RPG: İntergalaktik Kara Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
AŞAĞIDA GÖRECEĞİNİZ LİSTE TÜM GALAKSİLERİN YÜCE TAVUSKUŞU'SU DALTON CASTLE TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR. LİSTEDE GÖRECEĞİNİZ İSİMLER İSE ONURSUZ, HAYSİYETSİZ VE TERBİYESİZ DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN DALTON CASTLE TARAFINDAN BU LİSTEYE EKLENEREK HANGİ GALAKSİYE GİDERLERSE GİTSİNLER HUZURSUZ VE MUTSUZ BİR YAŞAMA MAHKUM EDİLMİŞLERDİR.

İNTERGALAKTİK KARA LİSTE

1-FREDERİCK BABİNSKİ
EKLENME SEBEBİ: Dalton Castle ile oturduğu kumar masasında hile yaparak Dalton Castle'ın tüm oğlanlarına ve oğlan edinme haklarına el koymuştur.

2-BRAY WYATT
EKLENME SEBEBİ: Gaz lambası aracılığıyla kendisiyle iletişim kuran ve Money in the Bank 2020 şovunda yardım isteyen ve karşılığında dünyaları teklif eden Dalton Castle'ın bu teklifini reddetmeyerek bir anlamda kabul etmiş, ancak buna rağmen Money in the Bank'te bu anlaşmaya uymayarak sonsuza kadar lanetlenmiştir.

3-KILLI ADAM (A.K.A. BRODIE LEE)
EKLENME SEBEBİ: Bray Wyatt'ın oğlanlarına karşı çıktıkları takım şampiyonluğu maçında Dalton Castle'ı ringde yalnız bırakarak kamyonunu kurtarmaya gitmiş ve maçın kaybedilmesine sebep olmuştur.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
2-BRAY WYATT

saygıdeğer dalton bey, bray wyatt kendine yardım edemedi. üstüne eşi dostu tarafından yardım göremedi. sana nasıl yardım etsin?

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Roderick Strong da girsin. Dalton Castle'dan daha fazla konuşuluyor. Bu kabul edilemez!

AlperMizanin

Kayıtlı Üye
Konular
511
Bryan Danielson
Sami Zayn
Mevlam nasip etmez inşallah bu listeye girmeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...