[ame="https://www.youtube.com/watch?v=b3extDE8vfU"]https://www.youtube.com/watch?v=b3extDE8vfU[/ame]
ONE AND ONLY!
Ricochet burada! Hızlı adımlarla ringe geliyor ve Wyatt'in karşısına çıkıyor. Gülümsüyor ve Wyatt'e bakıp konuşmaya başlıyor.
Ricochet: İşte karşındayım Bray. Küçük bir çocuk olarak gördüğün, günlerdir ezikledigin fakat tehlikenin ta kendisi olan adam tam karşında. Buraya çıkmanı arka alanda belki de saatlerdir bekliyordum, ne diyeceğini, nasıl masallar uyduracagini merakla bekliyordum. Tahminimde beni çok şaşırtmadın Bray. Yine korkutucu, mistik bir konuşma yaptın ve rakiplerine göz dağı verdin. İnanılmaz bir adamsın Bray. Yanında itici bir güç olmadan bir b**a yaramayan fakat konuşmaya gelince dünyanın yaratıcısı senmişsin gibi konuşma yapan, yürüyen bir boşluksun. Boş adamsın Bray Wyatt. Eline fırsat geçtiğinde bana saldırdın ve kemeri bana göz dağı vererek geri aldın. Bu, beni hastane odasına mahkum etse de beni güçlendirdi ve şimdi tekrardan karşındayım. Evet bir zarar gördüm ama acının güçlendirdiği gerçeğini en çok sen anlatırsın. Biliyor musun Bray, gerçekten de böyleymiş. Acı insanı güçlendiren bir şeymiş. Geçen hafta Pazar günü bunu hissetttim. Eskisinden daha çevik, daha çalışkan ve daha atik olduğumu hissettim. O pis kokulu hastane odasından çıkıp bu ringlere tekrardan adım atınca yeniden bir güreşci olduğumu ve bu insanların, belindeki o kemerin bana ihtiyacı olduğunu daha iyi hissettim ve Cumartesi günü suratından kanlar akincaya kadar seni ve diğer iki WWE balonunu patlatmaya and içtim. Bu kemeri kazanmam sadece kariyerim için bir basamak değil Bray. Bu kemeri kazanmam senin için, GWA evreni için iyi gelecek. Neden mi? Çünkü herkes şu anda uyuyor. Sen insanları uyutuyorsun Bray Wyatt. İnsanlara doğa adamı olduğundan bahsediyorsun, akbabaları takip edin diyorsun, belki de bazıları ''yine boş yapacak'' kafasıyla seni dinlemek zorunda kalıyor. Bunun umrunda olmadığını biliyorum. Umrunda olan tek şey güç. Kendini yaratıcı olarak görmek, belli felsefi kelimelerle insanların beynini sulandirmak. İçi boş bir şampiyonun son çırpınışlarını karşımda görüyorum. Her zaman bunu hissetmisimdir. Aynısını John Morrison'a da soylemistim fakat o da beni bir çaylak olarak görüp gülmüştü. Kabullenmesi zor Bray, biliyorum. Fakat yolun sonuna geldin. Kazanmak veya kaybetmek önemli değil. Senin çöküşünün başlayacak olması şu anda benim emin olduğum tek şey. Eminim Wyatt çünkü eskiden ringde bir varlığın vardı ama şimdi sıfırsın. Kemerini 3 hafta önce bana kaybetmenin eşiğinden döndün. Hem de üçe bir. Bu bir handikap maçı olmasa da Damian ve Samuel teker teker geldiler ve ikisini de indirmeyi başardım. Dediğim şeyi iyi anla Bray Wyatt. Karşında bitmiş bir adam yok, karşında 40'ına merdiven dayamış bir WWE eskisi yok. İki hareketle insanların aklını çelen, onlara tezahürat yaptıran bir adam yok. Ülkesindeki eski mitolojik uydurmalardan başka bir kelime bilmeyen biri yok. Karşında seni en çok zorlayan adam var, karşında yeni, enerjik, dinamik bir adam var. Ve en önemlisi karşında kemerini elinden alacak adam var.
Wyatt bu laf üzerine kahkaha atıyor.
Ricochet: Bunlar son gevrek kahkahaların olacak Bray Wyatt. Tarihte ilk defa Fırst Blood Elimination maçında karşı karşıya geleceğiz. Sen, ben Orton ve Sheamus. İkisi de korktuğum adamlar değil, ikisi de WWE'de Vince McMahon'ın sisirdigi adamlar. Neden mi? Kaslari var, uzun boylular, tehdit ediciler. Başka? Başka neleri var? 0. Evet Randy Orton'a yenildim. Ben asla temiz yenildigim bir adamın galibiyetine leke suremem. Orton beni temiz yendi, Wyatt'in yapamadığını tek başına yaptı. Maç boyu ayakta kalan, tuşa giden, ayakları yere sağlam basan adam bendim ama yenildim. Ben yenilmeyi hazmedemeyen bir güç bağımlısı değilim Bray. O zamanki Ricochet tecrübesiz, zayıf ve ne yapacağı konusunda karar veremeyen bir adamdı. Şimdi üçünüzu de iyi tanıyorum ve buradaki küçük bir çocuk olarak gördüğünüz ama yolun sonunda hepinizin en büyük korkusu olarak karşınıza çıkacağım. Bray Wyatt'in yenip, arka alanda jobber olarak işine hayatina devam eden bir adamı oynayacağımı düşünüyorsanız. Burası Ricochet'in adını duyuracağı nokta. Hammerstein'de tarih üç iddialı adamı değil, ezikledikleri ama içlerinde en yetenekli adamı yazacak.
Ricochet mikrofonu indirip Wyatt'e bakarken bir müzik duyuluyor.