Sağlam Heeller Bir Süre Sonra Cheer Alıyor Heel Kalamıyor

jesse pinkman

genius
Konular
6,698
The Rock
Wade Barrett: Heyecan verici heel bana göre bir oksimoron. Heyecan verici heellerin sorunu, insanların ayağa kalkıp onlar geldiği anda tezahürat yapmaya başlamalarıdır, bu noktada artık heel olmaktan çıkarlar. Alkışlanıyorlar. Artık iyi adamdırlar. Babyfacedirler. Bunu yıllar boyunca birçok kişide gördük. Doksanların sonunda The Rock'ta gördük. Ben eski bir hayranıyım ve evde oturup The Rock'ın çıkıp şehirleri ve seyircileri aşağılamak için elinden geleni yapmasını, en iğrenç şeyleri yapmasını izlediğimi hatırlıyorum ve insanlar The Rock'ı görmekten ve onun tarafından eğlendirilmekten çok heyecan duydukları için patlıyorlardı."

Bence daha yakın zamanda, LA Knight'a bakarsanız, bence orijinal planı LA Knight'ın bir antagonist olmasıydı. İnsanlara kötü davranacaktı ama yine de çok heyecan vericiydi ve ekrana çıktığı anda herkesi heyecanlandırdı. Hey, artık heel değilsin, dostum. Bunlar heyecan verici bir heel olmanın tuzaklarının iki klasik örneğidir ve elbette her ikisi de bunu kendi yararlarına çevirmişlerdir. Sonuç olarak bir sürü tişört sattılar. Ama evet, heyecan verici Heeller uzun sürmez. Onun yerine heyecan verici babyface'ler olurlar."

kaynak

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
9,278
Bray Wyatt
Doğru demiş. Bende böyle düşünüyordum.

Darek

Kayıtlı Üye
Konular
21
CM Punk
Heel karekterler rolünü çok iyi yapınca, bunu gören güreşle haşır neşir kişiler hakkını veriyor. Onları bile kızdıracak birşey yapabilirler ama buda reytingleri kötü etkiler. Neticede +18 show değil. İstediği gibi sövüp, din, dil, ırkçılık, cinsiyetçlik, siyasi durumlar vs yapılamıyor.

Anti-Hero

THE ONLY ONE
Konular
323
CM Punk
Şirketteki face'ler hiçbir zaman heel'lar kadar olamadılar çünkü. Güreş izleyicisi attitude sever, küçük yaş kitle biraz daha face'lere yönelir. E haliyle heel'lar cheer'ın kralını alır.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,593
Bayley
Şuan ciddi manada bir heel yok ama olabilecek diri bir Punk var olur mu bilemem.