RPG: mete312 Basın Açıklaması Yapıyor

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
Dtuv2RxXQAYxAo-.jpg

The New Beginning'in arka alanında kurulan basın toplantısı odasına mete312 giriş yapıyor. Masaya tek başına oturuyor. Maçından sonra duş almadığı gözlemlenebiliyor. Saçını düzeltiyor ve biraz su içiyor. O sırada gazeteciler soru sormak için elini kaldırıyor.

mete312: ''Lütfen, lütfen el kaldırmayın bro. Bugün soru almayacağım. Önemli olan...mmm...yağmur yağdığı zaman şikayetçi olmak yerine, yağmur yağdığını bilmek ama gerekirse söylemek lazım. Şemsiyeyle yola çıkarsınız, ıslanmamak için ama yağmur yağdığında söylersiniz, yağmur yağdığını söylediğiniz zaman ''adam beni ördek yerine koyuyosun'' diyosa o adamın kendi şüphesiyle ilgilidir. Ona da biz bir şey diyemeyiz. Bugün maça çıkmadan önce Angara'dan bir çok telefon ve mesaj aldım. Annem aradı, ''oğlum yapacağına inanıyorum'' dedi. Killa abim aradı, Sercan aradı, hatta Dr. Dre DM'den yazdı. Beni desteklediklerini söyledi. İnanmıştım la. Yanımda arkadaşlarım olduğu için inanmıştım. Ama yine aynı şey oldu la. Yine sıçtım olm, yine beceremedim aw. Bruh momentı birebir yaşadım. Angara'yı hayal kırıklığına uğrattım. Mansur başgan'dan Atakule'den kutlama yapmak için izin bile almıştım, hepsi yalan oldu. Hepsi boşa gitti. mete312, Angara'nın adını kirletti. Angara halkına verdiğim hiçbir sözü tutamadım. Şu an karşınızda utancından yerin dibine girmiş bir adam olarak oturuyorum. Üzgünüm la üzgünüm ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Maçtan beri düşünüyorum ve bazı değişikliklerin zamanı geldi bro. Böyle gidemez. Angara halkını utanç içinde bırakamam, Angara'yı temsil etmeyi haketmiyorum. İşte bu yüzden, şu andan itibaren geçerli olacak şekilde daha fazla mete312 olarak GWA bünyesinde yer almayacağım. 312 alan kodunu bir kemer ile Angara'ya dönene kadar, Angara ve Angara halkına olan saygımdan ötürü bırakıyorum. Artık sadece mete'yim.''

mete aniden kalkıp ayrılıyor odadan. Gazeteciler bağırarak sorular soruyor peşinden ama hiçbir cevap alamıyorlar.