RPG: Is That Cool?

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito

I Spit In The Face People Who Don't Want To Be Cool!

e5812-16228160793196-800.jpg

Carlito! Girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Carlito ringe giriyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

"Herkese merhaba! GTW Evreni'nin en cool adamı bendeniz Carlito buradayım işte! London Calling şovu çok iyi bir şov olmadı mı öyle! Tek kelimeyle çok iyiydi ama mükemmel değildi. Bu gece cool olmanın kurallarından bir tanesinden size bahsedeceğim. Çok iyi olmak mükemmel olmak demek değildir. Çok iyi birçok iyi unsurun bir araya gelmesiyle oluşan bir olgu iken mükemmel olmak bütün iyi unsurların bir araya gelmesiyle oluşan kusursuz bir bütünlüktür. London Calling şovu sunduğu aksiyon ile çok iyi bir şovdu ancak mükemmel olmasını sağlayacak o parçadan yoksundu! Evet doğru tahmin ettiniz! London Calling şovunda Carlito yoktu ve bu şovu şirket tarihinin en iyi şovu olma niteliğine taşıyamadı! O gece İngiltere'de olmak isterdim ama vize pasaport işlemleri beni daime yormuştur ve Birleşik Krallık benim gibi Porto Rikoluları maalesef ülkesine kolay kolay kabul etmiyor. İşte bu cool değil! Ben bu işin ayrılmaz bir parçasıyım ve bu saatten sonra bensiz bir GTW düşünülemez! Elmamı yerim, herkese cool olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatırım ve cool olmamakta direnen birileri varsa da elmamdan birkaç ısırık alıp yüzlerine tükürürüm! İşte bu benim. Olduğum kişiden memnunum. Sakinlik, rahatlık ve özgüven hepsi bende var. Kriz anlarında nasıl hareket etmem gerektiğini çok iyi biliyorum. Şimdi bir düşünelim. London Calling şovunda örneğin şampiyonlarınızdan birisi olmamış olsaydı nasıl olurdu? Sizler aldığınız bilete söve söve evlerinizin yolunu tutarken şampiyon şovda olamayışının verdiği üzüntü ile kahrolurdu. Ben ise üzülmüyorum. Çünkü benim ortada bir kaybım yok! Daha çok vaktimi eş dost akraba ile geçirdim. Bir nevi kafa izni yapmış oldum. Bak işte bu gerçekten de cool!"

Seyirciler Carlito'nun neler söylemek istediğini anlamaya çalışırken Carlito gülümsüyor ve konuşmasına devam ediyor.

"Sanırım eski hırçın ve hırslı Carlito'nun yerine böyle bir adam görmeyi hiç beklemiyordunuz değil mi? Zaman beni değiştirdi. Artık eskisi kadar hiçbir şeyi ciddiye alamıyorum. Çünkü en son bir şeyleri ciddiye almaya çalıştığımda John Cena'nın karşısına geçtim ve ona içimdeki bütün kini kustum. Belki aranızda 20'li yaşlarda olan varsa hatırlar. Sene 2009 ve Bay Cena WWE Şampiyonu ancak kellesi koltukta. Çünkü Sheamus o dönem yeni çıkmış vandal bir adam. Kemer için büyük bir tehdit. John Cena hayranlarını pışpışlarken bir anda ortaya çıktım. Evet bunu yapmak istiyordum çünkü senelerdir John Cena'dan ve onun yarattığı hegemonyadan tiksinmiştim. Seçilmiş kişi aslında bendim. Ancak o benim spot ışıklarımı çaldı!"

Objektif Carlito'ya odaklanırken Carlito'nun ciddileştiğini fark ediyoruz!

"O zamana kadar o kişinin ben olduğunu düşünüyordum ve John Cena'ya içimdeki bütün kini kustum! Cena ise bana apaçık bir şekilde meydan okudu. Bunu hiç beklemiyordum. Lafımı sokar giderim ve tüm profesyonel güreş alemi de beni destekler diye düşünüyordum. Fakat işler öyle gitmedi. Tepe taklak oldum. İşte o gece bunun cool olmadığını fark ettim. Güreş benim için bitmişti! Senelerce sırf aile mesleği olduğu için bunu istemeye istemeye yapmışım. Botlarımı çıkardım ve arenadan hızla uzaklaştım. Biliyor musunuz bu beni özgür hissettirdi. Aslında senelerce insanlara deyim yerindeyse palyaçoluk yapmışım ve bunu anlamamışım. İnsanların yüzüne tükürdüğümde veya o en iyisi olarak gördüğünüz insanlarla ringi paylaştığımda ya da Torrie Wilson gibi ateşli kadınlarla birlikte olduğumda gerçekten de bir amaca ulaştığımı düşünüyordum. Fakat günün sonunda insanların komedi malzemesi olduğum gerçeği ile yüzleştim. Başarı olarak gördüğüm ve nitelendirdiğim şeylerin insanların için komedi malzemesi olduğunu anladım. Ölümle yüzleştim. Hem de birçok kez. Sevdiklerimi kaybettim. Hepsinin de idealleri vardı ve bir çoğu ideallerini gerçekleştiremeden öldüler. Üzgünüm... Ancak bu vesile ile şunu fark ettim ki hayat dediğimiz şey aslında gerçekten de anlamsız. Ve ona bu denli anlamlar yüklemek ona hizmet etmek işte bu deliliğin kendisi. Hayır ben deli olmayacağım. Gerçeklerin farkındayım. O yüzden yeni cool anlayışımı geliştirdim. Bu yüzden GTW Royal Rumble gecesi için bana teklif sunduğunda geri dönmenin gerçekten de doğru bir zaman olduğunu anladım. O gece döndüm. Arka alanda karşılaştığım manzara ise beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. İnsanlar deyim yerindeyse bir hamster gibi çemberin içinde amaçsızca koşup duruyorlar. Onları bu kısır döngüden kurtarmak adına buradayım. Ancak beni bilirsiniz. İnsanın canı çıkar ama huyu çıkmaz. Bunu kendi yöntemlerim ile yapmaya kararlıyım. Ama kırıcı ama küstahça ama arkadaşça neyin cool neyin ise cool olmadığını insanlara söylerim. Benim sözümü dinleyen hayatının farklı bir evresine geçer. Fakat aptallık edip benimle zıtlaşmak isteyen olursa da..."

Calirto elindeki elmadan ısırık alıp kameraya tükürüyor.

"Cool olmak istemeyen insanların yüzüne tüküreceğim!"

Carlito kameraya bir süre bakıyor. Ardından müziği arenada yankılanıyor ve arka alanın yolunu tutuyor...