MELO DON'T MISS
Melo girişte görünüyor elinde mikrofon ile ringe geliyor.
Carmelo : Yo' yo' dostum. Tanrı aşkına artık saçmalamayı bırak. Tabiat, yaratılış, eşya... Ne anlatıyorsun? Artık vazgeç şu insanların beyinlerini boş şeyler ile doldurmaktan. Bu insanlar buraya senin saçmalıklarını dinlemeye gelmiyor, buraya gerçek şeyler ve kişiler görmek için geliyor. Ve o gerçek kişi burada (Kollarını hava kaldırır) Buradayım, senin ve iki yancını harcayıp bir daha hatırlanmamak üzere çöpe atmak için. Babanın çiftliğinde yaşadığın travmaların , hikayelerin beni zerre ilgilendirmiyor. O dil uzatmaya cürret ettiğin sokaklarda büyüdüm ben. Gerçek ve önemli insanların saygısını kazandım, evet torba tuttum, evet hırsızlık yaptım, çünkü benim bakmam gereken bir ailem vardı. Bu uğurda yoluma çıkan herkesi ezdim ve inan hiç birinden pişman olmadım. Ben gerçek olanı gördüm dostum, sen ise kafanda kurduğun hayal dünyasında yaşıyorsun. Ama artık uyanman gerek çünkü BURASI BENİM DÜNYAM!
(Melo seyircileri süzer ve konuşmaya devam eder)
Çocukken hepiniz parkta oyun oynamışsınızdır, ben de çocuk oldum ben de oynadım. Beyaz çocuklar hiçbir zaman oyunlarına siyahi çocukları almazlardı, hep dışlarlardı. Çünkü kendilerini üstün görürlerdi, hayır aslında bizden korkarlardı. Onları kendi oyunlarında yeneceğimiziden korkardı. Onlara zarar vereceğimizden korkarlardı. Sen de o küçük çocuklardan sadece bir tanesisin. O çocukların hiçbirinin bize konuşmaya gö*ü yemezdi, sen sokaklarda büyümediğin için bunları bilemezsin. Sen çiftlikte, yalnız başına kendi dünyanda yaşıyordun. O kenara atılmış, dışlanmış çocuklar için seni fena ezeceğim. No Way Out'ta olur, Great Thunder' da olur, Xplosion' da olur hiç farketmez. Seni ve travmalarını yok edeceğim parlak. Çünkü biliyorsun, MELO. DON'T. MISS.
(Melo mikrofonu yere bırakır ve arka alana doğru yol alır)