RPG: İtiraflar/İtiraflarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Aslında geri döndükten sonra RPG oynamak gibi bir niyetim yoktu. Sonradan Elias'ı alma fikrine kapıldım. Alsaydım neler yapardım falan diye. Sonra Luci Furkan'ın teşvikiyle karakteri aldım. Hatta benden önce almak isteyen bir arkadaş vardı. Eğer o almaktan vazgeçmeseydi dönemeyecektim bile ama sağ olsun anlayış gösterdi. Dün gece Hardcore kemerini aldım. Sevindirici tabii ki ama en güzeli de oyuncu arkadaşların beni desteklemeai. Şovlardaki meaajları okuyunca oynadığım oyun adına seviniyoeum. :olur

Ee tabii ki herkese teşekkür ederim.

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Zamanında bütün oyuncuları bir şekilde DoR'un en çok gelecek vaat eden ismi olduğuma inandırmıştım, hem de Omega, Haskins, Callihan gibi oyuncuların yanındayken. Valla nasıl olduğunu hala bilmiyorum ama tebrik ediyorum kendimi. Güzel zamanlardı. CURSE en eğlenceli dönemlerini yaşıyordu, Hell 's Angels vardı, World's Gentlest Tag Team vardı, La Resistance vardı... Acemilik dönemlerim olduğu için daha bir eğlenceliydi tabi. Göründüğüm 2 satırlık segmentler için bile zevkten dört köşe olduğumu hatırlıyorum.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini
Aries'i ana kemer almadan bırakmayı hiç düşünmemiştim; ama sadece 1 saatte karakteri bırakmaya karar verdim. Bir nevi pişman da oldum.

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini

Günlerdir beklediğiniz bir şovun sizin adınıza bu kadar boş ve anlamsız geçmesi insanın canını sıkıyor. Bu durum benim canımı bir hayli sıktı, sadece ufak bir konuşma gösterisi ile geçiştirilmek sizin başınıza da gelse anlayacağınız şeyler olur. Yani neden önemli bir şovda yer alamayız bunu düşünüyorum. 3 yıla yakındır Mark Briscoe karakteri elimde ve onunla oynuyorum ara ara ayrılmalar ve ara vermeler oldu ama hep kendimi bu karaktere ait hissettim. Eğer bu böyle olmasaydı bu karakter ile 3 yıl oynamaz ilk yılında bırakırdım o zorluklara karşılık. Bu şirkete ilk debut yaptığımdan beri karakterin sorunu benim bu RPG'de zorlanmama sebep oldu ve bu aşikar. Çünkü pek bilindik karakter değil ve yeni bir karakter oturuşu uzun sürecekti. Türlü türlü olaylar içerisine girdim, başarılar kazandım ve bu başarıların beni tatmin etmediğini hep söyledim. Konu başarı kazanmakta değil zevk almakta. Benim 3 yıllık RPG kariyerimde aldığım zevkler hep anlık oldu. Pay-Per-Wiew'de aldığım bir başarı ve ardından bir şekilde gölgenen olaylar. Bu sürekli benim moralimi bozdu ama hiçbir zaman böyle bir konuşma yapmadım ve şimdi yapacağım gibi gözüküyor. Aldığım başarıların hep sönük olması hep bir şeylerin yarım kalması içimde her zaman bir dert olarak kaldı ve kalmaya devam edeceğim. İlk kez GTW Şampiyonu oldum, 1 ay sonra elimden alındı en üzüldüğüm nokta bu oldu. Normal yerel şovlarda karakterin üst düzeyde bir dominant olduğu bir ay olmadı ve olamadı. Genellikle hep aynı düzeyde hep aynı standartında geçen bir karakter oldu. Yani dediğim o ki, şu karakter insanların gözüne batan bir karakter olmadı. Olduysa da 3-5 kişi sevmiştir öyle. Örnek verebileceğim çok karakter var ama gerçekten insanların kalbini kırmamak ve onlarla kötü olmamak için bazı şeyleri kendi içime atmakla yetiniyorum. Bu dolayısıyla beni çok üzüyor. En son üzüldüğüm konu; Big Cass ile olan feudumda sürekli Cass'in şişirilmesi ve onun bu düzeye doğru ilerletilmesi benim zaten şansımı sıfıra indirmişti. Ben o dönem bir şey yapsam dahi hiçbir şey değişmeyecekti ki, Cass feud içerisinde hep üstün olan taraftı. Belkide bu Cass'in GTW dışında ki rolü ve stiline bağlı. Ezici, yıkıcı dominant bir adam yaratmak kolay ve benimde yakındığım konu bu. Hiçbir zaman rayına oturtamadığım, hep yarım kalan hikayeler. Şu zamana kadar zevk aldığım şeyler gerçekten sınırlı. Bray Wyatt ile birlikteliğimde ve Royal Rumble şovunda alabildiğim en büyük zevklerdi. Peki ya 3 yıl nerede? Evet somut bir başarı var,burada oynayan kaç kişi zevk vermeyen bir kemer feudu ister ki? Wrestler of The Year ödülünü alamamak kafama çok takıldı evet bunu itiraf ediyorum. Bekliyordum, uzun süredir verdiğim emeklerin karşılığını alırım diye düşünüyordum peki ya ne oldu, alamadık. Bir şeyleri alabilmek hep uzun sürüyor kaybedişim ise kısa ve tatsız.

Gerçekten şu Slammy gecesi acayip dokunduğu için bunları yazmam gerektiğini düşündüm. İçimde bir yerlerde hep kalan şeyleri yazdım. Bunlara rağmen RPG'nin içerisinde kalmak ve Mark Briscoe ile oynamayı isteyen birisiyim ve öyle kalmaya devam edeceğim.

Benim de aslında sana benzer durumlarım çok oldu ama önemli olan oyunu zevk alarak oynamak. Yazdığını okuyunca benim de içimde ukte kalan RPG şeyleri olmadı değil. Ama her şeye rağmen çok zevkliydi her şey.

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Samuel Shaw yerine Aiden English alacaktım. Son anda değiştirmiştim.

Zargothrax

He is greatness
Konular
797
Roman Reigns
-
Ban yediğimde karakterimin elimden alınmasına gerçekten çok üzülüyorum. 2-3 gün ban yerim diye gittik sövdük o kadar uzun süre kalınca Jay White gitti elimden. Sadece kendim için de değil. RPG ekibinin senaryosunu alt üst ettiğim için de üzülüyorum. RPG ekibinden ve takım arkadaşım Erem'den bir kez daha özür dilemek istiyorum bu konuda.

Konular
3,386
Chris Jericho
Evil Kana
Ban yediğimde karakterimin elimden alınmasına gerçekten çok üzülüyorum. 2-3 gün ban yerim diye gittik sövdük o kadar uzun süre kalınca Jay White gitti elimden. Sadece kendim için de değil. RPG ekibinin senaryosunu alt üst ettiğim için de üzülüyorum. RPG ekibinden ve takım arkadaşım Erem'den bir kez daha özür dilemek istiyorum bu konuda.

Sorun yok Numancım. :)

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Bazı üyelerin forumda açık açık “Ben RPG yazarıydım.” demesi/ima etmesi beni rahatsız ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...