RPG: mete312 28 Temmuz Instagram Canlı Yayını

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
1109995.jpg

mete312'nin instagram hesabından canlı yayın bildirimi geliyor ve yayına bağlanıyoruz. mete312 rahatsız derecede kameraya yakın şekilde bizi karşılıyor. Sadece alnını görüyoruz.

mete312: ''Moruk, oldu mu? Yayında mıyız? Bakayım. Heh yorumlar geliyor. Whaddup gençler? Hoşgeldin Anıl, görüşemedik moruk, özledim valla. Kardeşim küfür etme ordan gel Grönland'da konuşalım istersen. Ooo, Tankurt brom da burdaymış. Flowmatik reis naber? haha. Gençler bu yayını niye açtığıma gelelim. Boşu sonra yine yaparız. Birkaç gündür burade bize ayrılan otelde yatıyorum. Ayağa kalkacak halim yoktu. Gördünüz Cumartesi günü zincirle şaftımı kaydırdı O...Ç... Kaç gündür buzlar içinde yatıyorum. Silas abi sağolsun ilgileniyor, ediyor ama o da yaşlı sonuçta. Bir yere kadar bakabiliyor. Bu Muhammed Hassan denen Bağdat piçini napcam ben ya? Kaç aydır salmadı peşimi. Her yerden atladım tepesine, arabasını aldım çarptım yine ayağı kalkmayı başardı. Bu soktuğumun aslanı çok dirençli. Adamı yerde tutamıyorum ki ama o da beni tutamıyor. O yüzden zaten zincir kullanmak zorunda kaldı. Zeynep hoşgeldin bro, ben de Muhammed Hassan hakkında konuşuyordum. Ya neyse bro. Belli ki zincir, sopa, muşta falan filan olmadan biz bu adamla yenişemicez galiba. Ha madem çok istiyorsun bro zincirle oynamayı gelirsin Nuuk'un arkasına, sana Çilçil experience yaşatırım bir güzel. O çok sevdiğin, beynini dinle yıkadığın Grönland cemaatin bu sefer cenaze namazını kılar. Siktiğimin hödüğü seni. Lan? Bak bak, canlı yayına katılma isteği yolluyo. Alayım mı lan şunu? Gel lan gel.''

mete312, Muhammed Hassan'ı canlı yayına alıyor...

The Sinister Scotsman

Invisible Hand
Konular
4,097
"The Franchise" Shane Douglas
-

Muhammad Hassan ağzının kenarına sıkıştırdığı sigarayla bir anda yayını ikiye bölerek dahil oluyor. Ciddi bir şekilde ekrana bakıyor. Henüz kendi fanları chate doluşmadığı için deplasman ortamında fena laf yiyor chatten. Zeynep Bastık bile Hassan'a sövüyor o derece.

Muhammad Hassan: Oooo ortamı kurmuşsun ama bakıyorum da bir tane doğru düzgün insan yok içeride, gelip buraları şereflendireyim dedim. Birader ben seni her dövdüğümde nasıl bir şekilde karşıma çıkmayı başarıyorsun ya? Hala sana acıyorum, seni malulen emekli edip Ankara pavyonlarında kolsuzlara asansör çekmeni sağlamıyorum diye bana teşekkür edeceğine hala küfür ediyorsun. Ben sana hiç küfür ediyor muyum be a**** k****? Yaptığın her şeyle işi kişiselleştiren sensin. Daha düne kadar abi dediğin ben hakkında ileri geri konuşmanın, yaptıklarının karşılığını fazlasıyla vermeme rağmen iyice dayak arsızı olmuş gibi davranıyorsun Mete. Helal olsun sert çocuksun, zaten seni kanatlarımın altına almaya çalışma sebebim bunu anlamamdı. Ancak ölmeyi bayılmak sanıyorsun ve üstüme gelmeye devam ediyorsun. Daha kaç kez dövmem lazım seni akıllanman için? Twitterda sana atılan 3-5 tebrik tweetine kanıp özgüven kasıyorsun ama seni dövdüğüm zaman hep başbaşa oluyoruz, abi dediğin Silas kadayıfını bile yanında göremiyorsun günün sonunda. Sana verdiğim desteğin karşılığını zevceme laf ederek verdin. Yakıştı mı lan? Bak bu sana son ikazım, işine gücüne bak, git bir köşede şarkını mı kaydediyorsun bir yerlerden insanlara mı uçuyorsun bilmiyorum ama benim peşimden ayrıl yoksa bir dahakine bu kadar merhametli olmam. Katliam serisinin hayalini kuruyorsun ama kendi katliamına yaklaşıyorsun böyle konuşmaya devam ederek. Konum istiyorsan bu sabah ezanını Nuuk camii'nin önünde dinleyeceğim haberin olsun, gelsin bu chatteki ünlüler kurtarsın seni benim elimden. Benle kapışmak çinçin'de kelebek bıçağı sallamaya benzemez sana Irak çöllerinde bir toyota pick-up deneyimi yaşatırım aklın g***** girer. Yine de ben hala senin aksine barışçı bir adamım, yaptığın hataları gençliğine verebilecek erdeme sahibim. Herkesin huzurunda abinden özür dile bu işi çözelim şeker kardeşim.

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
mete312: ''Lan dede ne anlatıyosun 'mına koim. Kudur. Haha. xD. Lan seni 50 kişi sırtlanıp sınır dışı etmediler mi? Sonra gidip Arabistan'a sığınmadın mı? Şimdi burada iki destek gördün diye bi' tarafın mı kalktı la? Zamanında ezilmiş, ötekileştirilmiş dedim, yaşına hürmettir, abi diyelim ayıp olmasın dedikçe tepemize çıktın la. Madem beni kanatların altına almak istiyordun niye gelip takım kemerleri maçına ortak oldun be a*cık. La 3 kuruşluk adamsın, oradan buradan çektiğin krediyle bi cami yaptırdın dibinden ayrılmıyosun. İstersen camii bahçesindeki çay ocağı ihalesini konuşalım burada? Anlat bize neler döndüğünü. Ringe çıkmak parayla aldığın vatandaşlığa benzemez lan p*ç! GWA yönetimi kapıma güvenlik dikmiş olmasa o caminin önüne gelip seni sabah namazını takiben defnetmeyi çok isterdim ama dua et odadan çıkmam yasak. Yoksa sabah haberlerine vesikalık fotoğrafınla çıkmıştın bile. Am-------öyl----yaptığımı biliyosun sonu-------------------büyüdüm la be-------------acıtmaz canımı me--------------------yapılır yani sen merak e---------''

mete312 isimli kullanıcının canlı yayını sona erdi.