Muhammad Hassan ağzının kenarına sıkıştırdığı sigarayla bir anda yayını ikiye bölerek dahil oluyor. Ciddi bir şekilde ekrana bakıyor. Henüz kendi fanları chate doluşmadığı için deplasman ortamında fena laf yiyor chatten. Zeynep Bastık bile Hassan'a sövüyor o derece.
Muhammad Hassan: Oooo ortamı kurmuşsun ama bakıyorum da bir tane doğru düzgün insan yok içeride, gelip buraları şereflendireyim dedim. Birader ben seni her dövdüğümde nasıl bir şekilde karşıma çıkmayı başarıyorsun ya? Hala sana acıyorum, seni malulen emekli edip Ankara pavyonlarında kolsuzlara asansör çekmeni sağlamıyorum diye bana teşekkür edeceğine hala küfür ediyorsun. Ben sana hiç küfür ediyor muyum be a**** k****? Yaptığın her şeyle işi kişiselleştiren sensin. Daha düne kadar abi dediğin ben hakkında ileri geri konuşmanın, yaptıklarının karşılığını fazlasıyla vermeme rağmen iyice dayak arsızı olmuş gibi davranıyorsun Mete. Helal olsun sert çocuksun, zaten seni kanatlarımın altına almaya çalışma sebebim bunu anlamamdı. Ancak ölmeyi bayılmak sanıyorsun ve üstüme gelmeye devam ediyorsun. Daha kaç kez dövmem lazım seni akıllanman için? Twitterda sana atılan 3-5 tebrik tweetine kanıp özgüven kasıyorsun ama seni dövdüğüm zaman hep başbaşa oluyoruz, abi dediğin Silas kadayıfını bile yanında göremiyorsun günün sonunda. Sana verdiğim desteğin karşılığını zevceme laf ederek verdin. Yakıştı mı lan? Bak bu sana son ikazım, işine gücüne bak, git bir köşede şarkını mı kaydediyorsun bir yerlerden insanlara mı uçuyorsun bilmiyorum ama benim peşimden ayrıl yoksa bir dahakine bu kadar merhametli olmam. Katliam serisinin hayalini kuruyorsun ama kendi katliamına yaklaşıyorsun böyle konuşmaya devam ederek. Konum istiyorsan bu sabah ezanını Nuuk camii'nin önünde dinleyeceğim haberin olsun, gelsin bu chatteki ünlüler kurtarsın seni benim elimden. Benle kapışmak çinçin'de kelebek bıçağı sallamaya benzemez sana Irak çöllerinde bir toyota pick-up deneyimi yaşatırım aklın g***** girer. Yine de ben hala senin aksine barışçı bir adamım, yaptığın hataları gençliğine verebilecek erdeme sahibim. Herkesin huzurunda abinden özür dile bu işi çözelim şeker kardeşim.