RPG: Üzgün Kovboy ve Rapçi Dostu

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
18 Eylül Pusula şovunun hemen sonrasında açılıyor kameralar. Arka alana giriş yapan mete312'yi oradaki bir kaç staff karşılıyor ve tebrik ediyor. mete312 oldukça mutlu ve tebrikleri kabul ediyor. Yakın arkadaşı Magnitude ile göz göze geliyor ve ''POP POP'' diye bağırıyorlar. mete312 gülerek arka alanda ilerlerken orada oturmakta olan Hangman Page'i görüyor ve suratı biraz düşüyor.

pagebte.jpg

mete312: ''Bro, ne maçtı ama di mi? Resmen ortalığın a**na koyduk la. (Hangman'in cevap vermediğini görünce iç çekiyor.) Bro böyle yapma lütfen. Biliyorum Janela karıştığı için sinirlisin, bundan ben de rahatsızım. Yemin ederim böyler bir şey olacağından haberim yoktu ama olan oldu. Kazandım. Sen olsan sen de bu fırsatı kullanırdın. Bunu sen de biliyorsun. Sen şirketin en tepesinde oturdun. Oranın nasıl bir yer olduğunu biliyorsun bro. Ben bilmiyorum. Benim zirvem Volkswagen Arena'da Ezhel'in hype mani olmaktı. Şimdi karşıma çıkan bu fırsatı tepemezdim. Beni anlayacağını düşünüyorum bro. Bak ne diyecem la? Eğer turnuvayı kazanırsam, ki kazanacağım, ana kemeri kazandıktan sonra, ki kazanacağım, ilk maçı sana vereceğim. Sen sadece git ve Janela'nın çenesini kır, sonra iki erkek gibi işimizi halledelim. Başka kimse olmadan Kovboy ve mete312. Satacağımız bileti düşün. Hadi ama Page böyle yapma dos-''

Hangman Page, mete312'nin sözünü kesiyor.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Hangman Page, kafasını kaldırıp mete'ye öfke dolu bir bakış attıktan sonra kalkıp üzerine doğru yürürken konuşmaya başlıyor.

Hangman Page: Truth Martini, hasmımız Cody'ye karşı beni satıyor. Aylar sonra s*ktiğimin cehenneminden Joey Janela dönüyor, beni yanına çekmeye çalışıyor, benle resmen alay ediyor. Şirket yöneticileri Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk rövanşımı vermemek için sikimsonik turnuvalar düzenliyorlar. En kötüsü de ne biliyor musun, yanımda geveze bir ergenin kendisi gibi at gözlüklerini takmamı ve bir şark kurnazının beni kullanılmış prezervatif gibi bir kenara atmasını sindirmemi beklemesi.

Sırtını bir alkol otomatına yaslamış Mete'nin dibine kadar giriyor ve otomata sert bir yumruk attıktan sonra kolunu mete'nin kafasına yakın bir yere koyuyor.

Hangman Page: Truth Martini'ye güvenmiyorum, Joey Janela p*çine hiç güvenmiyorum. Üzerime oyunlar oynanıyor. Beni zayıflatmaya, kesilip atılabilecek bir parça yapmaya çalışıyorlar. Günah keçisi ilan edip kaybetmeye mahkum bırakabilmek için. Beni avlamak için atılacak o okun ne taraftan atılatıcağını bilmiyorum. Ama o ikisinin birlikte olduğundan eminim. (öfke ve ses tonu yükseliyor) Peki sen mete, gerçekten onlarla mısın? Hangman Page'in ayağını kaydıranlardan biri misin?

Page biraz sakinleşiyor ve otomattan bir kutu bira alıyor.

Hangman Page: Ya da amaçları uğruna kullandıkları bir malzeme. Boşversene, kariyerinin en büyük zaferlerinden birini aldın, bir şeyler içmeyi hak ettin, en azından.

Page birayı açıp mete'ye veriyor. Mete birayı kafasına dikerken Page kendi kendine mırıldanıyor.

Hangman Page: Bugün hak etmiyorum, belki sonraki sefere.

Adam Page otomatın kırık camından kendi yansımasına bakarken kamera kapanıyor.