IF YOU CLOSE YOUR EYES!
Christian Cage girişte beliriyor ve seyircilerden karışık tepki geliyor. Bir kısım bu efsaneyi takdir ederken, diğeri onun kibrini yuhalıyor adeta. Christian, girişte hep sahip olduğu gülümsemeye değil, asık suratlı bir ifadeye sahip. Girişte duruyor, elinde bir mikrofon var.
Bray, seni böldüğüm için kusura bakma ancak saçmalıklarına bir yere kadar dayanabildim. Saçmaladın, saçmaladın ve saçmaladın... Hiç durmadın. Burada durup yalan söyleyecek değilim. Senin, senin lideri olduğun kültlerin ve tüm buradaki bu ikiyüzlü, nimet duygusu nedir bilmeyen adilerin aksine ben daima doğruları söyledim. Yalnızca doğruları. Ve bir kez daha doğruları söyleceğim. Sen dediğin birçok şeyi yaptın. Geçmişle ilgili her şeyi ama her şeyi yaptın! Başarılar kazandın, kariyerler bitirdin hatta bu şirketin boynuna bir tasma bile taktın evet. Gerçekleri yalanlayacak değilim çünkü senin o kırık beyninin aksine benim deha beynim yalnızca ama yalnızca geleceği düşünür. Daima. Geçmişte başardıklarım... Çok şey başardım ancak ben bundan fazlasını, sonrasını istiyorum. Benim amacım buraya gelip gençleri yükseltmek değil, hayır. Amacım onlara gerçekliğin sert sillesini vurmak ve yumuşak olduklarını göstermek! Amacım onların tüm o şaşaları, güzel bakımlı suratlarının bir boka yaramadığını ve geçmişin onlardan çok daha iyi olduğunu kanıtlamak! Amacım bugünün de geleceğin de geçmişin ta kendisi olduğunu göstermek! Bu şirketinin bugünü ve yarınının aslında dünü olduğunu göstermek! Bu şirketi ben kurdum, ben yükselttim ve geri gelmesiyle beraber tekrar en tepeye ben çıkaracağım! Farkında değilsin Bray ya da yalancısın, ikisi de senden beklenir ama sen GTW sayesinde varoldun! Seni burası ünlü etti! Seni ben var ettim ve seni ben ünlü ettim! Burası olmasa ne sen, ne Vance Archer, ne Alex Riley, ne Mark Henry, ne The Miz... Tüm o şampiyonlar, tüm o Hall of Famerlar, hiçbiri olmazdı! Hepiniz bana teşekkür etmelisiniz! Ancak gelip suratıma tükürüyor, benim mirasımı reddetmekle kalmıyor üstüne pislemeye çalışıyorsunuz! Bu üzücü Bray, gerçekten üzücü. İşte ben su sebeple sen buralarda fink atarken yoktum. Tüm yaptıklarıma, başardıklarıma rağmen gözardı edildim hatta daha da kötüsü dışlandım. Dışarı atıldım. İnsanlar mirasımı görmezden geldi ve yok etti! Ancak bu sefer kenarda oturup sessiz kalmayacağım. Yaptıklarımın yakılıp yıkılmasına izin vermeyeceğim. Ben burada herkesin yararlanabileceği, büyüyebileceği bir medeniyet inşa ettim ve diğerlerinin bunu yok etmesine izin vermeyeceğim. Ben bir Roma İmparatorluğu yarattım ancak sen bunu istila etmeye çalışan sürülerden birisisin. Sen Moğol İmparatorluğusun ancak emin ol, tarihin sayfalarında kazanan olarak senin ismin geçmeyecek. Nasıl tüm haksızlıklara, bana yapılanlara karşı çıkıp mücadele edeceksem, bu hafta yaptıkların da yanına kalmayacak Bray!
Christian çok ciddi.
Sen tehlikelisin Bray, bunun farkındayım. Bunu sağlayan en önemli özelliğide, tam burada, kafandan kırık olman. Yapacaklarının sonunu düşünmüyorsun. Sonuçlar umrunda değil ve işte bu yüzden de istediğini yapıyorsun. Hem de büyük bir tutku, istek, hırs ve öfkeyle. Sen adeta kuduz bir köpeksin ancak ben bu köpeği uyutacağım! Sen de ben ve diğer birçok önde gelen isim gibi o koca altın kemere bir kez daha ellerini sürmek istiyorsun. Onu tutmak istiyorsun. Çünkü ikimiz de biliyoruz ki GTW veya başka bir güreş şirketi fark etmeksizin asıl güç orada. Asıl güç o kemere sahip olmak. Gücü isteyen, arzulayan bir kişi şunu düşünmeli: güç nedir? Her şeyi yapabilmek mi? Herkesten üstün olmak mı? Hayır, aslında herkes böyle sanar ancak gerçekten güce sahip olanlar gücün aslında ne olduğunu bilirler. Güç herkesin baktığı, olmak istediği kişi olmaktır. Güç, hedef tahtası olmaktır. Herkesin yerine geçmek istediği kişidir! İşte bu kişi de GTW'da Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'na sahip olandır. O kemere daha önca sahip olduk. Daha önce birçok kez dünya şampiyonu oldum ve gerçekten de harika bir his. Bunu sen de biliyorsun ve bunu bu yüzden istiyorsun. Ancak Bray, bir hedef koymuşsan her şeyi düşünmen gerek. İşte burada biraz kayboluyorsun. İşte burada eksiksin. Zekisin ancak bir deha değilsin. Hatta zaman zaman salaksın bile. Emin ol o gizemli tavırların, betimleyici ürkünç sözlerin beni korkutmuyor! Düşündürmüyor ve endişelendirmiyor. Evet, tehlikelisin bunu söyledim ve biliyorum da ancak benim ne kadar tehlikeli olabileceğime dair hiçbir fikrin yok! O kemeri istiyor musun? İşine bakmalıydın Bray! Burnunu benim işime sokmamalı ve kendi yolunda devam etmeliydin! O istediğin kemeri kazanmalıydın! Gerçi kazansan bile yollarımız kesişecekti çünkü herkes biliyor, o kemeri bir kez daha kazanmak ve şampiyon olmak benim kaderimde var! O olacak, sadece ne zaman bu belli değil. Sen bu şirketin uzun süre sonra ilk Dünya Şampiyonu olabilirdin ama bir aptallık ettin. Bir hata yaptın, çok ama çok büyük bir hata. Geçmişin, yaşadıkların, yaşattıkların... Tüm bunları korkunç mu sanıyorsun? Gerçek korkuyu yaşamaya hazır ol Bray! Mistik güçlerin neye yeter bilmiyorum ancak arkana bir göz çıkarmanı öneririm! Her gün, her köşede, her anda arkanı kolla! Bir gözün açık uyu! Çünkü bana yaptığın şeyin sebebi umrumda değil. Basit bir saldırı olması umrumda değil! Yok edecek birisini mi arıyorsun? Bir efsaneyi! Hatta bu şirketin atasını? Evet, bu şirketin atasıyım doğru duydunuz gerizekalılar! Bununla bir sorununuz varsa dürün, bükün ve bir tarafınıza sokun çünkü gerçek bu!
Yuhalamalar var!
Benim üzerimden bir mesaj vermeye çalışman bir hataydı Bray. Şu an o küçük aklşın bunu idrak edemese de eninde sonunda anlayacak ve pişman olacaksın. Ancak iş işten geçecek. Çünkü sana öyle şeyler yaşatacağım ki tüm aldığın yaralara, acılara, yediğin dayaklara rağmen sana bir şey öğrececeğim. Bu dünyada hiçbir şey insanın yanına kalmaz, eninde sonunda sonuçlar onu yakalar ve acı çektirir. İşte bunu sana öğreteceğim Bray! Bir ceza ve bir ders alacaksın ancak bu ders daima seninle kalacak ve iyilikten çok acı çektirecek. Benim üzerimden bir ders vermek istedin ancak ben senin üzerinden herkese ibret-i alem nedir göstereceğim! Christian Cage ile uğraşırsanız neler olacağını göstereceğim! Bana yan gözle mi baktın? Sonun Bray Wyatt gibi olacak. Benim işime burnunu mu soktun? Hatta o güzel altın kemerle arama mı girdin? Bir daha düşün, dön bak Bray Wyatt'a bak neler oldu diye. Ancak seni burada bulabilirler mi emin değilim. Bray... Tüm dünya senin ellerinde olabilir ancak sana söz veriyorum, sen de benim ellerimde olacaksın ve oradan çıkış yok, kapana kısılacaksın!
Christian Cage çok öfkeli bir şekilde Bray'e bakıyor, onun bu yanını çok fazla gördüğümüz söylenemez.