RPG: Yeni Bir Sayfa

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
RVD’yi arka alanda bir odada otururken görüyoruz. Rob Van Dam kameraları görür görmez konuşmaya başlıyor.

Rob Van Dam: (Sırıtarak) Great Thunder’da güzel bir galibiyet aldım değil mi? Benim için çok güzel bir galibiyetti, ancak seyirciler ve bazı kişilerin hoşuna gitmemiş. Çember maçına girmeyi hak etmediğimi düşünenler var. Holgate maçı tekrar başlatmasaydı Dream maça girecekti. Maçı tekrar başlatınca kazanan ben oldum, kazandığıma göre hak etmiş oluyorum. Geçen hafta seyirciler beni destekliyorlardı, bu hafta yuhaladılar. Bu işe başladığım günden beri kendimi insanlara sevdirmeye çalışıp, emekli olunca iyi hatırlanmayı hedefliyordum. Birçok şey gibi bu da artık değişti. İnsanları umursamayı 1 hafta önce bıraktım. Onlar beni destekleyince bana fazladan para veya kemer verilmiyor. Ama Holgate tarafından sevilirseniz verilebiliyor.(Güler) Onun neden maçı tekrar başlattığını bunu herkes düşünüyor. Düşündüğünü söylemeyenlerin bile bir fikri var. Ama kimse gerçeği bilmiyor, bazı şeylerin gizli kalması gerekebilir. Ama bütün sırlar bir gün açığa çıkar. Sırrınızı ya siz söylersiniz, ya diğer kişiyle beraber söylersiniz, ya da sır verdiğiniz kişi sizi ifşa eder. O kişiye karşı güveniniz kalmaz ve onunla bir daha konuşmazsınız. Holgate ile sırrımız acaba nasıl ortaya çıkacak merak ediyorum. Ama ondan daha çok merak ettiğim bir şey daha var. GTWC çember maçı. Kemeri kazanmayı herkes çok istiyor, herkesin hayalinde bu kemer var. Ancak geçen şovda bir kişinin hayalini yıktığım gibi maça katılacak diğer kişilerinde hayallerini yıkacağım. Royal Rumble’ı kazanamamak benim için kötü oldu, çünkü bunu çok istiyordum. Ben yenilince kazanana bok atan bir adam değilim, bu yüzden hatayı kendimde aradım. Kaybetmek benim için bir ritüel haline gelmişti bir dönem. O dönem geride kaldı ve kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Bu sayfayı güzel şeyler ile doldurmak benim elimde. Bunu başarmak benim için hiç zor olmamalı, çünkü ben (taunt yaparak)Rob Van Dam’im!​