Kameralarımız arka alanda ve bu Gravy Train'in bir numaralı makinisti Eli Drake!
Merhaba dummy şirketin Dummy izleyicileri. Ben E L I DRAKE! Uzun bir aradan sonra, listemle tekrar birlikteyiz! Bugünkü liste dopdolu, bugünkü liste capcanlı! Ve inanın bana, ilk programa göre listede yer alan isimler gerçekten de hak ederek listeye girdi! Bayanlar baylar, lafı fazla uzatmadan, işte Haftanın En Büyük 5 "Dummy"si!
No 5: The Miz
Drake tuşu adeta kırarcasına basıyor!
DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Fact of Life'ın, Miz TV'den daha büyük bir program olduğunu kabul etmemek? Dummy, YEAH! Miz TV'nin harika bir program olduğunu iddia etmek? Dummy, YEAH! Miz, sana sadece tek bir lafım var: Dayak yemek bir programı en iyi yapıyorsa, REZILLIK3'nin ana kemer şampiyonu olduğu Impact döneminde şov, dünyanın en iyi programı olurdu. Ama olamadı. Çünkü E L I DRAKE'i o süre boyunca kullanmayı beceremediler! Neyse, fazla söze girmeden 4 numaraya geçiyoruz!
No 4: The Miz
Eli Drake gülümseyerek basıyor tuşa.
DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! DUMMY, YEAH! Internet Kemeri'ni rezil ettiğimi düşünen herkes, bu listeye girmeye, hem de 2 defa üst üste, layıktır. Ve işte 3 numara!
No 3: The Miz
Kendini E L I DRAKE'den daha iyi görmek? Miz, sana iki çift lafım var: Dummy, YEAH
No 2: The Miz
INTERNETTE TROLL HESAPLAR AÇARAK KENDİNİN BENDEN DAHA YAKIŞIKLI OLDUĞUNU SÖYLEMEK? DUMMY, YEAH!
VE İŞTE BÜYÜK AN GELDI! BİR NUMARA! MAESTRO, VER MÜZİĞİ!
No 1: The Miz
Ne? Ne bekliyordunuz? Benden kemeri alacağını iddia eden, benden iyi olduğunu, yetenekli olduğunu iddia eden, bu listeye her numaradan giremeyecek de napacak? Aslında bu gerizekalı Dummy'e yapılması gereken tek şey var, onunla karşılaştığımız anda, tıpkı geçen haftaki gibi Gravy Train'e yollamak ve sıradaki gelecek Dummy'leri beklemek.. Ancak bir centilmen gibi gözünün açılması... Meh, ne diyorum ben! GWA, öyle bir PPV göreceksiniz ki, yıllarca Miz'e attığım dayak konuşulacak. Neden mi, çünkü bu HAYATIN GERÇEĞİ!
Kameralar birden kapanır..
Out: Yorumlarınızı bekliyorum.