RPG Sohbetleri w/Mr.Pacman | World War III

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
2MWOmW.png

Röpörtajımıza hoş geldiniz. Mr. Pacman ile başta sohbet muhabbet ettik. Yaşlarımızı, yerimizi yurdumuzu falan konuştuk. (Aslen röportajdan önceki gün). Buraya onları aktarmayacağım, direkt röportaja geçiyorum.

İlk soru End of Hearthache'den geliyor. "Kiminle feuda gireceğini düşünüyor?"

Hmm... Büyük ihtimal Steph ile uğraşacağız. Biraz otorite vs. Mundo görürüz gibi düşünüyorum. Düşük bi ihtimal Haskins olabilir ama sanmam.​

LeonardoAraujo iki soru sormuş. İlki "Johnny Mundo veya Gargano olarak en keyif aldığı ve en keyif almadığı dönemlerı?"

Gargano için değişir. Edge ile olan feudum çok zevkliydi ama sonu epey kötü bitmişti. GWAC olmam çok iyidi ama şampiyonken çok keyif almamıştım. O yüzden başta Golden Globe Şampiyonu olup Briscoe ile uğraşmam diyelim. Hem Gargano'nun heel olduğu ender zamandır. Hem de kaybetmediği dönemdir. Değişik ve güzeldi.

Mundo için pek yok çünkü Mundo'yu alalı 3 ay oldu. Şu WWIII'e kadar olan dönem denebilir. Büyük ihtimal de sorunun cevabı da bu olarak kalacak bu karakterle. Özellikle Slamtown şovu çok keyifliydi. Slamtown halkının Valisini savunması kadar müthiş bir an bir daha gelmez herhalde.

Seninle olan feud da iyiydi aslında sonunda bir maçımız olsa onu derdim:smirk:​

Seni yendikten sonra pek zevk alır mıydın emin değilim :smile:

Book it Müdüriyet!​

Buradan müdüre duyurulur. Diğer soruya geçiyorum. LeonardoAraujo'dan geliyor yine, ona da sevgilerimizi iletelim. "Mark Haskins hakkında düşünceleri?"

İYİ KOYDU.​

:smile:

Maçımız için hak etmişti. Kazanmasa epey kötü bir reigni var gibi gözüküp zayıf gözükecekti. Ama keşke beni bayıltsa ya da tuş etseydi. Mundo'nun gmlikten vaz geçmesi beni halen üzüyor.​

Beni de. Atlas'lıların yönetimde olması rezalet.

Sorma, Atlas çöp, Steph Çöp...Kendisi içinse gayet iyi. Haskins'i çok iyi bilen biri değilim ama promoları iyi. Son zamanlarda promolarında kemerine değer vermeyip beni yenmesiyle ona değer kazandırması güzeldi.​

Şirketin "star"ı olduğunu söyleyebilir miyiz? Bence öylesin.

Eyvallah. Ama star demem ya. Şu aralar ekip sağolsun beni çok iyi bookladı. Hatta istesem böyle booklayamazdım. Gmlik karakteri çok iyi yaptı. Ama star olmak için erken. Star dediğin 3 ayda olmaz. Daha zaman lazım. He 6 ay sonra halen Mundo bu kadar iyiyse Star olabilmişimdir.​

Anladım. Peki bu 3 ayda yaşadıklarından sonra, bir daha main seviyede olmasan bile mutlu olur muydun? Bu 3 aylık GM'lik serüvenin, brand ayrımının kalkmasına rağmen bir brand savaşlarına şahitlik etmemiz, Pasifik'in muhteşem Slamtown şovu, baskınlığının bu kadar yüksek olması. Ben çok heyecanlanmıştım. Slamtown şovundan sonra mesela 3-4 saat daha uyuyamadım. Beni derinden etkilemişti o şov. Sen neler düşünüyorsun?

O şovda olanlar Gargano'nun başına gelen her şeyin toplamından daha iyiydi. Yani ekibin sırf bu karaktere özel şov yapması üstüne bi de bu kadar epik final yapması müthiş bir şey. Umarım sende bunu bir gün yaşarsın. Ilk soruya gelince çok kötü booklanmadıkça (jobber vs...) mutlu olurdum​

MITB şovunda feudun başlangıcı benim yapmam, sonra beni korumanız falan bunları gördükten sonra ben de buna benzer bir şeyler hissettim ama Slamtown şovu gibi bir iş olsun isterdim. BURDAN MÜDÜRE DUYURULUR.

Aga onu herkes ister. Bir Chicago özel şovu gibi, Internet şovu gibi (Eli Drake) veya Japonya şovu (Kana) vs.​

Hazır internet demişken, Eli Drake'nin sahibi Rebel"DUMMY"Voice'den bir soru var. Soralım onu da. "Gargano mu Mundo mu Aries mi?"

Aries'i unutmadığına sevindim. Gerçekte şu an Gargano'yu ikisinden de fazla seviyorum. Çünkü 2014-2015 yıllarında Gargano ile ne yaşadıysam Gargano 2018'de yaşadı, underdog oldu, satıldı, Johnny Wrestling'den destek aldı. Bunları 2015'te ben yazıyordum promolara. HHH'ten telif hakkı istiyorum. Rpgde ise kesinlikle Mundo.​

Belki de GTW'yi takip ediyorlardır, belli mi olur? Mundo eğer 3-4 sene içinde GM olursa RPG Müdüriyet'in telif istemesini söyleriz.

Thnx:thumbsup: Aries daha çıraklık dönemindi. Biraz kötüydü. Ve bi Onurdies veya TLN değildik, Gargano zevkliydi de underdogtu. Kemer ya da başarı alınca karakteriyle biraz çelişıyordu. Ana kemerden sonra epey zorlaştı underdog değildi artık. Karakter de zevk vermiyordu. Mundo açık ara en iyi. Heelken de faceken de gidiyo. Elde malzeme yoksa Taya ve Ricky'i koyup gene bi şey çıkartıyorum.​

Pekala kral. Diğer soru Pasifik'in neferlerinden Ember Moon'dan geliyor. King Balor şöyle sormuş: "Gelmiş geçmiş en iyi GM olması hakkında ne düşünüyor?"

Valla iyi zevk veriyo. Sağolsun bu arada. Gmliği ilk aldığımda napacağımı bilmiyordum. Sonra GTW'de DoR GM'liği yaptığı dönemlerdeki Alex Riley'i örnek aldım. Riley devamlı karı kız ve Ajdar peşindeydi. Ben de onun gibi Mundo'ya hem şov hem Slamtownla ikinci bir hayat verdim. Bi de üstüne Cody'nin Revival'ı gibi bi nefret unsuru gerekiyordu. O da Atlas, Steph ve Christian oldu. Çok güzel oldu.​

Bir de ben <3

Senin olman kurtardı ya harbi. Tam uğraşılacak adamdın. Punk'tan nefret eden herkesin sözcüsü oldum...​

Ben de bir hafta önce sana küfrediyordum bir hafta sonra JOHNNY MUNDO'NUN ASKERLERİYİZ demeye başladım. Garip ama sahiplendim. Ben de bundan sonra senciyim. Her daim.

Ben de MITB'de onunla bi tek ben uğraşanbilirim diyordum​

:D

Better friends bitter enemys misal iyi frienmys olduk​

Kesinlikle. Röpörtajı ilk olarak senle yapma isteğim de bundan vardı. Güzel oldu vallahi.

Valla o kıyak için tekrar sağol.​

BENİ PASİFİK'E ALDIĞIN İÇİN SEN SAĞ OL KRAL.

Dinler aldı. Ben sonra GM oldum.​

Ha doğru. Orayı biraz hızlı geçmiştik. Sahi seni de maçı kaybetmene rağmen Dinler GM yapmıştı. Promolarda hep bundan dem vururdum.

Bi Braun havası var Mundo'nun kaybediyor ama bi şekilde güçlü duruyor.​

Öyle, umarım bundan sonra da gücünü korumaya devam edersin. Bir sonraki sorumuz Attitude Adjustment'tan geliyor. Kendisi soruyla karışık yorumlarını da fırlatmış. Şöyle buyuruyorum: "Selamlar Pac, seni seviyorum. Promolarının içeriğinden çok hep fontu konuşuldu bunun hakkında ne düşünüyor? Mundo'yu aldığında GM olarak keyif alabileceğini düşünüyor muydu? Bugünden sonra her zaman oynadığı gibi güreşçi olarak devam etmesi hakkında düşünceleri neler? Mark Briscoe'nun GWA hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum doğrusu, bir iki kelam ederse sevinirim. Şimdiden iyi söyleşiler." Sağ olasın bu arada. :)

Gm için dedim. Pek bi bilgim yoktu iyi olabilir dedim oldu. Briscoe karakterini uzun uzun yorumlamıştım itiraf konusunda düşüncem orda isteyen baksın. Özetle Briscoe şu an bir şey yapmıyor ama ilerde Nest bitecek bir Reigns mod açıp epey kişi indirip ana kemere oynayacaktır. Güreşçi olarak devam etmemde gram fikrim yok. Biraz bookinge biraz da benim o bookinge adapte olup olamamla alakalı. Umarım başarırız. Font konusunda hep sınıfta kalıyorum ya. En son Onurdies bu fontu tavsiye etmişti ondan gidiyorum. Bi tepki almadım Times New Roman'dan.​

The Purplemaker sormuş: "Nick Jackson karakteri hakkında düşünceleri?"

Nick Jackson sıkıntı bir karakter. Yanlış anlaşılmasın adam takım güreşiyle tanındığından diyorum. Ama Canbaz reyiz iyi gidiyor. Yb tek güreşçi olsa herhalde böyle olurdu. Karakter nereye gelir bilmiyom da gidişat iyi.​

The Last Chaos sormuş: “Gelecekte çok iyi noktalarda olacağını düşündüğü karakterler kimler?” Ama bunu sondaki listelerde cevap vereceğimiz için es geçiyorum. Sonraki sorularda cevabı göreceksin dost. Devam edelim. Birazvodka sormuş: “Johnny Mundo olmasaydı kimi seçerdi? Neden?”

Karakter alırken Okada,Cena ve Gargano da olabilir demiştim. Gargano ile bi ihtimal devam istemiştim ama biraz da sıkıldığımdan vaz geçtim. Cena ise Gargano ile Babyfaceliklte iyiydim pekala güzel bir Super Cena çıkacağını düşündüm. Okada ile de parababası ama gururlu birini yaparım dedim. Onu alsam nolurdu gram bilmiyom. Ya çok iyi ya da çok kötü olacaktı.​

The Human Buzzsaw sormuş, kendisi Scott Steiner ile GM'liğin normal sahibi olması gerekirken Mr. Dinler sana vermişti, hatırlarsın. :) "Heel Mundo mu? Face Mundo mu?"

Mundo Mundo'dur. Karakteri heel ya da face olmadı. Kişiliği aynıydı sadece kararları sevildi ya sevilmedi. Yani heel face diye bir şey yok. Ha nefret edilme de sevilme de keyif verdiğinden eşit diyelim.​

RebelVoice sormaya devam ediyor. "En almak istediği kemer?" (“Promosunu sevdiği üyeler? Sorusunu aşağıdaki listede ben soracağım kral, onu es geçiyorum).

Farketmez açıkçası. Önce feuda bakıyorum artık. Ama HC olabilir. Slamtown sokaklarında random insanlara karşı savunmak hoş olabilirdi.​

RebelVoice bugün çılgın atıyor, "GTW Patron mu, GWA Müdüriyet mi?"

GWA olalı yaklaşık 3 ay oldu. Müdüriyet daha iyi demek kaç yıllık GTW için ayıp olur.​

Aslında 5 ay falan oldu :smile:

Orta hesap dört diyelim ; ) GM’lik süremle karıştı.​

Tamam sen nasıl dersen o olsun PATRON. RebelVoice'in son sorusu: "Takım olmak istediği isim ya da isimler?"

Sen olabilirsin o frienemy muhabbetinden.​

Ben de senle takım olmayı çok istiyorum.

Miz olabilir geçmişteki dirt sheet'ten. Başka şu an aklıma gelmiyor. Bir ihtimal Briscoe ile güzel ve çirkin olabiliriz.​

:D :D :D Sıradaki sorumuz namussuz Steph'ten geliyor. dwayde boş yapmış: "Asistanım olur mu?" Bu soruya cevap bile vermeyelim kaptan.

Valilik buromda çaycım olamayacaklara cevap vermiyorum.​

Neyse, geçelim şu arkadaşı. Üyelerden gelen son sorumuz şöyle. Hunico'nun sahibi Prince of Queens sormuş. Küfretmediğine dua edelim. “Rövanş hakkım nerede Mundo?” Ember'e kaybettikten sonra rövanşını alamadı kendisi.

Steph’e sor. Artık benim belalarım da onun.​

Hunico bunu çingenelere dövdürtür umarım. Neyse, artık benim sorularıma geçebiliriz. Liste yayınlarına bu röpörtajı atacağımız için sana listelik sorular sormak istiyorum biraz. En İyi 5'li şeklinde yazmanı istiyorum buradan sonra. Biraz zor olabilir, düşünmen için süre verebilirim :smile:

Oki başla bakalım.​

En beğendiğin oyuncular, 5 kişi alabiliriz.

Wyatt
E. Drake
Cody
Sen
Barrett
Kana.
Bi de M. Club ikisi de çok zevk veriyor.​

GTW dahil en beğendiğin PPV’ler, en iyi 5’liyi alalım o halde.

Sıra karışık olarak yazıyorum.
Ilk ONS (yılını unuttum)
Mitb olduğum MITB
WM 6
Wm 7
Gwa'dansa ise WWIII ve Slamtown şovu (haftalık olup PPV kalitesinde olduğundan saydım).​

En Beğendiğin Kemer Serüveni En İyi 5.

Gtw'den
Randy'nin WHC reigni
M. Hassan Whc
Aries Usc(Onurdies)
Aries TLN (International C)

Gwa'dan
E. Drake Internet C.​

En Beğendiğin Promo/Konuşma Gösterisi Yazarları Top 5. En beğendiğin oyuncularla aynı mıdır acaba bunlar?

Evet ama listeye MG42 (Sting), Onurdies (Aries) ve Styles Clash de eklenir.​

Peki haftalık şovlar genelde akılda kalmaz çünkü çok fazla yapılıyor ve isimleri aynı ama senin için en iyi haftalık şovlar var mı? Varsa neler? İlkinin Pasifik Slamtown özel olduğunu iyi biliyoruz, diğerleri ile ilgili var mı aklında GTW dahil?

Hmm Başka ne var? Hmm ... Ha şey var Ekip değişip ekibin ve oyuncularin çoğu bi ara bırakmıştı. Orada wm senaryosu vs. Değişip Elimination Chamber iptal edilmişti. Sonra Aj'in Roode'a saldırması çıkması iyiydi. Bullet Club'ın ekmeki ve ZJR'yi satması iyiydi. Bunlar aklıma geldi.​

Peki gelecek vaad eden 5 oyuncu desem?

Hah, istediğim soru. Drew ve Cole. İkisi de çok iyi, Cole cok farkli yazıyor ne zaman okusam zevk veriyor. Drew da ondan eksik değil. Biraz dişini sıksa çok iyi şeyler çıkacak. Moon kendini çok iyi geliştirdi. Şu aralar o ekstrem gimmickimi çok iyi gösteriyor. Balor güzel. Balorun hem normal hem demon tarafını güzel yansıtıyor. E. Drake RPG'de şu an en zevkli karakter zaten. Bi de Kana. Erem RPG'dr çok karakter değiştiren bir isim. Şu an en iyi performansında.​

Peki Atlas gerçekten de çöp değil mi?

ATLAS ÇÖP. Oyuncuları kurtarıyor. Steph batırıyor. Sonuç: STEPH ÇÖP!​

Katılıyorum. Peki World War III'de en beğendiğin maç ne oldu?

5v5 ve HC maçı.​

Pasifik galibiyetine en sevindiğin maç HC maçı diyebilir miyiz o zaman? Yoksa başka bir güreşçi mi? Ospreay, Wyatt, Strong, Moon. Hangisinin maçıydı en sevindiğin?

Moon galiba. Cody ve Nick epey Steph'in Women Revolution'u ezdi ama Stephten bağımsız bir kadının Nick'i ezmesi ironikti.​

World War III'nin hayal kırıklığı neydi peki? Mundo'nun pes etmesi miydi?

Pek yoktu gibi. Gayet iyi karşıladı aslında. Pes etme halen koyuyor, keşke bayilsaydi.​

Peki son sorum, SLAMTOWN PASİFİK VE PASİFİK SLAMTOWN MUDUR?

PASIFIK SLAMTOWN SLAMTOWN PASİFİK'TİR​

Bir sonraki röpörtajımızda görüşmek üzere (umarım)

PASİFİK SLAMTOWN’DUR! SLAMTOWN PASİFİKTİR! PASİFİK SLAMTOWN’DUR! SLAMTOWN PASİFİKTİR! PASİFİK SLAMTOWN’DUR! SLAMTOWN PASİFİKTİR! PASİFİK SLAMTOWN’DUR! SLAMTOWN PASİFİKTİR!

RebelVoice

Emekli
Konular
5,758
-
-
Reis Aries'in ilk 2 temsilcisi Onur sen oldun yani yeniler bilmez. Ki şaka maka ben beğeniyordum çıraklık demişsin ama.

Güzel program, devamını bekliyoruz.

BU ARADA MUNDO DUMMYDIR, DUMMY MUNDO'DUR!

The Vuslat

Loup À Crinière
Konular
693
Wade Barrett
Güzel bir sohbet olmuş, kaptan krallığını konuşturmuş. Kaptan ile GTW zamanlarında yine yolumuz kesişmişti ama bu sefer onunla rakip dwayde ile aynı takımdaydık Popi vs DoR adı altında 5v5 bir feudumuz vardı güzelde bir maç çıkarmıştık gayet keyifliydi kendisi hatırlıyor mu pek bilmiyorum her neyse listesinde bizden de bahsetmiş buradan hoşnut olduğumu bildiriyor başarıların devamını diliyor bize bu süreçte önderlik yaptığı içinde çokça teşekkür ediyorum.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Bol Pasifik övülen rezalet bir röportaj olmuş.

Samimi ve keyifli bir röportaj olmuş. Devamını bekliyoruz.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Konuda geçen TLN ben miyim acaba?

Konular
18
Seth Rollins
Güzel bir sohbet olmuş, haftada ya da iki haftada bir farklı isimlerle bu tarz sohbetler gelse güzel olur aslında.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Şunu görmeyenler için upladım.

Konular
507
Güzel sohbet olmuş. Elinize sağlık. "Bir ihtimal Briscoe ile güzel ve çirkin olabiliriz." Bu ne Pac? Ayıp ediyorsun ama he.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...