Dream almasın kimse önermeyin yav. Ben alacağım.
Ben Kero Kayıtlı Üye B B Katılım 1 May 2014 Konular 422 Mesajlar 14,634 Tepkime puanı 211 Puanları 1,070 Konum İstanbul CM Punk Montez Ford 27 Mar 2020 #51 Dream almasın kimse önermeyin yav. Ben alacağım.
OnurDies ( ͡° ͜ʖ ͡°) Katılım 9 Eyl 2012 Konular 205 Mesajlar 12,555 Tepkime puanı 201 Puanları 1,515 Konum BURSA Eddie Guerrero Truth Martini 27 Mar 2020 #52 Mr.Antonio Cesaro' Alıntı: RPG'ye GWA ile döneceğim zaman Killer Kross alacaktım ama sen almıştın önceden. Sandow da gerçekte bir türlü tutunamamış promo kesmesi çok zevkli bir karakter. Bu iki takımı sadece bir arkadaşı ile alacaklar alır herhalde. Tekli kariyerleri zor.(AA hariç.) Velveteen Dream çok iyi bir tercih olur. Ona benzer bir isim Cara Noir kesinlikle Shaw sonrası 2.tercihim olur. Chris Masters ile Damon Striker başarılıydı zamanında. Oynamak isteyen olur mu bilmem ama kaslı sevenler için ideal seçim. Genişletmek için tıkla ... Shelley ile güzel bir kariyer yaptım ya bence. Seni görünce başka bir öneri daha ekledim.
Mr.Antonio Cesaro' Alıntı: RPG'ye GWA ile döneceğim zaman Killer Kross alacaktım ama sen almıştın önceden. Sandow da gerçekte bir türlü tutunamamış promo kesmesi çok zevkli bir karakter. Bu iki takımı sadece bir arkadaşı ile alacaklar alır herhalde. Tekli kariyerleri zor.(AA hariç.) Velveteen Dream çok iyi bir tercih olur. Ona benzer bir isim Cara Noir kesinlikle Shaw sonrası 2.tercihim olur. Chris Masters ile Damon Striker başarılıydı zamanında. Oynamak isteyen olur mu bilmem ama kaslı sevenler için ideal seçim. Genişletmek için tıkla ... Shelley ile güzel bir kariyer yaptım ya bence. Seni görünce başka bir öneri daha ekledim.
Mr.Antonio Cesaro 4 Roots 1 Tree Katılım 12 Ağu 2012 Konular 976 Mesajlar 26,591 Tepkime puanı 1,099 Puanları 1,610 Joe Gacy 27 Mar 2020 #53 OnurDies' Alıntı: Shelley ile güzel bir kariyer yaptım ya bence. Seni görünce başka bir öneri daha ekledim. Genişletmek için tıkla ... Bozucu
OnurDies' Alıntı: Shelley ile güzel bir kariyer yaptım ya bence. Seni görünce başka bir öneri daha ekledim. Genişletmek için tıkla ... Bozucu
ThinkLumi reyes de reyes Katılım 16 Haz 2019 Konular 143 Mesajlar 4,728 Tepkime puanı 67 Puanları 0 Konum İzmir Matanza 27 Mar 2020 #54 Pentagon JR ve Mil Muertes iyi bir başlangıç olur.