RPG | Kotabucks Cafe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Kota Ibushi : Ulan liseli ergenler gibi ne cama taş atıyorsun veled?

Ibushi güvenliği gönderiyor, Mysterio güvenlik tarafından pataklanırken, Ibushi'den Superkick! Ibushi güvenliklere aslanlarım şunu kendi mekanına götürün diyip mekanına geri giriyor.

Rey geri geliyor üzgün biçimde ve İbushi'ye beni affet diyor ve sarılıyor ardından Hurricanrana çekiyor ve güvenlik onu almaya çalışırken bu sefer duvarlara tırmanıp kaçıyor.

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Üstünde "C.U.R.S.E Fanboy" yazan tüşörtlerle iki adam mekana giriyor. Bir tanesi hemen masaları ve sandalyeleri devirmeye başlıyor. Ibushi hayırdır lan diye adamın önüne geçince diğer adam "Sen kimsin lan?" diyor." Sen kimsin de kıytırık programında C.U.R.S.E'ü eleştiriyon. Haddini bil, adam ol. Yoksa yıkırız burayı başına."

Etrafı dağıtan adam ise cebinden bir bıçak çıkarıp Ibushi'ye sallamaya başlıyor ve "Keseyim mi lan seni?" diye bağırıyor.

Konular
95
Randy Orton
-
Wolfgang içeri adım atar atmaz direkt viski istiyor.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Matt Riddle içeri hışımla girip Ibushi'ye bıçak çeken adamlara dalıyor ve mekanı temizliyor. Daha sonra Ibushi'ye yaklaşıp "Japon hatun var mı?" diye soruyor.

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Üstünde "C.U.R.S.E Fanboy" yazan tüşörtlerle iki adam mekana giriyor. Bir tanesi hemen masaları ve sandalyeleri devirmeye başlıyor. Ibushi hayırdır lan diye adamın önüne geçince diğer adam "Sen kimsin lan?" diyor." Sen kimsin de kıytırık programında C.U.R.S.E'ü eleştiriyon. Haddini bil, adam ol. Yoksa yıkırız burayı başına."

Etrafı dağıtan adam ise cebinden bir bıçak çıkarıp Ibushi'ye sallamaya başlıyor ve "Keseyim mi lan seni?" diye bağırıyor.

Wolfgang içeri adım atar atmaz direkt viski istiyor.

Wolfgang şunları hallet sen ben gelecem viski benden diyip Kota Ibushi adamlara yaklaşıp '' Siz kimin mekanında kimse posta koyuyorsunuz lan ? '' diyor.

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Adamlar Kotakok'un otoriter sesini duyunca ürküp tişörtlerini çıkartıyorlar ve altından "Kota Ibushi Fanboy" yazan tişörtler çıkıyor.

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Adamlar Kotakok'un otoriter sesini duyunca ürküp tişörtlerini çıkartıyorlar ve altından "Kota Ibushi Fanboy" yazan tişörtler çıkıyor.

Koknation'un azmine hayran kalıyor ve işte güzel bir topluluk, Koknation burada diyip kahve ısmarlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...