RPG: Power Rankings'de Bu Hafta #2!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
507
Nn3r3N.jpg

1 Aralık - 8 Aralık 2018

1- "GWA Şampiyonu" CM Punk
(GWA Şampiyonu CM Punk, HIAC şovu sonrası çıktığı ilk haftalık şova da damgasını vurarak Roderick Strong'u mağlup etti. CM Punk şampiyon olarak ilk günlerini etkili geçirirken bu haftanın da listenin birincisi olarak karşımızda.)

2- "WHC Şampiyonu" Elias
(Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Elias, bu hafta Cody'nin adaylık mücadelesinde diskalifiye ile de olsa Cody'i yenmeyi başardı. Şampiyon aynı çizgisinde devam ediyor, şampiyon listenin ikinci sırasında)

3- Cody Rhodes
(Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu son saniyede kaçıran Cody, Atlas şovunda bu unvan için bir numaralı adaylık maçına çıkıp kazanamasa da maç içerisinde ve maç sonrasında gösterdiği performans nedeniyle bu hafta iki basamak yükselerek 3.sıraya yükseldi. Kuşkusuz Cody, Atlas şovunun en gösterişli isimlerinden birisi. Bu hafta listenin üçüncü sırasında!)

4- "IC Şampiyonu" Austin Aries
(Austin Aries, Kenny Omega ile girdiği rekabette üstün çıkmanın yollarını arıyor. Aries, bu hafta Nick Jackson'ı mağlup ederek güzel bir mesaj verdi. Aries bir basamak yükselerek listenin 4.sırasında yer almayı başardı.)

5- "Oceans Şampiyonu" Adam Cole (The Massacre Club)
(Durgun bir hafta geçiren Adam Cole, bu hafta iki basamak gerileyerek 5.sırada yer aldı.)

6- The Nest
(Atlas'ın asi adamları bu haftada yerinde durmadı. The Nest arka alanda Triple H ve Finn Balor'a saldırarak bir gözdağı daha verdi. Atlas'ın asi adamları bu hafta listenin 6.sırasında yer alıyor.)

7- Ember Moon
(HIAC şovunda Asuka'yı mağlup ederek büyük bir ivme yakalayan Moon, geçtiğimiz Pasifik şovunda bir galibiyet daha alarak yükselişini sürdürdü. Moon geçen hafta listede yer bulamamışken bu hafta listeye 7.sıradan dahil oldu. Moon bu hafta listeye hızlı bir giriş yaptı.)

8- Matt Hardy
(Atlas şovunun göz önünde bulunan adamlarından Matt Hardy'de çıkışını sürdürüyor. Hardy, Atlas şovunda önemli bir galibiyet alarak listeye dahil olmayı başardı. Hardy tıpkı Moon gibi listeye hızlı bir giriş yaptı ve listenin 8.sırasında yer aldı.)

9- "GWA TT Şampiyonu"Guerillas of Destiny
(Takımlar Şampiyonu bu hafta üç basamak gerileyerek listenin 9.sırasında yer alıyor.)

10- Kane
(Haftalardır The Nest ekibi ile sürtüşme içerisinde olan Kane, bu hafta Becky Lynch'i cehennemin derinlerine yollamayı başardı. Kane, Becky karşısında güzel bir mesaj vererek hala daha burada olduğunu kanıtladı. Kane bu hafta listeye 10.sıradan girmeyi başardı.)

Bonus isimler: Asuka, Joey Janela, Bray Wyatt, The Rock.

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Az kaldı gireceğim listeye.

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
Nest 6. sıradan girerek torpilin dibine vurmuş. Şaka kanki alınma harbiden büyük tehlike arz ediyorlar. İlk 3 ismin ikisi karılı kocalı kıl heel tipler ama büyük heel karakter arz ediyorlar severiz. Elias kankim bence listede birinci olmalıydı. Aries, Kenny Omega gibi bir idole (hem RPG hem reel) karşı sağlam mücadele veriyor 2. sıraya onu yazardım.

Konular
507
Nest 6. sıradan girerek torpilin dibine vurmuş. Şaka kanki alınma harbiden büyük tehlike arz ediyorlar. İlk 3 ismin ikisi karılı kocalı kıl heel tipler ama büyük heel karakter arz ediyorlar severiz. Elias kankim bence listede birinci olmalıydı. Aries, Kenny Omega gibi bir idole (hem RPG hem reel) karşı sağlam mücadele veriyor 2. sıraya onu yazardım.

Kanki, CM Punk kaçıncı sırada olmalıydı peki.

Konular
272
John Cena
-
Listeye bu hafta girememişiz haklı olarak. Ellerine sağlık doğru bir liste olmuş cidden.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Yine beğendim sıralamayı. Aslında geçen Atlas'da normal bir şekilde Cody'i yenmiş olsaydım birinci olabilirdim. Sıralama yerinde.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Pasifik main eventinin sadece sonucuna bakılarak hazırlanmış liste. CM Punk damga vurarak kazanmadı, Castle'dan gelen saldırı sonucunda kazandı ve esas olarak main eventin kaderine Castle etki etti. Yani ben hazırlıyor olsam Punk'ı birincilikten düşürmeyecek olsam bile Castle'ı listeye sokardım.

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
Boşunu Serbest Kürsü’de yap kanki.

Kanki kusura bakma dost acı söyler bak rakibin Dalton bile listeye girememiş zıpzıplarla maç çeviriyon bedavadan maç alıyon bu da bir fikir bu da bir görüş yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...