- 1 Kas 2019
- 5,582
- 1,067
- Will Ospreay
- -
Turabi güreşe başlayacak. Kamos'un bu konu hakkında esenlikler dilemesi lazım.
Kendisi güreşi 2010'da bıraktı. En sevdiği güreşçi Undertaker'dı. Ara ara Bray Wyatt'ın segmentleri için tekrar izlediğini söylemişti.Turabi güreşe başlayacak. Kamos'un bu konu hakkında esenlikler dilemesi lazım.
Toprağı bol olsun. Hatta Taker tarzı bir Rest in Peace çekelim.Kendisi güreşi 2010'da bıraktı. En sevdiği güreşçi Undertaker'dı. Ara ara Bray Wyatt'ın segmentleri için tekrar izlediğini söylemişti.
Uzun yolculuklar sonunda, aradığım fani için 7 düveli aştım da geldim. Rüyalar aleminde yolculuklar yaptım da geldim. Kamos nerededir?Sevgili dostum @Xenophobia THE Simurgh ile Cynigrey ve Kamos arasında bir Triple Threat maç gerçekleşmişti daha önce. Dede, Kaldwin ve Derdovich'in katılımıyla bir Armageddon Hell in a Cell maçı düzenlenebilir. İsmine binaen de hakem sen olursun ok.
Kaldwin nickli admine "yiyorsa banlayın" yazmasının akabinde direkt olarak sınırsız banlandı.Uzun yolculuklar sonunda, aradığım fani için 7 düveli aştım da geldim. Rüyalar aleminde yolculuklar yaptım da geldim. Kamos nerededir?
Bu nasıl rüya Allah aşkına?Hocam günaydın. Son rüyamda Alman milli takımı ile Türk milli takımı maç yapıyordu. Mesut Özil Alman milli takımına çağrılmıştı tekrardan. 0-0 giden maçta son dakikada Mesut Özil golü atıp Türk taraftarlara doğru koşup, Baroni misali ağlama hareketi yapıyordu taraftarlara. Sonra İsmet İnönü gelip idam ediyordu Özil'i.