RPG: Manevi Oğul

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
WYATT!

Işıklar sönüyor.

bray-wyatt-entrance.jpg

Bray Wyatt gaz lambasıyla birlikte girişte görünüyor. Hemen yanında Christopher Wyatt ile beraber ringe ilerliyor. Wyatt'ın sandalyesini yerleştiriyor Christopher ve Wyatt sallanarak etrafa baktıktan sonra lambaya üfleyip ışıkları geri getiriyor. Wyatt, Christopher'a bakıyor.

Xplosion şovunu takip edenler, bir yeniden doğuşa şahitlik ettiler. Bir adam düşünün madamlar ve mösyöler, en sevdiği tarafından sırtından hançerlenmiş, bir kenara fırlatılmış ve ne yapacağını bilemeyen çaresiz bir mahlukat! Bir erkeği çulsuz bırakırsanız, o erkek çalışarak yeniden bir imparatorluk inşa edebilir. Bir erkeği aldatır ve tek başına bırakırsanız, sizin hikayenizin üzerine çizgi çekerek yeni bir hikaye yazabilir. Peki ya her şeyi alınmış bir erkeğe ne verebilirsiniz? Dijak'ın durumu buydu. İhanete uğradı, bir kenara itildi, sevdiği ve güvendiği eller onu en ihtiyaç duyduğu anda hançerledi. Ama şimdi, onun bir evi var: The Wyatt Family. (Wyatt sandalyesinde sallanıyor.) Beni bilirsiniz, GTW'daki ömrümün büyük bir kısmı kalpleri, kemikleri ya da ruhu kırılmış olanları iyileştirerek yeniden savaşmaya hazır hale getirmekle geçti. GTW bir kukla evi ve ben de buranın Gepetto Usta'sıyım. Çünkü ben, susuzluktan çatlamış topraklara şarkı söyleyerek nehirleri geri getirenim. Ben, yanarak kül olmuş harabe kaleleri sadece üflememle söndürenim. Ben, bütün limanları zaptedilmiş ve dumanlar içindeki şehre güneşi geri getirenim. Ben, Bray Wyatt'ım. Ve benim muktedir olduğum şeylerden birisi de; yaratmak. The Resurgence, bana hücum ederken bir şeyi atladı: Ben Kevin Steen değilim. Bozuk bir parçayla arabanın motorunu çalıştırmam. Kendi parçamı, kendim yaratırım. Christopher, benim manevi oğlumdur. Ve bundan sonra GTW'daki bütün o aciz ruhlar, Christopher'ın çelik kadar sert yumruklarının altında çaresizle inleyecek. Biz, GTW'da filiz vermiş bütün o haydut çetelerini teker teker avlayacağız. (Kamera Christopher'ı yakın çekime alıyor.) Bir çoğunuz, onun adının ve hikayesinin bittiğini düşündü. Bound for Glory'i onun sonu zannettiniz. Ama şunu asla aklınızdan çıkarmayın: GTW'daki hiç bir ateş benim üflemem olmadan sönmez. Ve ben diyorum ki: Dijak adıyla bildiğiniz adam tarihe gömüldü, ve onun cesedinden Sister Abigail'in celladı doğdu.... O, bundan sonra sizin gerçeklerinizin hiç birini duyamaz. Sizin zevk aldığınız hiç bir şeyden zevk alamaz. Sizlerle beraber gülüp, sizlerle beraber ağlayamaz. Çünkü Xplosion'la beraber yanımda görmüş olduğunuz adam madamlar ve mösyöler, kuzu postundan çıkıp kurt derisini üstüne geçirdi. Resurgence, bizim için sadece bir fragman olmakla kaldı. Asıl film ise One Night Stand'te başlıyor. Ben ve sıfırdan can vererek hepinizin üzerine salacağım manevi oğlum; birlikte Hammerstein Ballroom'u ateşe vermeye geliyoruz. Ve o gün geldiğinde, sizler ve karşımıza çıkarmayı düşündüğünüz herkes hiç bir zaman kapanmayacak yaralarla mücadele etmeye çalışacak.

Wyatt, Christopher'a bakıyor. Sakalını ovuşturuyor.

Bugünlerde herkes, Büyük Altın için meydan okuma peşinde. Gerçek bir savaş meydanında kılıç savuramayacak cesareti olan bütün düşkünler, korkaklar ve acizler kendilerini baş avcı olarak görmeye başladı. Bunun arkasında yatan sebep ise GTW'nun zirvesinde yer alan adamların rüşvet düşkünleri, çaptan düşmüş zebaniler ve korkaklardan ibaret olması. Dağın tepesine tırmananlar o kadar kısa boylu adamlar ki, dışarıdan bakan birisi kendisi hariç herkesi cüce görüyor. Ancak bu tablo değişecek. Uhaa Nation'la olan işim bitti. Uhaa hiç bir zaman farkında olmadı ama tıpkı Christian gibi o da benim yolumda devrilmesi gereken bir domino taşından başka bir şey değildi. Ben Konfederasyon bayrağı açarak ona sadece dövüşme motivasyonu verdim. Bana karşı daha iyi mücadele etmesini istedim. Ancak Uhaa Nation, hepinizin de gördüğü üzere benim standartlarımın yarısına bile yaklaşamadı. Ve şimdi, One Night Stand'e giderken diyorum ki: Artık bu şirketin kurucu babasının kim olduğu umurumda değil. Bu şirkette boy gösteren siyahilerin ne yaptığı da öyle. Bu şirket, bana ait. Ve sahibi olduğum şirketin tahtına tırmanarak tacı takmamdan daha doğal bir şey olamaz. Zirveye tırmanmış olan o eğlence boy para sayma makinesi, Bray Wyatt tarafından şereflendirilmiş bir unvanı lekelemeye devam ediyor. Ancak, o unvan üzerinde söz hakkında bulunabilecek diğer adaylar da bücürden pek farklı değil. Xplosion'da, ana unvan üzerinde hak iddia eden iki delikanlıya da Bray Wyatt'la valse kalkıldığı zaman dansı bitirme kararını kimin vereceğini açık bir şekilde gösterdim. Ve bunu her hafta yapabilirim. Her Xplosion'da, her Great Thunder'da. Arka alanda takım elbiseleri içinde terleyen noter kılıklı adamlar beni dikkatle takip etsin: Sizin kağıda dökmeye korktuğunuz sözcükler ringde kanla vücut buluyor..... Dünya Şampiyonu Bray Wyatt. One Night Stand'te, tarih yeniden yazılacak. Ve GTW'da yazılan her tarih gibi, o sayfada da imza Bray Wyatt'a ait olacak.

Wyatt sallanırken mikrofonu hemen yanındaki Christopher'a uzatıyor.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Mikrofonu alan Christopher konuşuyor:
Babamı dinlediniz. Ben artık eskisi gibi olmayacağım. Siz beni artık ihanete uğrayan Dijak olarak değil, babasının oğlu Christopher olarak anacaksınız. Hatalarımdan çıkardığım dersler beni huzura ulaştırdı ve babamla artık kendi yolumuza bakacağız. Bundan böyle babamın dostu benimde dostum, düşmanı benim can düşmanımdır. Burdan beni yıpratan mahlukatlara seslenmek istiyorum. Ben artık eski ben değilim. İllaki bana yaptıklarınızın hesabı sorulacak ve sorgu zamanı geldiğinde babam ve ben sizin ruhlarınızı elinizden almış olacağız. Bahsettiğim kişiler Joe Gacy ve Rhea Ripley. Sizin artık can güvenliğniz yok. Babamla halledceğimiz işlerden sonra size gelmiş olacak.