Gereksiz bulmayı belirtmeyeceksek zaten buraya forum demek doğru bir tabir olmaz, eleştiri kaldıramayacaksak mesajlarımı engelle tarzı kelime kullanmak da doğru bir kelime olmaz çünkü sadece konu hakkında bir eleştiride bulundum, kişiliğine değil. Aksine hatta RPG'de acayip derecede beğendiğim bir kişisin ve promolarını takip etmekten zevk alıyorum, mesajlarını engellemek ters olabilir
. Alındıysan özür dilerim ancak..
Yakın zamanda (bir ay önce falan olması lazım) Kane ile olan feudunuzda Kane karakteri sahibiyle şova yorum atmadığına dair bir tartışma içerisine girdin, yorum yapmanın push alma da çok çok önemli bir etken olduğuna dair imada da bulundun. Oradakı konudaki yorumların, belki ondan sonra fikrin değişmiştir sonuçta ekipte değilim, vaktimden dolayı yorum takip edemiyorum ve o gün o yorumların gözüme çarptı, bu konuyu açman vs bana bu tür bir imaj oluşturdu ki bir süre sonra çok açık bir şekilde bazı insanlar başlayacaktır çok yorum atıyorum ama push yok vs şeklinde ve bu konuyu kanıt olarak gösterecektir. Umarım böyle bir şey çıkmaz ama bu olay bana tamamen gereksiz geldi, teşvik kısmı özellikle pek aklıma yatmadı. Teşvik dediğin olay çok sağlam senaryolarla da yapılır. Bu olay biraz saçma geldi. Kendimi sert bir şekilde ifade ettiğim için özür dilerim, ama bu konudan sonra olası push alamıyorum şikayetlerinin olasılığı azımsanmayacak şekilde fazla. Tabi umarım olmaz.