Matanza yı aldım hadi eyv.
ThinkLumi reyes de reyes Katılım 16 Haz 2019 Konular 143 Mesajlar 4,728 Tepkime puanı 67 Puanları 0 Konum İzmir Matanza 27 Mar 2020 #41 Matanza yı aldım hadi eyv.
The Moneymaker Kayıtsız Üye Katılım 26 Tem 2015 Konular 717 Mesajlar 11,999 Tepkime puanı 205 Puanları 1,130 Yaş 24 Konum Sikkim, Hindistan 27 Mar 2020 #42 Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü.
Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü.
Rise Above Hate Banned R R Katılım 21 Mar 2012 Konular 822 Mesajlar 26,311 Tepkime puanı 976 Puanları 1,580 Becky Lynch AJ Styles 27 Mar 2020 #43 The Moneymaker' Alıntı: Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü. Genişletmek için tıkla ... Kofi Kingston'ı alıp GTA IV'deki Little Jacob gibi oynayabilirsiniz.
The Moneymaker' Alıntı: Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü. Genişletmek için tıkla ... Kofi Kingston'ı alıp GTA IV'deki Little Jacob gibi oynayabilirsiniz.
Minor Threat ekşi sözlük yazarı Katılım 27 Kas 2013 Konular 256 Mesajlar 21,529 Tepkime puanı 405 Puanları 0 Yaş 26 Konum İstanbul Sid Vicious Sheamus 27 Mar 2020 #44 The Rock almak isterdim açıkçası ama adamın promolarını karakterini falan sevdiğimden dolayı kendim için diyorum. Eğlencesine oynanacaksa The Godfather falan alınabilir. :d
The Rock almak isterdim açıkçası ama adamın promolarını karakterini falan sevdiğimden dolayı kendim için diyorum. Eğlencesine oynanacaksa The Godfather falan alınabilir. :d
Birazvodka Kayıtlı Üye Katılım 24 Şub 2012 Konular 316 Mesajlar 21,034 Tepkime puanı 2,528 Puanları 1,765 John Cena - 27 Mar 2020 #45 The Moneymaker' Alıntı: Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü. Genişletmek için tıkla ... Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış.
The Moneymaker' Alıntı: Şöyle ben de bir liste yapayım. İlginç gimmickler Bozucu Kofi Kingston Kafası sürekli iyi Jamaikalı otçu gimmickli heel bir Kofi Kingston? Jack Swagger / Jake Hager All American American. Biraz klasik ama. Kane Müdüriyet izin verir mi bilemiyorum ama kendisi net olarak ring içi kariyerini bitirmedi. Davey Boy Smith Jr. Hart ailesinin varisi. Jay Lethal Siyah adam devrimi. Pentagon Jr. Hem lucha hem extreme. Power House Dominasyonu Bozucu Mil Muertes Hem lucha hem power house. Mack Mark Henry'nin genç versiyonu olarak kullanılabilir. Michael Elgin Yine hem power house hem teknik bir isim. Awesome Kong Neden olmasın? Çılgın / Deli Gimmickler Bozucu Eric Young Pek başlığa uygun mu bilmiyorum ama bu tarz bir gimmickle kullanılabilir bence. Crazzy Steve Attiresi başlığa uygun bence. Briscoes Gimmickleri de attireleri de başlığa uygun. Caponlar Bozucu Kazuchika Okada / Hiroshi Tanahashi NJPW'nin iki yüzü. Genişletmek için tıkla ... Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış.
Stayin Alive Kayıtlı Üye Katılım 30 Eki 2018 Konular 1,963 Mesajlar 37,012 Tepkime puanı 328 Puanları 15 Yaş 21 Konum Parts Really Unknown Sami Zayn Sami Zayn 27 Mar 2020 #46 Birazvodka' Alıntı: Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış. Genişletmek için tıkla ... Bob Marley olarak kullansınlar.
Birazvodka' Alıntı: Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış. Genişletmek için tıkla ... Bob Marley olarak kullansınlar.
The Awesome Killer 👑 Katılım 27 May 2012 Konular 267 Mesajlar 15,175 Tepkime puanı 1,047 Puanları 1,475 Yaş 27 Konum Bursa - - 27 Mar 2020 #47 Zamanında oynadığım ve tadı damağımda kalan bir karakter vardı, Sylvester Lefort. Ciddi manada oynayabilirim diyorsanız, Gladyatör gimmicki ile çok dehşet bir karakter haline getirebilirsiniz.
Zamanında oynadığım ve tadı damağımda kalan bir karakter vardı, Sylvester Lefort. Ciddi manada oynayabilirim diyorsanız, Gladyatör gimmicki ile çok dehşet bir karakter haline getirebilirsiniz.
The Moneymaker Kayıtsız Üye Katılım 26 Tem 2015 Konular 717 Mesajlar 11,999 Tepkime puanı 205 Puanları 1,130 Yaş 24 Konum Sikkim, Hindistan 27 Mar 2020 #48 Birazvodka' Alıntı: Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış. Genişletmek için tıkla ... Yok kafamdan uydurdum ama daha önce birinin aklına gelmiş demek ki. Rise Above Hate' Alıntı: Kofi Kingston'ı alıp GTA IV'deki Little Jacob gibi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tam olarak buradan aklıma geldi, daha 2 gün önce Enis Kirazoğlu'nun GTA 4 videosunu izlemiştim.
Birazvodka' Alıntı: Bildiğin için mi yazdın, bilmiyorum ama Kofi'nin Jamailkalı otçu gimmick'i zamanında kullanılmış. Genişletmek için tıkla ... Yok kafamdan uydurdum ama daha önce birinin aklına gelmiş demek ki. Rise Above Hate' Alıntı: Kofi Kingston'ı alıp GTA IV'deki Little Jacob gibi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tam olarak buradan aklıma geldi, daha 2 gün önce Enis Kirazoğlu'nun GTA 4 videosunu izlemiştim.
OnurDies ( ͡° ͜ʖ ͡°) Katılım 9 Eyl 2012 Konular 205 Mesajlar 12,555 Tepkime puanı 201 Puanları 1,515 Konum BURSA Eddie Guerrero Truth Martini 27 Mar 2020 #49 Ben de kafamdakileri yazayım. Killer Kross --> Profesyonel Güreşin Kıyameti tarzı bir gimmnickle oynanabilir. Eğer Truth Martini beni çok cezbetmemiş olsa Killer Kross ile zevk alarak devam ederdim Jay Lethal --> First Generation Superstar modunda oynayabileceğiniz güzel bir öneridir. Damien Sandow --> Eğer bir gün bu işlerden elimi eteğimi çekersem Psikolojik Danışman gimmnickinde Damien Sandow oynayacağım ve bu bahane ile forumdakilere e - rehberlik yapmış olurum. Psikolog Sandow oynamayı deneyebilirsiniz. MCMG ve The Briscoes --> Takım alacaksanız sualsiz önerilerimden birisidir. Velveteen Dream --> WWE'deki hali ile de oynanabilir. Chris Masters --> Body builder olarak böyle eğlencesine oynanabilir. MJF --> Popüler kültür kölesi elit bir adam. Crazy Steve --> Ben çılgınım her türlü boku yaparım iğrenç bir adamım diyorsanız alabilirsiniz. Muhammed Hassan --> Facebook'ta RPG'deyken oynamışlığım vardı. Hunico ve Sandow'dan sonra en çok zevk aldığım karakterdi. WWE'deyken undefeated streak sahibiydi. Güzel bir karakter; ama alacak arkadaş finisherını değiştirsin tavsiyem.
Ben de kafamdakileri yazayım. Killer Kross --> Profesyonel Güreşin Kıyameti tarzı bir gimmnickle oynanabilir. Eğer Truth Martini beni çok cezbetmemiş olsa Killer Kross ile zevk alarak devam ederdim Jay Lethal --> First Generation Superstar modunda oynayabileceğiniz güzel bir öneridir. Damien Sandow --> Eğer bir gün bu işlerden elimi eteğimi çekersem Psikolojik Danışman gimmnickinde Damien Sandow oynayacağım ve bu bahane ile forumdakilere e - rehberlik yapmış olurum. Psikolog Sandow oynamayı deneyebilirsiniz. MCMG ve The Briscoes --> Takım alacaksanız sualsiz önerilerimden birisidir. Velveteen Dream --> WWE'deki hali ile de oynanabilir. Chris Masters --> Body builder olarak böyle eğlencesine oynanabilir. MJF --> Popüler kültür kölesi elit bir adam. Crazy Steve --> Ben çılgınım her türlü boku yaparım iğrenç bir adamım diyorsanız alabilirsiniz. Muhammed Hassan --> Facebook'ta RPG'deyken oynamışlığım vardı. Hunico ve Sandow'dan sonra en çok zevk aldığım karakterdi. WWE'deyken undefeated streak sahibiydi. Güzel bir karakter; ama alacak arkadaş finisherını değiştirsin tavsiyem.
Mr.Antonio Cesaro 4 Roots 1 Tree Katılım 12 Ağu 2012 Konular 976 Mesajlar 26,591 Tepkime puanı 1,099 Puanları 1,610 Joe Gacy 27 Mar 2020 #50 OnurDies' Alıntı: Ben de kafamdakileri yazayım. Killer Kross --> Profesyonel Güreşin Kıyameti tarzı bir gimmnickle oynanabilir. Eğer Truth Martini beni çok cezbetmemiş olsa Killer Kross ile zevk alarak devam ederdim Jay Lethal --> First Generation Superstar modunda oynayabileceğiniz güzel bir öneridir. Damien Sandow --> Eğer bir gün bu işlerden elimi eteğimi çekersem Psikolojik Danışman gimmnickinde Damien Sandow oynayacağım ve bu bahane ile forumdakilere e - rehberlik yapmış olurum. Psikolog Sandow oynamayı deneyebilirsiniz. MCMG ve The Briscoes --> Takım alacaksanız sualsiz önerilerimden birisidir. Velveteen Dream --> WWE'deki hali ile de oynanabilir. Chris Masters --> Body builder olarak böyle eğlencesine oynanabilir. MJF --> Popüler kültür kölesi elit bir adam. Genişletmek için tıkla ... RPG'ye GWA ile döneceğim zaman Killer Kross alacaktım ama sen almıştın önceden. Sandow da gerçekte bir türlü tutunamamış promo kesmesi çok zevkli bir karakter. Bu iki takımı sadece bir arkadaşı ile alacaklar alır herhalde. Tekli kariyerleri zor.(AA hariç.) Velveteen Dream çok iyi bir tercih olur. Ona benzer bir isim Cara Noir kesinlikle Shaw sonrası 2.tercihim olur. Chris Masters ile Damon Striker başarılıydı zamanında. Oynamak isteyen olur mu bilmem ama kaslı sevenler için ideal seçim.
OnurDies' Alıntı: Ben de kafamdakileri yazayım. Killer Kross --> Profesyonel Güreşin Kıyameti tarzı bir gimmnickle oynanabilir. Eğer Truth Martini beni çok cezbetmemiş olsa Killer Kross ile zevk alarak devam ederdim Jay Lethal --> First Generation Superstar modunda oynayabileceğiniz güzel bir öneridir. Damien Sandow --> Eğer bir gün bu işlerden elimi eteğimi çekersem Psikolojik Danışman gimmnickinde Damien Sandow oynayacağım ve bu bahane ile forumdakilere e - rehberlik yapmış olurum. Psikolog Sandow oynamayı deneyebilirsiniz. MCMG ve The Briscoes --> Takım alacaksanız sualsiz önerilerimden birisidir. Velveteen Dream --> WWE'deki hali ile de oynanabilir. Chris Masters --> Body builder olarak böyle eğlencesine oynanabilir. MJF --> Popüler kültür kölesi elit bir adam. Genişletmek için tıkla ... RPG'ye GWA ile döneceğim zaman Killer Kross alacaktım ama sen almıştın önceden. Sandow da gerçekte bir türlü tutunamamış promo kesmesi çok zevkli bir karakter. Bu iki takımı sadece bir arkadaşı ile alacaklar alır herhalde. Tekli kariyerleri zor.(AA hariç.) Velveteen Dream çok iyi bir tercih olur. Ona benzer bir isim Cara Noir kesinlikle Shaw sonrası 2.tercihim olur. Chris Masters ile Damon Striker başarılıydı zamanında. Oynamak isteyen olur mu bilmem ama kaslı sevenler için ideal seçim.