Sandow: Hiç şunu düşündün mü Goldust? Main Event potansiyelindeki bir adam neden bu mesleğe göre yaşlanmış bir adamla işbirliği yapar? Neden biliyor musun? Defalarca Patronla konuştum ana kemer şansı istedim ama bende o potansiyeli göremedi. Diğer kemerler için şans istedim beni 2 ay boyunca oyaladı. Sence ben neden seni seçmiş olmalıyım? Çünkü benim gibi hak ettiği değeri görmeyenler çeşitli ittifaklar kurarak ilgi çekebilir ve hak ettiği şansı bulabilir. Ama sana kötü bir haberim var. Asla ilk tercihim olmadın. Defalarca Sami'nin kapısını çaldım anlaştık bu fikri Patrona götürdüm ve bana planı olduğunu Sami'nin başka zaman bir ittifaka hazır olacağını söyledi. Naito'nun kapısını çaldım ve beni bir sürtük gibi reddetti. Gerçi kabul etseydi yine veto yerdim ama... Ve son bir şansım vardı.... Senin aşağılık kapını çalmak zorundaydım ve Para kazanmak zorundaydım. Sonunda ben de çaldım. Sende kabul ettin. Büyük Hype kastık bundan eminim. Belki rakiplerimizi ciddiye almadık. Üst üste maçlara çıktık ve üst üste yenilgiler aldık. Bunların suçu belki benimdi belki senin. Ama sen ne yaptın? Faturayı bana kestin. Payback yakındır Goldust. Oyunda sıra bende ve benim dediğim olacak. Ve ben bu sefer kazanan olacağım.
Mikrofonu bırakır ve ringi terk eder.