai'nin boynu kıpkırmızı olmuş durumda. Liv Morgan dirsek darbelerini bırakıyor ve inanılmaz sert bir Chop patlatıyor. Io Shirai aniden dönüyor ve Headbutt! Liv Morgan sersemliyor ve yerde kalıyor. Bir süre kalkamıyor. Io Shirai koşup Superkick patlatmak istiyor. Liv Morgan çekiliyor. Şimdi koşuyor ve Enzuigiri! Kalkıyor ve Double Foot Stomp! Tüm bunların üstüne Standing Moonsault! Liv Morgan tuşa gidiyor: 1...2...

20200504_RAW_Charlotte_Liv_2--fa82d41e50a9575c93fc140cbd0a7e7c_350x200.jpg

Io Shirai atmayı başarıyor. Liv Morgan oldukça sinirleniyor. Ayağa kalkıyor ve bir süre Io'ya bakıyor. Birden Io Shirai'nin tekrar kolundan yakalıyor. Çevirerek adeta sakatlamaya çalışıyor. Durmuyor ve diziyle bastırıyor ardından ise tekmeler vuruyor. Kaldırıyor ve Double Knee Armbreaker! Liv Morgan ayağa kalkıyor seyircilere bakıyor. Elini havaya kaldırıyor. Yuhalamalar yükseliyor. Liv kafasını sallıyor iki yana. Yerde yatan Io'yu gösteriyor. Seyirciler Io adına destek atıyorlar. Liv Morgan aniden Io Shirai'yi kucaklayarak kaldırıyor ve Fallaway Slam! Hemen üzerine Elbow Drop! Liv ayaklanıyor ve birkaç Stomp darbesi vuruyor Io'ya. Kaldırıp köşeye doğru gönderiyor. Hızla koşuyor ve Hip Attack! Io Shirai yerden kalkmaya çalışırken Liv Morgan köşeye çıkıyor ve Missile Dropkick! Liv saçından yakalıyor Io'yu ve ayağa kaldırıyor. Kafasını seyircilere doğru tutuyor ve dalga geçmeye başlıyor. Cody Rhodes spiker masasında ayağa kalkıp alkışlıyor Liv Morgan'ı. Bu sırada Io Shirai birden dirsek darbeleri vuruyor Liv Morgan'ın karnına. Aniden kavrıyor ve Brainbuster! Io Shirai şimdi Liv Morgan köşeye doğru sürüklüyor ve yaslıyor. Geri geri gidiyor. Aniden koşuyor ve Corner Double Knee Strike! Io köşeye çıkıyor ve hazırlanıyor. Şimdi ise Asai Moonsault! BAŞARILI! Io Shirai tuşa gidiyor: 1...

KICK OUT! Liv Morgan atmayı başarıyor. Şampiyon maça tutuyor. Bu sırada Io Shirai aniden Liv Morgan'ın üzerine çıkıyor ve yumruklar vurmaya başlıyor. Liv Morgan kendini bu yumruk darbelerinden korumaya çalışıyor. Atıyor üzerinden Io'yu derken Io bu sefer ayağa kalkıp tekmeler vuruyor. Liv Morgan'ı kafasından tutuyor ve iplere doğru getiriyor. Bir süre Liv'in kafasını iplere doğru bastırıyor. Aynı zamanda diziyle ensesine doğru bastırıyor. Hakem uyarıyor Io'yu. Io şimdi Liv Morgan kaldırıp bir tekme geçiriyor. Tam Powerbomb pozisyonuna alacağı sırada Liv Morgan iplere doğru gönderiyor Io'yu ve dönüşünde Superkick vuruyor! Io Shirai dizlerinin üzerine düşüyor. Liv Morgan birden onu kaldırıyor ve kavrıyor. Şimdi ise Double Underhook DDT! Liv Morgan köşeye çıkıyor ve hazırlanıyor. Atlıyor ve Moonsault! HAYIR! Io Shirai çekiliyor ve Liv Morgan boşa düşüyor. Oldukça acı verici bir şekilde çakılıyor zemine. Io Shirai kalkıyor ve Liv Morgan'ı kaldırıyor. Arkasından kavrıyor ve German Suplex! Io Shirai bir kere daha kaldırıyor ve bir German Suplex daha. Şimdi üçüncü German Suplex için kaldırıyor Liv Morgan'ı ve üçüncü German Suplex!? HAYIR! Liv Morgan birden çeviriyor Io'yu ve Sister Abigail! Liv Morgan tuşa gidiyor: 1...

KICK OUT! KICK OUT!

IO SHIRAI ATIYOR! Liv Morgan bir süre kıpırdamıyor ve düşünceli bir şekilde Io'ya bakıyor. Io Shirai tuşu erkenden atsa bile ayağa kalkması biraz vakit alıyor. Ayağa kalkar kalkmaz Liv Morgan Short-Arm Lariat patlatıyor. Io Shirai takla atarak yerde kalıyor. Liv Morgan kaldırıyor onu ve iplere doğru gönderiyor. Io Shirai iplerin üzerinde aprona doğru düşüyor. Liv Morgan koşuyor ve bir dirsek darbesi patlatıyor. Io Shirai ringin dışına düşüyor. Liv Morgan koşeye çıkıyor ve Io Shirai'nin ayaklanmasını bekliyor. Liv Morgan atlıyor ve Crossbody! Liv Morgan ringin dışında Io Shirai'ı kaldırıyor. Spiker masasının önüne doğru getiriyor. Io'nun kafasını spiker masasına çarptırıyor. Saçlarından tutarak bariyerlere doğru itmek istiyor. Io izin vermiyor. Birden Liv Morgan'ı Side Headlock'a almak istiyor. Liv Morgan arkasına geçiyor Io'nun ve hemen ardından German Suplex! Io Shirai acıyla boynunu tutuyor. Liv Morgan toparlanıyor ve Io'yu ringe sokuyor. Tuş deniyor: 1...2...

Başarısız. Liv Morgan kaldırıyor Io Shirai'ı ve Belly to Back Suplex! Io Shirai yerde yatarken Liv Morgan etrafında dönüyor. Io kalkmaya çalışıyor. Liv Morgan koşarak bir diz darbesi patlatacağı sırada Io çekiyor kendini. Ayaklanıyor ve Liv Morgan'ın üzerine koşuyor. Io Shirai'den Frankensteiner! Hayır Liv Morgan birden Powerbomb pozisyonuna çeviriyor. Bu sefer Io Shirai çeviriyor ve Tornado DDT! Başarılı! Io Shirai kaldırıyor Liv Morgan'ı ve Double Underhook Backbreaker! Io Shirai'nin durmaya niyeti yok. Kaldırıyor Liv Morgan'ı ve bir Chop darbesi geçiriyor. Şimdi ise köşeye doğru gönderiyor. Koşup bir dirsek darbesi patlatıyor. Tekrar geriliyor ve şimdi Body Avalanche! Io Shirai eliyle alkış yaparak seyircilerin tempo tutmasını sağlıyor. Liv Morgan'ı köşeye çıkartıyor. Morgan karşı koyamıyor. Io Shirai hemen peşinden köşeye çıkıyor. Hızla kavramak istiyor Morgan'ı fakat Morgan köşede bir Headbutt vuruyor. Io'nun dengesi bozuluyor ve aprona düşüyor. Io Shirai, Liv Morgan'ın ayağından çekerek köşeden aprona indiriyor. İkili apronda birbirlerine yumruklar vuruyorlar. Liv Morgan bir tekme geçirmek istiyor fakat Io Shirai sıyrılıyor. Buna rağmen Liv Morgan bir dirsek darbesi patlatmayı başarıyor. Io suratını tutuyor. Aniden sinirle bağırıyor ve birden Liv Morgan'ı çekiyor kendisine. Hızla kaldırıyor... TOMBSTONE POZİSYONUNA ALIYOR! TAM APRONDA TOMBSTONE! İKİLİ RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYORLAR.

This is Awesome! This is Awesome! This is Awesome!
Holy Shit! Holy Shit! Holy Shit!

Seyircilerden This Is Awesome chantleri yükseliyor. Io Shirai kalkıyor ayağa ve Liv Morgan'a yöneliyor. Liv Morgan yediği Tombstone'a rağmen çelik basamaklara tutunarak kalkmaya çalışıyor. Io Shirai gülümsüyor. Şimdi Liv Morgan'a yaklaşmaktan vazgeçiyor. Birkaç geri adım atıyor ve koşmaya başlıyor. Ayaklanan Liv Morgan'a Dropkick'i yapıştırıyor! Liv Morgan çelik basamakların üzerinden uçuyor ve bariyerlere doğru çarpıyor. Io Shirai kenarda Stomp darbeleri vurmaya başlıyor Liv Morgan'a. Bu darbelerin üzerine kaldırıyor ve Palm Strike! Io Shirai saçından tutarak sürüklüyor Liv Morgan'ı. Çelik basamakların üzerine çıkartıyor. Birden tekme geçiriyor ve Package Piledriver pozisyonuna almak istiyor. Liv Morgan son anda kendini ringin içine doğru atıyor. Io Shirai aniden dalıyor ringe ve Headscissors! Liv Morgan ayaklanmaya çalışıyor. Io'dan Jawbreaker! Şimdi Liv Morgan'ın arkasına geçiyor ve Half Nelson Suplex! Io Shirai yerden kaldırıyor Liv Morgan'ı ve Deadlift Styles Clash! Io Shirai eliyle köşeyi gösteriyor. Hızla köşeye doğru yöneliyor. Köşeye çıkıyor ve Asai Moonsault!

Liv Morgan çekiliyor! Io Shirai boşa düşüyor. İkili bir süre yerde yatıyorlar. Seyirciler alkış yaparak tempo tutuyorlar. Cody Rhodes spiker masasından kalkıyor ve ringin kenarına geçiyor. Ayağa kalkması için Liv Morgan'a bağırıyor. Liv Morgan iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Şimdi Io'yu kaldırıyor. Io Shirai aniden itiyor üzerinden Liv Morgan'ı derken Morgan dönüyor ve Io'ya Bicycle Kick patlatıyor. Io Shirai yere düşmeden kavrıyor ve Sister Abigail! Hayır Io Shirai izin vermiyor. Birden çeviriyor Morgan'ı ve şimdi Lifting Reverse DDT! Fakat Liv Morgan arkasına doğru düşüyor ani bir hamle ile Io'nun. Şimdi Io Shirai'i iplere doğru itiyor. Io Shirai çarpıyor iplere. Arkasını döndüğü sırada Liv Morgan koşuyor ve The Flatliner! Liv Morgan tuşa gidiyor: 1...2...

Io Shirai atıyor! Liv Morgan hiç vakit kaybedem kaldırıyor Io'yu ve Sister Abigail pozisyonuna almak istiyor tekrar. Io Shirai reverseliyor ve Hook Kick! Liv Morgan yere yıkılmadan Io Shirai birden kavrıyor onu ve Rainmaaaaker! Başarılı! Io Shirai bugün her şeyi deniyor. Liv Morgan yerde yatarken Io Shirai tuşa gitmek yerine onu kaldırıyor. Birkaç Chop darbesi vuruyor. Hemen ardından kavrıyor ve Body Slam! Io Shirai iplere doğru koşuyor Springboard Corkscrew Moonsault Senton! Io Shirai tuşa gidiyor: 1...2 Liv Morgan atıyor. Io Shirai birden Koji Clutch'a alıyor! Liv Morgan çırpınıyor fakat Liv Morgan kilidi gerçekleştiriyor. Liv Morgan acıyla kıvranıyor ve pes etmek üzere. Io Shirai şampiyonluk içine sıkmaya devam ediyor. Liv Morgan hala çırpınıyor. En sonunda elini havaya kaldırıyor. Pes mi ediyor?

Liv Morgan elini sıkıyor. Hala dayanıyor ve pes etmiyor. Çırpınmaya devam ediyor ve birden Io Shirai'yi üzerinden atıyor. İkili kalkıyorlar derken Io Shirai Clothesline yapıştırmak istiyor. Liv Morgan birden kolundan yakalıyor Io'yu ve Fujiwara Armbar bağlıyor! Bu kez Io Shirai zor durumda ve pes etmemek için dayanıyor. Maçın maçından beri özellikle çalıştığı sağ koluna bağlıyor Liv kilidi. Bir süre bırakmıyor. En sonunda Io Shirai pes etmeyince bırakmak zorunda kalıyor. Liv Morgan kaldırıyor Io'yu ve köşeye gönderiyor. Ardından ise koşuyor ve Corner Big Boot! Io Shirai aniden çekiliyor. Tam hamle yapacağı sırada acıyla kolunu tutuyor. Liv Morgan köşeden indiriyor ayağını. Toparlanmaya çalışıyor. Io'ya dönüyor ve ikili yüz yüze geliyorlar. Birbirlerine öfkeyle bakıyorlar. Cody Rhodes aniden kenardan Io Shirai'ye bağırıyor. Io kafasını çeviriyor derken Liv Morgan aniden hamle yapıyor ve Sister Abigail pozisyonuna alıyor! FAKAT IO SHIRAI YİNE İZİN VERMİYOR! ÇEVİRİYOR LIV MORGAN'I VE BİR TEKME GEÇİRİYOR ARDINDAN İSE KALDIRIYOR VE PACKAGE PILEDRIVER! Io Shirai tuşa gidiyor: 1...2...

Liv Morgan atıyor! Io Shirai şok olmuş bir şekilde bakıyor.

EZIuuYHWsAEGqBo_350x200.jpg

Io Shirai yerdeki rakibine yumruklar atıyor. Kaldırıyor ve dirsek darbeleri vuruyor. Bu dirsek darbeleri yerini Choplara bırakıyor. Liv Morgan darbeleri yedikçe daha öfkeli bakıyor Io'ya. Io darbeleri sertleştirip yıkmaya çalışıyor Morgan'ı fakat Morgan yıkılmıyor. Io Shirai şimdi iplerden sekip koşuyor Liv Morgan'ın üzerine derken Morgan'dan Matrix Evasion! Kalkıyor Io arkasını döndüğü sırada Roundhouse Kick! Liv Morgan şimdi Cobra Clutch bağlıyor. Io Shirai acıyla kıvranıyor. Kısa bir süre içinde birden Jawbreaker ile hareketten kurtuluyor. Şimdi çeviriyor Morgan'ı ve Dragon Suplex! Liv Morgan ringin dışına yuvarlanıyor. Io Shirai aprona geçiyor. Liv Morgan ringin dışında yerdeyken Io Shirai aprondan atlıyor ve Liv Morgan'ın kafasına Double Foot Stomp! Bu hareketin ardından kenardaki Cody Rhodes endişeli bir şekilde iki elini başına koyuyor. Io Shirai kaldırıyor Liv Morgan'ı ringe sokuyor. Peşinden ringe girmek istiyor fakat Cody birden Io'nun önüne geçiyor. Hakem ringin içinde Cody'in uyarıyor. Io Shirai birden dirsek darbesi patlatıyor Cody Rhodes'a! Cody yığılıyor kenara. Io Shirai şimdi ringe giriyor. Liv Morgan'ı kaldırıyor. Bu sırada Liv Morgan aniden roll up'a alıyor! Hakem hızla sayıyor: 1...2...

Io Shirai atıyor aniden. Nefes nefese kalmış bir şekilde ayağa kalkan Morgan'a hamle yapmak istiyor. Liv Morgan birden kavrıyor Io'yu ve Uranage! Seri Stomp darbeleri vurmaya başlıyor. Liv Morgan kaldırıyor Io'yu ve Body Slam! Hemen ardından Senton için zıplıyor fakat Io Shirai dizlerini kaldırıyor. Ayağa kalkıyor ve Liv Morgan'ın kafasından tutarak kaldırıyor. Boynundan kavrayıp Brainbuster pozisyonu için kaldırmak istiyor. Liv Morgan izin vermiyor. Bir tekme geçiriyor Io'ya ve Powerbomb pozisyonuna alıyor. Io Shirai arkasına düşüyor Liv Morgan'ın. Morgan arkasını dönüyor derken Io Shirai Shotgun Dropkick'i patlatıyor! Şimdi ise köşeye çıkıyor ve Asai Moonsault için hazırlanıyor! Fakat Liv Morgan aprona doğru atıyor kendini. Io Shirai Moonsault yapmaktan vazgeçiyor ve köşeden aprona doğru Double Foot Stomp! Io Shirai hareketin ardından ringin dışına düşerken Liv Morgan apronda oldukça acı içinde kıvranıyor.

Io Shirai ayağa kalkıyor ve ringe giriyor. Liv Morgan'ı ittiriyor. Ringin ortasına doğru çekiyor. Liv Morgan birden Io'nun saçından çekiyor. Io saçını ondan kurtarmaya çalışırken Liv Morgan ayağa kalkmaya çalışıyor. Fakat kalkmayı başaramıyor. Acıyla karnını tutuyor. Şimdi Io'nun saçlarını bırakıyor ve sadece karnını tutuyor. Io Shirai kendi kendine bir şeyler söylüyor. Birden Liv Morgan'a doğru tükürüyor. Morgan'ın karnına tekmeler atıyor. Yavaş yavaş kaldırıyor ve arkasına geçiyor. GERMAN SUPLEX! IO SHIRAI KALDIRIYOR VE BİR GERMAN SUPLEX DAHA! ÜÇÜNCÜ GERMAN SUPLEX'I YAPTIKTAN SONRA LIV MORGAN'I KÖŞEYE GÖNDERİYOR. ŞİMDİ MORGAN'I KÖŞEYE ÇIKARTIP KAVRIYOR VE SPANISH FLY!

HAYIR! LIV MORGAN ANİDEN İTİYOR RİNGE IO'YU HEMEN ARDINDAN DOUBLE FOOT STOMP!? FAKAT IO SHIRAI ÇEKİLİYOR. LIV MORGAN AYAKLARININ ÜZERİNE DÜŞÜYOR. Io Shirai bir dirsek darbesi patlatıyor. Birden kavrıyor Liv Morgan'ı ve Tiger Driver '91! Io, Misawa'ya selam çakıyor ve seyircilerin çığlıkları eşliğinde şampiyonluk için tuşa gidiyor: 1...2...

KICK OUT!

WHAT!?

Liv Morgan atıyor yine! Cody Rhodes ringin kenarına yaklaşıyor ve Liv Morgan'a bağırarak destek olmaya çalışıyor. Seyircilerden Io Shirai chantleri devam ediyor. Io Shirai ağır ağır Liv Morgan'ın üzerine doğru yürüyor. Şimdi kafasından tutup kaldırıyor. Bir Headbutt geçiriyor Morgan'a! Morgan dizlerinin üzerine yere çöküyor. Io Shirai Chop darbesi vuruyor. Şimdi iplerden sekiyor ve koşarak bir diz darbesi patlatmak istiyor. MORGAN ÇEKİLİYOR VE IO SHIRAI'NIN ARKASINA GEÇİYOR! Birden kavrıyor ve Cross Rhodes! Liv Morgan Cross Rhodes'u vuruyor ve Cody'e dönüp göz kırpıyor. Şimdi kahkaha atmaya başlıyor fakat kahkahası kısa sürüyor. Acıyla karnını tutuyor ve toparlanmaya çalışıyor. Cody Rhodes kenardan bağırmaya devam ediyor. Liv Morgan şimdi kaldırıyor Io'yu ve Sister Abigail! Liv Morgan tuşa gidiyor: 1...2...

3!

Kazanan ve Hala GWA Şampiyonu: Liv Morgan

Liv Morgan başarıyor. Kemerini bir kez daha koruyor ve saltanatına devam ediyor. Cody Rhodes görevlilerin arasına dalıyor ve hemen kemeri alıp ringe giriyor. Seyirciler yuhalarken Cody Rhodes kemeri Liv Morgan'ın beline takıyor. Morgan galibiyetini Cody Rhodes'a sarılarak kutluyor. İkili birbirlerine bakarak gülüyorlar ve kafalarını sallıyor.

Liv Morgan: Başarıyoruz Cody.

Cody Rhodes: Asıl başarıya gecenin sonunda ulaşacağız. Japonya... Bizi izlemeye devam edin!

Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi ringden iniyorlar ve arka alanın yolunu tutuyorlar. Ekranlara maçın tekrar görüntüleri geliyor. Liv Morgan girişte bir süre duruyor ve kafasını çevirip ringe bakıyor. Io Shirai acı içinde hala ringin kenarında ve sağlık görevlileri durumuna bakıyorlar. Liv Morgan'ın suratındaki gülümseme eşliğinde kapanıyor kameralar.

zGGRW9.png

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=DtfE-n_HMF4&t=53s[/ame]
Nitro Time!

krmz_hal.png

Müzik birkaç saniye çalıyor. Arka alandan sürüyle paparazi ordusu geliyor. Flaşlar patlıyor. Muhabirler birbirini itiyor. Ancak bu çabaları sonuçsuz kalıyor. Gelen giden olmuyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=_6lLJsoOs04&t=18s[/ame]
Welcome To Slamtown!

slamtown.jpg

Girişe Slamtownlu insanlar geliyor. Hızlıca rampaya doğru ilerliyorlar ve beklemeye başlıyorlar.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=mkwYujWd9W4&feature=emb_title[/ame]
Push it to the limit
Walk along the razor's edge
But don't look down, just keep your head
Or you'll be finished

john-morrison-mundo-3_350x200.jpg
hggHnn.png

Güreş tarihinin en seksi çifti Johnny Mundo ve Carmella sonunda girişte görünüyor. Paparaziler, ikili geldiği gibi fotoğraf çekmeye başlıyor. Mundo ve Mella kameralara poz verip rampaya doğru ilerlemeye başlıyorlar. Rampadaki Slamtownlular, Yüce Valileri Johnny Mundo ve First Lady'leri Carmella önünde diz çöküyor. Mundo ve Carmella kraliyet çifti, halklarını selamlayıp ringe giriyor. Mundo ceketini Mella'ya bırakıyor. Carmella ceketi yere atıyor. Mundo'yu kendine çekiyor. Onun dudağına yapışıyor. Carmella, spiker masasına geçiyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HuOKB5u-tgE&feature=youtu.be[/ame]
A6OLLr.png
fa1ULV.jpg

Evil Ways! AJ Styles girişte görünüyor. Bir adım arkasında ise Paul Heyman var. AJ girişte öylece duruyor. Paul Heyman yanına geliyor. AJ'in arkasına yanaşarak bir şeyler söylüyor. AJ hafiften kafasını sallıyor. Heyman, AJ'in sırtına vuruyor ve arka alana gidiyor. AJ Styles düşünceli ifadeler ile ringe doğru ilerliyor. Aprona gelince şapkasını çıkarıyor. Mundo'ya bakarak köşeye çıkıyor. Turgut Özal tauntunu yapıp ringe giriyor. Rakibini bekliyor.

[ame]https://youtu.be/KLE3qXlCfTw[/ame]
The Beaten Path! Alemin son delikanlısı Bully Ray'in giriş müziği çalıyor ancak girişte kimse görünmüyor. Müzik yarıda kesiliyor ve farklı bir ses duyuluyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=YKZBGJgdz6w[/ame]

Velvet F'N Sky'ın müziği çalıyor! Evet o! Girişte görünüyor. Velvet Sky, uzun süre sonra ringlere güreşçi kıyafetleriyle adım atıyor. Seyircilerin yoğun desteği ile ringe doğru geliyor.

velvet_sky.PNG

Velvet Sky, aprona çıkıyor. Kameramanı parmağında oynatıp istediği noktaya getiriyor. Apronda klasik gösterisini yapıp ringe giriyor. Anonsörden mikrofon talep ediyor.

Velvet Sky: GWA Evreni! Şirketin tartışmasız, geçmişteki ve gelecekteki en iyi Hardcore şampiyonu... gerçek bir badass... Bully Ray geliyor!

bully_ray_liverpool.jpg

Bully Ray, Liverpool forması ile girişte görünüyor. Kollarını iki yana açmış, kemerini beline takmış vaziyette ringe doğru ilerliyor. Velvet Sky, eşini alkışlıyor. Ray, ringe girdiğinde ona sarılıyor. Ray'in elini havaya kaldırıyor. Ray, eşine bir buse konduruyor. Velvet Sky, Hardcore kemerini alıp ringden iniyor. Spiker masasına geçiyor.

Jeremy Borash: Yanımızda Carmella ve Velvet Sky var. Umuyorum ki kirli işlere bulaşılmaz ve tertemiz bir maç olur.

Hakem tüm hazırlıkları yaptıktan sonra zili çaldırıyor ve maçı başlatıyor.

Hardcore Championship Match
AJ Styles vs. Bully Ray (c) (w/Velvet Sky) vs. Johnny Mundo (w/Carmella)

Bully Ray üzerindeki Liverpool formasını çıkaramadan Mundo ve AJ dalıyor. Ray'e hunharca vuruyorlar. Mundo, Ray'in kolunu arkadan tutuyor. AJ sert choplar vuruyor. Mundo bırakıyor. AJ tutuyor. Bu kez de Mundo choplar vuruyor. Köşeye yaslanıyor. Ray'i tutmaya devam ediyor. Mundo koşarak geliyor. Dropkick! Ancak Ray eğiliyor. Hareket AJ'e geliyor. AJ köşede kalıyor. Ray ise parande atarak ringin ortasına geliyor. Ayağa kalktığı anda Mundo'dan Superkick yiyor. Mundo, onu kafasından tutup AJ'in üzerine fırlatıyor. AJ zıplıyor. Ray'in üzerine gelmesine izin vermiyor. Ringin köşesine çıkıyor. Ray'in kafasına diziyle vurduktan sonra Mundo'nun üzerine Crossbody ile atlıyor. Mundo ve AJ yerde yuvarlanıyor. Mundo, AJ'i kucağına alarak ayağa kalkıyor. Fallaway Slam'de tutuyor. AJ'i tam havaya fırlatacakken Bully Ray koşuyor. BIG BOOT! Mundo darbenin etkisi ile köşeye savruluyor. AJ yere düşüyor. Ray bir kere daha koşuyor. Senton Bomb! Ray yine geriliyor. AJ'in sırtına basıp zıplıyor. Mundo'nun üzerine geliyor. Stinger Spla- Mundo'dan ani bir Flapjack! Ray'in kafasını turnbuckle'lara vurmayı başarıyor. Ray de AJ de yerde kalıyor. Mundo biraz yorgun olsa da Carmella'nın verdiği alkışlarla kendine geliyor. Ray ve AJ'i üst üste koyuyor. Köşeye tutunuyor. Zıplıyor. END OF THE WORLD!

AJ çekiliyor. Hareket Bully Ray'in üzerine geliyor. Mundo gözü kapalı yapıyor hareketi. Rakiplerinin ayağını tutmadan, sadece üstlerinde durarak tuşa gidiyor. 1...2... AJ bozuyor. Mundo şaşırıyor. Ray yuvarlanarak ringden iniyor. AJ, Mundo'yu kafasından tutup kaldırıyor. Ringin köşesine fırlatmak istiyor ama Mundo dönüyor ve AJ'i fırlatıyor. AJ köşeden sekiyor. Mundo iplere doğru koşuyor. FLYING CHUCK! AJ hareketin etkisi ile havada bir takla atıyor. Mundo tuşa gidiyor. 1...2... AJ atıyor. Mundo, AJ'i headlock'a alıyor. AJ dermansız bir şekilde harekete razı geliyor. Mundo sıktıkça sıkıyor. Hakem, AJ'in elini hava kaldırıyor. Tık yok. Bir kere daha kaldırıyor. Yine tık yok. Hakem son bir kez daha kaldırıyor. BULLY RAY SANDALYE İLE RİNGE DALIYOR! Mundo'nun kafasına vurmak için koşuyor ancak Mundo, AJ'i de tutarak kendini kenara atıyor. Bully Ray, sandalye ile birlikte arkasını dönüyor. SPINNING WHEEL KICK! Mundo, tekmeyi sandalyeye vuruyor. Sandalye de Ray'in kafasına çarpıyor. Ray darbenin etkisi ile elindeki sandalyeyi ringin dışına uçuruyor. Mundo, Ray'in kafasına birkaç yumruk atıyor. Ray'i ters çeviriyor. Kaldırmaya çalışıyor ama Ray'i kilosundan dolayı kaldıramıyor. Ray'in sırtına diziyle birkaç kez vuruyor. Ray'i kaldırıyor. Belly to Back Wheelbarrow Facebuster! Ray'i sırt üstü çeviriyor. Ayağa kalkıyor. İplere koşarak gidiyor. Sekerek Ray'in üzerine doğru geliyor. Running Shooting Star Press! Koşarken AJ'den iplerden sekiyor. PHENOMENAL FOREARM! Mundo'nun tam alnının ortasına yapıyor. AJ hemen tuşa gidiyor. 1...2...

Ray yerinden oynamadan AJ'in kafasına tekme atıyor ve tuşu bozuyor. AJ yerde kafasını bir süre tuttuktan sonra ayağa kalkıyor. Ray de bu sırada iplerden tutunup kalkıyor. AJ hemen ikincil turnbuckle'a çıkıyor. Knee Drop ile Ray'in sırtına atlıyor. Ray ringin dışına fırlıyor. AJ yerden yavaşça kalkıp ipe tutunuyor. SLINGSHOT CROSSBODY! Gelmiyor. Ray hızlıca aprona çıkıyor ve Uppercut ile AJ'i indiriyor. Apronda duruyor. Uzun süre kendine gelmeye çalışıyor. Bunu başardıktan sonra ayağa kalkıyor. AJ'in koştuğunu görüyor. AJ, Spear deniyor! Ray çekiliyor. AJ iplerin arasından ringin dışına uçuyor. Yere yığılıyor. Bully Ray apronda koşuyor. Elbow Drop ile AJ'in üzerine atlıyor. Kolunu tutarak ayağa kalkmaya çalışırken Mundo da kalkıyor. İplerden tutunuyor. SLINGSHOT CORKSCREW CROSSBODY! Ray onu havada yakalıyor. Belinden tutarak bariyerlere doğru ilerliyor. Kafasını bariyerlere çarptırıyor. Ardından ayağa kalkmakta olan AJ'in kafasına bir tekme atıyor. Saçından tutup girişe doğru sürüklüyor. Girişe sonunda ulaşabiliyorlar. Ray, iki kolunu havaya kaldırıp tauntunu yapıyor. AJ'in kafasını, bacaklarının arasına alıyor. Onu kaldırıyor.

ray_masa.PNG

BULLY RAY POWERBOMB İLE AJ'İ MASAYA GÖMÜYOR! MASA, PARAMPARÇA! İki isim de derbeder şekilde yerde yatıyor. AJ'in ayağı Ray'in üzerinde duruyor. Hakem ikisinin yanına geliyor ve ikisini de kontrol ediyor. Arka alandan görevlileri çağırmak için elini kaldırdığı sırada JOHNNNY MUNDO'DAN PHOENIX SPLASH! üç kişinin üzerine birden atlıyor. Johnny Mundo harici herkes yerde baygın şekilde yatıyor. Johnny Mundo karnını tutarak ayağa kalkıyor. Bully Ray'i kaldırıyor. Belinden kavrayarak stage duvarına sırtını çarptırıyor. Ray'in kafasına defalarca kez yumruk attıktan sonra masayı girişe paralel şekilde çekiyor. Ray'i masanın üzerine yatırıyor. AJ'i son kez kontrol ediyor. AJ'in kafasına bir kez tekme atıyor. Ardından Mundo, demir sütunlara tırmanıyor. Tırmandıkça tırmanıyor. Yükseklik 15 metreyi geçiyor!

aj_styles_masa.jpg

JOHNNY MUNDO'DAN FROG SPLASH! HEM KENDİSİNİ BİTİRİYOR HEM DE BULLY RAY'İ! MASA DA KALPLER DE PARAMPARÇA OLUYOR!

Johnny Mundo uzun süreli dinlenmenin ardından AJ Styles'ı saçından tutarak ringe kadar getiriyor. AJ'in üzerine çıkıp ona birkaç yumruk atıyor. İplerden sekip geliyor ve Elbow drop! Tekrardan koşuyor, bu kez de Knee Drop yapıyor. AJ'in tamamen baygın olduğunu anlayınca ringden iniyor. Ringin altına bakıyor. Uzun süre ringin altında takılıyor.

79284b1bfd9d24242b23f0d9bc78db11.jpg

HARDCORE MAÇLARININ OLMAZSA OLMAZI RAPTİYEYİ BULUYOR! RİNGE DÖKÜYOR! AJ, raptiyeleri görünce derinden bir yutkunuyor. Yerde sürünerek arka arka gidiyor. Mundo ona doğru koşarak geliyor. Dizi ile vurmak istiyor ama AJ eğiliyor ve onu roll-up'a alıyor. 1...2... Mundo atıyor. Tekrardan AJ'in üzerine doğru geliyor ama AJ yine eğiliyor. Mundo arkasını dönüyor. AJ'den PELE KICK! Mundo sersemliyor. AJ, onu omzuna alıyor. Mundo'yu sağlamca tutuyor. USHIGOROSHI! Mundo oturur durumda kalıyor. AJ köşeden sekerek geliyor. Neck Snap! Mundo tamamen yere yapışıyor. AJ tuşa gidiyor. 1...2... Mundo yine atıyor. AJ, Mundo'yu kaldırıyor. Raptiyelerin döküldüğü köşesiye doğru fırlatıyor. AJ koşuyor ancak Mundo ayağını koyuyor. AJ, yere düşmemek için büyük bir çaba sarf ediyor. Mundo ringin köşesine çıkıyor. AJ'in kafasını, kollarının arasına alıyor. Tornado DDT! Gelmiyor. Mundo havada dönse de AJ, onu yakalıyor. Ringin temiz bölgesine Brainbuster ile gömüyor. Mundo'yu bir kez daha kaldırıyor. Back Suplex yapacak pozisyonda ringin köşesine koyuyor. Mundo'nun yanına kendi de çıkıyor. Mundo'yu kaldırmaya çalışıyor ama Mundo'dan sert bir dirsek darbesi geliyor. AJ sersemleyip ringe atıyor kendini. Mundo da tam dengesini kuracakken Bully Ray geliyor. Mundo'nun kafasına SANDALYE ile vuruyor! Vurduktan sonra halsizce ringin dışında duruyor. Mundo ise köşede ters bir şekilde duruyor. AJ bunu fark ediyor ve yanına çıkıyor. STYLES CLASH'E ALIYOR!

aj_styles_wk_2.PNG

RAPTİYELERİN BULUNDUĞU BÖLGEYE STYLES CLASH İLE FIRLATIYOR! MUNDO'NUN ÜREME ORGANINDAN TUTUN HER YERİNE KADAR RAPTİYE BATIYOR! AJ tuşa gidiyor. 1...2...

Bully Ray, ringin köşesinden Senton Bomb ile atlıyor! AJ ANİDEN ÇEKİLİYOR! HAREKET SADECE MUNDO'YA GELİYOR! HAREKETİN ETKİSİ İLE RAY, KAFASINI YERE ÇARPIYOR! KAFASININ ARKASINA RAPTİYELER BATIYOR! RAY'DEN OLUK OLUK KAN AKIYOR!

bully_ray_kan.PNG

Ray yerde yavaş yavaş kendine gelmeye çalışırken AJ bu durumu lehine çeviriyor. Ringin köşesine çıkıyor. SPIRAL TAP! AJ büyük umutlar ile tuşa gidiyor. 1...2...

VELVET SKY! Velvet Sky, ringe giriyor. AJ'in kafasının ortasına spiker masasında oturduğu sandalye ile vuruyor! Tuşu bozmayı başarıyor. Hakemin uyarıları ile ringden inmek zorunda kalıyor. Hakem ne yapacağını şaşırıyor. Zira herkes ölü gibi yerde yatıyor. Mundo toparlanıp Ray'in üzerine doğru gidiyor. Elini Ray'in üzerine koyuyor. Hakem sayıyor. 1...2... Velvet Sky bu kez hakemi çekiyor.

Carmella: Belasını arıyordu. Benden bulacak.

Carmella, kafasındaki kulaklığı çıkarıyor ve ringe giriyor. VELVET SKY'IN ÜZERİNE ATLIYOR! Ona yumruklar atıyor. Velvet Sky dönüyor ve o da Carmella'ya vuruyor. İkili ringin içinde dönerek birbirlerine vuruyor.

Joey Styles: GIRL FIGHT! GIRL FIGHT!

İki isim ringden düşüyor. Carmella hemen ayağa kalkıyor. Velvet Sky'ı ring merdivenine fırlatıyor. Sky acı içinde yere yığılıyor. Carmella durmuyor. Sky'ın göğsüne seri choplar vuruyor. Sky'ın göğsüne kan oturana kadar bunu yapıyor. Ardından Sky'ın kafasını ring merdivenine yapıştırıyor. Koşarak geliyor. SUPERKICK! Sky'ın kafası merdiven ve Carmella'nın ayakları arasında sıkışıyor. Sky, cırtlak sesiyle bağırarak arenayı inletiyor. Carmella, ringe giriyor. Mundo'nun elini Ray'in üzerine koyuyor. Hakem eldivenini takıp sayıyor. 1...2...

Bully Ray atıyor! Carmella şaşırıyor. Tekrardan ringe giriyor. Ray'in kalkmasını bekliyor. Ray uzun süren uğraşları sonrasında kalkıyor. Bu sırada Velvet Sky aprona çıkıp Carmella'nın saçını tutuyor. Carmella saçını kurtarıyor. Sky'a SUPERKICK! Sky'ın düşmesini gördükten sonra ringe dönüyor. Ray'in üzerine Superkick için koşuyor. RAY'DEN ANİ BİR SPINEBUSTER! CARMELLA, RAPTİYELERİN ÜZERİNE GÖMÜLÜYOR! CARMELLA'NIN SIRTINA RAPTİYELER BATIYOR! Ray'in de Carmella'nın da gözünden bir damla yaş dökülüyor. Ray, özür dilerim minvalinde Carmella'ya bakıyor. Mundo tüm olan biteni görüyor. Birçok hasar almasına rağmen ayağa kalkıyor. Bully Ray'in üzerine atlıyor. Ağız burun, nereyi boşta gördüyse oraya bir yumruk atıyor. Ray, her ne kadar kendini korumaya alsa da başarılı olamıyor. Çok sert yumruklar yiyor. Johnny Mundo, Ray'in üzerinden kalkıp içindeki ızdırabı dışarı atmışcasına çok yüksek sesle haykırıyor.

Ringin altından bir sandalye alıp tekrardan ringe giriyor. Ray'in sırtına vuracakken AJ ayağa kalkıyor. Kollarını iki yana açıp bağırıyor ve Mundo'nun üzerine gidiyor. Mundo sandalye ile AJ'in kafasına vurmak istiyor ama AJ eğiliyor. Mundo iplerden sekiyor. Tekrar deniyor. Başarılı! AJ'in kafasında geniş çaplı sandalyeyi patlatıyor. AJ'in kafasındaki yara açılıyor, kurumuş kan ise patlıyor. AJ'in kafasından şelale gibi kanlar akıyor, hareketsizce yığılıyor.

VaL61y.png

Mundo, AJ'i ayağıyla aprona kadar sürüklüyor. Ardından Ray'e yöneliyor. Ray'in köşede olduğunu görüyor. Üzerine doğru koşuyor. Ray'den URANAGE! Mundo, dizleri üzerinde kalıyor. Ray koşuyor. Bicycle Kick! Son kez de Headbutt ile atlıyor. Tuşa gidiyor. 1...2... Mundo atıyor. Bully Ray etrafında kimseyi göremiyor. Gülerek kafasını sağa sola sallıyor. Seyircilerden sesler yükseliyor.

TABLE! TABLE! TABLE!

Bully Ray seslere kulak veriyor ve ringin altından masayı çıkartıyor. Ringe zor bela sokup kuruyor. Kurduktan sonra arkasını dönüyor. Johnny Mundo'dan ani bir dropkick geliyor ancak Ray eğiliyor. Hareket HAKEME geliyor! HAKEM YERE DEVRİLİYOR! Mundo ve Ray şaşkınlıklarını bozduktan sonra yine birbirlerine dönüyor. Mundo son gücüyle Step Up Jumping High Knee yapıyor! Bully Ray masanın üzerine devriliyor. Johnny Mundo yerde sürünerek ringin köşesine çıkmaya çalışıyor. Uzun süren gayretleri sonucunda köşeye çıkıyor. 2. turnbuckle'da zıplıyor. END OF THE WORLD! Gelemiyor! Ray kalkıp onu itiyor. Mundo, toplarını turnbuckle'a vuruyor. Bully Ray, köşeye çıkıyor. Mundo'yu Powerbomb'a alıyor. ATLIYOR! POWERBOMB! BULLY RAY, RAKİBİNİ MASAYA BİR KEZ DAHA POWERBOMB İLE VURUYOR! ANCAK İKİ SORUN VAR: BİRİNCİSİ, İKİSİNİN DE KIÇINA RAPTİYELER BATTI. İKİNCİSİ İSE HAKEM YOK!

RAY! RAY! RAY!

heyman_kosu.PNG

BU SESLER PAUL HEYMAN'A AİT! PAUL HEYMAN GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! ARKA ALANDAN BİR HAKEMİ ÇEKİŞTİRİP GELİYOR! ECW chantleri eşliğinde geliyor. Ray'e tuşa gitmesini söylüyor. Bully Ray büyük umutlarla tuşa gidiyor! 1...2...

FUCK YOU!

Paul Heyman, hakeme sandalye ile vuruyor.

Bully Ray: O***** ç*****! Şerefinin a**** k****m!

Joey Styles: Olamaz!

Mauro Ranallo: Demek ki maçtan önce AJ'in kulağına söylediği şey buymuş.

Bully Ray hemen ayağa kalkıyor. Paul Heyman sandalyeyi Ray'e fırlatıyor. Ray havada yakalıyor. Sandalye ile Heyman'ı kovalıyor. Heyman'ı ringin etrafında bir tur kovalıyor. Heyman ringe giriyor. AJ'e sesleniyor. Heyman ringden iniyor ve arka alana kaçıyor. AJ iplerden sekiyor.

aj_styles_wk.jpg

SANDALYEYİ KAFA HİZASINDA TUTAN BULLY RAY'E PHENOMENAL FOREARM! Bully Ray aniden gelen hareketin şoku ile ringin dışına fırlıyor. AJ Styles, Ray'i yakalamak istiyor ama dışarı düştüğünü görünce perişan olup yere yığılıyor. Hemen iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Johnny Mundo'nun üzerine doğru koşuyor. Jumping Clothesline! Mundo'yu çeviriyor. Neckbreaker'ı yapmak istiyor ama Mundo itiyor. AJ kendi üzerine doğru koşunca alttan sıyrılıyor. Spinning Wheel Kick! AJ Styles ringin köşesine çarpıyor. Köşeden sekip Mundo'nun üzerine geliyor. Mundo, AJ'i boynundan tutuyor. MOONLIGHT DRIVE! AJ hareket yapılmadan Mundo'yu sırtından itiyor. Mundo, ringin köşesine uçuyor. AJ, üzerine doğru geliyor. Ancak Mundo zıplamasını biliyor. AJ'in sırtına bir yumruk atıyor. Ardından koşuyor. High Knee! Mundo bir kez daha koşup aynı hareketi yapıyor. Hemen AJ'i köşeye çıkarıyor. AJ'in iki kez yanına çıkmak istese de AJ, onu kafasından iterek ringe fırlatıyor. Mundo'nun sonunda kafasına dank ediyor ve koşarak köşeye çıkıyor. AVALANCHE SPANISH FLY! Mundo tuşa gidiyor. 1...2... AJ Styles atıyor! Mundo, AJ'i ayağından tutup ringin köşesine doğru çekiyor. Köşeye çıkıyor. END OF THE WORLD!

BULLY RAY APRONA ÇIKIYOR! BOYNUNDAKİ ZİNCİR İLE MUNDO'NUN KAFASINA VURUYOR! Mundo köşede bayılıyor. Ringe doğru düşecekken Bully Ray onu tutuyor. Kafasını ring postuna vuruyor. Ardından kendisi de köşeye çıkıyor. Johnny Mundo'yu Full Nelson'a alıyor. O pozisyondayken Mundo'nun ense köküne kafa atıyor. Mundo ile birlikte zıplıyor. BULLY BOMB!

BULLY BOMB İLE KÖŞEDEN ATLIYOR! İKİSİ DE AJ STYLES'IN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! AJ'İN AĞZINDAN KAN FIŞKIRIYOR! TİR TİR TİTRİYOR! Ringdeki herkes mevta olmuş durumda. Bully Ray son olarak elini AJ Styles'ın üzerine koyuyor. AJ'in ağzından eline sıçrayan kanlar eşliğinde tuşa gidiyor. Hakem sayıyor. 1...2...

3!

Kazanan ve Hala Hardcore Şampiyonu: Bully Ray

Maçı Bully Ray kazanıyor. Maçın başında ringin örtüsü bembeyazken şu anda kan kırmızısına dönmüş durumda. Hakem, raptiyelere batmamak için sekerek görevliden kemeri alıyor. Bully Ray'in kucağına veriyor. Bully Ray hem ağlamalı hem gülmeli bir hale giriyor. Hakem, Ray yerde yatarken onun elini kaldırıyor. Ray, köşeden destek alarak ayağa kalkıyor. Etrafına bakıyor. AJ Styles'ın kıyafeti harici her yerini kanlar içinde görüyor. Görevliler gelip AJ ile ilgileniyor. Johnny Mundo ve Carmella'yı ise ringin dışında, birbirine sarılmış olarak görüyor. Birbirlerinden destek alarak ayağa kalkmaya çalışıyorlar. Ray de yutkunarak eşinin yanına gidiyor. Eşini ringe sokuyor. Velvet Sky'ın ağzındaki kanı siliyor. Ardından ikisi de elini havaya kaldırıyor. Velvet Sky dengesini kaybedip düşerken Ray, onu tutuyor. Ringin köşesine koyuyor. Velvet Sky, köşede Ray'i alkışlıyor. Ray, her tarafı kanlar içindeyken son kez kemerini havaya kaldırıyor.

bully_ray_9.PNG

zGGRW9.png

page_350x200_1.jpg

Ekranlara Şampiyon Hangman Page geliyor.

Hangman Page: Birkaç yıl önce batıdayken bütün Colorado'da nam salmış bir eşkıyanın idamını seyrediyordum. Eşkıya şeytanın nefesini boynunda hissederken kasabanın ihtiyar birahanecisi bana dönüp dedi ki, iki çeşit insan vardır genç adam. Boynuna ip geçirilenler ve son nefesini vermesini izleyenler. Ufak bir tebessümle kafamı salladım ve gösterinin tadını çıkarmaya devam ettim. Sonraki birkaç hafta bu iki bilinmeyenli denklemin neresinde olduğuma kafa patlatmakla geçti. Denklemde bilinmeyenlere değil sabite baktığımdaysa ayrılık vakti gelmişti. Sabahın ilk ışıklarında kasaba halkına roller yeniden dağıtıldığında orayı terk edişimin üzerinden saatler geçmişti.

Birasından bir yudum alıyor. Ardından öbür eliyle urgan ipini kaldırıp kadraja sokuyor.

Hangman Page: GWA'ya adım attığım gün buradaki aurayı tümüyle değiştirdim. Kendini buranın derebeyi zannedenler de ödül savaşçıları da urgan ipinin adaleti karşısında çaresizdiler. Bir kelle uğruna sonunu bilmediğim yollara giriyor ve asılan bir kurbanın yanında kaybettiklerimi göremiyordum. Günün sonunda elimdeki iple başbaşa kalıyordum. Etrafımda uçuşan kötü düşünceler ve boşvermişlik hissiyle. Birilerini avlamak benim için artık doyurucu değildi. Daha fazlasına açtım, daha fazlasını arzuluyordum, daha fazlası kaderimde vardı. Ve aldım.

Kadraj belindeki Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk Kemerine odaklanıyor.

Hangman Page: İki çeşit insan vardır. Ev için çalışanlar ve kaybetmeye mahkum olanlar. Siz, kaybetmeye mahkumsunuz. Evet, siz. House of Truth ve celladının karşısındaysanız, kim olduğunuzun hiçbir önemi yok. Karşıma geçip benden kemerimi alacağını söyleyen her bir kişi daha kendisinden önce kıçını tekmelediklerimden daha tehlikeli olduğunu iddia etti. Oysa ölümle dans edişini izlediğim o eşkıyadan daha tehditkar olamadılar. Bu gece karşıma dikilecek iki kişi? Tanrı onlara merhamet etsin, çünkü ben etmeyeceğim. Tokyo'ya iniş yaptığımda tarihe adımı altın harflere çoktan yazdırdım ama bu henüz başlangıç. Bu gece iki kaybedenin daha peri masalını sona erdirdiğimde GWA'nın bir numaralı gerçeği reddedilemez bir hal alacak.

HOUSE. ALWAYS. WINS.

seth-rollins-kj_350x200.jpg

Şimdi ise Seth Rollins konuşuyor.

Seth Rollins: Gözlerinizi açtığınızda ne görüyorsunuz? Ölümüne savaşmanızı sabırsızlıkla bekleyen geniş kalabalıklar mı? Ben farklı düşünüyorum. Aylardır birçok kişiyle yüz yüze geldim ve artık önümü tamamen açmam lazım. Bu şirketin geleceği ben olduğum sürece onların bir geleceği olmayacak. Cody ve Page, daha şanslıydılar ve belki tarihe adlarını yazdırdılar. Ama Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olmama, en büyük arenada tek büyük arzumu gerçekleştirmeme kimse engel olamaz. Kabul edelim ki diğer ikisi gibi ben de istenilen türden bir adam olmadım. Fakat bir farkımız var; onlar pislikleriyle, ben başarılarımla hatırlanacağım. Ve onlara çektireceğim ızdırapla ise korkulan bir adam olacağım ama normalin aksine bir kahraman ilan edileceğim. Son zamanların en hak edilmiş şampiyonluğunu kazanmaya geliyorum. Ben dünyanın en iyi güreşçisiyim ve ne bir House of Truth ne de bir Infinitum üyesi olmadan nasıl kazanılır onu göstereceğim. Seth Rollins olarak nasıl zirveye çıkılır, gelecek nasıl şekillendirilir bunu göstermek için adımı bu maça yazdırdım. Her zaman olduğu gibi daha fazlasını istiyorum. Bu yüzden adımı kemer plakalarının üzerine yazdırmadan Tokyo Dome'dan ayrılmayacağım!

maxresdefault.0_350x200.jpg

Son olarak ekranlara Cody Rhodes geliyor.

Cody Rhodes: Gayet basit ve kolay bir şekilde kazanacağım.

Cody Rhodes kahkaha atarken kameralar kapanıyor...

zGGRW9.png

[ame]https://youtu.be/bLUqtkAUaZY[/ame]
Kovboy kıyafetli adamlar, altıpatlar modelindeki silahlarla girişe geliyor. Daltonlar gibi mahkum kıyafeti giyinmiş adamlar, arkaları dönük olarak ellerinde kelepçeler ile geliyorlar. Kovboylar sırayla onları çeviriyor. Daltonlar, maskeler ile görünüyor. Sırayla; Seth Rollins'in, Cody Rhodes'un, Liv Morgan'ın ve Bully Ray'in maskeleri var. Kovboylar tek tek onlara nişan alıp sıkıyor. Yine aynı sırayla her biri bayılıyor. Kovboylar, dalton kılıklı adamları kenara çekiyor.

[ame]https://youtu.be/E0twORnXbRY[/ame]
adam_page_giris.jpg

Hangman! Adam Page, seyircilerin arasında at ile görünüyor. Atın iki yakasındaki silahları çıkartıyor. Havaya ateş ediyor. Ateş ettiği an ringin tepesinden; üstünde kendi fotoğrafının da bulunduğu "119 gün" yazılı bir pankart iniyor. Seyirciler, Page'i alkışlıyor. Page atından iniyor ve girişe doğru yürüyor.

adam_page_giris_2.png

Page girişe geldiğinde Truth Martini de arkasından geliyor. Kemerini belinden çıkarıyor ve havaya kaldırarak ringe doğru geliyor. Seyircilerin alkışları eşliğinde geliyor. Ringe giriyor ve köşeye çıkıyor. Kemerini kaldırabildiği kadar havaya kaldırıyor.

COWBOY SHIT! COWBOY SHIT!

[ame]https://youtu.be/ho8dTf4kl58[/ame]
Burn It Down! Seth Rollins'in müziği çalıyor ancak girişte kimse görünmüyor. Müzik kesiliyor. Seyirciler ne oluyor diye birbirine bakarken birileri geliyor.

the_sethfather_3.PNG

Seth Rollins, taş gibi hatunlarla geliyor! 6 tanesi sağ tarafında, 6 tanesi sol tarafında!

the_sethfather_2.PNG

Hepsi, Seth Rollins'in etrafında dans ediyor. Seth Rollins'in yanağına yapışıyorlar. Seth Rollins halinden memnunken arka alandan Bully Ray ve yeğeni geliyor. Yeğenin elinde bir meşale var. Bully Ray, vakti geldi tarzında Seth'in omzuna dokunuyor. Seth Rollins kafasıyla durumu onaylıyor. Yanındaki kadınlara arka alana gitmeleri için işaret veriyor. Her biri arka alana gidiyor. Kadınlar gittikten sonra Bully Ray, yeğenin elinden meşaleyi alıyor ve Seth'in eline veriyor.

seth_rollins_giris.PNG

Seth Rollins meşaleyi yere vuruyor. Ringe kadar her yer alevler içinde kalıyor. Rollins, Ray ve yeğenle son kez tokalaşıp ringe doğru ilerliyor. Ring merdivenlerinden tırmanıp köşeye çıkıyor ve elini havaya kaldırıyor.

BURN IT DOWN! BURN IT DOWN!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7vCju5Mjw3w[/ame]
serj_tankian_hat_piano_notes_surprise_6848_1920x1080_350x200.jpg

Işıklar kapanıyor. Tekrar açıldığında ise Serj Tankian'ı yine girişte görüyoruz. Seyircileri selamlıyor. Büyük bir sessizlik hakim. Serj Tankian şimdi birkaç adım atıyor ve kenarda duran piyanonun başına geçip ve Empty Walls'ı çalmaya başlıyor. Bir süre Empty Walls'ı dinliyoruz. Çalmayı bıraktıktan sonra başka bir müzik çalıyor...

Wrestling
has more
than one
Royal Family!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xIoAJMsQSto[/ame]
350_350x200.jpg

Adrenaline, in my soul
Every though, out of control
Do it all to getthem off their feet

Crowd is here, about to blow
Waitin' for me to startthe show
Out the curtain, lights go up I'm home

Whoa!

And my father said, when I was younger
Hard times breed better men!

KINGDOM! Kameralar arka alana dönüyor. Nightmare Family burada! Cody Rhodes, Tommy Dreamer, DDP, Patrick Allen ve hemen arkalarında Liv Morgan görünüyor. Cody Rhodes ve Liv Morgan birbirlerine bakıp bir şeyler söylüyorlar. Cody Rhodes şimdi sonsuzluk yüzüğünü parmağına takıyor. Yüzüğünü öpüyor ve derin derin nefes alıyor. Hızla adımlarla yürüyor ve diğer isimlerde arkasından geliyor.

Buğra Gür: Adam tüm memleketini toplayıp gelmiş Tazz!

Tazz: Oradaki Tommy Dreamer mı? Ringe fırlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Buğra Gür: Sakin ol ve yerine otur.

cody_3_350x200.jpg

Kamera aşağı dönüyor. Bu Pharaoh! Pharaoh ilk defa GWA arenasında. Bu gece Truth Martini'nin kıçını ısırmak için burada olabilir. Cody Rhodes eğiliyor ve köpeğinin başını okşuyor.

cody_2_350x200.jpg

İlerlemeye devam ediyorlar. Girişe geliyorlar. Cody Rhodes girişte birkaç adım atıyor. Nightmare Family ise hemen arkasına geçiyor. Cody elini havaya kaldırıyor ve pyrolar patlamaya başlıyor. Seyircilerden yuhalamalar var. Cody Rhodes gülümsüyor ve köpeğin tasmasını Liv Morgan'a veriyor. Tommy Dreamer, DDP ve Patrick Allen ile tokalaştıktan sonra kendinden emin bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Dreamer, Patrick Allen ve DDP dörtlüsü arka alana dönüyorlar. Ringin kenarında Cody için sadece Liv Morgan ve Pharaoh var. Cody Rhodes tişörtünü çıkartıyor ve kenara atıyor. Şimdi köşeye çıkıyor ve seyircileri süzüyor.

3863dca1cf4ee6d7-600x338_350x200.jpg

WE ALL HATE YOU! *clap *clap *clap WE ALL HATE YOU!

Cody Rhodes: S**tiğimin Japonları!

Cody Rhodes seyircilere doğru orta parmağını gösteriyor.

ASSHOLE! ASSHOLE! ASSHOLE!

Cody Rhodes, Page'e dönüyor. Belini göstererek kemer işareti yapıyor. Ardından tekrar gülümsüyor. Köşeden iniyor. Rakiplerinin dibine gelip onları kışkırtıyor. Hakemin uyarıları ile köşesine geçiyor. Üç ismin de anonsu yapılıyor. Cody'e büyük bir yuhalama geliyor. Rollins'e olumlu bir destek var. Page'e gelen destek ise karışık. Anonslardan sonra hakem, Page'in elinden kemeri almak istiyor. Page kemerine bakıyor ve onu öpüyor. Hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri kaldırıyor. Güreşçileri son kez kontrol ediyor. Son olarak, zili çaldırıyor ve maçı başlatıyor.

World Heavyweight Championship Match
Adam "Hangman" Page (w/Truth Martini) vs. Cody Rhodes (w/Liv Morgan) vs. Seth Rollins

Üç isim ringin etrafında birbirine bakarak tur atıyorlar. İki dakika boyunca birbirlerine temas dahi etmiyorlar. Page duruyor. Ringin ortasına gelip tauntunu yapıyor. Ardından Seth Rollins ortaya geliyor. Elini havaya kaldırıyor. Tüm arenadan "Burn It Down" sesi geliyor. Daha sonra Cody Rhodes ortaya geliyor. Elini titretip seyirciyi kıvama getirmek istiyor. Ancak bu isteği gerçekleşmiyor. Page ve Seth, dalıyor. Hunharca vuruyorlar. Page, kolundan itibaren Cody'nin sırtına vuruyor keza Seth de öyle. Cody'e acımasızca vuruyorlar. Cody'i kaldırıp iplere yolluyorlar. Back Body Drop ile yere vuruyorlar. Cody kendini ringin dışına bırakıyor. Page ve Seth ringde kalıyor. Birbirlerinin dibine geliyorlar. Burun burunayken birbirlerine hakaret ediyorlar. Seth bir yumruk sallıyor. Hemen akabinde Page de sallıyor. Bir Seth, bir Page vuruyor. Bir süre sonra ikisi de aynı anda birbirine vurmaya başlıyor. Seyirciler yerinden kalkıyor ve alkış yağmuruna tutuyor. İkili yumruklaşmaya devam ederken Cody, ipten sekiyor. Springboard Dropkick! İki ayağıyla, ikisine de vuruyor. Seth ve Page ipten sekip geliyor. Cody'e Clothesline vurmayı deniyorlar. Ancak Cody eğiliyor. İkisinin arkasına geçiyor. Neckbreaker! İkisine de yapıyor. Seth üzerinden tuşa gidiyor. 1...2... Seth atıyor. Bu kez Page üzerinden tuşa gidiyor. 1...2... Page de atıyor. Cody kendini köşeye atıyor ve rakiplerinin kalkmasını bekliyor.

Önce Seth kalkıyor. Ancak Cody'e gitmiyor. Cody şaşırıyor. Seyircilere bakarak gülüyor. Seth bir anda Page'i tutup Cody'nin üzerine fırlatıyor. Cody, şimdi şaşırıyor. İkisi üst üste geliyor. Seth Rollins köşeden sekerek geliyor. Dropkick! Bir kere daha köşeden sekiyor ve yine Dropkick. Page dizleri üzerine düşüyor. Seth Rollins bir kere daha koşuyor. Page'in sırtına basıp sekiyor. Stinger Splash, Cody'e! Seth tekrardan koşuyor. Bu kez Cody, Page'in sırtına basıp sekiyor ve Clothesline vuruyor. Cody nefes nefese ayağa kalkıyor. Arkasını döndüğü anda Page'den Uppercut yiyor. Page bir kere daha vuruyor ve Cody'i iplere yolluyor. Cody'e dropkick! Cody'den destek alıp takla açıyor. Seth'e de aynı anda Moonsault yapıyor! Bunun adı Dropsault resmen! Page tuşa gidiyor. 1...2... Seth atıyor. Page, ayağa kalkıyor ve iplerden sekerek geliyor. Knee Drop ile Seth'in kafasına atlıyor. Cody'nin dizleri üzerine gelmesini bekliyor. Cody geliyor. Page iplere doğru koşuyor. Tam ipten sektiği esnada Cody ayağa kalkıyor ve Clothesline ile rakibini ipten aşağı atıyor. Page aprona düşüyor. Cody bunu görüyor. Page ayağa kalkmaya çalıştığı anda iplere koşuyor. Cody'den Triangle Dropkick! Page ringin dışına düşüyor. Cody, kollarını iki yana açıp gülüyor. Ringin ortasında klasik Ric Flair yürüyüşünü yapıyor. Sonunda da "Woo" demeyi ihmal etmiyor.

Cody, egosunu tatmin ettikten sonra Page'in yine ayağa kalktığını görüyor. İplere doğru koşuyor. İpten sekiyor. Seth'ten Jumping Enzuigiri! Cody ipe savruluyor. Seth, Cody'e bir de dropkick vuruyor. Cody ringin dışına uçuyor. Seth, ringin iki kenarına bakıyor. İkisinde de rakiplerinin ayakta olduğunu görüyor. Seth koşuyor. Cody'e SUICIDE DIVE! Ringe giriyor. Page'in olduğu kenara doğru koşuyor. SUICIDE DIVE! Ancak Page hemen aprona çıkıp dizini koyuyor. Seth diz darbesinin etkisiyle ringin ortasına savruluyor. Page, aprondan sekiyor. BUCKSHOT LARIAT! Gelmiyor. Seth eğiliyor. Page'e de bir Jumping Enzuigiri vuruyor. Page ringin köşesine savruluyor. Seth koşuyor. Shoulder Block vurup aprona geçiyor. Page'in kafasına bir yumruk atıp onu ringin ortasına itiyor. Page'in kendisine dönmesini bekliyor. Page dönüyor. Seth ipten destek alarak zıplıyor. Ancak Cody, onu aşağı çekiyor. Seth yumruk atmak için ilerliyor ama Cody eğiliyor. Seth'i sırtından iterek ring merdivenine çarptırıyor. Seth'in kafası merdivene çok sert çarpıyor. Cody buna aldırış etmiyor. Bariyerlere kadar geriliyor. Koşuyor. Diziyle Seth'in kafasına vuruyor. Seth'in kafası, merdiven ve diz arasında sıkışıyor. Seth öksürerek yere yatıyor. Ağzından maalesef ki kan çıkıyor.

seth_rollins_kan.jpg

Buğra Gür: İlk kan akıtıldı. Rabbim kabul etsin.

Cody, Seth'i bırakıyor ve aprona geçiyor. İplere tutunuyor. Springboard Dropkick! Bir kere daha yapıyor. Page iplerden sekiyor. Cody, Belly to Belly'de tutuyor. Arkasına bakıyor. Köşede olduğunu anlayınca Page'i kaldırıyor. Overhead Belly to Bellt Suplex! Page'in sırtı köşeye çarpıyor. Cody, Page'in ayağını köşeye koyuyor. Page, köşede baş aşağı duruyor. Cody, köşeye geçiyor. Sağ elini havaya kaldırıyor ve koşuyor. Dirseği ile Page'in kafasına uçuyor. Page hala köşede kalıyor. Cody hareketi yaptıktan sonra ringden iniyor. Bir sandalye alıyor. Page'in kafasının önüne koyuyor. Tekrar sağ elini kaldırıyor. Koşuyor. Bu kez Dropkick! Page'in kafası sandalyeye gelen Dropkick'in de etkisiyle büyük hasar alıyor ancak herhangi bir kanama olmuyor. Cody, Page'i köşeden indirip tuşa gidiyor. 1...2... Seth, Cody'i bacağından çekiyor. Cody sinirleniyor. Ringin dışına tamamen çıkıp Seth'e bir tekme atmak istiyor ama Seth çekiliyor. Cody, ring merdivenine vuruyor ve ayağı acıyor. Seth, Cody'yi bacağından tutuyor. Shin Breaker'da kaldırıyor. Cody'nin bacağını merdivene çarptırıyor. Cody bağırarak yerde sürünüyor. Seth bir kez daha Cody'i kaldırıyor ve aynı hareketi yapıyor. Cody'i ringe sokuyor. Shin Breaker'ı bu kez bizzat kendi ayağıyla yapıyor. Ardından Cody'i yere atıyor ve Figure Four Leglock bağlıyor! Cody acı içinde bağırıyor. Seth ise dönüyor ve hareketi yapıyor. Cody ile göz göze geliyorlar. Cody her ne kadar tokat atmaya çalışsa da Seth'e gelmiyor. Seth, sıktıkça sıkıyor. Cody kendini yerden yere vuruyor.

Page'den Slingshot Elbow Drop! Seth'e yapıyor. Cody bacağını tutarak ringden çıkıyor. Page, Seth'i kafasından tutup kaldırıyor ve köşeye postalıyor. Chop vuruyor. Hemen akabinde bir yumruk atıyor. Chop ve yumruk darbelerini art arda yapıyor. Seth'in aklı hayali şaşıyor. Page geriliyor. Shoulder tackle ile Seth'in üzerine geliyor. Vakit kaybetmeden aprona geçiyor. Seth'in ensesine Enzuigiri vuruyor. Seth eğiliyor. Page, Seth'in üzerinden sekerek ringe giriyor. Onu, sunset flip'e alıp tuşa gidiyor. 1...2... Seth atıyor. Seth hemen ayağa kalkıp Missile Dropkick deniyor ama Page ayağını havada yakalıyor. Seth, kendini bir sağa bir sola atarak kurtulmaya çalışıyor ama Page kontrolü sağlıyor. Seth'in bacağını ayırıyor. Toplarına bir tekme atıyor. Ardından Seth'in bacaklarını kolları arasına alıyor. BOSTON CRAB BAĞLIYOR! Seth, o kalın sesiyle arenayı inletiyor. Page gülümseyerek sıkmaya devam ediyor. Seyircilerin bir kısmından pes et sesleri geliyor. Seth onlara bakıyor. Page küfürle karışık sözlerle daha da geriyor bacağı. Seth elini kaldırıyor.

Cody'den DISASTER KICK! Page'e yapıyor. Page hareketi bırakıyor. Cody, Seth'i kafasından tutup kaldırıyor. Turnbuckle'ların arasından demir köşeye fırlatıyor. Rollins orada öylece kalıyor. Cody, Page'e yöneliyor. Page'i kafasından tutup kaldırıyor. Cross Rhodes'a alıyor. Ancak Page, Cody'i itiyor. Seth'in bulunduğu yere doğru itiyor. Cody'nin sırtı, Seth'in kıçına çarpıyor. Page, koşarak geliyor. Cody'nin üstüne zıplıyor. Monkey Flip! Ancak Cody, ayakları üzerine düşüyor. Cody hemen arkasını dönüp Page'in üzerine doğru koşuyor. Page, Seth'in kıçından zıplayıp ters takla ile ringin orasına geliyor. Cody, Page'e doğru koşuyor. Page, onu kolundan tutuyor. Arm Trap Swinging Neckbreaker! Cody'nin boynunu bırakmıyor. Ters dönüyorlar. Last Chancery bağlıyor! Cody neye uğradığını şaşırıyor. Bu hareketi beklemediği çok açık. Page, bir elini titreterek seyircileri gazlıyor. Seyirciler bariyerlere vuruyor. Cody'e pes etmesi için bağırıyorlar. Cody'nin kımıldayacak hali kalmıyor. Elini havaya kaldırıyor.

seth_rollins_phoenix_splash.PNG

SETH ROLLINS'TEN PHOENIX SPLASH! Page'e yapıyor! Cody kendini ringin dışına bırakıyor. Seth Rollins, karnını tutarak sürünüyor. Page'i bacağından tutup tuşa gidiyor. 1....2....

TRUTH MARTINI, SETH'İ ÇEKİYOR! Seth Rollins, ne olduğunu anlayamıyor. Hakeme sorular soruyor. Çok fazla bağırıyor hakeme. Sağına ve soluna da bakıyor ama kimseyi göremiyor. Hemen ringin dışına çıkıyor. Truth Martini'yi kitabına sarılmış, dua ederken görüyor. Seth Rollins, Martini'yi ceketinden çekip ringe sokuyor. Martini dizleri üzerine çöküp yalvarıyor. Seth Rollins, onu ringin köşesine fırlatıyor. Art arda yumruklar atıyor. Martini'ye en az 20 yumruk atıyor. Martini sonunda yere kadar düşüyor. Seth, Martini'yi yerde tekmeliyor. Art arda stomp darbeleri vuruyor. Yine en az 20 tekme attığını görülüyor. Rollins, Martini'yi gömleğinden tutup kaldırıyor ve ringin ortasına fırlatıyor. Seth, Martini'yi ringe fırlattığında ringde kimseyi göremiyor. Birazcık şaşırıyor ama Martini'nin dizleri üzerine geldiğini görünce şaşkınlığı kesiliyor. Rollins, Burn It Down chantleri attırarak ayağını yere vuruyor. Koşuyor. MARTINI'YE CURB STOMP! Martini ringin dışına bırakıyor kendini. Rollins elini havaya kaldırıyor. Bir anda boynuna bir urgan ipi geliyor. Seth, ipi çıkaramadan ip geriliyor. Seth, ringin dışına savruluyor.

sadfvxv.jpg

İpi atan kişi Page'den başkası değil! Seth'in boynuna ipi iyice sarmalıyor. Ardından tüm gücüyle üst iplerden çekiyor. Seth, uğradığı şok ile ne yapacağını bilemiyor. Boynuna sarılmış ipi çözmeye çalışıyor ama kendisi çözmeye çalıştıkça Page daha da yukarı çekiyor. Seth'in suratı mosmor oluyor. Seyirciler ağzını, gözünü kapatmış durumdayken Cody geliyor. High Knee ile Page'in sırtına vuruyor. Page, ip ile birlikte aprona düşüyor. Cody, ipi Page'in elinde alıyor ve çok uzaklara fırlatıyor. Ardından Page'i ikinci ve üçüncü iplerin arasından çekiyor. ROPE HUNG INVERTED DDT! Cody tuşa gidiyor. 1...2... Page atıyor. Cody tuşun bozulduğunu görünce ayağa kalkıyor. Page'in bacağını ilk sıradaki ipin üzerine koyuyor. Kıçıyla bacağın üzerine atlıyor. Bir kere daha koyuyor ve yine aynısını yapıyor. On sefer bunu yapıyor. Page'in ayağı resmen çalışamaz hale geliyor. Cody, Page'in bacağını tutuyor. Single Leg DDT! Cody, tuşa ya da pes ettirmeye gitmiyor. Köşeye çıkıyor. İplerin üzerine geçiyor. Dengesini sağladıktan sonra zıplıyor. SPRINGBOARD LEG DROP! Bunu Page'in bacağına yapıyor. Page haykırıyor. Cody vakit kaybetmeden Page'i bacağından tutup kaldırıyor. Shin Breaker! Bacağı çeviriyor. Figure Four Leglock! Page bu hareket karşısında bir şey yapamıyor. Cody, rakibinin bacağına her geçen saniye daha çok bastırıyor. Page elini yere vuruyor.

Martini'nin kitabını almak için vuruyor. Kitabı aldığı gibi Cody'nin kafasına atıyor. Kitabın sayfaları Cody'nin derisini yüzüyor. Cody'nin alnında hafif bir kanama oluyor. Page sürünerek köşeye geçiyor. Köşede topallayarak ayağa kalkıyor. Cody, üzerine doğru geliyor. Page ayağını koyuyor. Cody'nin karnına bir tekme daha atıyor. Cody eğiliyor. Cody'nin sırtına defalarca kez yumruk atıyor. Page, köşeye çıkıyor. Cody'yi de başından tutarak yukarı çekiyor. Tornado DDT şeklinde 180 derece döndürüyor ama Page'in ayağı yere geliyor. Cody'i Snap Suplex ile yere vuruyor. Seyircilerin hiçbiri bunu yapacağını beklemediği için şaşırıyor. Page tuşa gidiyor. 1...2.. Cody atıyor. Page, Cody'yi bir kez daha kaldırıyor. Front Suplex ile üst iplere fırlatıyor, hemen akabinde de yine Snap Suplex yapıyor. Tuşa gidiyor. 1...2... Cody atıyor. Page yerde sürünerek aprona geçiyor. Cody'nin kalkmasını bekliyor. Cody kalkıyor. Ancak Page'i bacağından biri çekiyor. Bu kişi Seth Rollins! Page, onun kafasına sert bir tekme atıyor. Ardından apronda koşuyor.

page_350x200.jpg

SHOOTING STAR PRESS! Seth Rollins bir kez daha yere yığılıyor. Page, aprona tekrardan çıkıyor. Baygın Cody'e doğru BUCKSHOT LARIAT! HAYIR! Cody eğiliyor. Page iplere tutunuyor. Cody, üzerine doğru geliyor. Page'den SUUUPERKICK! Page, Cody'nin sersemlemiş olduğunu görüyor. İplerden sekiyor. SPRINGBOARD MOONSAULT! HAYIR! Cody'den Superkick geliyor. Page topallayarak ayakta durmaya çalışıyor. Cody iplere doğru koşuyor. DISASTER KICK! Page'i yere düşmeden yakalıyor. CROSS RHODES! CODY TUŞA GİDİYOR! 1...2...3!

p5N6pz.jpg

NE! CHRIS BROOKES ANIDEN GELİYOR VE TUŞU BOZUYOR! Cody Rhodes şok olmuş bir şekilde ayağa kalkıyor. İkili birbirlerine bakıyorlar. Cody sinirle Chris Brookes'u itiyor. Chris Brookes gülmeye başlıyor ve birden Cody'i yumrukluyor. Cody karşılık vermeye çalışıyor. Şimdi Chris'i iplere fırlatıyor. Dönüşünde Clothesline vurmak istiyor ama Chris eğiliyor. Cody'e SUPERKICK! Superkick'i vuruyor. Cody, köşeye savruluyor. Chris Brookes, üzerine doğru koşuyor. Helluva Kick! Cody'e acımıyor. Adamın yere düşmesine bile izin vermiyor. Karaciğerine sert yumruklar atıyor. Kolunu iplere koyuyor. Chris Brookes geriliyor. Koşuyor. Dropkick! Cody'i çenesinden tutuyor. Suratına kızgın ifadeler ile bir şeyler diyor. Ardından ona bir tokat atıp ringin ortasına çekiyor. DEATH VALLEY DRIVER! Cody ringin dışına yuvarlanıyor. Chris Brookes ise derin bir nefes aldıktan sonra elini havaya kaldırıyor.

Chris Brookes: Sürpriz! Bunu en başından beri hak ediyordun.

Cody acıyla kıvranıyor ve ringin dışında toparlanıp Chris Brookes'a bakıyor.

Cody Rhodes: Kaybetmeyeceğim o**spu çocuğu. Gerçek bir sürpriz görmek ister misin?

Cody eliyle girişi işaret ediyor.

[ame]https://youtu.be/JwTymmNSIhE[/ame]
GOD SAVE THE QUEEN

r0REQa.jpg

WADE BARRETT BURADA! AYLAR SONRA GWA'E GERİ DÖNÜYOR! ÜSTÜNDEKİ PELERİNİ ÇIKARIP RİNGE DOĞRU KOŞUYOR!

Chris Brookes'un zevke gelmesi yarıda kesiliyor. Barrett'ın ringe doğru koştuğunu görünce donup kalıyor. Barrett ringe giriyor. Brookes'a sert bir Clothesline vuruyor. Brookes ayağa kalkıyor. Barrett yine vuruyor. Brookes'u iplere yolluyor. Dönüşünde Spinebuster! Barrett, dirsekliğini çekiyor. Kolu ile daireler çiziyor. Brookes sonunda ayağa kalkıyor. BULL HAMMER! GELMİYOR! Brookes eğilip iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor. Barrett da sekiyor. İkisi de zıplıyor. BARRETT'TAN BULL HAMMER! Brookes mevta oluyor. Barrett seyircilere bakıyor. Kolunu havaya kaldırıyor. Büyük bir destek alıyor. Cody'i bulmak için etrafına bakıyor.

Cody Rhodes ayağa kalkıyor ve Wade Barrett'a bakıyor. İkili tokalaşıyorlar ve kahkaha atıyorlar.

Bu sırada Wade Barrett'ın karşısına Truth Martini çıkıyor. Cody kenara çekiliyor. Barrett'ın gözü parlıyor. Martini'yi ringin köşesine çekiyor. Art arda Bull hammer vuruyor. Martini gözü kapalı Bull Hammer'lar yiyor. Tepki dahi veremiyor. Barrett, Martini'yi omzuna alıyor. WASTELAND!

ADAM PAGE'DEN V-TRIGGER! Barrett darbenin etkisi ile Martini'yi bırakıyor. Martini ringin dışına uçuyor. Page, Barrett'ı da ringin dışına fırlatıyor. Page etrafına bakıyor. Cody'i buluyor. Onun üzerine doğru koşuyor ama Cody çekiliyor. Page spiker masasının üzerinden spikerlerin üzerine uçuyor. Cody, yerde gördüğü ring zilini eline alıyor. Page de spikerlerin üstünden kalkıyor. Spiker masasının kenarından dönüyor. CODY, RİNG ZİLİ İLE PAGE'İN KAFASINA VURUYOR!

indir_350x200.jpg

PAGE'İN DE KAFASI KANIYOR! Page şaşkın ifadeler ile sabit bir yere bakıyor. Cody gülüyor. Spiker masasından destek alarak dinlendikten sonra Page'i kafasından tutup kaldırıyor. Spiker masasının üzerine yatırıyor. Rakibinin kafasına defalarca kez vuruyor. Son kez de karnına bir yumruk atıyor. Cody, ringe dönüyor. SETH'TEN SUICIDE DIVE GELİYOR! Seth, Cody'i kafasından tutup ring merdivenine fırlatıyor. Spiker masasının üzerinden Page'i çekip Cody'i koyuyor. Spiker masasının üzerine çıkıyor. Cody'nin de üzerine çıkıyor. Kafasına yumruklar atıyor. Ardından üzerinden iniyor. Ringin önünde biraz nefesleniyor. Bu sırada Page'in kendine geldiğini görüyor. Seth Rollins, ringin kenarından bir sandalye alıyor. PAGE'İN KAFASINA SANDALYE İLE VURUYOR! Page ring merdiveninin üzerine yığılıyor. Seth Rollins ise etrafına bakıyor. Yürüyerek spiker masasına gelmekte olan Chris Brookes'a bir tekme atıyor. Brookes tamamen ekarte oluyor. Seth Rollins etrafına bakıyor. Kimseyi göremeyince ringe giriyor. Köşeye çıkıyor.

seth_rollins_masa.jpg

SETH ROLLINS UÇUYOR YÜZLER GÜLÜMSÜYOR! SPİKER MASASINA ELBOW DROP İLE ATLIYOR! MASA PARAMPARÇA OLUYOR!

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

Seth Rollins, karnını tutarak ayağa kalkıyor. Page'i kafasından tutup ringe sokuyor. Köşeye çıkıyor. PHOENIX SPLASH! Gelmiyor. Page çekiliyor. Seth'e de bir zarar gelmiyor. Parande atarak ringde yuvarlanıyor. Page'e doğru dönüyor. Üzerine doğru koşuyor. Page dirseğini koyuyor. Köşeden sekiyor. Moonsault ile atlıyor ama bu kez de Seth çekiliyor. Page ayakları üzerine düşüyor. High Knee ile Seth'in sırtına vuruyor. Seth köşeye yapışıyor. Adam Page, Seth'i ringin köşesine çıkartıyor. Tepeye çapraz şekilde koyuyor. Page de diğer köşeye geçiyor. İpler üzerinde dengesini kurarak ilerliyor. DOUBLE FOOT STOMP! Seth'e köşede bu hareketi yapıyor. Seth, ilk darbeyi karnına alıyor. Ardından sırt üstü yere yapışıyor. Adam Page, Seth'i ayağa kaldırıyor. Seth sersemlemiş durumda ayakta duruyor. Page aprona geçiyor. Zıplıyor. BUCKSHOT LARIAT! Adam Page, son nefesi ile bağırıyor. Seth Rollins'i omzuna alıyor. RITE OF PASSAGE!

maxresdefault_350x200_1.jpg

Bully Ray: Belanı s***rim, çekil önümden.

BULLY RAY SEYİRCİLERDEN BİRİNE SATAŞTIKTAN SONRA HEPSİNİN ARASINDAN RİNGE GİRİYOR! PAGE'İN KAFASINDA ZİNCİRİNİ PATLATIYOR! Page, Seth Rollins'i bırakıyor. Bully Ray, Page'e ağız burun dalıyor. Cody'nin dışarı attığı urgan ipini buluyor ve ringe getiriyor. Page'in boğazına sarıyor. İpten geriyor. Page'i dışarı atıyor. İpi çekiyor. İpi çektiği her an Page'in kafasından bir tutam kan akıyor. Bully Ray, Page'i bırakıyor. Çünkü ringe Martini giriyor. Martini, Ray'in sırtına kitapla vuruyor. Ray sarsılmadan arkasını dönüyor. Martini'ye bir yumruk atıyor. Ringin köşesine fırlatıyor. Onu orada yumrukluyor. Tekmeler atıyor. Martini'nin çenesini tutuyor. Yaklaşıp Martini'ye sövüyor. Martini parmağı ile bir şeyi gösteriyor.

PHARAOH!

Pharaoh ringe giriyor. Ray ve Martini'nin üzerine doğru geliyor. Ray'in üzerine zıplıyor.

bully_ray_kopek.jpg

Ray'in hassas noktasını ısırıyor. Bully Ray ringin köşesinde ısırılan yerini tutarak anırıyor. Pharaoh birine daha saldırıyor.

martini_kopek.jpg

Martini'yi de ısırıyor. Martini ve Ray'in yanına görevliler geliyor. Sedye ile ikiliyi arka alana götürüyorlar. Ringde güreşçiler harici kimse kalmıyor. Ancak güreşçilerin de hali birbirinden beter durumda. Hepsi yerde yatıyor.

21720-cody-1_350x200.jpg

Cody, kafası kanlar içinde ringe giriyor. Page'i kaldırıyor. Cross Rhodes'a alıyor. Çeviriyor. BAŞARILI! CROSS RHODES! Tuşa gidiyor. 1...2... Page atıyor! Cody inanamıyor. Köşeye geçiyor, tırnaklarını yiyor. Şoku atlattıktan sonra Page'in üzerine tekrardan gidiyor. Tuş deniyor. 1...2... Page yine atıyor. Cody, ringin köşesine çıkıyor. Çevresini şöyle bir kolaçan ediyor.

cody_kan.jpeg

MOONSAULT! Havada kuş gibi süzülüyor ve Page'in üzerine atlıyor. Hakem elini yere vuruyor. 1... Ancak Cody, Page'in üzerinden kalkıyor. Page'i kafasından tutuyor. Kaldırıyor. CROSS RHODES! Cody yine tuşa gitmiyor. Page'i bacağından tutuyor. Figure Four Leglock bağlıyor. Cody, tüm gücüyle sıkıyor. Liv Morgan, artık gözünü kapatarak izliyor. Cody, hareketi yaptığı yerde bağırıyor. Page elini kaldırıyor.

CHRIS BROOKES'TAN 450 SPLASH! Hareketi bozuyor. Cody, aprona bırakıyor kendisini. Chris Brookes gülerek olanları izliyor.

Liv Morgan ringe giriyor. GWA Şampiyonluk kemeri ile Chris Brookes'a VURUYOR! Cody'nin parmadığındaki sonsuzluk yüzüğünü kendi eline takıyor. Chris Brookes'un kafasına defalarca vuruyor. Brookes'un da kafası kanıyor. Brookes'u son kez kaldırıyor. SISTER ABIGAIL! Brookes'u yerde tutmayıp ringin dışına atıyor. Ardından parmağındaki sonsuzluk yüzüğünü tekrardan Cody'e takıyor. Cody'nin kulağına fısıldıyor. Ringden iniyor ve spiker masasına geçiyor.

Cody, var gücüyle ayağa kalkıyor. Page'in üzerine gidiyor. Page de ayağa kalkıyor. Cody'nin karşısına dikiliyor. İkili çok yavaş tempoda birbirine vuruyor. Page çok sert bir yumruk deniyor ama Cody eğiliyor. Page, Cody'nin arkasına geçiyor. Bu esnada Seth Rollins, aprona çıkıyor. SPRINGBOARD HIGH KNEE! Page'e yapıyor. Page, Ric Flair gibi yere düşüyor. Seth, Page'e bakıyor. Uzun süren şaşkınlığının ardından ayağa kalkıyor. Cody'e dönüyor. Cody, yüzüğü ile Seth'in kafasına vuruyor. Seth dengesini kaybediyor. Cody iplere doğru koşuyor. DISASTER KICK! Seth iplere savruluyor. İplerden sekip Lariat deniyor. Hareket Page'e geliyor. Seth düşe kalka iplere gidiyor.

Cody, Seth Rollins'i kafasından tutup sertçe ringden dışarıya fırlatıyor. Seth ringin iki metre ötesine kadar uçuyor. Cody ise yere yığılan Page'i hemen kaldırıyor. CROSS RHODES! Cody, bir kere daha kaldırıyor. Bir Cross Rhodes daha! Tuşa gidiyor. 1...2...

3!

Kazanan ve Yeni World Heavyweight Champion: Cody Rhodes

Seth son saniyede ringe giriyor. Page ve Cody'nin üzerine atlıyor ama başarısız oluyor. CODY MAÇI KAZANMAYI BAŞARIYOR! Seth Rollins ringden iniyor. Ringe yaslanıyor. Gözleri dolmuş şekilde havaya bakıyor.

seth_350x200.jpg

WADE BARRETT, SETH ROLLINS'İ KALDIRIYOR! KENDİNE ÇEKİYOR! BULL HAMMER! Seth Rollins darbenin etkisiyle yere düşüyor. Kızgın ve üzgün arasında giden bir surat ifadesi ile sabit bir yere bakıyor. Suratında gram acı bile yok. Gözleri doluyor. Seyircilerden yuhalamalar var.

Cody Rhodes ayağa kalkıyor ve Wade Barrett'a bakıyor. İkili aynı anda kahkaha atıyor ve yumruklarını tokuşturuyorlar. Wade Barrett, Cody'i alkışlamaya başlıyor. Şimdi ringin dışına çıkıyor. Cody'i yalnız bırakıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

Liv Morgan elinde hem GWA Şampiyonluğu ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile ringe giriyor. Şimdi kemeri Cody Rhodes'a veriyor.

zsg34sfghsvsd_350x200.jpg

Cody Rhodes kemeri Liv Morgan'dan alıyor. Yuhalamalar devam ediyor. Cody Rhodes köşeye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Suratındaki kanı ve akan gözyaşını silip kemerine bakıyor şimdi köşede. Köşeden iniyor ve bir süre ringin içinde galibiyeti kutluyor. Japonya seyircisi mutsuz ve kızgın fakat Cody Rhodes seyircilerin olumsuz tablosunu umursamıyor bile. Liv Morgan'a yaklaşıyor. İkili kemerlerini aynı anda havaya kaldırıyor ve birbirlerine bakıyorlar.

Cody Rhodes: Bu gerçek sonsuzluk.

Şimdi birbirlerine iyice yaklaşıyor ve öpüşüyorlar. Japonya seyircisinin yuhalamaları iki katına çıkıyor. Liv Morgan ve Cody Rhodes öpüşürken aynı anda kemerlerini havaya kaldırmaya devam ediyorlar. Şimdi birbirlerinden ayrılıyorlar. Gülümseyerek birbirlerine bakıyorlar. Liv Morgan bir köşeye, Cody Rhodes ise diğer köşeye çıkıyor. İkili kemerlerini tekrar havaya kaldırıyorlar. Pyrolar patlamaya başlıyor.

pyro_350x200.jpg

Kamera Wrestle Kingdom logosuna zoom yapıyor. Pyrolar patlamaya devam ederken Liv Morgan ve Cody Rhodes ikilisi köşelerden iniyor. Ringin dışına çıkıyorlar ve girişe doğru gidiyorlar. Girişte bir süre bekleyip seyircilere bakıyorlar. Şimdi birbirlerinin elinden tutuyorlar ve ellerini havaya kaldırıyorlar.

Wrestle Kingdom II bu görüntülerle son buluyor.

WRESTLE KINGDOM II GWA Entertainment TM & © 2020 All Rights Reserved

StephenTrueway

GEORGEOUS
Konular
1,249
RPG GWA - Wrestle Kingdom II (Part 2)

Şovun saati çok ilginç. Ya sabahlayacağız ya da birkaç maç kısa kısa yazılacak.

Konular
149
Seth Rollins
-
Sabırsızlanıyorum başlaması için. Ben takip etmeye başladığımdan beri en erken şov demek ki Lockdown'dan bile daha uzun olacak. Harika bir şov bizi bekliyor.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Ertesi gün pazar. Herkesin burada olacağını düşünüyorum ama 12'den sonra mefta olup uyuyabilirim. Umarım sabahlayacak kadar uzun sürmez.

Ve... kemeri koruyacağım şovdur. :yaz

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Tarihin en büyük şovunda alanda olacağız.

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Posterde olduğu gibi kasap modumu açacağım. :yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...