RPG: Sayılarla Pasifik | 10.02.2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
507
Konsept açık ve net. Sayılarla Pasifik ve Atlas şovu olmak üzere haftada iki liste yayınlanacak. 10 Şubat Pasifik şovu ile başlıyoruz.

Bu haftaki Pasifik şovu tam 629 yorum aldı.
Pasifik şovunu 36 farklı karakter sahibi takip etti.
Şov an itibariyle 6.307 görüntüleme aldı.
Şova en çok mesaj atan karakter sahibi 57 mesaj ile "King Balor" oldu.
Şova en çok mesaj atan diğer 4 isim; Lucifer, Gece, Mr.Pacman ve The Purplemaker oldu.

İlk 5 Sıralama:

1- King Balor | 57
2- Lucifer | 54
3- Gece | 52
4- Mr.Pacman | 41
5- The Purplemaker | 39

*15 Şubat 2019 Atlas şovu ile devam edeceğiz. Takipte kalın.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
36 farklı karakter sahibi çok iyi bir istatistik.

Gece

Night God
Konular
462
Finn Balor
Konsepti çok beğendim. Aksatmadan devamını görmek dileği ile. Listeye giren arkadaşları tebrik ederim. Atlas'dan iki kişi olarak girmişiz listeye, gelecek sefer sayımız artar umarım.

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
Tamamen şova yönelik bir uygulama. Ne yani şimdi buna bakıp ne olacak herkes ben çok yazdım push istiyorum triplerine mi girecek? İşim var gücüm var, 2 haftadır promo atamıyorum benden beter promo yazan X kişisi şovda 120 mesaj attı diye push mu alacak? Ekip zaten kimin ne yazdığını biliyor, kaç mesaj attığını biliyor. Bunu her şov buraya yazıp belirtmek şovdan başka bir şey değil bence. Gereksiz.

Konular
507
Tamamen şova yönelik bir uygulama. Ne yani şimdi buna bakıp ne olacak herkes ben çok yazdım push istiyorum triplerine mi girecek? İşim var gücüm var, 2 haftadır promo atamıyorum benden beter promo yazan X kişisi şovda 120 mesaj attı diye push mu alacak? Ekip zaten kimin ne yazdığını biliyor, kaç mesaj attığını biliyor. Bunu her şov buraya yazıp belirtmek şovdan başka bir şey değil bence. Gereksiz.

Bu sadece insanların şovu takip etmeleri ve aktifliği arttırmak için ufak bir teşvik. Zaten şöyle bir şey var, kimse burada benim paylaşımım sonrası "aa bak burada paylaşılıyorum şovu takip edeyim" triplerine gireceğini sanmıyorum. Bu sadece bir üye tarafından yapılan bir şey, neden bu kadar abarttın anlamadım. Herkes biliyor promonun da önemli bir kıstas olduğunu. Push alma/verme işlemlerini ekip belirler. Bunu paylaşmayı da ekipten izin alarak yaptım, onlar gereksiz veya şov olarak görseydi zaten izin vermezdi. Gereksiz buluyorsun yorum yapmayabilirsin. Mesajlarımı engelle seçeneği de mevcut.

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
Bu sadece insanların şovu takip etmeleri ve aktifliği arttırmak için ufak bir teşvik. Zaten şöyle bir şey var, kimse burada benim paylaşımım sonrası "aa bak burada paylaşılıyorum şovu takip edeyim" triplerine gireceğini sanmıyorum. Bu sadece bir üye tarafından yapılan bir şey, neden bu kadar abarttın anlamadım. Herkes biliyor promonun da önemli bir kıstas olduğunu. Push alma/verme işlemlerini ekip belirler. Bunu paylaşmayı da ekipten izin alarak yaptım, onlar gereksiz veya şov olarak görseydi zaten izin vermezdi. Gereksiz buluyorsun yorum yapmayabilirsin. Mesajlarımı engelle seçeneği de mevcut.

Gereksiz bulmayı belirtmeyeceksek zaten buraya forum demek doğru bir tabir olmaz, eleştiri kaldıramayacaksak mesajlarımı engelle tarzı kelime kullanmak da doğru bir kelime olmaz çünkü sadece konu hakkında bir eleştiride bulundum, kişiliğine değil. Aksine hatta RPG'de acayip derecede beğendiğim bir kişisin ve promolarını takip etmekten zevk alıyorum, mesajlarını engellemek ters olabilir :). Alındıysan özür dilerim ancak..

Yakın zamanda (bir ay önce falan olması lazım) Kane ile olan feudunuzda Kane karakteri sahibiyle şova yorum atmadığına dair bir tartışma içerisine girdin, yorum yapmanın push alma da çok çok önemli bir etken olduğuna dair imada da bulundun. Oradakı konudaki yorumların, belki ondan sonra fikrin değişmiştir sonuçta ekipte değilim, vaktimden dolayı yorum takip edemiyorum ve o gün o yorumların gözüme çarptı, bu konuyu açman vs bana bu tür bir imaj oluşturdu ki bir süre sonra çok açık bir şekilde bazı insanlar başlayacaktır çok yorum atıyorum ama push yok vs şeklinde ve bu konuyu kanıt olarak gösterecektir. Umarım böyle bir şey çıkmaz ama bu olay bana tamamen gereksiz geldi, teşvik kısmı özellikle pek aklıma yatmadı. Teşvik dediğin olay çok sağlam senaryolarla da yapılır. Bu olay biraz saçma geldi. Kendimi sert bir şekilde ifade ettiğim için özür dilerim, ama bu konudan sonra olası push alamıyorum şikayetlerinin olasılığı azımsanmayacak şekilde fazla. Tabi umarım olmaz.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
36 farklı karakter şovu canlı mı takip etmiş? Öyleyse aktiflik için süper bir gelişme.

Konular
507
Gereksiz bulmayı belirtmeyeceksek zaten buraya forum demek doğru bir tabir olmaz, eleştiri kaldıramayacaksak mesajlarımı engelle tarzı kelime kullanmak da doğru bir kelime olmaz çünkü sadece konu hakkında bir eleştiride bulundum, kişiliğine değil. Aksine hatta RPG'de acayip derecede beğendiğim bir kişisin ve promolarını takip etmekten zevk alıyorum, mesajlarını engellemek ters olabilir :). Alındıysan özür dilerim ancak..

Yakın zamanda (bir ay önce falan olması lazım) Kane ile olan feudunuzda Kane karakteri sahibiyle şova yorum atmadığına dair bir tartışma içerisine girdin, yorum yapmanın push alma da çok çok önemli bir etken olduğuna dair imada da bulundun. Oradakı konudaki yorumların, belki ondan sonra fikrin değişmiştir sonuçta ekipte değilim, vaktimden dolayı yorum takip edemiyorum ve o gün o yorumların gözüme çarptı, bu konuyu açman vs bana bu tür bir imaj oluşturdu ki bir süre sonra çok açık bir şekilde bazı insanlar başlayacaktır çok yorum atıyorum ama push yok vs şeklinde ve bu konuyu kanıt olarak gösterecektir. Umarım böyle bir şey çıkmaz ama bu olay bana tamamen gereksiz geldi, teşvik kısmı özellikle pek aklıma yatmadı. Teşvik dediğin olay çok sağlam senaryolarla da yapılır. Bu olay biraz saçma geldi. Kendimi sert bir şekilde ifade ettiğim için özür dilerim, ama bu konudan sonra olası push alamıyorum şikayetlerinin olasılığı azımsanmayacak şekilde fazla. Tabi umarım olmaz.

Yalnız hala daha ben aynı şeyleri savunuyorum. Bana göre sadece promo ile bir kıstas yapılmamalı. Herkes iyi promo kesmek zorunda değil, kimisi iyi promo keser kimisi ise iyi takip yapar. Bazı isimler belki, promo eksikliğini daha fazla takip yaparak, şovlara daha çok yorum atarak yapıyor. Ben her zaman standart seviyede promo kesebilen ve şovlara fazlaca yorum atabilen, takipte olan insanların push almasından yanayım, bu benim fikrim. Şovlara içi boş yorumları sorgulayabilirsiniz tabii, ben iyi promo kesiyorum ama adam şova 80 tane gereksiz mesaj atıyor, bunun sonucunda benden daha mı iyi yerlere gelecek? Diye sorabilirsiniz kendi kendinize. Bunun ayrımını ekip üyeleri yapıyor. Burada herkes farklı düşünceleri savunabilir. Bu konuyu da insanlar etkilensin felan diye açmadım. Bu konunun açılma sebebi RPG'deki etkinlik sayısını arttırmak, RPG bölümünü az da olsa canlandırmak. Sana da katılıyorum, insanların özel hayatları var ve iki saat veya dört saat bilgisayar başında takip yapmakta zorlanabiliyor. Ama özel hayatından fedakarlık yapıp iki saat, dört saat şov takip eden adamlar da bana göre bir adım önde. Dediğim gibi bunun ayrımını ve ölçüsünü ekip yapıyor. RPG'de herkes tatmin olamadığı için hep yakınmalar, şikayetler olmuştur, bu konu üzerinden bu kadar yaygara kopabileceğini sanmıyorum ben ya. Bu arada senin mesajına bende sert bir şekilde cevap vermişim, kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...