Merhabalar, foruma sırf bu rüyam için geldim. Şaka değil gerçekten dün sabah gördüm bu rüyayı.
Uyumadan önce rahatlamak için tarot videoları izliyordum, dinliyordum.
Rüyamda DC filmleri gibi dünyanın sonu geliyordu. Buna sebep olan bir büyük kötü beni kovalıyordu. Yüzünü göremiyordum kesinlikle. Bende koştum ve ara sokakların birinde bir kutunun yanına pusup, siyah hoodiem ile beraber saklandım. Sonra ben saklanma pozisyonumdayken birisi hoodiemin kapüşonunu açtı. Dedim ki kötü beni buldu ve ölüyoruz. Böyle olmadı. Kris Statlender açmış kapüşonumu. Kris Statlender konuşurken kendi sesi değil, uzun süredir hayatımda olan bir kızın (Beni sevdiğini bu yaz itiraf etmişti ve ilişkiye başladık ancak tekrar üniversite değiştirme kararı aldığım için sınav geçesiye kadar bana engel olmamak için, hayatımı uzaktan izleme kararı aldı ve şu anda ikimizde birbirimize yaza kadar uzağız) sesi geliyordu. Kris bana onun sesiyle ''11. sınıftan beri seni seviyorum.'' dedi. Sonra MJF geldi şaka gibi ama MJF geldi ve bana vurmaya kalkıştı. Kriss önleyip abi ben onu seviyorum dedi. O an fark ettim ki MJF, Krissin abisiymiş. MJFte o zaman kötüleri dövesiye kadar seni koruyacak dedi. Tamam dedim ve ben, Kris Statlender, MJF ve siyah giyinimli takım elbiseli adamlarla sürekli kötüleri dövdük ve dünya kurtuldu. Dünya kurtulurken bir yandan Kris Statlenderla yiyişiyorduk ve dünyayı kurtarmak adına kötü dövüyorduk sonra rüya bitti. Bu rüya hakkında bir yorum alabilir miyim?