[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1YTddpjeqA4[/ame]
Boogeyman burada! Arenada çocuklardan çığlık sesi geliyor bu sırada ve Boogeyman girişte gözüküyor! Her zaman ki hareketlerini yapıp ilerlerken bir anda ön sırada oturup korkudan ağlamak üzere olan çocuğun yanında duruyor ve ona cebindeki solucanları gösterip yiyor! Çocuk annesine sarılıp ağlıyor. Şimdi Boogeyman arenada düzgün bir reaksiyon almadan ringin içinde mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.
The Boogeyman: Sanırım çocukların korkutucu bir güreşçi görmesi onları üzmüş.(Boogeyman klasik gülüşünü yapar.) Beni gördükleri zaman her zaman aynı bu çocuk gibi hepsi ağlayacak, korku onları uykularında da yalnız bırakmayacak. Korku kimdi peki? Korku Boogeyman! Herkesin içinde korkuları var ve hepiniz bir şeylerden korkuyorsunuz. Ben sadece çocukları korkutmuyorum, ben sizleri de korkutuyorum. Biliyorum biliyorum şimdi biz büyüdük senin gibi sirk maymunundan korkmayız diyecekler. Ama az önce benim müziğim duyulduğunda ve ben önlerinden geçtiğimde o kaslı adam neden bana korkunç gözlerle baktı. Öcü diye bir şey var mı? Yok değil mi, öcü sadece küçükken sen yaramazlık yaparsan öcüler gelip seni alır denilen bir hayali yaratık. Ama çocuklar(Arenada loş bir ortam oluşur ve her yeri kırmızı renk kaplar.) kötü bir şey yaparsanız Boogeyman gelecek ve sizi ele geçirecek! Im The Boogeyman! Im comin to getcha!(Arenada çığlık sesleri çoğalır ve Boogeymanin kahkaları ile kırmızı ışık gider.) Şimdi asıl meselelerime geleyim. Siz seyirciler her güreşçiye boo veya cheer atıyorsunuz. Peki bana bir şey yapabiliyor musunuz? Korkudan sadece( Taklit yapmaya başlar.) Oh Tanrım, bu segment hemen geçsin de kurtulayım çok kokuyorum diyorsunuz. Sahi ben korkutucu muyum?(Hiçbir ses gelmez buna sinirlenen Boogeyman sopasını yere vurur.) Size diyorum aptallar! Ben korkutucu muyum söyleyin, yoksa solucanlarımın tadına bakarsınız.(Seyircilerden Yes chantleri geliyor.) Hayır! Ben korkutucu değilim, ben korkunun yüzü değilim, ben korkunun yeni yüzü de değilim. Ben korkunun ta kendisiyim! Im The Boogeyman! Im comin to getcha!(Klasik gülüşünü yapar.) Uzun süredir GTWde değildim, bağımsız şirketlerde güreşiyordum. Bu lafı her geri dönen güreşçi söylüyor ve ben bundan çok sıkıldım. Neyse geri dönüş sebebim kemerler değil, insanların sevgilisi olmak değil, buraya hükmetmek veya en iyi olduğumu söylemek hiç değil. Buraya geri dönme sebebim insanlara korkunun ta kendisi olduğumu onları korkutarak göstermek! Tabi bunu yaparken diğer güreşçileri de yeneceğim. İlk maçımda sizin koca oğlanı rezil etmek üstüne de solucanları yemek keyifliydi. Beni iğrenç buluyorsunuz, evet ben sizlerden farklıyım sizde bu yüzden bana iğrenç diyorsunuz. Peki kimler Boogeyman gibi korku olmak ister? Kimse. Çünkü benim kadar cesaretli biri yok. Ben kendime tarihin en iyi güreşçisi demiyorum, ben kendime dünyanın en iyisi ya da evrende ki en muhteşem adam da demiyorum. Ben kendime korku diyorum. I'm coming to your near you dont revolve the head!
Boogeyman uzun uzun gülüyor ve ardından da mikrofonu yere bırakıp ringin altından torba alıp ringe giriyor. Torba elinde seyircilere bakıp gülerken kırmızı loş bir ışık çöküyor arenaya ve Boogeyman torbayı yere döküyor. Bunlar solucan! Boogeymanda onların yanına çöküp bağdaş kuruyor, ardından da konuşmaya devam ediyor.
Boogeyman: Ben sizler gibi apartmanlar da, mahalle de ya da villalar da büyümedim. Ya da şu an diğer güreşçiler gibi villalara gidip dinlenmeyeceğim. Ben sizlerden çok farklıyım. Benim hayat hikayem sizler için fantastik kurgu gibi olabilir. Ama ben buyum. Ben korkuyum. Buradan çıkınca arka alanda telefon karıştırmayacağım ya da kadınlarla beraber olamayacağım. Ben mekanıma gideceğim. Solucanlar ile beraber olacağım. Evet solucanlar benim için özel. Yalnızlığımı onlarla paylaşırım. Yakında yapacağım şeyler ile artık merakınız büyümüş olacak. Hatta ve hatta hakkımda bazı şeyler uyduracaksınız, ama kim bilir sizden önce ben her şeyi anlatırım.
Boogeyman solucanları torbaya koyup giderken kameralar kapanır.