RPG: Power Rankings'de Bu Hafta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
507
Nn3r3N.jpg

25 Kasım - 1 Aralık 2018

1- "GWA Şampiyonu" CM Punk
(Son haftalardaki çıkışını HIAC şovunda GWA Şampiyonluk unvanı ile tamamladı, harika geçen bu maçı kazanan CM Punk listemizin birinci sırasında yer almaya hak kazandı.)

2- "WHC Şampiyonu" Elias
(Championship Scramble maçını galip kapatarak Atlas şovunun en iyi ismi olan Elias, listenin ikinci sırasında yer alıyor.)

3- "Oceans Şampiyonu" Adam Cole
(Şirkete durgun başlasa da son dönemlerde vites arttıran Cole, HIAC şovundaki Oceans Şampiyonluk maçında muhteşem bir galibiyet alarak şirketin yeni şampiyonlarından biri oldu, bu galibiyet onu listenin üçüncü sırasında yer almasını sağladı.)

4- Cody Rhodes
(Atlas'ın yükselişte olan adamlarından Cody, CS şovunda Atlas şovunun ana unvanını son saniyelerde kaçırmıştı. Atlas şovunda ise Triple H'i mağlup eden Cody, Atlas'ın en iyi isimlerinden biri olmayı sürdürüyor. Bu nedenle kendisi listemizin dördüncü sırasında.)

5- "IC Şampiyonu" Austin Aries
(Championship Scramble şovunda Kıtalararası unvanını Kenny Omega karşısında iyi bir performans ile başaran Aries listemizin beşinci sırasında. Aries, Atlas şovunun diğer bir şampiyonu olmaya devam ediyor. Şampiyon listenin beşinci sırasında!)

6- "GWA TT Şampiyonu"Guerillas of Destiny
(Listemizin 6.sırada şirketin takımlar şampiyonu yer alıyor. Kendileri, REGL ekibini HIAC şovunda mağlup ederek şovumuzun yeni şampiyonları oldular. Bu şampiyonluk onları listenin 6.sırasına yerleşmelerine sebep oldu.)

7- The Nest
(Scramble şovununun açılışını yapıp, Kane karşısında üstün çıkan ekip, Atlas şovunda ise beklenmedik bir şekilde Triple H'e saldırarak Atlas'ın tehlikeli adamlarından olduklarını gösterdiler. Nest listeye 7.sıradan giriş yapmayı başardı.)

8- Roderick Strong
(Listemizin diğer ismi Strong. HIAC şovunda uzun süredir çekiştiği Ciampa'yı mağlup ederek listemize girmeyi başardı. Son dönemlerdeki performansı sebebiyle listemizin 7.sırasında!)

9- "Internet Şampiyonu" Eli Drake
(Scramble şovunda ilk Internet Şampiyonu Eli Drake, listeye 9.sıradan girdi. Eli Drake Atlas brandinin şampiyonu olarak listemizin 9.sırasında!)

10- Wade Barrett
(John Cena ile girdiği çekişmeden HIAC şovunda üstün çıkarak, GWA kariyerine güzel bir başlangıç yapan Wade Barrett listemizin 10.sırasında!)

*Merhaba arkadaşlar. Power Rankings görevini üstlendim. Bu görevi ekipten bağımsız bir şekilde yürüteceğim. Haklı ve adaletli bir liste yapmayı başarabilirim umarım. Yorumlarınızı bekliyorum. Liste üstteki gibi her hafta Pazar günleri yayınlanacak. Listeye giremeyen arkadaşlardan anlayış bekliyorum. Tüm eleştirilere tabii ki açığım.

Cengiz

Banned
Konular
174
1. sıra doğru bir seçim olmuş Punk çok güzel bir maç kazandı. Umarım yakın bir süre içinde etkili bir performans gösterir bu listeye girerim.

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
E L I DRAKE, sadece 9 mu? Neyse, henuz daha adam pataklamadım, 2 haftaya 1 olurum.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
Konumumuz muazzam. Bazı şampiyonları bile gerimizde bırakmışız. Hedefimiz belli...

The Icon

The DareDevil
Konular
170
Jeff Hardy
Liste gayet adaletli olmuş yakında yer bulmak umuduyla.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,110
Carlito
Oldukça tutarlı bir liste olduğunu düşünüyorum. Listeyi kıl payı kaçıran isimler bonus olarak eklenebilir belki.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Sinsi sinsi geliyoruz.

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
Bu listenin birincisi kesinlikle Kenny Omega gibi bir idolü yenen Austin Aires olmalıydı. CM Punk karısından yardım alarak karı gibi bir galibiyet aldı, Elias şansa bala kemeri korudu, Adam Cole kankilerinin yardımıyla maç aldı şike yaptı, Cody'yi geç konuşmaya gerek yok overrated.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...