Hangman Page, kafasını kaldırıp mete'ye öfke dolu bir bakış attıktan sonra kalkıp üzerine doğru yürürken konuşmaya başlıyor.
Hangman Page: Truth Martini, hasmımız Cody'ye karşı beni satıyor. Aylar sonra s*ktiğimin cehenneminden Joey Janela dönüyor, beni yanına çekmeye çalışıyor, benle resmen alay ediyor. Şirket yöneticileri Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk rövanşımı vermemek için sikimsonik turnuvalar düzenliyorlar. En kötüsü de ne biliyor musun, yanımda geveze bir ergenin kendisi gibi at gözlüklerini takmamı ve bir şark kurnazının beni kullanılmış prezervatif gibi bir kenara atmasını sindirmemi beklemesi.
Sırtını bir alkol otomatına yaslamış Mete'nin dibine kadar giriyor ve otomata sert bir yumruk attıktan sonra kolunu mete'nin kafasına yakın bir yere koyuyor.
Hangman Page: Truth Martini'ye güvenmiyorum, Joey Janela p*çine hiç güvenmiyorum. Üzerime oyunlar oynanıyor. Beni zayıflatmaya, kesilip atılabilecek bir parça yapmaya çalışıyorlar. Günah keçisi ilan edip kaybetmeye mahkum bırakabilmek için. Beni avlamak için atılacak o okun ne taraftan atılatıcağını bilmiyorum. Ama o ikisinin birlikte olduğundan eminim. (öfke ve ses tonu yükseliyor) Peki sen mete, gerçekten onlarla mısın? Hangman Page'in ayağını kaydıranlardan biri misin?
Page biraz sakinleşiyor ve otomattan bir kutu bira alıyor.
Hangman Page: Ya da amaçları uğruna kullandıkları bir malzeme. Boşversene, kariyerinin en büyük zaferlerinden birini aldın, bir şeyler içmeyi hak ettin, en azından.
Page birayı açıp mete'ye veriyor. Mete birayı kafasına dikerken Page kendi kendine mırıldanıyor.
Hangman Page: Bugün hak etmiyorum, belki sonraki sefere.
Adam Page otomatın kırık camından kendi yansımasına bakarken kamera kapanıyor.