Günlerdir beklediğiniz bir şovun sizin adınıza bu kadar boş ve anlamsız geçmesi insanın canını sıkıyor. Bu durum benim canımı bir hayli sıktı, sadece ufak bir konuşma gösterisi ile geçiştirilmek sizin başınıza da gelse anlayacağınız şeyler olur. Yani neden önemli bir şovda yer alamayız bunu düşünüyorum. 3 yıla yakındır Mark Briscoe karakteri elimde ve onunla oynuyorum ara ara ayrılmalar ve ara vermeler oldu ama hep kendimi bu karaktere ait hissettim. Eğer bu böyle olmasaydı bu karakter ile 3 yıl oynamaz ilk yılında bırakırdım o zorluklara karşılık. Bu şirkete ilk debut yaptığımdan beri karakterin sorunu benim bu RPG'de zorlanmama sebep oldu ve bu aşikar. Çünkü pek bilindik karakter değil ve yeni bir karakter oturuşu uzun sürecekti. Türlü türlü olaylar içerisine girdim, başarılar kazandım ve bu başarıların beni tatmin etmediğini hep söyledim. Konu başarı kazanmakta değil zevk almakta. Benim 3 yıllık RPG kariyerimde aldığım zevkler hep anlık oldu. Pay-Per-Wiew'de aldığım bir başarı ve ardından bir şekilde gölgenen olaylar. Bu sürekli benim moralimi bozdu ama hiçbir zaman böyle bir konuşma yapmadım ve şimdi yapacağım gibi gözüküyor. Aldığım başarıların hep sönük olması hep bir şeylerin yarım kalması içimde her zaman bir dert olarak kaldı ve kalmaya devam edeceğim. İlk kez GTW Şampiyonu oldum, 1 ay sonra elimden alındı en üzüldüğüm nokta bu oldu. Normal yerel şovlarda karakterin üst düzeyde bir dominant olduğu bir ay olmadı ve olamadı. Genellikle hep aynı düzeyde hep aynı standartında geçen bir karakter oldu. Yani dediğim o ki, şu karakter insanların gözüne batan bir karakter olmadı. Olduysa da 3-5 kişi sevmiştir öyle. Örnek verebileceğim çok karakter var ama gerçekten insanların kalbini kırmamak ve onlarla kötü olmamak için bazı şeyleri kendi içime atmakla yetiniyorum. Bu dolayısıyla beni çok üzüyor. En son üzüldüğüm konu; Big Cass ile olan feudumda sürekli Cass'in şişirilmesi ve onun bu düzeye doğru ilerletilmesi benim zaten şansımı sıfıra indirmişti. Ben o dönem bir şey yapsam dahi hiçbir şey değişmeyecekti ki, Cass feud içerisinde hep üstün olan taraftı. Belkide bu Cass'in GTW dışında ki rolü ve stiline bağlı. Ezici, yıkıcı dominant bir adam yaratmak kolay ve benimde yakındığım konu bu. Hiçbir zaman rayına oturtamadığım, hep yarım kalan hikayeler. Şu zamana kadar zevk aldığım şeyler gerçekten sınırlı. Bray Wyatt ile birlikteliğimde ve Royal Rumble şovunda alabildiğim en büyük zevklerdi. Peki ya 3 yıl nerede? Evet somut bir başarı var,burada oynayan kaç kişi zevk vermeyen bir kemer feudu ister ki? Wrestler of The Year ödülünü alamamak kafama çok takıldı evet bunu itiraf ediyorum. Bekliyordum, uzun süredir verdiğim emeklerin karşılığını alırım diye düşünüyordum peki ya ne oldu, alamadık. Bir şeyleri alabilmek hep uzun sürüyor kaybedişim ise kısa ve tatsız.
Gerçekten şu Slammy gecesi acayip dokunduğu için bunları yazmam gerektiğini düşündüm. İçimde bir yerlerde hep kalan şeyleri yazdım. Bunlara rağmen RPG'nin içerisinde kalmak ve Mark Briscoe ile oynamayı isteyen birisiyim ve öyle kalmaya devam edeceğim.