RPG | Kotabucks Cafe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jack Reacher

Borsa İstanbul Yatırımcısı
Konular
232
Randy Orton
-
Kota Ibushi : Gönderin oğlum şu herife bir white chocolate mocha DoR'te yiyecekleri öncesi fragman niteliğinde olsun.

Bobby Lashley diyor ki şimdi kavganın sırası değil, ben buraya eğlenmeye geldim. Seninle ringde eğleneceğim. Sakin ol.

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Rey mekana giriyor ve Braun Strowman bugün buraya geldi mi diye soruyor ve ardından Lashley'e burada sıkıldıysan benim mekana gel diyor.

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Günün Konsept Müziği

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=51PsDVIjaRE[/ame]

Ayrıca bugüne özel olarak Black temalı olduğumuz için herhangi bir kahve içene bir bardak Death Wish Coffee hediyemizdir.

Death-Wish-Coffee4.jpg

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055

Günün Konsepti : Meditasyon
Günün Konsept Müziği
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=81uJZIF9TCs[/ame]

Sütlü kahvelerimiz bugüne özel ekstra süt seçeneğiyle %50 indirimde ! Şartlarımıza uymamasına rağmen mekana gelen popüler kültürün kölesi insanlar lütfen konsept müzikleri dinlemesinler. Sevdiğimiz şarkıların kirlenmesini istemiyoruz !

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Rey giriyor ve çalan müzikten hoşlanmıyor ve senin zevkini s***m deyip uzaklaşıyor.

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Rey giriyor ve çalan müzikten hoşlanmıyor ve senin zevkini s***m deyip uzaklaşıyor.

Kota Ibushi başını eğip Mysterio'nun zeka seviyesini düşünüyor ve ben bunu bir ara hem Kotakok'ta hem ringte gömerim şimdi bir şey yapmayayım diyip mekan yasaklıları listesine alıyor.

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Kota Ibushi başını eğip Mysterio'nun zeka seviyesini düşünüyor ve ben bunu bir ara hem Kotakok'ta hem ringte gömerim şimdi bir şey yapmayayım diyip mekan yasaklıları listesine alıyor.

Rey girişteki listeyi görüyor ve dalga geçerek ayy ne kadar kahroldum anlatamam diyor ve ordan artislik taslama adamsan gel şimdi diyor ve cama taş atıyor ve bekliyor Kota'yı.

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Rey girişteki listeyi görüyor ve dalga geçerek ayy ne kadar kahroldum anlatamam diyor ve ordan artislik taslama adamsan gel şimdi diyor ve cama taş atıyor ve bekliyor Kota'yı.

Kota Ibushi : Ulan liseli ergenler gibi ne cama taş atıyorsun veled?

Ibushi güvenliği gönderiyor, Mysterio güvenlik tarafından pataklanırken, Ibushi'den Superkick! Ibushi güvenliklere aslanlarım şunu kendi mekanına götürün diyip mekanına geri giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...