Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RPG: Queen Ingrid Hastanesi 312 Numaralı Oda
Kameralar Queen Ingrid Hastanesinin koridorlarında ilerliyor. Yoğun olmayan bir gün hastanede. Kameramız asansöre binip 3. kata çıkıyor ve koridorda ilerliyor. 306...308...310...312. 312 numaralı odanın önünde duruyoruz. Oda açılıyor ve içeride ağır sargılı yatan bir hasta var. Yüzü bile sargılı şekilde uzanırken, yanında bir hemşire ve doktor olduğunu görüyoruz. Hemşire zar zor doğrultuyor hastayı.
Hemşire: Hadi bakalım oturalım. Sana blenderda çekilmiş mercimek çorbası getirdim. Güzel güzel içelim pipetle. Hadi bakayım. Oyy aferin kuzuma. Doktor Haydutoloji sana şöyle bir bakacak şimdi. Korkacak bir şey yok. Ülkenin en iyi doktorlarından birisidir. Hem de Ankara'lı.
Dr. Haydutoloji: Teşekkürler Rós hemşire. Ben bir bakayım hastamıza müsade et.
Dr. Haydutoloji hastayı muayene etmeye başlıyor.
Dr. Haydutoloji: Hmm...Rhyme ve flex kaslarında ezilmeler var. Kafiye hücrelerinin büyük bir bölümü ölmüş malesef. Beatlerinde çatlaklar var. Basslar biraz daha tiz çıkıyor. Öksür bir bakayım. Yikes, sözcük bilginin büyük bir kısmını kaybetmişiz homie. Nasıl bu hale geldin sen be bro.
Hasta inler gibi bir ses çıkarmaya çalışıyor ama acı çektiği çok belli.
Dr. Haydutoloji: Tamam, tamam zorlama kendini. Dinlenmen gerek. Flexini geri kazanman zaman alacak ama 2-3 ay içinde tekrar rap söylemeye başlayabileceksin. Norm Ender seviyesine çıkarsın ama sonrası baya zaman alacak. Çok zarar görmüşsün.
Hastanın gözünden bir damla göz yaşı düşüyor.
Dr. Haydutoloji: Rós hemşire yemeğinin geri kalanını verebilirsin. Yemeğini yedikten sonra ördeğini ver işesin güzelce. Sonra uyutursun.
Rós Hemşire: Merak etmeyin doktorum. Bana emanet. Aslan ya bu aslan aslan. 2 haftaya dikilecek ayağa. Oyy hadi kuzum şunu da içelim. Hüüüp.
Hasta çok huysuz ve çorbayı içmek istemiyor bir hali var.
Rós Hemşire: Aaa, hadi ama kuzum içmezsen iyileşemezsin. Dur ben sana televizyonu açayım. Güzel güzel hem izleyelim hem yiyelim. Hooop.
Televizyon açılıyor. Hemşire Rós sesini açmaya başlıyor. Televizyonda çalan bir şarkı var. Hastanın yüzüne bir tebessüm geldiğini sargıların arasından görebiliyoruz. Tebessüm içinde pipeti ağzına alıyor ve çorbasını içmeye başlıyor. Kameralar kapanırken sadece müziğin sesi var...
''My Messiahs better be ready for Armageddon, shit's expired...''