Bu çalan NO WAY JOSE'nin müziği NO WAY!!! Arenada inanılmaz eğlence var, müziği duyan fanlar kendini kaybetmişçesine dans ediyorlar. Herkes No Way'i beklerken o ekranda beliriyor. Jose, yalnız başına sandalyede otururken eline mikrofon alıp yürümeye başlıyor. Bir süre sonra anlıyoruz ki No Way Jose, arka alandan ringe doğru gelen catwalkta hareket ediyor...
"Ahhh Elias... Seni en güzel yerinde bölmek istemezdim fakat söyleyeceklerimin önemli olduğunu düşündüm. Cumartesi gecesi GWA Evreninde geri dönüşümü gerçekleştirip kan revan geçen Hardcore Championship maçında kendimi ispatladım. Kaybetmiş olabilirim, sen de maçını kaybettin. Evet kazanamadık ancak görüyorsun ikimizin modu çok başka yerlerde. Aslına bakacak olursak ikimiz de eğlenceli insanlarız. Müziği ve oluşturduğu ahenge bayılıyoruz. Fakat aramızda majör bir fark var. Zamanı geçenler ve zamanı gelenler. Kimin zamanının geldiğini kimin geçtiğini iyi bildiğini düşünüyorum. Spot ışıklarını çaldığımı düşünüyor olabilirsin, ben sadece gerek şartları yerine getiriyorum. GWA Evreni eğlenmeyi ve eğlendiren güreşçileri, gerçek süper yıldızları şampiyon görmeyi hak ediyor."
Jose heyecanlı biçimde arenada belirir, seyirciler minik bir "NO WAY JOSE" chanti atar. Yavaştan ringe yürümeye başlar...
"Allah aşkına Elias, en son ne zaman aynaya bakıp kendini izledin? Üzerindeki yorgunluk, negatif enerji ve her şeye rağmen güreşmek zorunda kalman... Anlıyorum dostum. Zihinsel ve maddi sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. Ancak bazı şeyleri düşünmen gerekiyor. The Rock seni gelip patakladığında arenadaki insanların yumrukları niye havadaydı? Kimse senin buradaki zorakiliklerine şahit olmak zorunda değil. Sana her şeyi unutalım ve "No Way" deyip dans edelim derim ama bu senin çözümüne kavuşacağın yol değil. Bazen yapacak hiçbir şeyin kalmayınca elde yalnızca müzik açıp dans etmek kalır... Anlıyor musun?"
Elias'ın yüzündeki ekşi ifade devam etmektedir ve söylenenlere canı sıkılmış görünür.