RPG: Veba Geceleri

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
WYATT! Işıklar sönüyor.

The Wyatt Family girişte görünüyor. Oldukça keyifli görünen Bray Wyatt, sağında Dutch ve solunda Christopher Wyatt'la rampada ilerliyor. Üçlü içeri giriyor, Bray sandalyesine oturuyor ve sallanarak arenaya bakıyor. Sonunda lambaya üflüyor ve ışıklar geri geldiğinde konuşmaya başlıyor.

jzRTSWOt_o.png

Bazıları bizim "geldiğimizi" söylüyor. Ama bu yanlış dostlarım, çünkü biz.... zamanın başlangıcından beri buradayız. (Wyatt ayağa kalkıp volta atmaya başlıyor.) Fransız Devrimine bakın, bizler oradaydık. 2. Dünya Savaşına gidin, bizler oradaydık. No Way Out'ta, bizler yine orada olacağız. Ben ve kardeşlerim, bir mekanın, bir zamanın ya da bir durumun içine sıkıştırılamayacak kadar büyük ve kudretlidir. Peki nedir farkımız? Bu ringe çıkıp en iyisi olduğunu iddia eden sürüyle adamdan bizi ayıran şey ne? Çünkü biz, yaptığımız her şeyi bir amaç uğruna yapıyoruz. Bizler, fidanı yeşertmeye çalışanlar değil, onu koparanlarız. Bizler, güzel bir şehre girdiğinde hoşça vakit geçirmeyi amaçlayanlar değil, şehri bütün tarihi dokusuyla beraber toprağa gömenleriz. Bizler, Wyatt Ailesi'yiz. Yanımıza gelin madamlar ve mösyöler: Soframda, ocağımda, evimde size her zaman bir yer var. Gelin ve bizim delilik dolu yaz mevsimimize adım atarak sonsuza kadar genç kalın. Bize Eylül işlemez, yapraklarımı hiç bir zaman sararıp solamayacak kadar canlıdır. Bize Şubat uğramaz, içimizde yanan intikam ateşini soğutacak bir kış icat edilmediği için. Biz Nisan'a sadece selam söyleriz, Lafayette'in cehennem ateşi dışında hiç bir sıcaklığa muhabbet beslemediğimiz için! Biz her zaman, deliliğin, kaosun, korkunun hüküm sürdüğü sıcak bir Temmuz sabahında tıkılı kalmış bir zaman dalgakıranıyız! (Wyatt manyakça sırıtıyor.) Güneşimiz hiç bir zaman solmaz, ancak Temmuz'u sizin bildiğiniz güneşin altında geçirmeyiz. Müsrifliğin, fuhuşun ve alkolün su gibi aktığı günahkar geceleri aydınlatan güneş doğmaz bizim üzerimize; ırgatlığın, alın terinin ve ellerimizin altında kaderlerine karar vermemizi bekleyen çaresiz kurbanlarımızın korku çığlıklarıyla geçiririz tüm yazımızı. Eğer bu serüvenin parçası olmak istiyorsanız, gelin ve tutun elimizi. Yanımda gördüğünüz adam, bir zamanlar "Dijak" adında zayıf bir ölümlüydü. Hasatçılarla yürümeye başladığından beri bambaşka bir gerçeğin peşine düştü. Artık hiç bir kadın onu sırtından hançerleyemez, hiç bir şarkı ona raks ettiremez, hiç bir şaka onu güldüremez. Artık Christopher'ın bildiği tek şey, benim av olarak önüne koyduğum adamları birer böcek gibi ezmek. Tek neşe kaynağı bu. Bu, harika değil mi? (Wyatt kahkahalar atarak Christopher'a bakıyor, Christopher ise boş gözlerle karşıyı izliyor yalnızca.) Ya Dutch? Ben onu bulmadan önce, güçlü, istidatlı ama nereye savrulacağını bilmeyen yaprak misali avare bir adamdı. Artık bir amacı var, bir hedefi var. Sizin de olabilir. Depresyonun kollarına kendinizi teslim ettiğiniz karanlık köşelerden çıkın ve ağaçların arasından bana gelin. Ben, sizleri düzeltecek olan adamım. Ve Dutch'la Christopher'ın başına geldiği gibi; düzelmeyi, taarruz takip etmeli.

Wyatt sakalını ovuşturuyor bir şeyler düşünüyormuş gibi.

Britanya'da Ricky Starks ve Daniel Garcia'nın düştüğü hali gördünüz. Kaçacak bir yer aradılar, bulamadılar. Kardeşlerimin elinde birer tenis topu gibi sağa sola sektirildiler. Öğütüldüler. Onları ezdik, üzerlerinden geçtik. Ve işimiz bittiğinde de köpek leşi gibi bir kenara attık. Ancak beni yanlış anlamayın madamlar ve mösyöler, bu piyonları ezip geçtiğimiz için kendimizle övünmüyoruz. Odaklanmanızı istediğim nokta galibiyetten ziyade, kardeşlerimin bir amaç uğruna mücadele verirken ne kadar gaddar olabileceğine şahit olmanız. Karşımıza kim çıkarsa çıksın netice değişmeyecek. No Way Out'ta, Dutch ve Christopher Wyatt; finale kadar yükselerek rakiplerini ezecek ve Tag Team unvanlarını ele geçirecekler. Ringde savaş hummasına kapıldığı zaman Dutch'ın karşısında kim durabilir? Dutch'ın yumruklarını, Dutch'ın tekmelerini, Dutch'ın kuvvetini karşılayabilecek kudret hanginizde var? Christopher'ın tahmin edilemezliğine, hızına ve acımasızlığına sahip bir adam daha var mı? Bu turnuva zımbırtısı, bir orta okul merasiminden ibaret. Karşımıza kimi çıkaracaksınız? South Carolina'lı keş ikilisini mi? Uyuşturucu madde etkisi altında bedenlerini tüketen o iki hippiyi karşımıza çıkarırsanız buldozer gibi üstlerinden geçeriz. Yarı finaldeki potansiyel rakiplerimizden bir diğeri ise puantiyeli elbiseler giyerek soytarılık yaparak bir ömür geçirmiş olan Dusty Rhodes'un p*çleri. Bizim rakibimiz bunlar mı? Oğlanları erkeklerin kucağında zevkten kendinden geçen bir cenazenin mirasından mı çekineceğiz? Sizlere söyleyeceğim tek bir şey var: Bize kimi yollamak istiyorsanız onu yollayın. Ama geri dönmesini istediklerinizi sakın yollamayın.

Wyatt kahkahalar atıyor sandalyesinde.

@The MANIAC @LasVegasValisi

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Babasından mikrofonu alan Christopher alaycı bir bakışla konuşmaya başlar:
1688198550998.png
Dijak:
Bazı sersemlerin ailemizin olduğu konum dolayısıyla bizle dalga geçtiğini ve umursamadığını fark ettim. Bre gerizekalılar biz bitti demeden bitmez. Bzimle oynadığınız oyunların farkındayız. Siz bizim üzerimize geldikçe sonunuz o kadar yakındır. Dünkü kemer maçında olma hakkı uyuşuk Dean'nin değil babam Bray Wyatt'ın hakkıydı.Ayrıca dün olanlar hakkında hiçbir şey düşünmüyoruz.Şuan ailemizin tek amacı tag team kemerlerini eve getirmektir. Kardeşim Dutch ve ben önümüze hangi rakip gelirse gelsin hakkını vereceğiz. Authority ve Autocracy arasındaki savaşa bizi dahil etmeye çalışmayın,düşünmeyin bile. Biz ailecek tarafsız bir şekilde takılacağız. Olurda savaşın bir ucu ailemizden bir üyeye gelirse o zaman bizden korkun. Ben Christopher, sizlere söz veriyorum faniler. Ne olursa olsun tag team kemerlerini yuvaya getireceğiz...

Christopher mikrofonu kardeşi Dutch'a veriyor...
@Ensiferum @LasVegasValisi

LasVegasValisi

Day One Ish
Konular
1,179
L.A Knight
Dutch
Christopher mikrofonu Dutch'a verdikten sonra Dutch gülerek konuşmaya başlıyor.

vbh3M9tE3nwDMmK2GTBrHwuweTk.jpg

Dutch:
Bray'in dediği gibi biz her zaman, her an buradaydık. Ve biz burada olduğumuz sürece karşımıza kimse çıkacak cesareti bulamaz. Ne Dean Ambrose, ne Carmelo Hayes hiç kimse bizi durduramaz. Bray olmasa bugün bu konumda olamazdık ona gerçekten bir teşekkür borçluyum. (Wyatt gülerek sakalını ovuşturur) ve Christopher'ın dediği gibi Authority ve Autocracy olayları için tarafsızız birbirlerini yiyip dursunlar. Ben ve Christopher takım kemerlerini alıp yolumuza devam edeceğiz. Hardy Boyz bizden sonraki en güçlü adaylar ama onları da eze eze yeneceğiz. Eğer bir kemer istiyorsanız yapacağınız şey belli; Follow the buzzard.

Carnival of Rust yeniden arenada duyuluyor ve Dutch mikrofonu bırakıp Wyatt Family arka alanın yolunu tutuyor.