"The Aerial Assassin" Will OSPREAY'in resmi twitter hesabıdır.
TheLunatic Fringe Editör Katılım 14 Haz 2015 Konular 97 Mesajlar 1,945 Tepkime puanı 90 Puanları 590 Yaş 27 Konum Antalya ve İstanbul Web sitesi www.instagram.com Roman Reigns Will Ospreay 11 Ağu 2022 #1 "The Aerial Assassin" Will OSPREAY'in resmi twitter hesabıdır.
TheLunatic Fringe Editör Katılım 14 Haz 2015 Konular 97 Mesajlar 1,945 Tepkime puanı 90 Puanları 590 Yaş 27 Konum Antalya ve İstanbul Web sitesi www.instagram.com Roman Reigns Will Ospreay 11 Ağu 2022 #2 Styles Clash' Alıntı: Yeni bir soluk yeni bir heyecan! GTW ringinde sizlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi ama Cody istediğini alamadıkça şirket değiştiriyorsun, şimdi de GTW'de misin ne zamana kadar Rhodes soyunu kullanarak şirket değiştireceksin sen bu entüstirinin en yeteneksiz adamısın farkettiysen güreşçi demedim çünkü asla olamadın.
Styles Clash' Alıntı: Yeni bir soluk yeni bir heyecan! GTW ringinde sizlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi ama Cody istediğini alamadıkça şirket değiştiriyorsun, şimdi de GTW'de misin ne zamana kadar Rhodes soyunu kullanarak şirket değiştireceksin sen bu entüstirinin en yeteneksiz adamısın farkettiysen güreşçi demedim çünkü asla olamadın.