RPG: İntergalaktik Kara Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gbedas

👑
Konular
401
Bryan Danielson
-
Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur...

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Honor Club üyesi olarak bu listenin yanına bile yaklaşmayacağımı düşünüyorum. Umarım öyle olur...
Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim.

Gbedas

👑
Konular
401
Bryan Danielson
-
Dalton Castle elinde hiçbir kanıt olmamasına rağmen, seyahat ettiği bir evrende oğlanlarını çalıp köle pazarında satan New York'lu Curt isminde bir tüccarın Jimmy Jacobs'la akrabalığı olduğunu hissediyor. O kadar emin olma derim.

Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Ben de duydum o alçağı gördüğü her kameraya eğilip kıçını gösteriyormuş. Jimmy Jacobs ile o alçağın katiyen bir bağlantısı yoktur.
Olay Yeri İnceleme Oğlanım şimdi yanımda olsaydım hemen aydınlatırdım. Oğlansızlık çok zor.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Bir zamanlar çeşit çeşit oğlan vardı. Adil Oğlan, Avcı Oğlan, Olay Yeri İnceleme Oğlan...
Şimdi hiçbiri yok...

Adrienne-Athena-Reese-crying.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...