Out: Böyle bir hakkımız var mı bilmiyorum ama booking açısından yardımcısı olacaksa belirteyim.
En kısa özetle Cody Rhodes klasik bir Amerikan beyazı figürü diyebilirim. Dönemine göre şekil alan ama içten içe kibirli ve narsist bir yapıya sahip. Ekran önünde motivasyon konuşmaları yapan, LGBT yürüyüşlerine katılan TEDX'te konuşan, yardım organizasyonları düzenleyen veya bu organizasyonlarda bulunan, mütevazi görünmeye çalışan birisi. Bunun yanında dizi, film oyunculuğu, yarışmalarda jürilik yapma gibi durumları da var. Ayrıca bir reklam yüzü. Kısacası günümüz duyarlı ünlüleri gibi. Ancak işin arka planında kendisini beğenmiş, kibirli, narsist bir insan yatıyor.
Bu karakteri tasarlarken Homelander karakterinden ilham aldım. Elbette Homelander gibi evrenin etrafımda dönmesini beklemiyorum veya gözlerimden lazer çıkartmayı fakat karakter özü bu şekilde.
Yine haddimi aşmazsam şu şekilde planlıyorum. Şovlarda ve promolarda yani ring içinde face ama konuşma gösterisi gibi arka plan yerlerde ise narsist kişiliğini yansıtan birisi olarak tasarlıyorum.