Sasha Banks İticiliği (Are You Serious?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
374
-
-
Forumda resmen tapılacak noktaya getirilen bu Sasha Banks neden bu kadar seviliyor? Onu merak ediyorum.

maxresdefault.jpg

Şöyle bir hatunu nasıl seviyorsunuz? Ring içi ve gimmicki için mi? Dünyanın en iyi ring içi ve en iyi gimmicki bunda olsa ben yine sevmem bu kadını. Gördükçe çirkin buluyorum. Yani bana aşırı derecede itici ve çirkin geliyor.

Merak ettiğim ise siz neden seviyorsunuz?​

World Class Maniac

Kayıtlı Üye
Konular
2,525
Mick Foley
Allah senden razı olsun.Forumda sonunda benim gibi düşünen biri çıktı,anında bastım rep'i.

The Force

lynn
Konular
1,279
Ronda Rousey
Sasha Banks makyajsız falan diye aratsaydın. .d

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Hocam şöyle bir hatunun nesini seviyorsunuz diye bu fotoğrafı atarsan, bir arkadaş da şak diye bulur bir dergi çekimini bu kadının atar buraya bu yüzden seviyoruz diye :D yani açıkçası benim ne bir sevgim var ne bir nefretim tiksinmem var ama bu zevk meselesi sadece. Fazlası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kadın bu fotoğrafta olduğu gii değil. Her divanın güzel, çirkin fotolarını tek tıkla rahatça bulabiliriz ne de olsa :D

Paranoyak

UFC
Konular
3,269
AJ Styles
Allah razı olsun forumda benim gibi düşünen iki kişi görünce bastım repini.

Konular
374
-
-
Hocam şöyle bir hatunun nesini seviyorsunuz diye bu fotoğrafı atarsan, bir arkadaş da şak diye bulur bir dergi çekimini bu kadının atar buraya bu yüzden seviyoruz diye :D yani açıkçası benim ne bir sevgim var ne bir nefretim tiksinmem var ama bu zevk meselesi sadece. Fazlası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kadın bu fotoğrafta olduğu gii değil. Her divanın güzel, çirkin fotolarını tek tıkla rahatça bulabiliriz ne de olsa :D

En kral fotoğrafını atsınlar. Ben Google resimlere Sasha Banks yazdım karşıma çıkanı attım. Bu kadını efektle bile güzel yapamazlar. Bu kadının bir kaç tane fotosundan bahsetmiyorum ki. Genelinde çirkin.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Evet tam da o özellikler için. Hele ki günümüz WWE'sinde daha çok güreşçilerin kendi yetenekleri ile bir şeyler izletebildikleri bu dönemde Sasha Banks gibi isimler cevher değerinde. Raw debutunda falan Nikki'ye verdiği ayar olsun, badass hareketleri olsun kendisini sevdiriyor. Fotoda kötü çıkmış. Didiklesek Lana'nın bile kötü fotosunu buluruz. Makyajla onla bunla insanın gözüne güzel de görünüyor.

Little Jimmy

ㄒ卄丨丂 千丨尺乇 乃ㄩ尺几丂
Konular
205
Jeff Hardy
Harika çıkmış.

Konular
374
-
-
Evet tam da o özellikler için. Hele ki günümüz WWE'sinde daha çok güreşçilerin kendi yetenekleri ile bir şeyler izletebildikleri bu dönemde Sasha Banks gibi isimler cevher değerinde. Raw debutunda falan Nikki'ye verdiği ayar olsun, badass hareketleri olsun kendisini sevdiriyor. Fotoda kötü çıkmış. Didiklesek Lana'nın bile kötü fotosunu buluruz. Makyajla onla bunla insanın gözüne güzel de görünüyor.

Usta genelde de çirkin. İnce suratlı, balık dudaklı bir kadın bu. Tamam bana Sasha'nın en güzel fotoğrafını atın onu koyayım konunun başlığına. Yine çirkin.

Konular
4,469
Çok saçma bir soru olmuş bana göre.Kadının ne kötülüğünü gördün ki?Ring içi iyi genelde herkes ondan seviyor.He bende senin gibi Sasha'yı sevmeyen ender kişilerdenim forumda.Ama böyle tiksinç falan demiyorum.Güzellik olarak katılıyorum bence de güzel bir kadın değil.Ama şuandaki diva kadrosunun en yeteneklilerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...