Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur...
Gbedas 👑 G G Katılım 23 Ara 2013 Konular 401 Mesajlar 16,021 Tepkime puanı 456 Puanları 1,235 Yaş 24 Konum Bursa Bryan Danielson - 20 Ocak 2020 #11 Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur...
DoctorMK Banned Katılım 20 Nis 2013 Konular 3,740 Mesajlar 42,471 Tepkime puanı 1,027 Puanları 0 Konum Güney sahilleri Dalton Castle 20 Ocak 2020 #12 Gbedas' Alıntı: Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur... Genişletmek için tıkla ... Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim.
Gbedas' Alıntı: Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur... Genişletmek için tıkla ... Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim.
AJKOY2J Acknowledge Him A A Katılım 17 Haz 2016 Konular 201 Mesajlar 10,461 Tepkime puanı 701 Puanları 800 Konum Edmonton AJ Styles - 20 Ocak 2020 #13 Bu listeyi lanetliyorum.
DoctorMK Banned Katılım 20 Nis 2013 Konular 3,740 Mesajlar 42,471 Tepkime puanı 1,027 Puanları 0 Konum Güney sahilleri Dalton Castle 20 Ocak 2020 #14 AJKOY2J' Alıntı: Bu listeyi lanetliyorum. Genişletmek için tıkla ... Daha karakterin yok. Maalesef lanet geçersiz.
AJKOY2J' Alıntı: Bu listeyi lanetliyorum. Genişletmek için tıkla ... Daha karakterin yok. Maalesef lanet geçersiz.
AJKOY2J Acknowledge Him A A Katılım 17 Haz 2016 Konular 201 Mesajlar 10,461 Tepkime puanı 701 Puanları 800 Konum Edmonton AJ Styles - 20 Ocak 2020 #15 DoctorMK' Alıntı: Daha karakterin yok. Maalesef lanet geçersiz. Genişletmek için tıkla ... Laneti diğer evrenden yolladım.
DoctorMK' Alıntı: Daha karakterin yok. Maalesef lanet geçersiz. Genişletmek için tıkla ... Laneti diğer evrenden yolladım.
Gbedas 👑 G G Katılım 23 Ara 2013 Konular 401 Mesajlar 16,021 Tepkime puanı 456 Puanları 1,235 Yaş 24 Konum Bursa Bryan Danielson - 20 Ocak 2020 #16 DoctorMK' Alıntı: Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim. Genişletmek için tıkla ... Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur.
DoctorMK' Alıntı: Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim. Genişletmek için tıkla ... Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur.
DoctorMK Banned Katılım 20 Nis 2013 Konular 3,740 Mesajlar 42,471 Tepkime puanı 1,027 Puanları 0 Konum Güney sahilleri Dalton Castle 20 Ocak 2020 #17 Gbedas' Alıntı: Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Olay Yeri İnceleme Oğlanım şimdi yanımda olsaydım hemen aydınlatırdım. Oğlansızlık çok zor.
Gbedas' Alıntı: Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Olay Yeri İnceleme Oğlanım şimdi yanımda olsaydım hemen aydınlatırdım. Oğlansızlık çok zor.
Free The Flame Kayıtlı Üye Katılım 9 Nis 2017 Konular 595 Mesajlar 12,328 Tepkime puanı 356 Puanları 890 Konum İzmir Bobby Lashley - 20 Ocak 2020 #18 DoctorMK' Alıntı: Olay Yeri İnceleme Oğlanım şimdi yanımda olsaydım hemen aydınlatırdım. Oğlansızlık çok zor. Genişletmek için tıkla ... Bir zamanlar çeşit çeşit oğlan vardı. Adil Oğlan, Avcı Oğlan, Olay Yeri İnceleme Oğlan...
DoctorMK' Alıntı: Olay Yeri İnceleme Oğlanım şimdi yanımda olsaydım hemen aydınlatırdım. Oğlansızlık çok zor. Genişletmek için tıkla ... Bir zamanlar çeşit çeşit oğlan vardı. Adil Oğlan, Avcı Oğlan, Olay Yeri İnceleme Oğlan...
DoctorMK Banned Katılım 20 Nis 2013 Konular 3,740 Mesajlar 42,471 Tepkime puanı 1,027 Puanları 0 Konum Güney sahilleri Dalton Castle 20 Ocak 2020 #19 King Balor' Alıntı: Bir zamanlar çeşit çeşit oğlan vardı. Adil Oğlan, Avcı Oğlan, Olay Yeri İnceleme Oğlan... Genişletmek için tıkla ... Şimdi hiçbiri yok...
King Balor' Alıntı: Bir zamanlar çeşit çeşit oğlan vardı. Adil Oğlan, Avcı Oğlan, Olay Yeri İnceleme Oğlan... Genişletmek için tıkla ... Şimdi hiçbiri yok...
Free The Flame Kayıtlı Üye Katılım 9 Nis 2017 Konular 595 Mesajlar 12,328 Tepkime puanı 356 Puanları 890 Konum İzmir Bobby Lashley - 20 Ocak 2020 #20 DoctorMK' Alıntı: Şimdi hiçbiri yok... Genişletmek için tıkla ... O güzel oğlanlar, o güzel atlarına binip gittiler.
DoctorMK' Alıntı: Şimdi hiçbiri yok... Genişletmek için tıkla ... O güzel oğlanlar, o güzel atlarına binip gittiler.