RPG: Haftanın En Büyük 5 "Dummy"si

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
Kameralarımız arka alanda ve bu Eli Drake!

13142286_f520.jpg

Merhaba dummy şirketin Dummy izleyicileri. Ben E L I DRAKE! Bugün sizlere Impact'ten beri yaptığım bir geleneği sizin için geri getirmekten onur duyarım! Bayanlar ve baylar, hala mağarada kalanlar için sistemi bir kez daha tekrar etmek istiyorum, olay çok basit, her hafta sonu sadece 5 dakikanızı alacağım ve desteklediğiniz, chant attığınız tüm insanların aslında ne kadar aptal bir gerizekalı olduğunu gözler önüne sereceğim. Böylelikle herkese daha çabuk bir şekilde hayatın gerçekliğini anlatabileceğim, tıpkı bir yandan da şovlarda dayak makinesi gerçeği olduğumu yumruklarımla anlattığım gibi.. Bayanlar baylar, lafı fazla uzatmadan, işte Haftanın En Büyük 5 "Dummy"si!

No 5: Pentagon JR
Drake önündeki tuşa deli gibi basıyor!

DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Kendisi geçen haftalarda yediği dayaktan beri hala ortalıklarda dolaşıp palyaçoluk hünerlerini gösterebilmiş değil. Bu listeye koymadan önce onu çok düşündüm ama tıpkı bir dummy gibi dövüştüğünü unutmadım ve ilk hafta listesine girmenin onun için bir onur olacağını düşündüm! Şimdi ise 4 numaramıza geçiyoruz!

No 4: GWA Universe

Eli Drake yine önündeki butona deli gibi basıyor!

DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Size sadece basit kelimelerle neden 4 numara olduğunuzu anlatacağım. Ve hemen 3 numaraya geçeceğim GELECEK INTERNET ŞAMPIYONUNA BIAT EDIN! Ve işte 3 numara!

No 3: Sheamus

Dünyanın en beyaz kıçlı adamı, Eli Drake onun kıçına tekmeyi basınca kırmızı kıçlıya döndü! Neden mi bu listedesin Sheamus? Çünkü bütün gün senin yüzünden muhteşem burnumla uğraştım! DUMMY, YEAH! Şimdi 2 numaraya geçiyoruz..

No 2: Becky Lynch

Hey Becky... Irlandalı seksi güzelliğim.. O irlandalı kafanı botlarıma geçireceğim için çok üzgünüm.. Çok güzelsin, ancak bir o kadar da aptalsın. Seninle başka alanlarda güreşebilecekken ringde bir maça çıkacak olmak.. Tatlım, sana iki kelimem var: DUMMY, YEAH!

VE İŞTE BÜYÜK AN GELDI! BİR NUMARA! MAESTRO, VER MÜZİĞİ!

No 1: Christian

Ne? Beni ana kemer maçına koymak yerine Internet Kemeri maçına koymak mı? Ve bunun için 3 maç birden mi yapmam gerekecek? Christian sen dünyanin en kötü GM'isin ve ancak sadece en büyük DUMMY, YEAH olmayı hak ediyorsun!

Yeter! Bugünlük program bu kadar! Sizin gibi aptallara süslü bir kapanış mı yapmamı bekliyordunuz yani? YANLIŞ! Ben gidiyorum!

Kameralar birden kapanır..

Out: Yorumlarınızı bekliyorum, boş her anımda yapacağım programı.

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
Dumi dumi kanki ne yapmışsın ya böyle tüm İrlandalıları dizmişsin listeye bir zıpzıp Finn Balor eksik.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Kanki bana çok laf sokmuşsun ayıp. Ama ben de tekme atamıyorum arkadaş.

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
Kameralarımız arka alanda ve bu Gravy Train'in bir numaralı makinisti Eli Drake!

13142286_f520.jpg

Merhaba dummy şirketin Dummy izleyicileri. Ben E L I DRAKE! Uzun bir aradan sonra, listemle tekrar birlikteyiz! Bugünkü liste dopdolu, bugünkü liste capcanlı! Ve inanın bana, ilk programa göre listede yer alan isimler gerçekten de hak ederek listeye girdi! Bayanlar baylar, lafı fazla uzatmadan, işte Haftanın En Büyük 5 "Dummy"si!

No 5: The Miz
Drake tuşu adeta kırarcasına basıyor!

DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Fact of Life'ın, Miz TV'den daha büyük bir program olduğunu kabul etmemek? Dummy, YEAH! Miz TV'nin harika bir program olduğunu iddia etmek? Dummy, YEAH! Miz, sana sadece tek bir lafım var: Dayak yemek bir programı en iyi yapıyorsa, REZILLIK3'nin ana kemer şampiyonu olduğu Impact döneminde şov, dünyanın en iyi programı olurdu. Ama olamadı. Çünkü E L I DRAKE'i o süre boyunca kullanmayı beceremediler! Neyse, fazla söze girmeden 4 numaraya geçiyoruz!

No 4: The Miz

Eli Drake gülümseyerek basıyor tuşa.

DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Internet Kemeri'ni rezil ettiğimi düşünen herkes, bu listeye girmeye, hem de 2 defa üst üste, layıktır. Ve işte 3 numara!

No 3: The Miz

Kendini E L I DRAKE'den daha iyi görmek? Miz, sana iki çift lafım var: Dummy, YEAH

No 2: The Miz

INTERNETTE TROLL HESAPLAR AÇARAK KENDİNİN BENDEN DAHA YAKIŞIKLI OLDUĞUNU SÖYLEMEK? DUMMY, YEAH!

VE İŞTE BÜYÜK AN GELDI! BİR NUMARA! MAESTRO, VER MÜZİĞİ!

No 1: The Miz

Ne? Ne bekliyordunuz? Benden kemeri alacağını iddia eden, benden iyi olduğunu, yetenekli olduğunu iddia eden, bu listeye her numaradan giremeyecek de napacak? Aslında bu gerizekalı Dummy'e yapılması gereken tek şey var, onunla karşılaştığımız anda, tıpkı geçen haftaki gibi Gravy Train'e yollamak ve sıradaki gelecek Dummy'leri beklemek.. Ancak bir centilmen gibi gözünün açılması... Meh, ne diyorum ben! GWA, öyle bir PPV göreceksiniz ki, yıllarca Miz'e attığım dayak konuşulacak. Neden mi, çünkü bu HAYATIN GERÇEĞİ!

Kameralar birden kapanır..

Out: Yorumlarınızı bekliyorum.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Oraya bir Jeff Hardy yazmanızı rica edeceğim. Gerçi o scumbag listesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...