RPG: Sorular ve Cevapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
https://youtube.com/watch?v=dG2LQg1O0vI&t=1s
Ronaldo Shaqiri ringe karışık tepkiler içerisinde geliyor ve hemen konuşmaya başlıyor.

Ronaldo Shaqiri: Sorular, sorular sürekli insanın kafasını kurcalar ve ancak cevabı öğrenilince insanın kafası rahatlar. Geçen şovda hepiniz bir sorunun cevabını merak ettiniz. Maskeli adam kim? Hunico gerçekten güzel bir yöntem seçmiş. İnsanların ilgisini çekti, bende böyle bir şey yapsaydım keşke diye düşündüm bir an.(Gülümsüyor ve ardından ciddileşip devam ediyor.) Şuan da ise aklınızda başka sorular var. Karşınızda duran adam kim? Nerden geldi? Ne yapmak istiyor? Nasıl biri? Kafanızda cevabı olmayan bu soruları şimdi cevaplayacağım. Ben Ronaldo Shaqiri, Almanya'dan geldim ve daima kazanmak istiyorum. Bana göre kazanmaya giden her yol mübahtır. Eğer hile yapmak, bana maçı kazandıracaksa ben hile yaparım.(Boo) Eğer düzgünce güreşmek, bana maçı kazandıracaksa ben düzgün güreşirim. Hatta bana bir şeyler kazandıracaksa ben maç bile kaybederim. Ben buyum, daima kazanmaya çalışan ve en tepeye yerleşmek isteyen biriyim. Ben seyircilere hoş görünmek için kimsenin kıçını yalamam. Ben kimseye yaranmak için iyi adam gibi davranmam.(Boo) Ben iyi adam değilim, ancak kötü adam da değilim. Hatta ben adam olmakla bile uğraşmam. Bana göre bir şey benim için iyiyse o doğrudur. Başkaları umrumda bile olmaz.(Boo) Hey, çocuklar, çocuklar, lütfen beni başkaları gibi sanmayın. Sizin beni yuhalamanıza sinirlenecek biri değilim ben.(Boo) Sizin için eğer ben kötü adamsam, kötü adama iyi geceler dileyin bakalım!

Ronaldo Shaqiri boolar eşliğinde arka alana dönerken kamera kapanıyor.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...