Kameralar karanlık bir odada açılıyor ve Ronaldo Shaqiri odaya giriyor. Girer girmez yatağa oturup konuşmaya başlıyor.
Ronaldo Shaqiri: Kaybettim. Çoğu insanın kaybettiğini kabul etmesi zor olur, ancak ben kolayca kabul ederim. Hayatımda ki yenilgilere bir tane daha eklendi hepsi bu.(Sırıtıyor) Benim hakkımda çok az şey biliyorsunuz ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Bilinmezlikler insan da merak ve şüphe uyandırır. Sizin benim hakkımda öğreneceğiniz bilgiler, sadece kafanızı doldurur. Ama merak ve şüphe kafanızı ele geçirir. Yine de biraz merakınızın giderilmesine hakkınız var. Ben ne iyi olacak kadar iyi, ne de kötü olacak kadar kötüyüm. Hayatım boyunca yaşadıklarım yüzünden sürekli kazanmaya ihtiyacım var gibi hissediyorum. Çoğu kişi benim tecrübesiz bir genç olduğumu düşünüyor. Buna sadece gülüyorum, ben daha küçükken bu hayatı öğrendim. Daima kazanmaya ihtiyacım var. Evet geçen şov yenildim ama bu yenilgiden daha beterlerini hayattan aldım. Unutmayın sizi öldürmeyen şey güçlendirir. Yakında göreceksiniz gücümü. Ben oyunu kuralına göre oynarım, daima bir planım vardır.
Ronaldo Shaqiri sırıtarak ayağa kalkıyor ve kamera kapanıyor.