RPG kariyerimde hatırladığım "keşke" kelimesi pek yer almadı ta ki Mart ayının sonlarına doğru. Tek keşkem o olabilir.
WM Triple Threat maçın var. Bi de kesinlikle ondan sonra bırakmamalıydın
Bende fazla var ya. Keşke aralık ayında ban olayı olmasaydı. =) Keşke; Rollins vs Aries vs Balor maçında kemeri alsaydım, Royal Rumble'da gelen isme karşı jobber gibi elenmeseydim ve Rumble maçı daha iyi bir şekilde bitseydi ve keşke GTW şirketi kapanmadan önce bir kez olsun IC kemerini alsaydım.
Aga gerçekten RPG'de bi Aries ana kemer almamasına yanarım. Onurdies dehşet iyi bi Aries'di ana kemer oynamadan karakteri bıraktı. Benim Aries ile dönemim çıraklık dönemim gibi bi şeydi şimdi bakınca epey kötü olduğumu görüyorum geliştiremeden de LYS nedeniyle bıraktım. Rebelvoice şampiyon oldu dedik, Heyman'ın doping komplosuyla onun reign iptal oldu.... Aga be keşke sen alsaydın EC'de epey yakın geçtin ona çok üzülmüştüm. Bu evrenin Aries ana kemer almadan kapanması çok yazık oldu çünkü bitmeseydi sana iddia ediyorum %95 ihtimal ile 3-4 aya almıştın.
Bana gelince Gargano ile ana kemer aldığımda heel değil face olsam daha iyi olurdu tüm o Vance Archer Bobby Roode olayları epey kafa karıştırdı.
Bi de Broken Bonds'daki Candice'ın beni satmasından sonra hanım köylü olup onla takım olmam. Yanlış anlaşılmasın o takım dönemi çok zevkliydi ki Nazlı da çok iyi bi partnerdi de takımı başlatan o segment çok spontene gelişti ya. Tüm oyuncular o gün bana hanım köylü demişlerdi... İşin kötüsü haklılardı da ben de demiştim.
Kendim hariç de bi Elimination Chamber rezilliği ve Sting'in Angela olayları da var. Keşke olmasalardı