KUTI MYSTERIO PIPEBOMB
Gbedas, orada rahatsızca yatarken belki bundan rahatsız olabilirsin. Umarım rahatsız da olursun ama beni dinlemeni istiyorum. Üç hafta sonra kemerini alıp World Heavyweight ile buradan ayrılmadan önce, içimde biriktiridiğim çok şey var ve bunlardan kurtulmak istiyorum. Senden nefret etmiyorum Barış, senden hoşlanmıyor da değilim. Seni arka alandaki çoğu lanet olası insandan bile daha çok seviyorum. Senin en iyi olma düşünceni sevmiyorum... çünkü öyle değilsin. En iyi olan benim, ben dünyanın en iyisiyim.
Senin benden daha iyi olduğun bir şey var. O da RPG Müdüriyet'in k**ını öpmek. RPG Müdüriyet'in k**nı öpmekte en az Fatih kadar iyisin. Arda kadar iyi misin bilmiyorum fakat o da iyi bir k** öpücüsüydü. Her zaman öyleydi ve hala öyle. Ooops, galiba her şeyi mahvediyorum.
Ben dünyanın en iyi RPG oyuncusuyum. GWA'ya geldiğim ilk günden beri en iyisiydim ve o zamandan beri hep nefret edildim. Çünkü Onur bende kimsenin kabul etmek istemeyediği bir şey gördü. Bu doğru, ben bir OnurDies'ciyim. Başka kim OnurDies'ci biliyor musun? Tahsin. O da benim gibi ayrı tutuldu ama ben patladım. Ama onunla benim aramdaki en büyük fark, ben buradan World Heavyweight kemeri ile ayrılacağım.
Artık her şey kafama dank etti. RPG Müdüriyet'in hayal gücü ile saçma sapan birçok olayda bulundum. Hepsi sadece saçma hayal gücüydü tek gerçek olan benim. Burada olduğum süreden beri herkese kanıtladığım falan kimsenin kabul etmek istemediği şey her şeyde en iyisi olmamdı. Promo yazmakta, şov takip etmekte hatta gimmick yaratmakta bile! Bunu birçok kez kanıtlamış olsam da hiçbir zaman şov posterinde değildim. ETR'nin yaptığı sohbet programında değildim. Kerem ve Erkin'in oynayabildiği dizilerde değildim! Victory Road için hazırlanan promoda bile yokum!
İşin gerçeği herkesin ben olması gerektiğidir. VE GÜVEN BANA, ARDA BİLE BU YIL WRESTLE KINGDOM'DA ANA OLAY OLACAKKEN BEN HİÇBİR ZAMAN OLAMAYACAĞIM. BU BENİ DELİ EDİYOR.
Yakında buradan World Heavyweight kemeri ile ayrılacağım. Kim bilir, belki de Facebook RPG'lerine gidip orada kemerimi korumaya çalışırım. Belki de GTW'ya geri dönerim.
Selam dwayde, nasılsın?
Buradan ayrılıyorum. Ayrılma sebebim de siz oyuncularsınız çünkü ben gittikten sonra bile bu üzerinize oyunlar oynanan RPG'yi oynamaya devam edeceksiniz. Buranın ayakta kalmasını sağlayacaksınız. Ben ayrıldıktan sonra burası devam edecek, tekerlek her zaman dönmeye devam edecek. Ve anlıyorum ki, RPG Müdüriyet asırlar süren PPV yayınları yaparak reyting almaya devam edecek. Çünkü onun etrafı her şeyi kabullenen, her şeye evet diyen, saçma gerzek tipte dolaşan Mustafa ve Ete-
Mikrofon kesilir, Kuti bağırarak bir şeyler söylemeye devam ederken görüntü de kesilir.