RPG: Ricochet'in Sorgusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=L9aJoqwBkKs[/ame]

Işıklar sönüyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Wz97WFKxxR0[/ame]

Gaz lambasıyla Kıtalararası Şampiyon Bray Wyatt girişte görünüyor. Ağır adımlarla ringe ilerleyip bir tur attıktan sonra lambayı havaya kaldırarak üflüyor. Wyatt etrafına bakınıyor.

Normalde belimde bir unvan görmeniz gerekirdi zira söke söke aldığım şampiyonluğu hala elimde tutuyorum. Ancak minik bir hırsız, altınımı yürüterek benimle boy ölçüşebileceğini düşündüğü için sizleri hayal kırıklığına uğratmak zorundayım. Bray amcanızı altınla görmeyi ne kadar sevdiğinizi bilsem de, bu ufak düzenbazın müsabaka sonrası kargaşada malımı benden çalacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. O küçük sıçan, benim unvanımla kasıla kasıla geziniyor ve ona dokunamayacağımı düşünüyor. Senin gibi bir adam daha vardı delikanlı, o da dokunulmaz olduğunu düşünüyordu ve sonra ne oldu biliyor musun? Ailesini kaçırıp parçaladılar. Uyuşturucu iğneyle etki altına alıp öz oğluyla ilişkiye girmeye zorladılar ve işleri bittiğinde o adamdan geriye boş bir kabuktan başka hiç bir şey kalmamıştı. Demem o ki: GWA'de herkesten bir şeyler yürütebilirsin, bazıları buna sessiz kalır, bazıları ise peşine düşer. Ama ben bu iki kümenin de içinde değilim, benim bulunduğum kümedekiler, onlardan çalanları bulur ve sadece malını almakla yetinmez. Umarım bu uyarı o küçük kafanda iyice yer etmiştir evlat zira sabrım taşmak üzere. William Regal'in üzerime fırlattığı adayları katletmeye devam ederken yaşadığım basit münakaşalardan birisi, içinden çıkılmaz bir sıkıntı yumağı haline gelmiş vaziyette. Ama ben ipleri çözmekle uğraşmayıp tek bir kılıç darbesiyle ikiye ayırmayı tercih ediyorum. Sana aklın yolunu gösteriyorum: Buraya gel, unvanı Bray amcana teslim et ve merhamet için yalvar. Ki ben de adına kariyer dediğin bu zavallı yolculuğuna devam etmene izin vereyim.

Wyatt sallanan sandalyesine kurulup girişi izleyerek sallanıyor. "Sonsuza kadar saklanamazsın evlat" diye bağırırken bir müzik duyuluyor.

Konular
272
John Cena
-
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=b3extDE8vfU"]https://www.youtube.com/watch?v=b3extDE8vfU[/ame]

Ricochet girişte beliriyor ve kısa bir süre sonra müziği kestiriyor. Omzunda Kıtalararası kemeri var ve konuşmaya başlıyor.

Ricochet:
Bray, Bray. Dünyanın en korkutucu karakteri ha? Biliyor musun Bray bu kulağıma ne hoş geliyor ne de mantıklı adamım. Buraya çıkıp koyun kesmeye çalışman bu insanların suratına bakıp ''Ben korkunun yeni yüzüyüm'' demen bile ne kadar çocukca şeylere inandığını söylüyor bana. Biliyor musun Bray? Bu şirkete geldiğimde herkesi teker teker yenmeyi kendime hedef seçmiştim. Karşıma kim çıkarsa çıksın. Boyu, kilosu, suratında ki yara izi, saç şekli, maskesi hiç önemli değil. Ben bu ringe çıkıp en korktuğu olanı da en zayıf olanı da yenmeyi kendime amaç edindim. Bu yeneceklerimden biri de sendin adamım. Şu an omzumda gördüğün kemeri 8 Mart'da değil daha öncesinde de alabilirdim ama yanındaki aile üyelerin yüzünden alamadım. Beni pes ettirdin Bray. Beni savunmasız anımda yakaladın ve 3 kişi 1 kişiye karşı üstün çıktı. Peki şimdi ne olacak Bray. Beni o gün yendiniz. Wyatt Family veya Postmortem olarak. Ne boka inandığın umrumda değil Wyatt. Sen o sandalyede oturarak beni sorguya çekebileceğini mi sanıyorsun? Hayır Bray. Ben inandığım şeyi yapıyorum. Ben ne yapıyorum biliyor musun? Şu anda Kıtalararası kemerini hak eden omuzun üstünde tutuyorum. Seni yenebilecegimi biliyorsun Bray. Senden korkmadığımı da biliyorsun. Evet Bray, sen bu şirkette reyting getiren adamlardan birisin. Postmortem'le bu ringe çıkıp insanları igrendiriyorsun, mistik promolar kesiyorsun, spider walk yapıyorsun, suratına bir maske takıyorsun VE İŞTE BRAY WYATT! Karşınızda korkunun yeni yüzü. Evet Bray. Sen busun. WWE'de de burada da bu şekilde onlarca maça çıktın, kemerler aldın ve kendine çok guveniyorsun. Kendini buranın şerifi sanıyorsun ve biliyorum ki karşında gördüğün ve küçük sıçan olarak tabir ettigin bu adam seni birkaç hafta önce altına sıçırttı hatta kemerini kaybetme korkusu yaşattı. Biliyorum Bray. Beni kolay bir lokma olarak gördüğünü biliyorum. Beni ciddiye almadığını biliyorum. Nereden biliyorum? Bu şirketteki kimsenin beni ciddiye almadığını biliyorum da ondan! Aynısını John Morrison denen kimliği bozuk herif, MJF denen loserın suratında da görmüştüm. Bu adam küçük, ben bu adamı çok rahat yenerim. Kafanın böyle işlediğini sallanırken de görüyorum Wyatt. O sandalye her gıcırdadığında aklına binbir türlü senaryo geliyor, korkuyorsun. Rezil olmaktan korkuyorsun Bray. Ricochet'de kim?Ben buna mi kemer kaybedecegim diye aklından geçirirken bir yandan da birkaç hafta öncesinde seni nasıl perişan ettigim, nasıl o aptal kız kardeşinin adını verdiğin hareketine bile tuş olmadığım aklına gelince kafanda tilkiler dolanıyor. Artık kabullenme vakti geldi Bray Wyatt. Bu saygısızca konuşmaların, kendini efendi olarak görmen, hatta ve hatta kendini yaratıcı olarak görmen bile beni korkutmuyor Bray. Sevdiğim bir söz vardır: Korkarsan şampiyon olamazsın diye. Ünlü bir boksör sözüdür. İşte ben buna inanarak sana karşı geliyorum Bray. Kime neler yaşattığın, hangi hastaneye kapattigin umrumda değil. Ben buraya kafasında şapkayla gelip ''Asla Pes Etme'' havlusu açıp hiçbir varlık gösteremeyen bir adam olarak çıkmadım. Eski bir Lucha Underground jobber'ı veya arkasına bir ordu adam alıp Dünya şampiyonu olan bir adam olarak da çıkmadım. Ben karşına bu şirkette hiçbir şeyden korkmayan ve inanan bir adam olarak çıkıyorum Bray. Kemerini zar zor korudugun gün de böyleydi bu gün de böyle. Beni yaverlerin olmada temiz bir şekilde yen ve taptığın kız kardeşinin, takip etmemizi istediğin o s...k akbabalarin efendisinin sadece mistik bir karakterden değil bir gerçekten olduğunu ispat et. İnandır beni Bray. Karşında bir sdam var ve kemerin onun omuzlarında. Eğer bahsettiğin kadar korkutucu ve Postmortem'e liderlik yapacak kadar güçlü bir adamsan bu kemeri sana ben vermeyeceğim. Ya sonsuza kadar bende kalacak ya da benden almak zorundasın. Unutma Bray, bu yolun sonunda gerçek şampiyon kemeri evine götürecek!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...